Διαφημίσεις

Αυτή τη φορά η Τουρκία θα χτυπήσει σε κατοικηµένη περιοχή. Μάλιστα ο Αμερικανός πρέσβης μίλησε και για
συγκεκριμένη ημερομηνία.

Είναι λάθος αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι, ότι δηλαδή η Τουρκία θέλει να δημιουργήσει και πάλι ένα επεισόδιο τύπου Ίμια.

Ο Αμερικανός πρέσβης Πάιατ ήταν σαφής και πολύ συγκεκριμένος στην κατ’ ιδίαν συνάντησή του με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στο υπουργείο Εθνικής Άµυνας.

Αυτή τη φορά η Τουρκία θα χτυπήσει σε κατοικηµένη περιοχή. Μάλιστα ο Αμερικανός πρέσβης μίλησε και για συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η Αμερικανική κυβέρνηση παρακολουθεί πολύ στενά τις εχθρικές κινήσεις της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας, αλλά δεν πρόκειται να παρέµβει προληπτικώς για την αποφυγή πιθανού επεισοδίου στο Αιγαίο, περιορίζοντας -αυτήν τη στιγµή τον ρόλο της σε αυτόν του «συµβούλου» σε πιθανές ελληνικές στρατιωτικές επιχειρήσεις, αν, όποτε και εφόσον, τις αποφασίσει η ελληνική κυβέρνηση.

Αυτό είναι «το περίγραµµα», σύµφωνα µε πληροφορίες των «Π», της τρίωρης κατ’ ιδίαν συνάντησης του Αµερικανού πρέσβη, κ. Πάιατ -πρωτοβουλία του ιδίου µε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, στο υπουργείο Εθνικής Αµυνας.
Μια συνάντηση που ευλόγως ξάφνιασε, καθώς δεν είναι συνηθισµένη κίνηση πρέσβη συµµαχικής χώρας να παρακάµπτει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και να συζητά µε τον αρχηγό του ελληνικού στρατεύµατος.

Άριστα πληροφορηµένες πηγές επιµένουν και επεξηγούν ότι η συζήτηση Πάιατ – Αποστολάκη είχε αυστηρά επιχειρησιακό χαρακτήρα εκ µέρους του Αµερικανού πρέσβη, µε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ να περιορίζεται στη δέσµευση ότι θα θέσει τα στοιχεία υπόψη της ελληνικής κυβέρνησης.

Η αµερικανική πλευρά έδειξε να θεωρεί δεδοµένη τη δηµιουργία θερµού επεισοδίου της Τουρκίας στο Αιγαίο, ενός επεισοδίου τύπου Ιµίων, αλλά σε κατοικηµένη περιοχή, διακινδυνεύοντας ακόµα και χρονική πρόβλεψη.
Το ενδιαφέρον σηµείο είναι ότι δεν υπήρξε καµία εκδήλωση αµερικανικής πρόθεσης να ανακόψει µια τέτοια εξέλιξη, η οποία θα φέρει στο χείλος του πολέµου δύο κράτη-µέλη της Ατλαντικής Συµµαχίας, προκαλώντας χάος και διάλυση στη νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου και ευρύτερα στη Μέση Ανατολή.

volcanotimes



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Ο Αμερικανός πρέσβης Πάιατ!!!Αυτή τη φορά δεν θα είναι χτύπημα τύπου Ίμια!!!”
  1. Ελάτε με την όπισθεν Τουρκομογγολοι. Θα καταλάβετε πόσο βαριά είναι η π@υτσα του τσολια. Παλιοπ@υστραδερφες

  2. ΜΗΝ ΑΝΑΡΟΤΙΕΣΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟς ……………………….. ΑΦΟΥ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΑΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΑΥΤΑ !!!

  3. Το έχουμε πει άπειρες φορες6. Θα χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα για να ρίξουν τον Ερντογάν. Γι’αυτό αυτή η σιωνιστική πούστρα συναντιέται και απευθείας με τούς στρατιωτικούς. Αν φοβουνται οι πολιτικές μαριονέτες τότε προσπαθούν να κινήσουν καταστάσεις απευθείας με το στρατό.

    Ο Πούτιν σκηνοθετεί, ο πράκτορας Ερντογάν εκτελεί, και ο θείος Σάμ χαρίζει στρατιωτική νίκη στους Έλληνες …..

    http://www.triklopodia.gr/ο-πούτιν-σκηνοθετεί-ο-πράκτορας-ερντο/

    1. ΜΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΥΠΟΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ !!!!!!!!! ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘ’ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΟΥΝ !!!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟ Υ/Β ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΓΙΑ 16 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΟ ΙΒΟΖΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ????????? ΕΔΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ !!!!!!!!!!!!! ΚΥΡΙΟΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΔΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠ’ΑΥΤΟΥΣ !!!!!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ??????????? ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΣΙΓΚΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!

  4. ΩΣΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΕΕΕΕΕ!!!!!!! ΜΗΠΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΑΝΑΛΑΤΟΥ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΝΩ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ????? ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ !!!!!!!!!!! ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΑΥΤΗ ΔΕ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ !!!!!!!!!! ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΥΦΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΝΤΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΦΙΛΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!

    1. Αυτή την πρόρρηση να την εμπεδώσετε καλά γιατί όπως βλέπετε ΟΛΑ όσα έχουν πει επαληθεύονται:
      Σε λίγο σήκωσε το κεφάλι του και μου είπε: «Θα χαθούν ζωές, αλλά τα περισσότερα θύματα που θα έχει η Ελλάδα θα είναι από τους αλλοδαπούς που θα είναι τότε εδώ και κυρίως από τους αλβανούς και βουλγάρους».

      Ιωσήφ Βατοπεδινός: Η Ελλάδα θα έχει θύματα από την πείνα που θα έρθει, αλλά τα περισσότερα θύματα θα τα έχει από τους αλλοδαπούς! – Pentapostagma.gr
      https://www.pentapostagma.gr/2015/03/%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%AE%CF%86-%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B8%CF%8D%CE%BC.html
      Δείτε πως συνδέεται η παραπάνω πρόρρηση με το επόμενο άρθρο……:

      Η φαρμακερή δήλωση του Χίτλερ για την Βόρειο Ελλάδα που τώρα φαίνεται ως προφητεία
      https://katohika.gr/ellada/i-farmakeri-dilosi-tou-chitler-gia-tin-voreio-ellada-pou-tora-fainetai-os-profiteia/

  5. Αει γαμηθείτε τούρκοι αμερικάνοι ρώσοι ευρωπέη. ΑΝ είχαμε αρχηγούς με Ορχεις και οχι Ορχεις “αρχηγούς”, πουλημένους προδότες, θα βλέπατε αλλιώς την Ελλάδα και οχι σαν σάκο του μποξ και ούτε θα έπεφτε τόση μα τόση κοροιδία.

  6. Άντε γαμησου μωρή σιωνιστική σκουληκαντερα,άντε ρε να ξεμπερδευουμε λεχριτες νεοταξιτες,αει στο διαολο σκατιαρη !.γαμημενοι σαυριτες,γαμω την χαζαρομαφια σας !

  7. Αυτος ο Παιατ δεν χωνευεται ουτε με ακουα φορτ.τα εχουν σχεδιασει ολα οι αμερικανοι και τωρα δηθεν,κατι φοβουνται,κατι διεσθανονται,καπου ανησυχουν,καπου εχει ασχημο προαισθημα.λοιπον ακου νεοταξιτικο κατακαθι,επειδη ξερουμε πως ψαχνετε και παρακολουθειτε τις αντιδρασεις και το σκεπτικο των ελληνων μεσα απο τα blogs,εμεις εχουμε να σας πουμε πως τα κορακια που γυρωρχονται στον αερα ειναι για τα δικα σας πτωματα.Ο Χριστος ειναι ετοιμος να επιτρεψει και αλλα δεινα στην ελλαδα εξαιτιας της πνευματικης μας πτωσης.ομως θα συνερθουμε.ενα ηλεκτροσοκ θα ειναι που θα μας συνεφερει.εσεις ομως σατανικα σκουλικια που κανετε και τους προφητες οσον αφορα τα ελληνοτουρκικα θα γινετε αποκαιδια.σας εχει σιχαθει ο ουρανος απο το αιμα που εχετε χυσει τοσους αιωνες,καταραμενοι απογονοι των σταυροφορων.αυτη τη φορα δεν θα σας γινει το χατιρι.μην κανετε ονειρα για ελληνοτουρκικες συραξεις και αλλα κουραφεξαλα και διαμελισμο της ελλαδας.περπατατε ξυπολητοι σε αγκαθια.εχει αλλα σχεδια Ο Χριστος.τα παιδια που Τον αγαπουν θα τα βοηθησει και ας τον εχουν πικρανει.εσεις ομως φονιαδες της οικουμενης,ειστε λυσαλεα ορκισμενοι αντιχριστοι.σας καιει η ορθοδοξια και θελετε να βουλιαξετε την ελλαδα.ετοιμαστειτε να γευτειτε την μηνη Του Θεου για ολα σας τα εγκληματα,πολεμους,αιματοχυσιες,δολοφονιες,διαστροφες,ανωμαλιες.θα ειναι βαρυ το τιμημα για ολα οσα εχετε πραξει εσεις εργαλεια του διαβολου εδω και 2000 χρονια!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *