Διαφημίσεις

Μάλιστα ο πρωθυπουργός το είπε δύο φορές, έως ότου αντιληφθεί το λάθος του και να το διορθώσει σε ηρωικό
Στο νησί των Ψαρών βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παρίσταται στις εκδηλώσεις του Δήμου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας, αφού παρακολούθησε τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων στην Πλατεία Ηρώων Ολοκαυτώματος.
Στην πλατεία των Ψαρών μίλησε στους λιγοστούς κατοίκους του νησιού. Ωστόσο ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τα Ψαρά ως… ειρωνικό νησί. Μάλιστα το είπε δύο φορές, έως ότου αντιληφθεί το λάθος του και να το διορθώσει σε ηρωικό!

«Από το ειρωνικό… από το ειρωνικό… από το ηρωικό νησί σας. Από αυτόν τον τόπο της θυσίας, εδώ από το Παλαιόκαστρο και την ξακουστή ανά τον κόσμο ολόμαυρη ράχη, θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους Έλληνες όπου γης..», ανέφερε συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια παρακολούθησε την παρέλαση μαθητών και στρατιωτικών τμημάτων.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

19 σχόλια στο “Το lapsus linguae του Τσίπρα στα Ψαρά: «Εδώ, από το ειρωνικό νησί σας…»”
  1. Καλημερα …Χρονια Πολλα στους Ελληνες….Τι δουλεια εχει ενας αθεος σε δοξολογια ;;;;; Για ποιο λογο κατεθεσε στεφανι εφ οσον οι ηρωες γι αυτους ηταν ανυπαρκτοι…..;;;;;;και λογικο μετα απο τοσα φαρμακα ….το στομα να μην επικοινωνει με τον εγκεφαλο…..Καλη Λευτερια Ελληνες απο τους Προδοτες….

    1. Ενώ εσύ εισαι σούπερ πατριώτης Έλληνας και θα ειρωνευτεις τον πρωθυπουργό; φαντάζομαι και τι ιδεολογία πιστεύεις με αυτές τις απόψεις.

      1. πεσε κατω και γλυψε τα παπουτσια του αφεντικου σου του τσιπρα !! ναι αυτος θα σε σωσει απο τον λαθρο που θα σου την πεσει σε λιγο κι απ τον τουρκο !!! ονειρα γλυκα !!!

      2. Γεωργαλή, Αντε μου στον διάολο ηλιθιο πλάσμα. Αν ακομα δεν εχεις καταλάβει πως ο πρωθυπουργός ειναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ σου και εσυ το αφεντικο, τι να πω. Γι αυτο φθάσαμε εδω που φθάσαμε. Γιατι δεν εχουμε καταλάβει την δικη μας θεση και την θεση οοολων αυτών που μας έκατσαν στον σβέρκο. Ηλίθιε, εσυ, εγω και ολοι οι Ελληνες ειμαστε τα αφεντικα. Αυτοι ειναι μονο οι διαχειριστές της επιχείρησης που λέγεται Ελλαδα. Εμεις τους βάζουμε εκει για μια συγκεκριμένη δουλεια και θα επρεπε λογικα να μπορουμε να τους απολύσουμε, οταν δεν κανουν την δουλεια για την οποία τους χρυσο πληρωνουμε. Ζώο, μπεεεε!!! Ξύπνησα ρεεεε!!! Εκτος αν τρως απο τον ..πορδηπουργο…που σημαίνει πως εισαι κι εσυ σαν τα μούτρα του. Άι σιχτιρ πια, γι αυτο πιςτευω πως το χειρότερο πολίτευμα ειναι η δημοκρατία. Η δικη σου ψήφος δυςτυχως ισοδυναμεί με την δικη μου. Η ψήφος ενός ηλίθιου η συμφεροντολόγου με την ψήφο ενός Έλληνα πολιτική, που νοιάζεται για την πατριδα του.

      3. Ελληνικη ιδεολογια …του Κολοκοτρωνη …του Καραισκακη …στις φλεβες μου κυλαει …το αιμα των προγονων μου …και οχι των Νενεκων …..με διαυγεια …σε αντιθεση με σενα που εχεις τυφλωθει …… ειμαι καλος ανθρωπος ….ειναι και Αγιες οι μερες …..οποτε θα σε αφησω στον δικο σου ….απατηλο κοσμο…

  2. Μπαα,μάλλον μας ειρωνεύονται.Ο Σημιτης για παραδείγμα ποτέ δεν έκοψε το πιότητα και Ελιάδα.Που το θυμήθηκα το παλληκάρι..να ειναι σκατα εκεί που βρίσκεται

  3. Ισως εχει δικιο , ειρωνικο ειναι στην πραγματικοτητα , γιατι αν ηταν ηρωικο θα επρεπε να εχει φαει μια σφαιρα στο κεφαλι οπως υπαγορευει το αρθρο 138 του Συνταγματος.

  4. Πιστευω ηταν μια πολεμικη επιχειρηση των Τουρκων που μας επιασε στον υπνο   ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΉΚΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥΣ ΒΓΉΚΕ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑ …ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ
    ΈΤΣΙ ΘΑ ΔΊΝΑΜΕ  ΤΟΥΣ 8 ΤΡΟΧΆΔΗΝ.ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ..ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ  ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ .ΑΡΑ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ .ΑΡΑ ΓΡΗΓΙΡΑ ΑΦΟΥ ΔΗΘΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ . Ηταν αναμενομενο οτι μετσ το ας πουμε πραξικοπημα εναντιον τουΤαγιπ Ο μονος δρομος για να ενωσει ολους τους Τουρκους κατω απο τα @@ του,ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    .ΟΜΩΣ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΕΞΗ .ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΊΜΩΣ  ΣΤΑ 4 ,ΕΙΠΕ .ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΜΑΜΙΩΝΤΑΣ .ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ .Λενε οτι το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει  …..πρεπει να ειναι αληθεια γιατι απο το Μαξιμου ερχεται μια μποχα  ..ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ Χ€ΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ..Δυστυχως για αυτους ο λαος δεν θα ξεχάσει οτι ειναι χεστες..

  5. Χαζαρε….αει στο διαολο και στον γιαχαβαωθ σου απο εδω και παρε και τα τσιριζομουνια μαζι σου ,δενδρογαλια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *