Διαφημίσεις

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Η κατάσταση με την συνεχιζόμενη αθρόα είσοδο “μεταναστών – προσφύγων” από την Τουρκία στη νήσο Μυτιλήνη, έχει χτυπήσει εδώ και πολλούς μήνες κατακόκκινο συναγερμό!

Που δυστυχώς, δεν τον αντιλαμβάνεται ούτε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ούτε ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της ΕΕ Δημήτρης Αβραμόπουλος! Ή κλείνουν τα μάτια, γιατί επιβάλλεται να μην τον βλέπουν!

Έτσι, μετά τις επανειλημμένες ένστολες διαμαρτυρίες των αστυνομικών στη Λέσβο, μετά τις ανακοινώσεις (σ.σ. Ιανουάριος 2018) πως: “Οι αστυνομικοί δεν μπορούν να περάσουν από ορισμένα σημεία γιατί γίνεται διακίνηση ναρκωτικών και τους διώχνουν Αφγανοί με αιχμηρά αντικείμενα”, έρχεται η νέα κραυγή αγωνίας των αστυνομικών υπαλλήλων Λέσβου, με δελτίο τύπου με ημερομηνία 15 Μαρτίου 2018 και η οποία κρούει ολόκληρη καμπάνα προς την ανύπαρκτη κυβέρνηση των Αθηνών:

«Φτάνει πια! Για άλλο ένα βράδυ το Hot Spot της Μόριας μετατράπηκε σε πεδίο μάχης ανάμεσα σε μετανάστες και αστυνομικούς με μοναδικά θύματα επτά (7) Έλληνες αστυνομικούς τραυματίες που έκαναν φιλότιμα τη δουλειά τους. Οι υποσχέσεις, τα λόγια και οι ωραίες εικόνες περισσεύουν πια! Η κατάσταση είναι και παραμένει πολύ κακή. Είναι ο τραυματισμός επτά (7) συναδέλφων! Αύριο;

Ο πληθυσμός των έξι χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων στο Hot Spot της Μόριας και οι συνθήκες διαβίωσης είναι δεδομένο ότι δημιουργεί ακραίες αντιδράσεις.

Ως πότε θα είναι ο Έλληνας αστυνομικός ο σάκος του μποξ; Από εδώ και πέρα ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, είτε αστικές, είτε ποινικές.

Η υπομονή μας εξαντλήθηκε!!!»!

Δείτε παρακάτω το Δελτίο Τύπου:

          

Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού

της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από panos

16 σχόλια στο “ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΛΕΣΒΟΥ”
  1. Ας τα σκεφτοσασταν αυτα αγαπητοι Μυτηλινιοι οταν τρεχατε στα λιμανια να σωσετε τους ”κακομοιρους” τους λαθρομεταναστες. Λογικο δεν ηταν οτι καποτε θα ειχατε και αυτα τα επακολουθα??? Μην ξεχναμε πως τρεχατε με ανοικτες αγκαλες μην και δεν σας πουν φιλοξενους η μην και δεν σας παρει καμια καμερα. Οριστε λοιπον βαλατε τα φιδια στον κορφο σας. Αλλα βεβαια επρεπε να συμβουν αυτα για να το παρετε χαμπαρι τι παιζει. Αντι να ειναι συσωμο ολο το νησι στην δημιουργια hot spot και να απειλειτε θεους και δαιμονες κατα της δημιουργιας του εσεις τρεχατε περιχαρεις και να οι συνεντευξεις και να η μοστρα στις καμερες. Δυστυχως για σας οι ”κακομοιροι” ειστε τωρα εσεις. Κι επειδη οταν κρουαμε τον κωδωνα του κινδυνου ειμασταν οι φασιστες και οι απανθρωποι λουστειτε τους τωρα και καλα ξεμπερδεματα. Και μην παραπονιεστε ουτε για το ξυλο που τρωτε ουτε για το οτι μεθαυριο θα γινουν πλειοψηφια και θα σας διωξουν εσας για να μεινουν αυτοι. Και μην το θεωρειτε ουτε μακρινο ουτε απιθανο σεναριο.

    1. Έτσι είναι. Ψήφιζαν αριστερά οι κύριοι. Να πάει να τους σωσει η αριστερά τωρα. Ο εποικισμός των νησιών συνεχίζεται κ εσεις αντι σύσσωμοι να έχετε βαλει “φωτιά ” σε όλο το νησί να εχετε παρει τα οπλα γιατι οχι. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ? Ο εποικισμός τωρα που ανοιγει κ ο καιρος θα συνεχιστει . Θα σας εξαφανισουν οι λαθρο το εχετε αντιλιφθει? Αν συνεχισεται ολοι εσεις οι ακριτικοι νησιωτες να είσαι γλυκαναλατοι έχετε τελειώσει. Σώστε τον τόπο σας! Οι Συριζανελ κ η ΝΔ είναι προδότες καταλάβετε το.

    2. Λυπαμαι πολυ για τους κατοικους που αντεδρασαν στον εποικισμο και ξυλοκοπηθηκαν μπροστα στα παιδια τους απο τους αστυνομικους ….που δεν διστασαν να ριξουν ακομα και χημικα στα μικρα παιδια των διαμαρτυρομενων , αξεχαστες εικονες αιμοφυρτων πολιτων που κανουν τους αστυνομικους ακομα πιο μισητους.

  2. Οι αστυνομικοί καλά θα κάνουν να εφαρμόσουν το άρθρο 120 του συντάγματος καθώς και τον όρκο που έδωσαν και όχι να διαμαρτύρονται σαν κλαμένα μουνια.

    Έχουν μεγάλο μέρος ευθύνης για ότι συνέβει στη χώρα καθώς υπηρέτησαν, και υπηρετούν, πιστά τους ελληνόφωνους μασονους πολιτικούς πράκτορες του σιωνισμού.

    Η ρουφιανιά και η προδοσία δεν είναι επάγγελμα. Αυτό πρέπει να το χωνέψουν καλά όλοι οι αστυνομικοί που έχουν τη δικαιολογία “εκτελώ εντολές ” …..

    1. πρεπει να το καταλάβουν ΚΑΙ οι Αστυνομικοι … οπως πρεπει να το καταλαβουν και οι τραπεζικοι, και οι εφοριακοι, και οι δασκαλοι, καθηγητες, ακαδημαικοι, δικαστικοι κτλ κτλ και τεσπα οσοι εξυπηρετουν ενα σαπιο, σαθρο, αδικο πολιτικο συστημα που εξυπηρετει την προδοσια, προκειμενου να ζουν αυτοι καλα ή σχετικα καλα. Πλεον δεν υπαρχουν περιθωρια και συγχωροχαρτια … εγω προσωπικα τους ταυτιζω με τους δοσιλογους και μαυρεμπορους του ΒΠΠ.

  3. EAN DEN FERNANE TON PAPA STO NISI DEN THA HTAN TORA TOSO XALIA, KATALABENOUME TI THA PEI PAPAS? EXTHROS TOU THEOU! TORA???????? PROSEYXH! EINAI DINATOS O THEOS MAS!!!!!!!!!! OI AGIOI TOU NISIOU!!! METAAAAAAAAAAAANNNNNOOIIIIIIAAAAAAAAAAAA

  4. ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΘΕΑΥΤΟΥ…ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΦΑΡΕΣ. ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΑΚΡΑΙΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ…ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!
    ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ…ΜΗΝ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ.
    ΠΗΡΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ??? ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ…

  5. Έτσι είναι. Ψήφιζαν αριστερά οι κύριοι. Να πάει να τους σωσει η αριστερά τωρα. Ο εποικισμός των νησιών συνεχίζεται κ εσεις αντι σύσσωμοι να έχετε βαλει “φωτιά ” σε όλο το νησί να εχετε παρει τα οπλα γιατι οχι. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ? Ο εποικισμός τωρα που ανοιγει κ ο καιρος θα συνεχιστει . Θα σας εξαφανισουν οι λαθρο το εχετε αντιλιφθει? Αν συνεχισεται ολοι εσεις οι ακριτικοι νησιωτες να είσαι γλυκαναλατοι έχετε τελειώσει. Σώστε τον τόπο σας! Οι Συριζανελ κ η ΝΔ είναι προδότες καταλάβετε το.

  6. ESEIW OI ENSTOLOI STAMATISTE NA UPIRETITE TA AFENTIKA SAS!! NA ERTHETE STO PLEVRO TON SUNPOLITON SAS KAI ENOTHITE !!!! OTAN KATHESTE KAI PROSKINATE TOUS KUBERNOBTES AYTA THA PATHENETE GIATI APLASAS METAXIRIZONTE GIATA DIKA TOUS SUNFERONTA!! META THA SASSOUTAROUN KI SKASILA TOUS !!! MHN EISTE ENANTION TON SUNELLHNINON SAS ALA ADERFOTHITE KI XARAXTE KINH PORIA EPITELOUS !!!

  7. Διαβαστε αυτο παρακαλω σχετικα με την υπακοη στην εξουσια

    sanejoker.info/2012/06/the-beast-inside-us-the-milgram-experiment.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *