Διαφημίσεις

Ένα θλιβερό επεισόδιο σημειώθηκε στον κόλπο Χαμελίν της Αυστραλίας, καθώς 150 φάλαινες εγκλωβίστηκαν και πέθαναν στην παραλία.

Παρά την προσπάθεια των εθελοντών να τις διασώσουν, το μεγάλο μέγεθος των ζώων αυτών καθώς και η δύναμή τους δυσκόλεψε δραματικά τις απόπειρες να τις οδηγήσουν προς τα ανοιχτά και να ξεφύγουν.

Οι τοπικές αρχές προειδοποίησαν, μάλιστα, τους κατοίκους να μην πλησιάζουν την ακτή, καθώς τα κουφάρια των φαλαινών ενδέχεται να προσελκύσουν καρχαρίες, ενώ αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι έχουν ήδη δει έναν καρχαρία τριών μέτρων.

Πρόκειται για ένα από τα μαζικότερα περιστατικά με φάλαινες στην Αυστραλία μετά το 1996, οπότε 320 φάλαινες εγκλωβίστηκαν στην περιοχή του Ντάνσμπορο.

https://www.instagram.com/gababylon/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_profile_upsell_test&action=profilevisit



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

4 σχόλια στο “130 φάλαινες εγκλωβίστηκαν και πέθαναν σε ακτή της Αυστραλίας (Video)”
  1. Η ρυπανση ολων των υδατων και της ατμοσφαιρας, ειτε με χειμικα, ειτε με” σκατα” ειτε με τα “μολυσμενα ” νερα καθε ποταμου, ειτε με τα μικροκυματα κλπ, κλπ, εχουν αξασφαλιση την καταστροφη της φυσης. Τα χειροτερα ερχονται…Σε πολυ λιγο χρονο ορισμενα ζωα θα τα βλεπουμε μονο σε φωτογραφιες…. Εαν ζουμε??

  2. Παλι πειραμα εκαναν οι σαπιοι με εκρηξεις και ηχους και κατι αλλα δηλητηριωδη , καινουργια που δοκιμαζουν.

  3. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΙ ΜΕΤΑΤΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ !!!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΩΑ ΟΠΩΣ ΠΟΥΛΙΑ ,ΨΑΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΟΔΗΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ !!!!! ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΟΠΑΔΙΑ ΨΑΡΙΩΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΟΡΜΗ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *