Διαφημίσεις

Σε κατάσταση ομηρείας βρίσκονται άνθρωποι σε σουπερμάρκετ της αλυσίδας Super U στην πόλη Τρεμπ, ανατολικά της Καρακασόν στη νότια Γαλλία.

Ένας άνδρας εισέβαλε οπλισμένος στο σουπερμάρκετ και αμέσως μετά ακούστηκαν πυροβολισμοί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω άνδρας δηλώνει πίστη στο ISIS, ενώ έχει πιάσει αρκετούς ομήρους.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από τα πυρά ενόπλου στην Καρκασόν τη στιγμή που έκανε τζόκινγκ με τρεις συναδέλφους του.

Συγκεκριμένα, ο δράστης τους ακολουθούσε και πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές εναντίον τους με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον έναν από αυτοπύς στον ώμο. Οι συνάδελφοί του του παρείχαν τις Α’ Βοήθειες κι έπειτα τον μετέφεραν σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, πρόκειται για το ίδιο άτομο που μπήκε στο σουπερμάρκετ, ενώ το υπουργείο Εσωτερικών με ανάρτησή του παρακαλεί να μη δημοσιευτούν πληροφορίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

“Βοηθήστε μας! Μη διαδίδετε λαθεμένες πληροφορίες. Πριν ανακοίνωθούν νέες πληροφορίες στον εν λόγω λογαριασμό μη διαδίδετε φήμες” ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του το υπουργείο.
topontiki



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

5 σχόλια στο “Ομηρία σε εξέλιξη σε σούπερ μάρκετ της Νότιας Γαλλίας”
  1. Πολη Τρεμπ…..ακολουθουσε τρεις ανθρωπους εριξε πεντε σφαιρες …και πετυχε τον ενα στον ωμο ;;;;;αν καταλαβα καλα !!!!! Και ο τραυματιας ηταν αστυνομικος που εκανε τζοκιγκ με δυο συναδελφους……εγω τωρα τι να πω ;;;;;;οχι ….θελω βοηθεια αληθεια …..ειναι ολα αυτα φυσιολογικα ;;;;; Ρε παιδια ελεος …..

  2. Γαλλια τι κατασκηνωση και αυτη!!!!! Εχει τους παντες μεσα της. Αλλα γαμουν οι της Οραγγης οι αθιγγανορανοι , αυτοι που ιδρυσαν ολους τους βασιλικους οικους της ευρωπης , ετσι αγγλια ? Οι Σαρματες σκηνητες βασιλιαδες-τοκογλυφοι ρε πουστη μου . Αυτοι που δηλωνουν ΚΑΙ διαμαρτυρομενοι οι κουφαλες οι υπουλες και ανδραποδα.

    1. ρε μαγκα μπορεις να ξαναγραψεις το ιδιο , στα ελληνικα ομως, επειδη δεν καταλαβα τιποτα απο οσα εγραψες ( Αλλα γαμουν οι της Οραγγης οι αθιγγανορανοι , Οι Σαρματες σκηνητες , και ανδραποδα.)

      1. Οραγγιστες η”Ορανιστες [Αγγλιστι Orangemen] . Ορανοι απο την ασιατικη Σαρματια Μαιωτιδα λιμνη -Κεραυνεια ορη. Γαμισαν-γαμουν ολλανδια-βελγιο-Γαλλια- προπαντων Αγγλια -γερμανια-αυστρια-ispania. Την ελλαδα την εχουν για να τους πληρωνει τοκους εδω και διακοσια χρονια συντα επομενα εκατο. Εχουν τρομερο ορκο και σαν ασιατες Μασονηδες διελυσαν τους παντες και στην αμερικη και στην Αγγλια ειναι το ”σωμα” των ΤΟΡΙΔΩΝ [αυτοι διοικουν τον πλανητη γη.]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *