Διαφημίσεις

– Στα δικαστήρια της Αδριανούπολης μεταφέρονται οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν από τους Τούρκους την 1η Μαρτίου

– Συνάντηση Καμμένου – Τσίπρα στις 5 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου γι αυτό το θέμα

– Παρέμβαση των ΗΠΑ για το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών

– Ο ρόλος του τηλεφωνήματος της Μέρκελ στον Ερντογάν

Οι δικηγόροι του ανθυπολοχαγού Μητρετώδη και του λοχία Κούκλατζη είχαν υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης στις 5 Μαρτίου

Στα δικαστήρια της Αδριανούπολης αναμένεται να μεταφερθούν από λεπτό σε λεπτό οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, που συνελήφθησαν από την τουρκική στρατοχωροφυλακή την 1η Μαρτίου, προκειμένου να δώσουν τους κωδικούς PIN των κινητών τους.

Ο ανθυπολοχαγός Μητρετώδης και ο λοχίας Κούκλατζης, οδηγήθηκαν σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη με την κατηγορία ότι εισήλθαν παράνομα σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη, ενώ τα κινητά τους είχαν σταλεί στη διεύθυνση Χωροφυλακής στην Άγκυρα για να εξεταστεί το ενδεχόμενο της κατασκοπίας. Μέχρι να οριστεί το δικαστήριο, οι δύο στρατιωτικοί παραμένουν έγκλειστοι σε φυλακή υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

Η πρώτη αίτηση των δύο Τούρκων δικηγόρων που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση του ανθυπολοχαγού Μητρετώδη και του λοχία Κούκλατζη απορρίφθηκε στις 5 Μαρτίου. Με βάση την τουρκική νομοθεσία νέα ένσταση των συνηγόρων των δύο Ελλήνων στρατιωτικών μπορεί να υποβληθεί ένα μήνα μετά, δηλαδή στις 5 Απριλίου, εφόσον στο μεταξύ δεν έχει παρουσιαστεί επισήμως το κατηγορητήριο.

protothema

Μάρτιος 20, 2018



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Στο δικαστήριο μεταφέρονται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί”
  1. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;ΤΟ PIN ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ;ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ;ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΕΤΑΖΑΝ;ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ;ΕΧΕΤ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ…ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ,ΠΕΡΙΟΧΟΝΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ;

    1. Δηλαδή από το Πρώτο Ψέμα τί περίμενες να ακούσεις, αλήθειες;;; Αν δεν σου βγαίνει τίποτα εναντίων της κυβέρνησης και η φυλακή πλησιάζει, λες ό,τι θέλεις μπας και την γλυτώσεις!!!

    2. Το να διαβάσουν τα κινητά τους ειναι το μόνο εύκολο. Αν έχουν διαπιστώσει παράνομη δραστηριότητα ή συνομιλίες τότε απαιτείται νομικά η συναίνεσή τους στο ανοιγμα του κινητού για σύνταξη επίσημου και τεκμηριωμένου κατηγορητήριου. Τότε πάει αλλού ………το πράγμα και δεν αφορά μόνο παράνομη είσοδο. Αν ισχύει κάτι τέτοιο μάλλον το δικαστήριο θα είναι ποινικό.Ανησυχητικό ότι άμεσα μετατέθηκαν οι διοικητές τους οι οποίοι μαλλον μετρηθηκαν μποσικοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *