Διαφημίσεις

Βγῆκε ὁ Βούτσης καί ἔκανε λόγον γιά ἀπειλές κατά τῶν βουλευτῶν πού θά ψηφίσουν κείμενον – συμφωνία μέ τά Σκόπια, πού θά περιέχῃ τόν ὄρον Μακεδονία.Μάλιστα προσδιόρισε τίς ὀργανώσεις αὐτές πού ἔστειλαν μέ τό ἡλεκτρονικό ταχυδρομεῖον τίς ἐπιστολές στούς 300 τῆς Βουλῆς,λέγοντας πώς πρόκειται γιά Παμμακεδονικές ὀργανώσεις.

Ἔ,φυσικά γιά νά ὁλοκληρωθῆ καταλλήλως καί τό «μενού» ἔπρεπε νά περιέχει καί κάτι ἀπό …Χρυσή Αὐγή…

«Κάποιοι έχουν ξεφύγει και δεν εννοώ μόνο την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Κάποιοι έχουν ξεφύγει σε όλη την Ευρώπη και αναπτύσσουν τα τελευταία χρόνια λογικές με τις οποίες ανενδοίαστα προχωρούν στην εξύμνηση των ναζί. Και έχουν ξεφύγει κάποιοι και εδώ, γιατί μοιράστηκαν στους Ελληνες βουλευτές κείμενα από εκπροσώπους παμμακεδονικών οργανώσεων, οι οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ μας εγκαλούν για εσχάτη προδοσία και λένε ότι η ποινή είναι ο θάνατος ή τα ισόβια σε όποιον τολμήσει να ψηφίσει την πρόταση του υπουργείου Εξωτερικών και της ελληνικής κυβέρνησης, εάν και όποτε έρθει στη Βουλή, για σύνθετη ονομασία…»

Πόσον χεσμένος πρέπει νά εἶναι ὁ Βούτσης; Μά δίχως ἄλλο,παρά εἶναι χεσμένος ἀφοῦ ἀντιλαμβάνεται πώς αὐτή θά εἶναι ἡ κατάληξις ὅλων ἐκείνων πού θά προβοῦν σέ μία τετοια Προδοσία. Ἐπεί δή γνωρίζει πολύ καλῶς ὁ Βούτσης,πώς πρόκειται περί προδοσίας ἡ παράδοσις τοῦ ὀνόματος τῆς Μακεδονίας,τῆς Ἱστορίας μας,τῆς Κληρονομιᾶς μας,σέ μία ξένη χώρα.

Καί γιά ἕναν ἀκόμη λόγον πώς ΚΑΙ τό ἴδιο τό Σύνταγμα τό ὁποῖον ὀρκίστηκαν νά ὑπερασπίζονται,τούς ὑποχρεώνει νά προστετεύουν τήν Πατρίδα :

Ἄρθρο 120: (Ἀκροτελεύτιος διάταξις)

§2. Ὁ σεβασμός στό Σύνταγμα καί τούς νόμους πού συμφωνοῦν μέ αὐτό καί ἡ ἀφοσίωση στήν Πατρίδα καί τήν Δημοκρατία ἀποτελοῦν θεμελιώδη ὑποχρέωση ὅλων τῶν Ἑλλήνων.

Ἀφοσίωσι στήν Πατρίδα σημαίνει προστασία τῆς Ἐθνικῆς μας Κληρονομιᾶς καί Ἱστορίας. Καί τό ὄνομα τῆς Μακεδονίας εἶναι ἱστορική κληρονομιά πού δέν παραδίδεται σέ κανέναν καί γιά κανέναν λόγον!

Καί ὁ μεγαλύτερος φόβος τοῦ Βούτση ἔρχεται μέσῳ τῆς τελευταίας παραγράφου τῆς ἀκροτελευτίου διατάξεως τοῦ Ἄρθρου 120 ὅπου λέει :

§4. Ἡ τήρηση τοῦ Συντάγματος ἐπαφίεται στόν πατριωτισμό τῶν Ἑλλήνων, πού δικαιοῦνται καί ὑποχρεούνται νά ἀντιστέκονται μέ κάθε μέσο ἑναντίον ὁποιουδήποτε ἐπιχειρεῖ νά τό καταλύσει μέ τήν βία.

Καί ἀντιλαμβάνεται πώς ὅσοι Ἕλληνες ὑπερασπίζονται «μέ κάθε μέσο» τά ἐθνικά ἰδεώδη καί τήν Ἱστορία τοῦ Ἔθνους μας εἶναι κάτι ἀπολύτως σύμφωνον μέ τό Σύνταγμα,ἄρα πέρα ὡς πέρα συνταγματικόν.

Πῶς λοιπόν νά μήν χεστῂ ἐπάνω του ὅταν ἑτοιμάζεται νά προβὴ σέ μία τεραστία προδοσίαν ; !

Ἄ, νά μήν ξεχάσουμε καί τήν ἑταίρα προδοσίαν μέ τήν ὑπεράσπισιν τῶν τουρκοσποριτῶν μουσουλμάνων πού ἔχουν κάνῃ βουλευτες:

«Οι Έλληνες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα βουλευτές είναι ισότιμοι μαζί μας και όχι απλώς τιμώνται, αλλά βρίσκονται και στην πρώτη γραμμή της κοινοβουλευτικής δράσης. Θα πρέπει να τύχουν απ’ όλους μας και μιας σαφούς πολιτικής και ηθικής υποστήριξης από το σύνολο των Ελλήνων βουλευτών, έτσι ώστε να μην τολμήσει κανείς, είτε βρίσκεται στην Αυστραλία και στην Αμερική είτε στην Αυστρία είτε σε αυτά τα έδρανα, να μην αποτολμήσει κάνεις ποτέ ξανά μέσα σε αυτή την αίθουσα να μιλήσει για κατασκόπους και πράκτορες»

Ἄ, ναί; Ἄς ἀκούσουμε καί τόν Ἐρντογάν πού μᾶς ζητᾶ τά νησιά,τό μισό Αἰγαῖον καί βεβαίως τήν Θράκη μας :

Τ’ἀκοῦς Βούτση; Ἀλλά τί ἐρωτῶ ; Μά τά ξέρεις ἀπό πρῶτο χέρι,ἄλλως τε…Καί γι’αὐτό εἶσαι καί κατά – χεσμένος,ἐπεί δή γνωρίζεις πώς ἡ ὥρα τῆς κρίσεως δέν θά ἀργήσῃ…

Ἡ Πελασγική



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

25 σχόλια στο “Ὁ χεσμένος Βούτσης”
  1. the republic today has dogma,
    ” only my opinion is democratic… so, all the other opinions are fascist ”,
    which means we live in a “Democratic Dictatorship”

  2. Εάν τολμήσουν αυτή την ΠΡΟΔΟΣΙΑ , θα εφαρμοσθεί το άρθρο 148 του Π.Κ
    .Εκτός εάν το Σύνταγμα εφαρμόζεται επιλεκτικά.ΟΥΑΙ!

    1. Γειά σου φίλε ΕΛΛΗΝ, το ίδιο όνειρο έχω και εγώ και περιμένω πως και πως να έρθει η ώρα που θα παίξουμε μπάλα στον ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, με τα κεφάλια όλων αυτών που έχουν προδώσει την ΕΛΛΑΔΑ μας…

      1. ετσι καπετανιο ολοι μαζι !!!!!!!!!!! οχι μονον τουτον εδω μα ολλααυτατασκατα που μας κυβερναν κι μας μαμουν κι εμεις ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ τωρα οτι μπορουμε ας σωσουμε !!! ντου αππαντου κι να τους παρουμε στο κατοπι !! να θα τους παει κι μην ξεχναμε και τα λαμογια της εκκλισιας !! να σουταρουμε το μασονοπαπαδαριο κι να ερθουν αξιοι υεροις να κανουμε μιαν ελλαδα ολο φως οπως μας αξιζει !!!!! ΑΠ ΕΜΑς ΕΞΑΡΤΑΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. σιγα μη σκιστε κανα καλσον κοτες ολοι σας,σας γαμαει ο βουτσης και ο καθε πουστης και εσεις μυξοκλαιτε ακομα,ουτε τα σπιτια σας δεν υπερασπιζεστε γελαδια χωρις ουρα

    1. φιλε εχεις δικαιο σαυτο !!! πραξεις !! αυτο πρεπει να κανουμε πραξεις οσα λεμε εδω !!!

    2. Α…μάλιστα…έτσι εξηγείται…Ελληνόφωνος ταλιμπάν μας βγήκε και ο αννούβις, γιατί δε πας απο εκεί που ήρθες και εσύ και η φάρα σου όλη και άσε εμάς με τον Βούτση και τους υπόλοιπους. Και που είσαι….χύσε οση χολή έχεις, Έλληνας δε θα γίνεις ποτέ και αυτό σε πονάει, άντε περαστικά τώρα.

  4. ΟΧΙ ΕΡΧΕΤΕ ………………….. ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ !!!!!!!!! ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΟΛΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑς ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΣΟΝΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !! ΚΙ ΕΚΕΙ ΝΤΟΥ ΑΓΡΙΟ

  5. Εσείς που σχολιάσατε μέχρι τώρα (και αυτοί που πιθανόν θα σχολιάσετε κατόπιν) έχετε διαβάσει αυτή την επιστολή που έστειλαν με δικαστικούς κλητήρες (και όχι με ηλεκτρονικό τρόπο) σε ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές και στους 300;;;;;; Αν ναι, μπορεί κάποιος να την αναρτήσει για να την σχολιάσουμε παράγραφο-παράγραφο και να δούμε τί λέει;;;

    Κάπου αυτό το άρθρο αναφέρεται στο σύνταγμα και στους νόμους που πρέπει να σεβόμαστε και να τηρούμε. Αν αυτός ο σεβασμός περιέχει και απειλές κατά των 300 εκλεγμένων βουλευτών της Ελλάδος (δεν ξεχωρίζω σε τόξα δημοκρατικά ούτε σε βέλη αντιδημοκρατικά την Βουλή), τότε μάλλον δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά στραβά αρμενίζουμε!

  6. Αυτοι κανουν φραμπαλα …..και ο κ@λος ο δικος μας εχει παρει φωτια….πληρωνονται ….για να μας θαψουν ….οι νεκροθαφτες…

  7. Επειδη οι μερες τους τελειωνουν θαγινονται ακομη πιο επικινδυνοι για τουςελληνες αλλα και για την πατριδα .Λιγο ακομη υπομονηκαι ολα εχουν παρει τον δρομο τους

  8. Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1973 Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΗ ΚΑΙ ΔΩΣΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο Θ…………..Σ.

  9. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ…ΟΠΟΙΟΣ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΤΣΗ…
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ.
    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΤΣΙΦΛΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ, ΛΟΓΙΚΗ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ. ΠΡΟΔΟΣΙΑ=ΚΡΕΜΑΣΜΑ!!! ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ…ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ…
    ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.

  10. Αν κατάλαβα καλά, επικροτείτε της απειλές κατά της ζωής κάποιων πολιτικών. Δηλαδή, επειδή κάποιοι φανατικοί/ακραίοι ακροδεξιοί διαφωνούν με τους χειρισμούς κάποιων πολιτικών, θα πρέπει αυτοί οι πολιτικοί να θανατωθούν. Ωραία λογική. Πλήρης κατάλυση της Δημοκρατίας.

    1. Και πώς πρέπει κατά την γνώμη σου να τιμωρείται η προδοσία ? Για να μην αναγκαστώ να ρωτήσω αν υπάρχει στο λεξιλόγιο σου η λέξη προδοσία. Γιατί αν Εσυ δεν θεωρείς προδοσία αυτά που κάνουν οι πολιτικοί. Τότε η είσαι συνενοχή τους η είσαι ηλίθια. Εγώ δεν σε κόβω για ηλίθια πάντως.

  11. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ. Π.Χ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ 51 ΛΕΕΙ: “Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ”.
    ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΒΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΦΑΡΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120; 40ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ…
    ΑΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΒΟΥΤΣΗΔΕΣ(ΤΡΙΑΚΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ-ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΙΑ).
    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΙΔΙΩΤΕΨΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120…
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΑΜΕ ΣΑ ΖΩΑ.
    Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ 7000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (ΕΞΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ)ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΟΥΤΕ 2500 ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΚΟΜΑ… ΛΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ…

    change.org/p/%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%83?recruiter=855736816&utm_source=share_petition&utm_medium=email&utm_campaign=share_email_responsive&utm_term=autopublish

    1. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ…. ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ…
      Ο ΚΑΘΕΙΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΚΛΑΒΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ…

  12. Για δετε ρε εναν …… Αυτοκρατωρα της….. Βουλης !!!!
    Για δετε ρε ενα “αυτοκρατορακι”, που ….. ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΤΟ ΛΑΟ !!!!

    Κυριε Βουτση, εσεις εχετε ξεφυγει !!!
    Ο Κυριαρχος Λαος σας τα ψελνει, και δεν θα του κλεισει κανεις το στομα.
    Προφανως δεν καταλαβατε καλα τι εγινε, γιαυτο θα φατε και εσεις και οι αλλοι ενα σωρο εξωδικα,
    ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ,
    ΓΙΑ ΤΑ ΦΕΤΕΙΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018,
    ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑΣ…

    Ενα πραγμα δεν ξερω ομως : Αυτα τα Δικαστηρια, τι θα ειναι ?
    Θα ειναι Πολιτικα Δικαστηρια ? Θα ειναι Στρατιωτικα Δικαστηρια ?
    ή μηπως θα ειναι ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ με κρεμαλες,
    που θα στηθουνε σε πλατειες και σταδια, και γηπεδα ???

    Ο Νοεμβρης 2018, ειναι πλεον παρα πολυ κοντα !!!
    Προμηθευτειτε ολοι με τροφιμα μακρας διαρκειας,
    και αναλωσιμα πρωτης αναγκης…..

    Δειτε γυρω σας, ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΗΜΑΔΙΑ, οτι ετοιμαζονται να μας τελειωσουν :

    Θα χτυπησουν το Ιραν, οποτε, αντιο πετρελαιο, : Γιαυτο κουβαλησανε εδω το πολεμικο πλοιο που ειναι φτιαγμενο απο τα σιδερικα των Διδυμων Πυργων, για να παρουνε το αιμα τους πισω,
    Θα μπουκαρουν Ουτσεκαδες, ολοι ζηατνε κομματια διοτι το υπεδαφος ειναι πλουσιο κλπ,
    Θα εξαναγκασουν τους Λαθρο και τους τωρα κρυμμενους στις γειτονιες του Λεκανοπεδιου Τζιχαντιστες να βγουνε στους δρομους…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *