Διαφημίσεις

Ας δούμε τη σκακιέρα !!

Η ¨εμπιστοσύνη¨ στην στάση της Τουρκίας απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο που έδειξε Ευρωπαϊκή Ένωση στη σύνοδο της Βάρνας σημαίνει ένα πράγμα .

Η ΕΕ με τις ευλογίες των ΗΠΑ , ( που έχουν δεδομένο ¨παιδί για όλες τα δουλειές ¨ την Ελλάδα ) έχουν προτεραιότητα και σκοπό να ¨τραβήξουν ¨ την Τουρκία από την αγκαλιά της Ρωσίας στην οποία , ¨ολοένα και χωνόταν ¨ και τούτο σε μια φάση που ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα επισκεφτεί το Ρώσο πρόεδρο μετά την επανεκλογή του και όπου , ένα άτυπο «μπλοκ» έχουν σχηματοποιήσει Ελλάδα, Κύπρος και Τουρκία που σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές και ΝΑΤΟΪκές δεν προχωρούν σε απελάσεις Ρώσων διπλωματικών υπαλλήλων εξαιτίας της υπόθεσης Σκριπά.

Η Τουρκία , ενώ τίθεται ¨φαινομενικά ¨ την περίοδο αυτή απέναντι στις ΗΠΑ ( που αρνήθηκαν να τις επιβάλλουν κυρώσεις ) θεωρώντας τους ότι βρίσκονται πίσω από το πραξικόπημα και αντιδρώντας στις κινήσεις των σχετικά με την Ιερουσαλήμ , ξαναγέρνει πάλι προς την Γερμανο -γαλλοκρατούμενη ΕΕ εν μέσω απειλών ότι θα εξαπολύσει το μοναδικό της όπλο προς της ΕΕ ( ουσιαστικά μόνο προς την Ελλάδα ) ήτοι , τις μεταναστευτικές ροές σε επίπεδο ασύμμετρης απειλής .

Γιατί ενδίδει ;

Μα , για να απομονώσει την Ελλάδα και να ¨ βάλει χέρι ¨ στο Αιγαίο με τις ευλογίες όλων των μεγάλων παικτών .

Παράλληλα , το μέτωπο – βλέπε τριμερή – Ελλάδας Κύπρου και Ισραήλ κατά της Τουρκίας , έχει την δική του δυναμική , δεν φαίνεται όμως να φτάνει σε κίνηση ¨ Ματ¨ υπέρ μας .

Μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα και η Σουηδία είναι οι δύο χώρες οι οποίες έχουν στην κατοχή τους νησιά με τεράστια γεωστρατηγική αξία δεδομένο , που δεν περνάει απαρατήρητο από την Ρωσία, μια Ρωσία που δεν σταματάει τ ανοίγματα προς την Ελλάδα και τις απειλές προς τη Σουηδία , που δεν σταματάει να θέλει πέρασμα στις ζεστές θάλασσες .

Το Νησί Γκότλαντ, στην νότια ακτή της Σουηδίας για παράδειγμα στο επίκεντρο της Βαλτικής Θάλασσας, αποτελεί ένα ακίνητο αεροπλανοφόρο , ενώ η χώρα μας κατέχει τη βάση «κλειδί» του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στον κόλπο της Σούδας, στο νησί της Κρήτης ( βλεπ επιχειρήσεις όπως «Desert Shield/Storm» στο Ιράκ και «Enduring Freedom» Αφγανιστάν κ.α )

Και ενώ τούτα συμβαίνουν εν μέσω μοιρασιάς των ΑΟΖ στην ευρύτερη περιοχή , εν μέσω δηλαδή ενός υβριδικού ενεργειακού πολέμου .

Η Ρωσία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα αναπτύξει μόνιμα 10 πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο, στο πλαίσιο του νέου ναυτικού δόγματος της και οι ΗΠΑ μετατρέπουν την Ελλάδα σε κεντρικό διαμετακομιστικό κόμβο απέναντι στην ρωσοτουρκική συμμαχία ( βάσεις σε Σύρος και Αλεξανδρούπολη , αναβάθμιση της βάσης της Σούδας , μεταφορά της αμερικανικής βάσης του Ινσιρλίκ κ.α

Οι ΗΠΑ θα εγκατασταθούν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για τον έλεγχο χωρών όπως η Μολδαβία και άλλων που έχουν σχέση με τις ενεργειακές πηγές στην περιοχή και για να μπουν ¨στην μύτη της Ρωσίας ¨, ενώ η Αθήνα θεωρεί ότι μία βάση των ΗΠΑ θα αποτρέπει τυχόν «ορέξεις» της Τουρκίας για εισβολή από τον Έβρο, σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύγκρουσης.

Μην ξεχνάμε ότι ο στρατηγικός σχεδιασμός των ΗΠΑ είναι να καταστήσουν την περιοχή Σκοπίων-Κοσόβου (σε συνδυασμό με τη Σούδα) τη μεγαλύτερη στρατιωτική εγκατάσταση των ΗΠΑ στον Κόσμο και γιαυτό επείγονται τόσο να εντάξουν τα ΣΚΟΠΙΑ στο ΝΑΤΟ , δεδομένο που δεν εκμεταλλευόμαστε αναφορικά με το όνομα του κρατιδίου

Με απλά λόγια «όταν στο βάλτο τσακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια» . Μόνο που ο βάλτος εδώ είναι η Πατρίδα μας

Τι θα κάνετε ;

Παραμερίστε ¨τα εσωτερικά σας ¨ και συντονιστείτε στην παραγωγή μιας Εθνικής Στρατηγικής .

Ο κίνδυνος τελικά ΕΙΝΑΙ μεγάλος και είναι ΠΑΡΟΝ !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Χάνουμε το Αιγαίο .Έχουμε « χάσει την μπάλα » στα γεωπολιτικά και τα ¨ βουβάλια μας ποδοπατούν ¨ μέσα στη χώρα μας”
  1. ξεκινηστε λοιπον οι ενοπλοι και ενστολοι και θα δειτε ποσοι θα ακολουθησουν ..
    αλλα αρβαλα και μονο λογια δεν γινεται ετσι ..
    πολλοι ειναι σε κατασταση αναμονης ..καλημερα

  2. Καλημέρα αδέλφια
    Αν το κατάλαβες οι ανύπαρκτοι έδωσαν στην Ε.Ε βήμα συνομιλιών με το Έρντο….
    Ο ένας δεν απαιτεί κατ ιδίαν την απελευθέρωση διότι τρέμει ….Ο άλλος απ[ο την σιγουριά της Πλ΄Συντάγματος κάνει τον μάγκα ..ενώ στα Ίμια την κοπάνησε ….και απέφυγε να απαντήσει όταν Ο Έρντο είπε ότι θα του κόψει τα ποδάρια αν ανέβει στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΜΙΑ …
    Οι Ευρωαίοι λοιπόν ως κάτοχοι λόγω χρέους που υπέγραψαν και αυτοί των κοιτασμάτων μας κάνουν τις διαπραγματεύσεις και μοιράζουν τα ιμάτια μας ….
    Αυτοί ούτε παραιτούνται ούτε κοκκινίζουν …………………
    Καμμένε τι περιμένεις αλήθεια να εισπράξεις απο τους Έλληνες ???
    Η πλειοψηφία σας έχει να κάνει με τούρκους Βουλευτές κατά τα λεγόμενα του ίδιου του Έρντο .
    Τα μνημόνια έχουν ψηφιστεί με πλειοψηφία δική τους και δεν έχουν καμία έγκριση στην συνείδηση του απλού Έλληνα …που ψήφισε ΟΧΙ ……
    Το τί θα πάρετε τελικά θα το δείτε παρακάτω …….
    Όπως παλαιότερα είχα κάνει έκκληση στους βουλευτές να μην ψηφίσουν διότι θα φέρουν την ευθύνη , έτσι και τώρα μία κουβέντα θα πώ αφήστε τις καρέκλες και φύγετε … Μας
    καταστρέψατε ……
    Η απάντηση απο τον λαό πλέον στο ατύχημα που έρχεται θα είναι σκληρή ….

  3. χρειάζεται εθνική, πατριωτική κυβέρνηση. Εδώ πράγματι είμαστε μόνο λόγια και στη κρίσιμη στιγμή σφυρίζουμε αδιάφορα ή δεχόμαστε ότι βολεύει τους άλλους, αφού φτάσαμε στο σημείο να δεχθούμε ότι οι αξιωματικοί μας μπήκαν στο έδαφος της Τουρκίας. Μας κάνουν ότι θέλουν

  4. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΚΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΧΩΡΑ ΖΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ!
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ…
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΡΠΑΖΟΝΟΥΝ…
    Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΟΙΤΑΣΙΑ ΣΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!! ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΑΣ ΛΕΩ.
    ΟΛΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ… ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ.
    Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟ. ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ…

  5. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.
    ΓΕΙΤΟΝΕΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΥΟΥΜΕ ΜΕ  BAPBAPOYΣ  ΠΟΥ.ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΝΤIOYΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ “ΠΤΣΩΠΛΑΤΑ” ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!!!” ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΟ  ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ  . ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ .
    TΙ ΡΟΛΟ ΘΑ  ΠΑΙΞΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .ΚΑΙ .ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ OI ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ .
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ  ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ TOYΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ.
    ΤΑ ΟΠΛΑ TOYΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ Η ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΝΟΡΩΝ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΩΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣYPIA ΜΙΑ ΛΙΒΥΗ ΜΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙΡOΣ.

  6. Τίποτα δεν πρόκειται να πάρει η Τουρκία εκτός από υποσχέσεις μέχρι να την διαμελίσουν…. Κανείς δεν την θέλει στα πόδια της μελλοντικά ούτε σαν συνεταίρο στη ‘’λεία’’ της μεσογείου αλλά ούτε και σαν δερβέναγα στα γεωπολιτικά. Και επειδή βαριέμαι να τα ξαναγράφω… :

    Ο Πούτιν σκηνοθετεί, ο πράκτορας Ερντογάν εκτελεί, και ο θείος Σάμ χαρίζει στρατιωτική νίκη στους Έλληνες …..
    https://katohika.gr/diethni/o-poutin-skinothetei-o-praktoras-erntogan-ektelei-kai-o-theios-sam-charizei-stratiotiki-niki-stous-ellines/

    Εμείς πρεπει να συγκεντρωθούμε σε δυο εχθρούς που είναι εντός των τειχών:

    -τη μασονία που κυβερνά τη χωρα εν τη γενέσει αλλά και κάθε είδους δραστηριότητα της μασονίας
    -αλλοδαπούς πάσης φύσεως….. αλβανούς, βούλγαρους, σκοπιανούς και φυσικά κάθε εθνότητας μουσουλμάνους

    Αυτοι είναι οι κίνδυνοι για τη χωρα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *