16:13 - 22/03/2018

Και δεν σκαει και το ηφαίστειο να βρω ένα μπούσουλα..

Διαφημίσεις

Προχθές μία παρέα εκεί που καθόμουνα παρακολουθώντας τα παιδιά να παίζουν ένας από την παρέα  έκανε την ερώτηση…  ρε παιδια ακούτε τίποτα για πόλεμο γιατί Κάποιοι λένε ότι μπορεί να έχουμε πρόβλημα;

Η απάντηση ήρθε σχεδόν κοινη από την υπόλοιπη παρέα… Έλα ρε μαλακίες δεν πρόκειται να γίνει τίποτα!

Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια,,,, μας δουλεύουν…. Όλα τα κάνουν για να αγοράσουν εξοπλισμους… Δεν πρόκειται ποτέ να μας την πέσει η Τουρκία….  δεν τον συμφέρει τον Ερντογάν…. και πραγματικά δεν θυμάμαι ποσο ακόμα άκουσα!

Παρέμεινα σε ησυχία…  βλέπεις δεν γνωρίζουν πολύ την ιδιότητά μου ως blogger…  και γενικά το λάθρα βιώσας το έχω σαν κανόνα στη ζωή μου..! 

Χαμογελαστά  είπα απλά έτσι πειραχτικά…  δεν παίρνετε κανένα κατσικάκι όλοι λέω εγώ  και λίγο αλευράκι να έχετε να νιώθετε λίγο ασφάλεια και ας μη γίνει τίποτα!

 Εφαγα το δούλεμα μου  ως συνήθως  και δεν μίλησα αλλο…

Γενικώς το σύνολο του πληθυσμού στην Ελλάδα έχει πλήρη άγνοια για το τι συμβαίνει Όχι μόνο για τα θέματα της Τουρκίας αλλά για τα γενικά θέματα της κατάστασης μας…. την προδοσία του Κράτους… Το στημένο παιχνίδι εναντίον μας   αιώνες τώρα….  το ποιος είναι ο εχθρός και ποιος όχι!

Το internet από την άλλη μας Εχεις μπερδεψει λιγο την αντίληψή μας για την πραγματικότητα του σήμερα… νομίζουμε ότι επειδή έχουμε βρεθεί Μερικές δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που συμφωνούμε και κατανοούμε κάποια πράγματα… Ότι αυτό αντικατοπτρίζει το γενικό σύνολο του ελληνικού πληθυσμού!

Δυστυχώς ούτε το 5% δεν έχει φτάσει στο σημείο να δει τα πράγματα ως έχουν και να αντιληφθούν την εξέλιξή τους….  Μάλιστα ένα ποσοστό Πιστεύω πάνω από το 65% βρίσκεται σε επίπεδο άγνοιας που πραγματικά μπορεί να σε τρομάξει…. για το πώς κατάφερε αυτό το σύστημα και εγκλώβισε τον άνθρωπο και τον έκανε  πιόνι…… του στέρησε ελευθερίες και τον έβαλε γονατιστό σαν σκλάβο… και ο ίδιος δεν έχει καταλάβει τίποτα!

Είναι απίστευτα τρομακτικό πώς αυτό το μιμίδιο το κοιτάζω τη δουλειά μου και την οικογένειά μου κατάφερε να μας αποκόψει  και ενώ κάνοντας τα ίδια και τα ίδια συνεχώς να έχουμε απώλειες στα πάντα  να μην μπορούμε να καταλάβουμε ότι το ουσιαστικό πρόβλημα που όλους μάς έχει νικήσει…. είναι ότι ο Καθένας κοιτάζει την πάρτη του!

Η ανάλυση Είναι τεράστια στο Γιατί συμβαίνει…  από το οτι δεχομαστε επιθεση από λάθος πληροφορίες όταν είμαστε μόνοι μας… από την επιφανεια πληροφορίας…. από την έκρηξη Του εγωισμού λόγω της μοναξιάς…  από την αδυναμία που δημιουργεί η μη σχέση με άλλους…. και πάει τόσο βαθιά που χρειάζομαι 100 σελίδες να το αναλύσω!

Να ξέρετε όλοι ότι το ίντερνετ εξυπηρετεί ένα μικρό ποσοστό σε σχέση με το σύνολο του πληθυσμού της Ελλάδας….  σε αυτό το ποσοστό πρέπει να αφαιρέσεις και τους χρήστες που δεν γνωρίζουν να αποφύγουν την επιφάνεια πληροφορίας….  να αφαιρέσεις αυτούς που δεν έχουν καταφέρει να κατεβάσουν ταμπέλες  και τους μαστιγώνουν τα Media  της κάθε ταμπέλας τους…. Και βέβαια  ένα τεράστιο ποσοστό  ασχολείται με στριγκάκια και το survivor..!

Άρα επί της ουσίας γνώστες της κατάστασης  με περισσότερη συνείδηση και πιο έτοιμοι ψυχολογικά για το άμεσο μέλλον είναι ένα πολύ μικρό μικρό ποσοστό!

Σήμερα που σας γράφω αυτό το άρθρο  για κάποιους είναι πλέον σιγουριά ότι βρισκόμαστε ώρες πριν ξεκινήσουν συγκεκριμένα γεγονότα…. φρόντισα πριν καιρό να βάλω μία Άγκυρα μέσα στο χρόνο για το ηφαίστειο που θα μας δείξει με φωτογραφία το πεδίο…..!

Δεν είναι ανάγκη να έχω πάντα δίκιο και μάλιστα μέσα από τα λάθη μου έχω διορθώσει πολλές φορές προς το καλύτερο την αποκωδικοποίηση μου….

 Αυτό το άρθρο θέλω να το γράψω για να σας περάσω μία σίγουρη πληροφορία σίγουρη Όσο η ανάγκη του νερού..

Μιλώντας σήμερα με ένα συνεργάτη μου στην πόλλυσυμμετοχική Γεωργία .. εύλογα με ρώτησε αν προλαβαίνουμε ή αν αυτό το Σαββατοκύριακο….. Έχουμε τίποτα εμετούς……

Η απάντησή μου ήταν ξεκάθαρη και αυτή την απάντηση Θέλω να δώσω στην ερώτηση που γνωρίζω ότι Πολλοί από σας την έχετε μέσα σας..

Είτε ξεκινήσει ένα θερμό που θα διαρκέσει μερικές μέρες και μετά θα περάσουμε σε διαπραγματεύσεις όπου μετά από μήνες θα ξεκινήσει και ο κανονικός μεγάλος πόλεμος…. είτε ξεκινήσει αμέσως Ο μεγάλος Πόλεμος και είναι  με εισβολή….  είτε ανακατευτούν ξένες δυνάμεις που έχουν συμφέροντα και αρχίσουν με κουμπάκια να αμολάνε πυραύλους να χτυπάνε καίρια σημεία…. είτε παραμείνουμε όπως είμαστε για τα επόμενα πέντε χρόνια με μόνιμη απειλή…. Όποιο σενάριο και να πάρουμε πάντα θα υπάρχει χρόνος γιατί Τίποτα δεν θα διαρκέσει μόνο μία στιγμή…..  αν γίνει  το θερμό και περάσει  πάντα θα έχεις από πίσω το πρόβλημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων που έρχεται καλπάζοντας…..  Αν γίνει πόλεμος  με εισβολή  θα διαρκέσει  και μπορείς να το καταλάβεις αυτό κοιτώντας τη Συρία οπου την  βαράνε έξι χρόνια τώρα. αλλά ακόμα η χώρα είναι εκεί..!

Αν δεν γίνει τίποτα από όλα αυτά… που θα πάρω ξεκάθαρη θέση ότι από το 2010 λέω ότι το 18 είναι η αρχή  όλων των σχεδίων της συγκομιδής…. αλλά ας πούμε ότι πέφτουμε έξω… τότε συνεχίζεις να έχεις μόνιμα τον πραγματικό εχθρό πίσω από την κουρτίνα  ο οποίος για μας και για συντομία έχει δοθεί σαν νέα παγκόσμια τάξη…. Όπου 100 οικογένειες-εταιρείες  που διοικουν τον κόσμο  θέλουν να σε μετατρέψουν σε απόλυτο σκλάβο και Καταναλωτή Με σκοπό οι ίδιοι  να αυτο ανακηρυχθούν  Βασιλιάδες σε μία κατακτημένη γη!

Όχι ότι έχουν αλλάξει πολλά από παλιά,  πάντα οι ίδιοι οι βασιλιάδες ήτανε… απλά τώρα τα σχέδιά τους και λόγω της τεχνολογίας έχουν να κάνουν με σκληρές αποφάσεις για το ποιος θα ζήσει και θα πεθάνει και πόσοι είναι   οι άνθρωποι  που θα παραμείνουν στη γη!

Τα χω ξαναπεί δεν θέλω να το ξαναπώ… Απλά θέλω να σας το δώσω μέσα στη συνείδησή σας μία και καλή… ο πόλεμος τις αποφάσης της αρχής για να τα αλλάξουμε,  η απόφασή μας να περάσουμε από την παθητικότητα στην πράξη και στην ενέργεια  είναι η αρχή ενός δύσκολου αγώνα που μπορεί να κρατήσει για  πάρα πολλά χρόνια….  κάθε φορά που κάτι μέσα μας μας σταματάει από το να δράσουμε άμεσα και να κάνουμε πράξη….μας κανει ταυτοχρονα να δίνουμε νέο χρόνο στον εχθρο και την κατακτήση του ανθρώπινου είδους!

Είμαστε ήδη στην φυλακή τους…  δεν θα μπούμε αύριο με έναν πόλεμο… Είμαστε ήδη κατακτημένοι… δεν θα μας κατακτήσουν αύριο… Άρα ότι νομίζετε ότι έρχεται το οποίο θα σας κάνει να μην προλάβετε είναι απλά μία ουτοπία….  Τι σημασία έχει αν ένας πόλεμος γίνεται στην ψυχή,  στην οικονομία  η με σφαίρες;  Αλλάζει η έννοια του πολέμου;  Τι σημασία έχει αν θα πεθάνεις αύριο από διατροφική παρεμβαση των εταιρειών χωρίς να το γνωρίζεις …. η εάν θα πας ξαφνικά από μία ρουκέτα που αποφάσισε ο Ερντι και η παρέα του να στείλει;

Χρησιμοποιώ δύσκολα παραδείγματα για να αφυπνίσω μέσα σας την κατάσταση που πραγματικά βρισκόμαστε,…  δεν πάμε να σταματήσουμε κάτι που έρχεται… θυμηθήκαμε,  κατανοήσαμε  και είπαμε να σταματήσουμε κάτι που γίνεται εδώ και αιώνες…  τα ενδιάμεσα γεγονότα είναι η προσπάθεια να σταματήσουμε την ενθύμηση αυτή… τα ενδιάμεσα γεγονότα που σχεδιάζει η ελίτ είναι η προσπάθεια να μην εξελιχθεί το DNA μας!

Άρα κλείνοντας ξεκάθαρα έχεις τόσο πολύ μεγάλο Γολγοθά μπροστά σου  σε μία νέα ζωή που επέλεξαν οι άλλοι για σένα και δεν θα είναι ένας απλός περίπατος μέσα σε έναν αγρό με λουλούδια….  ξεκινα χθες να ενώνεσαι  και να κάνεις πράξη  σε στόχους  που πραγματικά έχουν σημασία και δυναμική να αλλάξουν το αύριο!

Στη φόρμα από κάτω βάζεις τα στοιχεία σου για να συμμετέχεις στο πανελλαδικό κάλεσμα  πολυσυμμετοχικής Γεωργίας-κτηνοτροφίας  και προστασίας!

Μην περιμένεις να σου αναλύσω  ξανά γιατί αυτή η κίνηση ειναι πραγματικά η μόνη κίνηση που πρέπει να κάνεις ,Θα το βιώσεις μόνος σου αν καταφέρεις να ενώσεις και να πράξεις!

Η ομαδα σου facebook ειναι εδω https://www.facebook.com/groups/221995478382766/

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. ΜΑΚΕΤΗΣ 03/22/2018 @ 4:43 ΜΜ

    ΝΙΚ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΛ. ΤΟΥ ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΥ!

  2. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 03/22/2018 @ 4:46 ΜΜ

    “Για να αγορασουν εξοπλισμους” ρε ελληνα ακομα πιστευεις οτι ο ψυχασθενης τουρκος στην καταγωγη αλεξης τσιπρας θα δωσει εστω και ενα ευρω για το καλο του ελληνα και της ελλαδας; Οτι λεφτα υπαρχουν πανε μονο σε λαθρομεταναστες μην ακους το παραμυθι οτι τους ταιζει η ευρωπαικη ενωση λαθος εσυ τους ταιζεις με δικα σου λεφτα

  3. Παρόμοια συζήτηση άκουγα προχθές στη Ρόδο…. Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν μη χαθεί η τουριστική σεζόν… Τώρα τι να τους πω ότι αν γίνει η στραβή θα ψωφισουν από τη πείνα?οι περισσότεροι η δεν τους νοιάζει η κοιμούνται όρθιοι… Από το 2014 φροντίζω να έχω τρόφιμα για 6 μήνες τουλάχιστον… Τίποτα δεν πήγε χαμένο.. αν γίνεται ανανέωση με προσοχή έχεις τα πάντα χωρίς φθορές…

  4. Όπως και νά ΄χει, ευχαριστούμε, έχεις δώσει πολλά “κλειδιά” σε πολλούς από μας που αναζητούμε…

  5. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 03/22/2018 @ 8:00 ΜΜ

    ΝΑ ΣΤΟΧΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΝΑ ΣΤΟΧΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ, ΝΑ ΣΤΟΧΑΖΕΣΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΝΑ ΣΤΟΧΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΝΑ ΣΤΟΧΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ, ΝΑ ΣΤΟΧΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΝΑ ΣΤΟΧΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΣΑΡΜΟΝΙΑ, ΝΑ ΣΤΟΧΑΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΟΦΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΦΛΥΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΑ ΣΤΟΧΑΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ . ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΧΑΖΕΣΑΙ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΚΑ.
    ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ.

  6. χρήστος 03/22/2018 @ 11:14 ΜΜ

    Νικόλα μου αρέσει πολύ η φωτογραφία που έχεις ανέβάσει στην αρχή του άρθρου

  7. Αργυρούλα 03/23/2018 @ 6:02 ΠΜ

    Έτσι είναι, έχουμε τη χειρότερη μορφή πολέμου στα χρονικά ή μήπως εμείς δηλ. όχι όλοι κάποιοι όμως σίγουρα ναι ξυπνήσαμε μετά από πολλά χρόνια λήθαργου και αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση; Συμφωνώ απόλυτα ξένε για το ότι θυμηθήκαμε και είπαμε να σταματήσουμε κάτι που γίνεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια και θα το σταματήσουμε! έρχεται η ώρα! και η ώρα θα είναι όπως πάντα τρομερή, άλλοι θα καούν και θα γίνουν στάχτη μπροστά στα μάτια των αλλων και άλλοι θα καθαγιαστούν και το φως θα γίνει παντοτινός τους σύμμαχος!

  8. Η φράση του άρθρου «σίγουρη Όσο η ανάγκη του νερού..», μου θύμισε τη φράση του Ελύτη στο Άξιον Εστί, ο οποίος πονώντας για τα μαρτύρια των Ελλήνων, ζητάει το εξής:
    «Οπού και να πατεί το πόδι σας, φωνάζω, ανοίξετε, αδελφοί, μια βρύση ανοίξετε, τη δική σας βρύση ανοίξετε, την δική σας βρύση του Μαυρογενη !»
    Και συνεχίζει σε σχήμα πρωθύστερο, σαν να γνωρίζει κάποια αρχαία υπόσχεση:
    «Η λαλια που δεν ξερει απο ψεμα θ’ αναπαυσει το προσωπο το μαρτυριου…»
    Καλό όργωμα αδέλφια!

  9. Ανώνυμος 03/24/2018 @ 2:14 ΠΜ

    ΓΑΙΑ ΕΠΈΛΕΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΟΥ.. ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ – ΣΤΑΧΤΟΠΟΎΤΑ!!! ΦΑΈΘΩΝ.. ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΘΑ ΧΑΡΕΙΣ.. Η ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΤΙΣ ΣΥΝΈΠΕΙΕΣ!!! θα έλθω να μου πεις τι διαλέγεις.. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ.. ΕΣΥ ΕΠΙΛΈΓΕΙΣ!!! ΉΔΗ ΞΕΧΝΑΣ ΝΎΦΗ .. ΣΕΞ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΡΑΓΕ..?????????

  10. ανωνυμος 03/27/2018 @ 2:45 ΜΜ

    πάντως είναι ένα το θέμα… δεν βγαίνει …όπως το θέλουν.
    σαν να πατάς το τηλεκοντρόλ , ένα νούμερο ,, μυστικής εύρεσης και αυτό σταματά όλα τα άλλα.
    όλα είναι ένα μέρος ενός παιχνιδιού , αρκεί να βάζεις εσύ τους κανόνες//
    και οι κανόνες αυτοί , έχουν πάντα “εκθέτη”.
    ΗΡΩ

  11. Εδω ειναι μια προχειρη αναλυση για τον αριθμο 11 και το τελετουργικο 911 αλλα και τον αριθμο 119 που αφορα και την ενεργοποιηση του αβαταρα του Αιθερα τον Πυρριχιο αλλα και την Αγια Σοφια. https://bit.ly/1gC5tV2

    May the force be with you.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*