Διαφημίσεις

To ρωσικό Ναυτικό κατόπιν εντολής του προέδρου της Ρωσίας Β.Πούτιν ανέπτυξε εκτάκτως τρεις φρεγάτες στην Μεσόγειο στην Ερυθρά Θάλασσα προκειμένου να ενισχύσει τις δυνάμεις του εν όψει πιθανής επίθεσης των ΗΠΑ στην Συρία.

Επίσης οι αεροπορικές βάσεις στρατηγικών βομβαρδιστικών της Ρωσίας στη Νότια Στρατιωτική Διοίκηση (με αεροσκάφη Tu-22M, Tu-160 και Tu-95) τέθηκαν σε αυξημένη επιφυλακή.

Φυσικά στην ίδια τη Συρία, οι ρωσικές δυνάμεις στην περιοχή της ΑΒ Χμέιμιμ, έχουν τεθεί σε κατάσταση rediness απογείωσης εντός 5′. “Το προσωπικό της αεροπορική βάση έχει κάνει υπερπροσπάθεια για να επουλώσει τα τραύματα αποκαταστήσει τις ζημιες των τελευταίων μηνών με την επίθεση και τις ζημιές που υπέστη από τα drones των ανταρτών, αλλά και το αεροπορικό δυστύχημα προ δυο εβδομάδων που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 39 στελεχών των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων και τα έχει καταφέρει. Είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ», δήλωσε στο πρακτορείο Tass στέλεχος της ρωσική Αεροπορίας.

Στην ΑΒ Χμέιμιμ βρίσκονται 4-8 Su-35S, 4-6 Su-30BM, 12-18 Su-25, 12 Su-24, 4-8 Su-34 κλπ.

Μία από τις φρεγάτες που πλέον ήδη στην Α.Μεσόγειο και πέρασαν την Πέμπτη προς Παρασκευή από το Αιγαίο είναι εξοπλισμένη με πυραύλους cruise Kalibr, ενώ με Kalibr είναι εξοπλισμένη και η φρεγάτα που πλέει στην Μεσόγειο.

Συνολικά πέντε ρωσικά πολεμικά πλοία, φρεγάτες και κορβέτες, δύο πλοία ανεφοδιασμού, ένα πλοίο ηλεκτρονικών υποκλοπών και τρία υποβρύχια εξοπλισμένα με βλήματα cruise (συμβατικής πρόωσης αλλά τα δύο είναι της νέας κλάσης Κilo II) βρίσκονται αυτή την στιγμή ανατολικά της Κρήτης.

Οι δυο ρωσικές κυρίες μονάδες επιφανείας που πέρασαν από το Αιγαίο είναι η φρεγάτα Admiral Grigorovich και η ανθυποβρυχιακή φρεγάτα Paitvi κλάσης Κrivak ΙΙ.

Οι αμερικανικές δυνάμεις, είναι βέβεια γενικά υπέρτερες και σε αριθμό σκαφών και σε εκτόπισμα και σε δυνατότητες.

Το ρωσικό υπουργείο Αμύνης έχει αναφέρει ότι στην Ερυθρά Θάλασσα πλέει το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Derbyship DDG 102 ενώ το αεροπλανοφόρο Theodore Roosevelt CVN71 μαζί με την Ομάδα Μάχης του, βρίσκεται στον Κόλπο.

Στην Α.Μεσόγειο βρίσκεται ο 6ος Στόλος με μονάδες επιφανείας και υποβρύχια, ενώ επιπλέον τέσσερα αμερικανικά πλοία και συγκεκριμένα τα USS Oak Hill, Iwo Jima, USS New York, USNS William Mclean εκτελούν ασκήσεις με τις ισραηλινές δυνάμεις.

Πού ισορροπούν, κάπως, την κατάσταση οι Ρώσοι; Στην εγγύτητα των αεροπορικών βάσεων τους από την Συρία και στην δυνατότητά τους να πλήξουν με βολές βλημάτων cruise εντός λεπτών οποιονδήποτε στόχο στην περιοχή με βολές ακόμα και από τον Καύκασο…

ellinotourkika.eu



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Σοκ και δεος! ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικά πυραυλοφόρα πλοία, υποβρύχια και στρατηγικά βομβαρδιστικά παίρνουν θέσεις μάχης για Συρία”
  1. απο τον πουτην θα την βρουν εκει οι αραπαδες στο τελος !!! η τυμορια θαερθει απ εκει κι ας μην το κανουν εσκεμενα οι ρωσοι θα πραξουν ανωτερου εντολη 😉

  2. *** … ΗΠΑ προκαλουν με ολα τα μέσα, ωστε να ξεσπασει ο ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ΠΟΥΤΙΝ και αν γινει αυτο,
    που ολοι οι σοβαροι αναλυτες γνωριζουν, δηλαδη ενα ξεσπασμα,
    τοτε, Ευρωπη και ΗΠΑ θα θυμιζουν ενα νεκροταφείο…
    με λιγους ζωντανους… ομως αυτο, δεν ενδιαφέρει τους παλιάτσους… και τους άνευ γνώμης πολιτικαντηδες…
    διοτι νομιζουν οτι και αυτοι θα γλυτώσουν, μαζι με τα αρρωστα στο μυαλο αφεντικα τους, εξ ενός ολοκαυτώματος άνω των 500.000.000 νεκρών,
    στην ουσια φονευθέντων / δολοφονημενων αθώων ανθρωπων,
    εκ των φονιάδων των λαών…
    και οι ηθικοι αυτουργοί του όλου αυτού εγκληματος,
    υπαρχουν κυριως στην Ευρωπη και συγκεκριμένα, στο μαγαζί των ΗΠΑ, Ευρωπαικη Ένωση !!!

  3. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    http://www.triklopodia.gr/ypg-περιμένετε-ανταρτοπόλεμο-θα-γίνουμ/

    διπλα απο την τουρκικη σημαια ειναι και η σημαια των τζιχαντιστων τα τουρκακια το παιζουν σε πολλα ταμπλο και δεν κραταν ουτε και τα προσχηματα

  4. Καλα τι αρθρα ειναι αυτα ρε παιδια?δηλαδη απο που βγαινει οτι τα αμερικανικα σκαφη εχουν πιο πολλες δυνατοτητες απο τα ρωσικα;δηλαδη αν ειναι ετσι τι στελνουν οι ρωσοι 3 παπακια εναντι 3 αεροπλανοφορων και των ομαδων μαχης τους;αυτο σημαινει για ενα λογικο παρατηρητη οτι τα ρωσικα εχουν σαφως ανωτερες κρυφες δυνατοτητες για να τσαμπουκαλευονται πιο λιγα σε αριθμο.

    1. Αν ο Πούτιν «γιορτάσει» την επανεκλογή του, θα βουλιάξουν αεροπλανοφόρα: Φορτώνουν τον 10+ Mach πύραυλο cruise ΜiG-31BM

      Mε «Kinzhal» φορτώνει τα MiG-31BM η Μόσχα, το νέο υπερ-υπερηχητικό πυραυλικό όπλο ικανό να διαπερνά κάθε τύπου αεράμυνα. Ο ίδιος ο Β.Πούτιν παρουσίασε το τρομαχτικό επίτευγμα καθώς πρόκειται για έναν υπερ υπερηχητικό πύραυλο με ταχύτητα 10+ Mach. Πρόκειται για ένα πύραυλο cruise με κινητήρα πυρηνικής ενέργειας και απεριόριστη εμβέλεια

      Το ρωσικό «στιλέτο» όπως είναι μεταφρασμένο το όνομα του πυραύλου είναι ικανό να αναπτύσσει ταχύτητες της τάξης των 10μαχ και να πλήττει στους σε αποστάσεις 2000χλμ.

      Τι θα γίνει αν η Ρωσία αποφασίσει να αμυνθεί ενεργητικά και όχι παθητικά όπως την προηγούμενη φορά που εξαπέλυσαν πυραύλους κρουζ στην Συρία οι ΗΠA;

      Ενας «Kinzhal» για κάθε πλοίο των ΗΠΑ….Και δεν χρειάζεται καν να πλησιάσουν τα ρωσικά μαχητικά.

      Παραμονές των εκλογών στην Ρωσία οπου ο Β.Πούτιν θα επανεκλεγεί θριαμβευτικά, οι ΗΠΑ φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει χτύπημα απόψε ή αύριο ώστε να πλήξουν τον πρόεδρο της Ρωσίας και να τον αποδυναμώσουν με σκοπό αρχικά τον δεύτερο γύρο εκλογών την Μόσχα. Επειτα αποσταθεροποίηση….

      Υπενθυμίζουμε ότι οι Ρώσοι πολίτες την Κυριακή, 18 Μαρτίου, θα πρέπει να επιλέξουν ποιος θέλουν να κρατήσει τα ηνία της χώρας, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη για τη Ρωσία περίοδο.

      Οι αναλυτές, μάλιστα, προβλέπουν πως δεν θα χρειαστεί καν δεύτερος γύρος εκλογών.

      Ο ίδιος ο Πούτιν πάντως, απήυθηνε κάλεσμα στους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες:

      «Ως πρόεδρος της χώρας θέλω να σας απευθυνθώ ενόψει των εκλογών (…) Ο δρόμος που θα ακολουθήσει η χώρα μας, το μέλλον της Ρωσίας και των παιδιών μας εξαρτάται από τη βούληση του λαού και την επιλογή κάθε Ρώσου», δήλωσε.

      Θα επιτρέψει κάτι τέτοιο ο πρόεδρος της Ρωσίας. Λογικά όχι. Δεν μπορεί να αντέξει νέες ρωσικές απώλειες στην Συρία την ημέρα των εκλογών του ούτε να του πλήξουν την εικόνα διεθνώς.

      Αρα τι μένει;

      Επίδειξη ισχύος με χρήση και των νέων όπλων που έδειξε ο ίδιος ο Β.Πούτιν με σκοπό να ενισχύσει την αποτροπή.

  5. να δεις που στο τελος θα ενωθουν αμερικη και ρωσια για να κτυπησουν τον ‘εχθρο’ δηλαδη την ….Συρια. Σικε καταστασεις θα απαντωνται με αναλογες απαντησεις σε ενα σκατοκοσμο της νεας ταξης οπου συμμετεχουν ολοι απο κοινου και με συννενοηση και αγνοωντας θυματα και καταστροφες.Η “Μαυρη Αδ.” συνεχιζει ακαθεκτη να σκορπα γυρω την μυρωδια του αιματος.

  6. Τελευταια κανω πολλες σκεψεις …με αφορμη τα οσα διαβαζω εδω και καιρο …θα πω το εξης …ολο συγκεντρωνονται …ολο μαζευονται …ολα βγαινουν να κανουν καμια βολτα ….εμεις κοιταμε και περιμενουμε ….εκει που θελουν να κοιταμε ….υπαρχει ομως και μια παροιμια που λεει …..αλλου τα κακαρισματα και αλλου γεννουν οι κοτες …..ειδικος δεν ειμαι ….πολλα δεν ξερω….αλλα ….υπαρχει ενα αλλα ….μπορει να κανω λαθος ….Αλλωστε υπαρχουν τοσοι ειδικοι αναλυτες …..που μας δειχνουν σε οποια κατευθυνση βολευει ….;;;;;;;

    1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΚΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΔΩ ΜΕΡΙΑ…..
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *