Διαφημίσεις

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στην Γερμανία η Άνγκελα Μέρκελ απειλεί με την μαζική μουσουλμανική μεταναστευτικήπολιτική της ότι θα πάρει τα παιδιά σας εάν επικρίνετε και ονομάζετε τους μουσουλμάνους πρόσφυγες λαθρο η εισβολείς.

Κάθε άτομο που δημοσιεύει δηλώσεις «ξενοφοβικές» ή «ισλαμοφοβικές» στο Facebook ή συμμετέχει σε διαδήλωση εναντίον «Μουσουλμανικών προσφύγων» θα μπορούσε σύντομα να χάσει το δικαίωμα επικοινωνίας με τον τα ίδια τα τέκνα, ακόμη και αν δεν υπήρξε ποινικό αδίκημα, σύμφωνα με τον Γερμανικό Δικηγορικό Σύλλογο.

Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι μιλούν και να διαδηλώσουν κατά την υποδοχή και τη διαμονή των μουσουλμάνων κατακτητών (βάζοντας τις ανάγκες τους πριν από τις ανάγκες των ιθαγενών Γερμανών), κινδυνεύουν επίσης να χάσουν τη δουλειά τους.

Τα παιδιά πρέπει να απομακρύνονται από τα σπίτια όπου υπάρχει ξενοφοβικός γονέας λόγω των «λανθασμένων αξιών» που τους μεταδίδονται. Δεν έχει σημασία ακόμη και αν αυτό που κάνει ο γονέας δεν είναι παράνομο ή τιμωρείται σύμφωνα με το νόμο.

Κάθε γονέας που λέει σε ένα παιδί ότι αυτός θα προτιμούσε να ζει στη γειτονιά, χωρίς μουσουλμάνους πρόσφυγες Συρίας θα μπορούσαν να μετατρέψουν το παιδί σε μια απειλή κατά των προσφύγων που θα έθετε σε κίνδυνο την ευημερία του παιδιού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ομοσπονδιακός υπουργός δικαιοσύνης Heiko Maas (SPD) συμφώνησε στα μέσα Σεπτεμβρίου με αξιωματούχους του Facebook να παρεμβαίνουν στο δίκτυο κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να αναλάβουν δράση κατά των «απάνθρωπων και δεξιών συνθημάτων κατά των μεταναστών στο διαδίκτυο».

Επομένως, αν οι «δεξιόστροφοι» γονείς δεν συμφωνήσουν να αλλάξουν τη «ξενοφοβική» συμπεριφορά τους, το δικαίωμα να δουν τα δικά τους παιδιά θα μπορούσε να απομακρυνθεί. Ο Haas είναι απόλυτα υπό τον έλεγχο των άκρως αριστερών στοιχείων στη Γερμανία.

Αυτό σε λίγο καιρό θα πυροδοτήσει τον εμφύλιο σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Εξάλλου γέροντες εδώ και καιρό μας προετοιμάζουν για τον εμφύλιο που λένε ότι είναι πολύ κοντά γιατί δεν πάει άλλο. Δεν μπορεί να φοράνε οι κυβερνήσεις φίμωτρο στους λαούς, να τους καταπιέζουν και να τους έχουν σκλάβους για πέντε αργύρια. Η ελίτ τρέμει διότι τα θεμέλια της αρχίζουν πλέον και τρίζουν.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “ΕΙΣΑΙ «ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΣ»; Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ”
  1. Ολα Τα παιδια του κοσμου πρεπει να ζουνε σε μια χωρα οπου οι πολιτες θα πρεπει να μην βρισκοντε ερωτικα με ΖΩΑ επισης να μην φορανε παντοφλα με ασπρη καλτσα και να γνωριζουνε οτι η Μερκελ εχει αρχινταγκαλο στο κεφαλι της.

  2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. “ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ Η ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ” ΜΑΣ ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΣΟΦΙΑΣ, ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΝΗΡΑ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ ΩΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗ……ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΩΣ “ΞΕΝΟ-ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ” [ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ].
    ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ “ΙΚΟΣ”, ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ “ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ”, “ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΟΣ” “ΦΘΙΣΙΚΟΣ” [ΦΥΜΑΤΙΚΟΣ]….
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ, ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΔΡΑΣΗ….. ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ… ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ. ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ;

    1. Πολύ σωστή η παρατήρηση σου. Ομοίως όταν κάτι δεν το θέλουμε, το απεχθανόμαστε, δεν ταιριάζει με τα χρηστά ήθη και έθιμα μας, το …φοβόμαστε;

      Εγώ δεν θέλω τους ξένους στη χώρα μου, πιστεύω ότι ο Τούρκος πρέπει να βρίσκεται στην Τουρκία, ο Σουηδός στη Σουηδία, ο Πακιστανός στο Πακιστάν, ο Καναδός στον Καναδά, δε θέλω την παγκοσμιοποίηση και τον πολυπολιτισμό. Τους …φοβάμαι τους ξένους;

      Δε θέλω να πηδιέται ο άντρας με τον άντρα, πιστεύω ότι το ζευγάρι αποτελείται από έναν άντρα και μια γυναίκα, είμαι …ομοφοβικός; Τους …φοβάμαι τους …gay (για να είμαι …πολιτισμένος δεν τους λέω πούστηδες).

      1. ΠΡΙΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗ ΕΙΧΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ “ΦΟΒΙΚΟΣ” [ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΒΙΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ], ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ” [ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΗΜΑ]. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΟΝΗΡΑ.

  3. “Κάθε γονέας που λέει σε ένα παιδί ότι αυτός θα προτιμούσε να ζει στη γειτονιά, χωρίς μουσουλμάνους πρόσφυγες Συρίας θα …”
    Καταρχάς σε ποιους μουσουλμάνους πρόσφυγες Συρίας αναφέρεστε…
    Το γεγονός ότι όλοι οι εισβολείς είναι μουσουλμάνοι είναι σίγουρο, η ισλαμοποίηση της Ευρώπης γίνεται πλέον πράξη. Κάτι που πριν από χρόνια απέτυχαν οι πρόγονοι τους, το κατορθώνουν οι “προοδευτικές” κυυβερνήσεις μας τώρα.
    Μετά θα αναφέρω ότι οι μόνοι πρόσφυγες παγκοσμίως είναι πλέον από τη Συρία, αλλά μόνο το ούτε 5% των εισβολέων δεν είναι πια από τη Συρία.
    Τέλος θα ενημερώσω ότι σύμφωνα με την UNESCO πρόσφυγας θεωρείται κάποιος σε γειτονική ασφαλή χώρα, άρα ο Σύριος στην Τουρκία. Αλλού είναι μετανάστης και αφού …έχασε τα χαρτιά του, τα έγγραφα του (αλλά όχι το κινητό του τηλέφωνο), είναι λαθρομετανάστης. Λαθρομετανάστης και όχι …λαθραίος άνθρωπος, όπως μας λένε οι αριστεροί ειδήμονες.
    Όταν κάποιος χωρίς εισιτήριο εισέρχεται σε ένα ΜΜΜ εισέρχεται λαθραία, επιβαίνει λαθραία, άρα είναι λαθρεπιβάτης. Παρομοίως όταν κάποιος χωρίς έγγραφα εισέρχεται σε μια χώρα εισέρχεται λαθραία, μεταναστεύει λαθραία, άρα είναι λαθρομετανάστης.-

  4. “Κάθε γονέας που λέει σε ένα παιδί ότι αυτός θα προτιμούσε να ζει στη γειτονιά, χωρίς μουσουλμάνους πρόσφυγες Συρίας θα …”
    Καταρχάς σε ποιους μουσουλμάνους πρόσφυγες Συρίας αναφέρεστε…
    Το γεγονός ότι όλοι οι εισβολείς είναι μουσουλμάνοι είναι σίγουρο, η ισλαμοποίηση της Ευρώπης γίνεται πλέον πράξη. Κάτι που πριν από χρόνια απέτυχαν οι πρόγονοι τους, το κατορθώνουν τώρα με τη βοήθεια των “προοδευτικών” κυβερνήσεων μας.
    Μετά θα αναφέρω ότι οι μόνοι πρόσφυγες παγκοσμίως είναι πλέον από τη Συρία, αλλά ούτε το 5% των εισβολέων δεν είναι πια από τη Συρία.
    Τέλος θα ενημερώσω ότι σύμφωνα με την UNESCO πρόσφυγας θεωρείται κάποιος σε γειτονική του ασφαλή χώρα, άρα ο Σύριος στην Τουρκία. Αλλού είναι μετανάστης και αφού …έχασε τα χαρτιά του, τα έγγραφα του (αλλά όχι το κινητό του τηλέφωνο), είναι λαθρομετανάστης. Λαθρομετανάστης και όχι …λαθραίος άνθρωπος, όπως μας λένε οι αριστεροί ειδήμονες.
    Όταν κάποιος χωρίς εισιτήριο εισέρχεται σε ένα ΜΜΜ εισέρχεται λαθραία, επιβαίνει λαθραία, άρα είναι λαθρεπιβάτης. Παρομοίως όταν κάποιος χωρίς έγγραφα εισέρχεται σε μια χώρα εισέρχεται λαθραία, μεταναστεύει λαθραία, άρα είναι λαθρομετανάστης.-

  5. ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ ΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ…
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ “Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΠΑΛΙ” ;;; ΠΟΤΕ ΕΛΑΜΨΕ ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΥΡΩΠΗ; ΣΤΟΝ Β’ΠΠ;
    “ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ”!! ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ
    “ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ”!!! ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΤΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΚΙΝΓΚΣ;
    “ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΘΝΟΣ”!!! ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ…
    “ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ”!!! ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΛΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ.
    ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.
    ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝΕ “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ” ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
    ΕΙΤΕ ΜΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΦΟΛΚΛΟΡΙΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΙΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΥΝΟΡΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
    ΝΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ, ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ.

    1. ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗ “ΘΗΛΕΙΑ” ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ, “ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ-ΣΥΚΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΡΦΗ-ΣΚΑΡΦΗ”, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΑΦΗ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ….. [“ΣΚΑΡΦΗ” ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΟΣΥΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ].
      ΑΛΛΑ ΕΙΤΕ ΣΥΚΑ, ΕΙΤΕ ΣΚΑΡΦΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ “ΦΡΟΥΤΟ΄΄ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΨΟΥΝ…..
      ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ…. ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ”….
      ΔΕΝ ΔΕΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ…..
      ΟΞΥΜΩΡΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ….

      1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ; ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, Η ΜΑΖΑ, ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ, ΠΑΡΑΛΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ.
        ΙΣΩΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩΜΕΝΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.
        ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ Β’ΠΠ: ΠΑΝΕΥΡΩΠΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΟΥΝ. ΝΕΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΗ ΑΛΛΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
        ΤΑΚΤΙΚΗ ΙΔΙΑ: “ORDO AB CHAO” ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ. ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΤΡΟΠΑΘΕΙΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.

        ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΦΥΛΗ, ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΗ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ, ΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΩΝΕΙ. ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΙΣΩΣ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ

        ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ.

          1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΕΖΕΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΔΟΣΗ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ. ΟΛΑ ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΟΜΩΣ.
            ΤΟ 30 ΧΑΪΔΕΥΑΝΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝΕ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
            ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΝΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΠΡΙΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΕΜΒΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ.
            ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ

          2. ΑΥΤΟ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΠ ΤΕΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΡΙΣΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ:

            http://pages.eiu.com/rs/753-RIQ-438/images/Top_10_risks_to_the_global_economy.pdf?mkt_tok=eyJpIjoiTkdGa1lXVTROMlZsTW1FNCIsInQiOiI3XC9VSnkxdUFIYklHU0ZtWFJQK1JkSk03eXdBSWhLRVl3bGV0dk1IMEZzUHloSmJrakk0cnhISm5VZWYrNDYxYlp3ZW1tK3RFSTNWY1FQOVhJd1RHU3RFMVBzVE9ZeDdQXC81aHBQaE1sbE5iTWZsTGN3eW9yREZFS2VIcnNGNmkzIn0%3D

            http://uk.businessinsider.com/economist-intelligence-unit-global-risk-index-2016-3/#9-joint-war-in-the-south-china-sea-1

  6. Προφανώς και το άρθρο της συντακτικής ομάδας του Κυρίου Χειλαδάκη λέει εν μέρη την αλήθεια, στο ότι από τον Σεπτέμβριο του 2016 ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Δικαιοσύνης, Χέικο Μάας (SPD), κατηγορεί το Facebook ότι δεν τηρεί πλήρως τις δεσμεύσεις του για την καταπολέμηση των μηνυμάτων μίσους.
    Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα παραμένει η έλλειψη διαφάνειας, δήλωσε ο Χέικο Μάας. “Πρέπει λοιπόν να εξετάσουμε εάν υποχρεώνουμε τα κοινωνικά δίκτυα να γνωστοποιούν πόσες καταγγελίες έλαβαν σχετικά με την παράνομη ομιλία μίσους και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν”, δήλωσε ο πολιτικός του SPD.
    Στο πλαίσιο της καταπολέμησης των παρατηρήσεων μίσους στο διαδίκτυο, μια ομάδα εργασίας διαφόρων εταιρειών του Διαδικτύου συμφώνησε ότι τέτοια δημοσιεύματα θα πρέπει να διαγράφονταν μέσα σε 24 ώρες.
    Όλα αυτά είναι από πήγες που διάβασα στο (Spiegel, Die ZEIT και DIE WELT)
    Όλα τα υπόλοιπα ότι, αν “οι «δεξιόστροφοι» γονείς δεν συμφωνήσουν να αλλάξουν τη «ξενοφοβική» συμπεριφορά τους, το δικαίωμα να δουν τα δικά τους παιδιά θα μπορούσε να απομακρυνθεί.” είναι καθαρά προϊών μυθοπλασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *