Διαφημίσεις

Καλημέρα…
26η ημέρα αιχμαλωσίας…

Αυτό που έγινε χθες να ξέρετε έχει αλλάξει τρελά τη ρότα σε πολλά θέματα… Ήταν ΠΟΛΥ πιο ισχυρό από τα δύο συλλαλητήρια…

Το ότι πάνω από το 70% των παρελάσεων ξεκίνησαν και τελείωσαν με το Μακεδονία Ξακουστή, το ότι υπήρξαν γονείς που όχι απλά έντυσαν τα παιδιά τους Φουσταλενοφόρους, αλλά τους έδωσαν και το ντουφέκι (ακόμα και αν είναι ψεύτικο), το ότι ο κόσμος έδωσε ΒΡΟΝΤΕΡΟ παρών, πιστέψτε με κάποιους τους έκανε να βγάζουν αφρούς…

Έπιασα δεκάδες τοπικές σελίδες και είδα τις ομιλίες των δημάρχων. Ελάχιστες δεν έκαναν νύξη στο θέμα της Μακεδονίας μας και ΚΑΜΙΑ στη τουρκική προκλητικότητα. Όλα αυτό με την ένταση που έγινε ΔΕΝ μπορεί να είναι στημένο. Κάποια τεράστια δύναμη οδήγησε να γράψουν πύρινους λόγους, αυτή η δύναμη που πάντοτε μας προστατεύει σαν Έθνος!

Σήμερα ανοίγω το διαδίκτυο και βλέπω την παρακάτω εικόνα:

 

Στο ρεπορτάζ λένε ότι στο δυναμικό κοινό (στην περίπτωση μας θα το έλεγα το κοινό που είναι ετοιμοπόλεμο) τα νούμερα χτύπησαν κόκκινα…

Για πρώτη φορά η απλή κλασσική ετήσια μαρτιάτικη παρέλαση της Αθήνας έβαλε κάτω σορβάιβορ και τις κλασσικές αηδίες…

Για πρώτη φορά ο κόσμος χειροκρατούσε τόσο δυνατά τα παιδιά μας των Ενόπλων Δυνάμεων!

Για πρώτη φορά ξεπουλήθηκαν οι Ελληνικές σημαίες από τους πλανόδιους και ελάχιστα μπαλκόνια ήταν χωρίς σημαία (μήπως των ΜΚΟ;;;)!

Έγιναν πολλά χθες… και είναι μόνον η αρχή…

Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων! ΕΣΤΕ έτοιμοι και μην ανησυχείτε, εμείς οι Έλληνες πάντα στην άμυνα είμαστε και πάντα τις μάχες μας τις δίνουμε όταν βρισκόμαστε στη χειρότερη μας κατάσταση, όμως ξέρουμε να γράφουμε την ιστορία μας με αίμα για να μην σβήνει ποτέ και επιπλέον παίζουμε την καλύτερη επιθετική άμυνα στον πλανήτη.

Τούρκε δώσε μας την ευκαιρία να φθάσουμε μέχρι την Άγκυρα.. σύντομα όμως γιατί έχω να εκπληρώσω και μια υπόσχεση στη σκύλα μου….



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

21 σχόλια στο “Χθες ενεργοποιήθηκαν τεράστιες δυνάμεις…”
  1. Ζαχαρία καλημέρα και καλή εβδομάδα! Παρατήρησα, ειδικά εχθές, ότι πολλά άτομα γνωστοί μου, οι οποίοι ανήκουν (-αν) σε χώρους” πολιτικά ορθους “(το έγραψα ευγενικά..), έχουν αλλάξει ροτα.. Ευχάριστη και καλοδεχουμενη έκπληξη… Καλή μας Λευτεριά..!

  2. Ε και !!! Βλέπετε όλο αυτό που έγινε να συναδει με τις πράξεις της κυβέρνησης; και πριν και τώρα και μετά;

  3. Καλημέρα Ζαχαρία,Χρόνια πολλά.
    Ελπιδοφόρο σημείο των καιρών.Μέσα στην επίθεση του νεοποχιτικου Αθεισμού των Χοκινγκ,Ντοκινς κ.λ.π εκπορεύομενου εκ του πονηρού Η Ορθοδοξία δεν παραμένει απλά Ο πνευματικός στύλος αντίστασης στον κόσμο αλλά μέσα στην λίμνη της ύλης ευλογείται τέκνο της,Μικρό στο δέμας με μεγάλη διάνοια για να καθαρίσει τα αυτονόητα από το νέφος της πλάνης για όσους το επιθυμούν στην επιστήμη.
    https://www.pentapostagma.gr/2018/03/11%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%BF%CF%85-%CE%B9.html

  4. Μακάρι τα πράγματα να είναι έτσι όπως τα βλέπεις και τα βλέπω Ζαχαρία για το καλό όλων μας και κυρίως τς πατρίδας μας.

  5. ΛΕΤΕ κ.ΜΥΤΙΛΗΝΙΕ? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.
    Για πρώτη φορά ξεπουλήθηκαν οι Ελληνικές σημαίες από τους πλανόδιους και ελάχιστα μπαλκόνια ήταν χωρίς σημαία (μήπως των ΜΚΟ;;;)! ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ, ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΡΟΖ ΒΟΥΛΕΚΛΕΥΤΑΡΑΔΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΟΠΑΔΩΝ ΕΠΙΣΗΣ (ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ) ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ.
    ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΜΩΣ κ. ΜΥΤΙΛΗΝΙΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΟΝΤΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ. . . . . . .ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΕΜΠΕΛΑΡΑΔΕΣ ΚΩΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΥΡΙΑ++ ΑΚΟΜΗ.
    “Τhe best name”

  6. αν και δεν ειχε στρατευσημους αρματα κτλ
    στην παρελαση(επαρχιακη πολη)
    ολα τα λεφτα ηταν οι μαθητες και μαθητριες
    γυμνασιων και λυκειων μεχρι και τα ατομα
    με ειδικες ικανοτητες Γυαλιζε το ματι τους!!
    αυτα τα παιδια θα συνεχΙσουν την
    ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ …..
    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!

  7. Με τοση ψυχολογικη προετοιμασια θελωντας και μη ενεργοποιηθηκαν συνειδήσεις. Η θεωρια απο την πραξη ομως εχει διαφορα. Θα δειξει…

  8. Γεία σου ρε μάγκα. Δεν τις χάνουμε τις αναρτήσεις σου είμαστε revved up και αναμένουμε. Παρεπιμπτόντως ενώ το πρωϊ σερφάριζα το ellinotourkika.eu που πρώτα εδώ μέσα είχα δει το link και το επισκεπτόμουν καθημερινά, τώρα το δίνει account suspended. Δεν τους αρέσει να νημερώνεται ο κόσμος όξω απ το βοθρολυματοκάναλα, να πουμε.

        1. Σου προτείνω να πας κατά Φάληρο μεριά… Έχει κρύα νερά, πέσε μέσα μπας και γλυτώσεις τη λοβοτομή, γιατί αλλιώς σωτηρία δεν έχεις.

          1. ΖΑΧΑΡΙΑ θα σε μαλώσω. Γιατί μου στεναχωρείς το φίλο το ΜΑΚΗ. Αφού τον βλέπεις ότι επιμένει (στη ΜΑΛΑΚΙΑ του). Άστον ήσυχο. Είναι κι αυτός Αναλυτής (του Κώλου, έτσι τους αποκαλώ εγώ αυτούς στα σχόλιά μου). Να τον δούμε Ζαχαρία τι θα κάνει όταν θα ξεσηκωθούν οι Λαθρομετανάστες εδώ μέσα. Γιαυτό σου λέω Άστον.

  9. Δλδ τις τσουπρες του σουβλαηβορ πού έβαλαν όλες τα πρόστυχα σορτσάκια δεν τις είδε κανείς?Γυναίκες..για κάθε κιλό που χάνουν,χάνουν και μισο μετρο ύφασμα

  10. Ζαχαρία δεν διαφωνώ, έτσι είναι σε κάποιο βαθμό. και μακάρι να γενικευτεί. Όμως, ένας γνωστός μου, πρόσφατα σε μιά συναφή συζήτηση μου δήλωσε ξεκάθαρα: “και Έλληνας είμαι, και Πατριώτης είμαι, και Χριστιανός είμαι, και σημαία έχω, και στην παρέλαση πάω και στα συλλαλητήρια συμμετέχω, όμως εάν βολευτώ γιά κανένα χρόνο συμβασιούχος σε κάποιο hot spot με 1500 τον μήνα, αρχίστε την επανάσταση χωρίς εμένα! Όταν λήξη η σύμβαση και δεν βολευτώ ξανά, βλέπουμε … Πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει την συντριπτική πλειοψηφία σήμερα … ΔΥΣΤΥΧΩΣ …

    1. Τοτε ουτε Ελληνας ειναι, ουτε πατριώτης, ουτε Χριστιανός ουτε τιποτα. Η μαλλον αυτο ειναι, ενα τιποτα.

    2. Πες του φίλου σου το εξής: Αν κολλήσει κάποια αρρώστια από αυτούς, θα του φτάσουν τα 1.500 ευρώ για να γίνει καλά ;;; Το λέω αυτό διότι φίλος μου Γιατρός του πρότειναν να πάει εκεί, (με πολύ καλή αμοιβή) και αυτός αρνήθηκε. Και ο λόγος είναι αυτός που έγραψα, και μου τον είπε ο γιατρός.

  11. ελάχιστα μπαλκόνια ήταν χωρίς σημαία (μήπως των ΜΚΟ;;;)! και ολων των διεθνιστων απατριδων νεοταξικων δηθεν αντιρατσιστων μπουρδοχαμενων που περιμενουν την μια μοναρχια υποδουλωσης ολων των λαων με το ενα και τελευταιο αχρηματο συστημα του κακου γενετιστη αυτης ολης της καταστασης…

  12. Eγώ νομίζω ότι ο κόσμος αρχίζει πια και ξυπνάει γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά, όσο γι’ αυτούς που ασχολούνται ακόμη με κάλπες δεν έχουν ακόμη ξυπνήσει. Σύντομα θα απαξιωθούντόσο πολύ οι υπάλληλοι των επικυριάρχων που θα τους παίρνουν με τις πέτρες και, όπως λέει και ο Άγιος Παϊσιος, θα ξεπληρωθεί καλά η εκδούλευσή τους στους ξένους! Κυβερνήσεις και κυβερνώντες δεν υπάρχουν εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια, όλοι υπάλληλοι είναι αλλά τώρα αποκαλύπτηκαν καλά καλά και θα τιμωρηθούν και για τα καλά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek