Διαφημίσεις

Πρόκειται γιά ακόμη ένα ματριξιανό αρχέτυπο.

Πρίν μέρες, σας είχα γράψει τί έρχεται, καί βλέπω πως σιγά-σιγά αρχίζουν όλοι να με δικαιώνουν. Ουδόλως, βέβαια, ενδιαφέρομαι γιά δόξες καί τιμές· διότι, αν ήταν έτσι, δεν θα καθόμουνα εδώ ανώνυμα να γράφω κείμενα. Θα βρισκόμουνα αλλού, καί θα πουλούσα τον εαυτό μου πολύ ακριβά – να γίνω «επιτυχημένος». (Τί, δηλαδή; μόνο τα πρακτοράκια καί τα τρολλάκια έχουν την εξυπνάδα να βγάζουν χαρτζηλίκι; lol!!!) Ουδόλως (δίς) εύχομαι τον πόλεμο καί τα συνεπαγόμενά του· αλλά μας είναι άκρως απαραίτητος. (Με την ίδια έννοια, που ούτε την επίσκεψη στον γιατρό την εύχομαι. Αλλά, αν χρειαστεί, θα τη λουστώ.)

Τέλος πάντων, σήμερα διάβασα (στου Διηνέκη) πως ένα από τα γνωστά εγχώρια sites έχει πρώτη μούρη την προκήρυξη εκλογών γιά Μάϊο, καί μετά (μιά που ουδείς θα πετύχει αυτοδυναμία) την σύσταση κυβέρνησης «εθνικής σωτηρίας». (Φυσικά, οι λεπτομέρειες γιά το τί θα πράξουν οι αστέρες της πωλητικής, στα τέτοια μου.) Τί διαφορετικό σας είχα γράψει εγώ; Επαναλαμβάνω πως δεν πρόκειται γιά κληρονομικό χάρισμα (μόνον ο «κύριος» πρέσβυς της …Χαζαρίας το ‘χει αυτό! lol!!!), αλλά γιά σωστή εκτίμηση της καταστάσεως.

Πάμε, όμως, στο άλλο που είχα γράψει, γιά την βύθιση πλοίου μας από τους τουρκαλάδες. Αιματηρή, εννοείται· με πνιγμένους καί σκοτωμένους – καραδυστυχώς. Τί εννοείτε, μερικοί εξυπνάκηδες εκεί πίσω, με το: «- Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!»; Γίνονται καί παραγίνονται! Δύο ελικόπτερα χάσαμε, κι έξι νεκρούς είχαμε. Πώς «δεν γίνονται»; Δεν σας έφτασαν έξι θύματα εχθρικών πολεμικών ενεργειών σε καιρό «ειρήνης», γιά ν’ ανοίξετε τα στραβά σας; Θέλετε κι άλλα;

Λοιπόν, ούτε αυτό απαιτεί μαντική ικανότητα. Καί δεν το έκαναν μονάχα οι τουρκαλάδες.

Πάμε Ιστορία!

1919 Μάϊος, ο Ελληνικός Στρατός στη Σμύρνη.
Άτακτοι Τσέτες ανοίγουν πύρ εναντίον των αποβιβαζομένων ευζωνικών τμημάτων. Απαντούμε στα πυρά.

Είμαι σίγουρος πως η θρασύδειλη ενέργεια των Τσετών είχε καί νεκρούς (πολύ δύσκολο να σημαδέψεις ακίνητο στόχο μέσα σε πλήθος, τί να σας πώ;!), αν καί δεν το γνωρίζω αυτή τη στιγμή. Πιθανώτατα υπήρξαν νεκροί, αλλά οι εφημερίδες της εποχής το έκαναν γαργάρα, προφανώς κατόπιν «άνωθεν» εντολών του Αθηναϊκού ψευδοκράτους. (Να μήν δώσουμε αφορμή να μας κατηγορήσουν, κτλ κτλ γνωστά.)

Δεν μείναμε, όμως, μονάχα στην απάντηση των πυρών, αλλά ξεκινήσαμε ακήρυκτο πόλεμο καί συνεχίσαμε μέχρι τα πρόθυρα της Άγκυρας. (Παρένθεση: ευτυχώς ακήρυκτο, διότι αλλοιώς θα πληρώναμε χοντρές αποζημιώσεις στον Σκατατούρκ. Αν κι υποψιάζομαι πως τις πληρώσαμε εμμέσως, με τη σύμβαση Κούπερ.)

Καί καταστραφήκαμε, όταν οι «σύμμαχοι» (κι ο Λένιν) μας τράβηξαν το χαλί κάτω απ’ τα πόδια μας. (Με ξένες πλάτες κάνατε ό,τι κάνατε, Ρετζεπίκα. Τα ξέρεις! Μην κάνεις πως δεν τα ξέρεις!)

1940, 15 Αυγούστου.
Ιταλικό υποβρύχιο βυθίζει άνανδρα την «Έλλη». Η συνέχεια γνωστή, δεν θα επιμείνω: εμπλακήκαμε σε πόλεμο, που δεν μας αφορούσε – καί καταστραφήκαμε πολλαπλώς.

Με την ευκαιρία, όμως, πρέπει να προσθέσω κάτι γιά τις σημερινές ηλιθιότητες των τουρκαλάδων: η παραχώρηση των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα ήταν διμερής συμφωνία παράδοσης ηττημένου προς νικητή. ΔΕΝ αφορούσε καί ΔΕΝ αφορά κανέναν άλλον. Όθεν, (α) η αξία των υπογραφών Τσώρτσιλλ, Στάλιν, καί λοιπών ασχέτων που είδαν φώς καί μπήκαν, είναι γιά τα σκουπίδια, καί (β) παρομοίως γιά τον καμπινέ κατευθείαν είναι καί οι σημερινές διεκδικήσεις της τουρκίτσας εις βάρος των νησιών μας. (Κι η γκρίνια της ότι τα νησιά πρέπει να είναι αποστρατικοποιημένα. Όσο στρατό θέλουμε θα βάλουμε, ρέ! Έχουμε κάθε δικαίωμα!)

Παρατηρούμε πως μάλλον υφίσταται κάποιο αρχέτυπο, το οποίο χτυπάει κατ’ ευθείαν στο θυμικό της συλλογικής Ελληνικής ψυχής. Μ’ άλλα λόγια, τουλάχιστον στον 20ο αιώνα δεν έχουμε ευθεία κι αντρίκεια κήρυξη πολέμου εναντίον μας, αλλά συμπεριφορά βρώμικη πρό του πολέμου. Κι εμείς, δυστυχώς, τσιμπάμε – με αποτελέσματα καταστροφικά. (Όταν μιά δουλειά γίνεται στα βιαστικά, σαφώς γίνεται μισή κι ανέσωστη.)

Συνεχίζουμε.

1974, Κύπρος.
1996, Ίμια.
2016, Κίναρος.
Περιττό να γράψω τί έγινε στις τρείς αυτές περιπτώσεις. Εκτός από ένα: το ότι δεν ανταποδώσαμε. Άρα γε, έσπασε το αρχέτυπο; Μή βιάζεστε… Ας πάμε κάποιους αιώνες ακόμη παραπίσω.

510 πΧ, Μίλητος.
Οι Πέρσες, μετά από παρακίνηση του Μαρδόνιου, καταλαμβάνουν καί καταστρέφουν τη Μίλητο. Στην ηπειρωτική Ελλάδα, πάλι, δεν είχαμε ακριβώς λογοκρισία… Αλλά ο ποιητής Φρύνιχος έφαγε ένα τσουχτερό πρόστιμο, επειδή με το έργο του «Μιλήτου άλωσις» έκανε όλο το θέατρο να κλαίει με μαύρο δάκρυ! (Η λογοκρισία ήρθε μετά – κανείς να μην ξαναγράψει γιά το θέμα.)

Η ανταπόδωση των Ελλήνων εδώ κράτησε …160 χρόνια! (490 πΧ με τη μάχη του Μαραθώνα – 330 πΧ με τη μάχη των Γαυγαμήλων.) Αλλά ήταν απόλυτα επιτυχής.

[Παρένθεση: Μαρδόνιος στο εξελληνισμένο, ή Μαλτνέκ, ή Μαρντούκ στο πρωτότυπο. Είναι το Βαβυλωνιακό ή/καί χαλδαϊκό όνομα του Φαέθωνα! Δεν ξέρω τί συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε.]

Πάμε ακόμη παραπίσω.

(περίπου) 2100 πΧ, Τρωϊκός Πόλεμος.
Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό, αλλά είμαι σίγουρος πως οι Τρώες (αποθρασυμένοι από την στρατηγική αναμονή του πονηρού Αγαμέμνονα) μετά την αρπαγή της Ελένης έκαναν πειρατικές επιδρομές στην Ελλάδα με θύματα.

Χοντρικά, η όλη φάση πήγε ως εξής: μετά την αρπαγή της Ωραίας Ελένης, πέρασε τουλάχιστον μιά τριετία προετοιμασίας καί συνεννοήσεων των Αχαιών βασιλέων. Άλλη μία τριετία πέρασε από τη συγκέντρωση στην Αυλίδα μέχρι την τελική αναχώρηση του στόλου από τις Κεγχρεές της Κορίνθου. Άλλη μία δεκαετία πέρασε με την «μήνιν» του Αχιλλέα. Κι άλλη μία, με τις περιπέτειες των επιστρεφόντων Αχαιών – με αποκορύφωμα την Οδύσσεια. Μιά τριαντάρα χρόνια, γιά να ολοκληρωθεί ο (επιτυχημένος) κύκλος της Ελληνικής Ανταπόδωσης, δηλαδή.

Συνολικά, η εικόνα του συγκεκριμένου αρχετύπου είναι η εξής:

(α) Ένας εχθρός από ανατολικά, που νομίζει πως είναι ισχυρός, διαπράττει απρόκλητος θανατηφόρα μπαμπεσιά εναντίον της Ελλάδας – χωρίς να έχουμε πόλεμο.
(β) Εμείς ανταποδίδουμε με πόλεμο.
(γ) Καί τον κάνουμε σκόνη.
Αυτό το σχήμα ίσχυσε πλήρως κατά τον Τρωϊκό καί τους Περσικούς πολέμους. Στα νεώτερα χρόνια (20ος αιώνας), η φάση (β) ίσχυσε το 1919 καί το 1940, αλλά όχι αργότερα, η δέ (γ) δεν ίσχυσε καθόλου. Δεν θα πω ότι το αρχέτυπο έσπασε, διότι υπάρχει ακόμη μία παράμετρος – που μέχρι τώρα, δεν την αναφέραμε:

Η αυτεξουσιότητα καί η ενότητα των Ελλήνων!!!

Όταν τις είχαμε καί τις δυό τους, διαλύσαμε καί Τρώες καί Πέρσες. Όποτε δεν είχαμε πχ την ενότητα (πρώτη φάση της επιθέσεως των Περσών), τα πήγαμε έτσι κι έτσι. Από τον 20ο αιώνα καί μετά, όμως, δεν διαθέτουμε την αυτεξουσιότητα. Είμαστε συγκαλυμμένα προτεκτοράτο, καί τα τελευταία οκτώ χρόνια είμαστε προτεκτοράτο φανερό. Οι δέ «σύμμαχοι» μας έσκαψαν τον λάκκο σχεδόν τα κρυφά το 1919 καί το 1940, αλλά ολοφάνερα σ’ όλες τις νεώτερες περιστάσεις.

Στις μέρες μας, είναι πάνω από σί-γου-ρο ότι οι τουρκαλάδες θα επιδιώξουν να βυθίσουν πλοίο μας με ανθρώπινα θύματα – καί όχι σε στημένο επεισόδιο, όπως με το λιμενικό περιπολικό «Γαύδος». Μπορεί να μην ξέρουν (καί να μην τους νοιάζει) τίποτε γιά Μάτριξ καί τα ρέστα, αλλά θα το επιχειρήσουν. (Αυτοί θα το ονόμαζαν «ψυχολογικό πόλεμο».)

Το θέμα, όμως, δεν είναι το τί θα κάνουν αυτοί, αλλά το τί θα κάνουμε εμείς.

Λοιπόν, εδώ δικαιώνεται πλήρως ο Παλαιός, που προτείνει πρώτα καί κύρια το εσωτερικό ξεκαθάρισμα της Ε’ φάλαγγας.

Πρέπει να επανακτήσουμε το αυτεξούσιο της Ελλάδας, προκειμένου να έχουμε αίσια τελική έκβαση με τους εξωτερικούς εχθρούς!!!

ergdhmerg



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “Το «αγκίστρι» να βγεί η Ελλάδα σε πόλεμο, που δεν τον θέλει”
  1. Σωστος ο παικτης.αντε και πες η ιστορια ειναι ιστορια και δεν (λεει και τιποτα αυτο) αλλα αυτο το τελευταιο με το αυτεξουσιο ειναι ολα τα λεφτα.οταν εχεις αυτο τοτε οι κρικοι δεν σπανε και γινονται συπαγεις και αφθαρτοι και γαμεις και δερνεις οταν σε πατανε το καλο.

  2. Σας έχω πει πολλές φορές τό πρόβλημα είναι οι ανθελινες και οι σκύλοι κατά τις πίστεις και τίς Ελλάδος κάι είναι οι Γερμανοί και οι Ρώσοι πού ήρθαν από τούς πολέμους κάι μήνανε εδώ και όλα αυτά τα χρόνια πιάσαν όλα τά πόστα απ’πολιτικοί, εκπαίδευση, συνδικαλιστές, δημοσιογράφους, σέ δήμους, δικαστές και αφού χάσαμε την εξουσία έβαλαν μέσα τούς φωνιαδες για να μας σφάζουν κάι εμάς μας τρομάζουν Με τούς Τούρκους για να μένουμε στα τέσσερα και είναι προς το όφελος τό δικό μας και δώσανε όι προδότες τό οκ να πάρει τά 3δις ή Τουρκία για δικό μας καλό μέχρι να δυναμώσει καλά για να επειτεθει καταλάβατε

    1. Παλικάρι, αν οι σύγχρονοι Έλληνες γράφουν ελληνικά με τόσο καλή ορθογραφία όσο εσύ, τότε μάλλον ευτοί είναι οι ανθέλληνες (με δυο λάμδα και ήτα).

  3. Σχόλια – Ερμηνεία

    Εν τη προφητεία ταύτη αναφέρεται ότι το ξανθόν γένος θα καταλάβη την Κωνσταντινούπολιν (συμφωνεί με τον άρθρον 14 της προφ. Ανωνύμου 1053 μ.Χ. «Νίκη Ορθοδόξων λαών και γενική σφαγή Αγαρηνών υπό Ορθοδόξων») και θα παραμείνη εν αυτή εξ ή πέντε έτη ή μήνας.
    Εν συνεχεία ομιλεί περί του πολέμου Βορείων και Νοτίων ο οποίος περί την Επτάλοφον θα λάβη την αγριωτέραν μορφήν, ως ο πλέον καταστρεπτικός πόλεμος που εγένετο ποτέ «οίος ου γέγονε πώποτε».

    Εξετάζων τα γεγονότα από πνευματικής σκοπιάς εν συναρτήσει και προς την στρατιωτικήν άποψιν, φρονώ, ότι η φονικότης κατά την δευτέραν φάσιν δεν θα περιορισθή μόνον εις την περιοχήν της Επταλόφου αλλά θα επεκταθή καθ’ όλον το μήκος του μετώπου και εις τα μετόπισθεν. Ο ιδιαίτερος τόνος που δίδεται δια τα περί την Επτάλοφον γεγονότα οφείλεται εις δύο λόγους.

    1ον Ότι η μορφή του πολέμου, πιθανώτατα, θα αλλάξη με την εκδήλωσιν της αποφασισθείσης μεγάλης επιθέσεως κατά της Κων/πόλεως δι’ αποβάσεως εις την περιοχήν της Αδριατικής (προφ. Ανωνύμου 1053 μ.Χ.)
    Ο δια κλασσικών όπλων αρξόμενος πόλεμος, με την πρώτην πολεμικήν εκδήλωσιν κατά της Τουρκίας, θα συνεχισθή και κατά την πρώτην φάσιν της εμπλοκής των ελαφρών συμμαχικών δυτικών δυνάμεων μετά του μεγαλυτέρου κράτους (ανατολικού συνασπισμού).
    Μετά την ήτταν των ελαφρών τούτων συμμαχικών δυνάμεων (προφ. Ανωνύμου 1053 μ.Χ.) δεν θα λάβουν χώραν ευρείαι στρτιωτικαί επιχειρήσεις.
    Μετά παρέλευσιν «εξ ή πέντε» (μήνες ή έτη) θα εκδηλωθή επίθεσις καθ’ όλον το μήκος του μετώπου εξ αφορμής της οποίας, ως εγράψαμεν, πιθανώτατα θα αρχίση ο δια πυρός κατακλυσμός «και ο φόνος των ανθρώπων ποταμός κινήσει».

    2ον Εις την Επτάλοφον θα εκδηλωθή κατά τρόπον εμφανή η παρέμβασις του Θεού δηλαδή η δια σημείου κατάπαυσις του φονικωτάτου πολέμου και η ανάδειξις και προβολή του μεγάλου αναμορφωτού.
    Η εκλογή της Κων/πόλεως δια την εκδήλωσιν της θαυμαστής παρεμβάσεως έχει τρόπον τινά και την έννοιαν της εύνοιας προς την πόλιν, η οποία θα ξαναγίνη πάλιν το κέντρον του κόσμου¹.

    «Τότε βους² βοήσει και ξηρόλοφος³ θρηνήσει».
    Αρχίζει ο δια πυρός κατακλυσμός, γεγονός όπερ προκαλεί την παρέμβασιν της θείας ευσπλαχνίας προς αποτροπήν ολοκληρωτικού ολέθρου. «Και ει μη εκολοβώθησαν αι ημέραι εκείναι… δια δε τους εκλεκτούς κολοβωθήσονται…» (Ματθ. κδ’22).

    «Βους βοήσει»
    Σπανίως προφητικόν κείμενον ωμίλησε τόσον θρηνωδώς. (…) Αλλοίμονον, η προσκόλλησίς μας εις τα πράγματα του κόσμου τούτου μας έχει αποκοιμίσει.
    Αι πνευματικαί μας κεραίαι έχουν υποστή ολικήν αμαύρωσιν και δεν ημπορούμεν να συλλάβωμεν το μέγεθος, το βάθος και το πλάτος των δεινών, που μας περιμένουν.

    «Και φωνή εξ ουρανού κράξει… και απέλθετε επί τα δεξιά τα μέρη και ευρήσετε άνθρωπον… στήσετε αυτόν βασιλέα…»
    Συ είσαι, Μεγάλε Άγιε, εκείνος που αναμένομεν δια να αποκαταστήσεις τα πάντα. Συ είσαι η πελωρία προσωπικότης που ως εντολεύς του Θεού θα φέρης την αφηνιάσασαν και δεινώς πληγείσαν χριστιανικήν ανθρωπότητα εις τον δρόμον της σωτηρίας και της ειρήνης.
    Μεγάλε Άγιε της Ορθοδοξίας, δεν προχωρούμεν εις το τι θα κάνεις. Όταν θα έλθης θα είπης εις τους εκλεκτούς τι πρέπει να κάνουν και θα συμμορφωθούν με απόλυτον πειθαρχίαν, διότι η οίησις, η υπερηφάνεια και η απληστία, τα μεγάλα εμπόδια της προόδου και της ευτυχίας, θα κατακρημνισθούν εις την άβυσσον. «Παν όρος και βουνός ταπεινωθήσεται και έσται τα σκολιά εις ευθείαν» (Λουκ. γ’5).”

    ¹«Έση πάλιν γαρ ώσπερ ουδ’αρξαμένη» (…) «Καινή το λοιπόν η καινή πάλιν έση και κρείττον άρξεις των εθνών ήπερ πάλαι» Χρησμός Λέοντος Σοφού 3δ.
    ²Βους. Το θηλυκόν, εφ’ όσον δεν δηλούται το γένος δια του άρθρου.
    ³Ξηρόλοφος. Εις εκ των επτά λόφων του Βυζαντίου, όπου μετά την Αλωσιν (1453) εσφάγη κατά διαταγήν του Μωάμεθ Β’ ο Μέγας δουξ Λουκάς Νοταράς. (Μεγ. Ελλ. Εγκ. Τομ. ΙΗ’ σ 637).

    ΠΗΓΗ: ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΚΟΣΜΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Υπό το φως των προφητειών της Ορθοδοξίας, Κωνστ. Τσατάλου, Δευτέρα έκδοσις, Θες/νικη 1972, Γ’ Προφητείαι, 4η Προφητεία, σ.61- 64.

  4. Εδώ και καιρό νοιώθω ότι βιώνουμε όλους τους πολέμους της χώρας μας ταυτόχρονα…Απο την γερμανική κατοχή, τους βαλκανικούς, τους τούρκους εως και τον τρωικό πόλεμο. Δεν σε ξέρω αρθρογράφε, αλλά ή έχουν ανοίξει τα ακασικά αρχεία …ή βιώνουμε το παρελθόν σε μια χρονική στιγμή του τώρα..μπορεί και τα δύο μαζί. Γυρνάμε πίσω για να βρούμε την Αρχή….Ο ΜΙΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΝΘΗΣ…ΣΕ ΛΑΒΥΡΝΘΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ!!! Μέχρι να φτάσουμε στους ΜΙΝΩΙΤΕΣ…τον ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ!!! Απο εκεί που ξεκίνησαν ΟΛΑ…

  5. Όλοι στη Θεσσαλονίκη! Συλλαλητήριο για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

    «Καλούνται οι Έλληνες Πατριώτες να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 και αμέσως μετά το πέρας της παρελάσεως στο άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου, με σκοπό την ειρηνική διαδήλωση υπέρ των δύο Αιχμαλώτων αδερφών μας, αιχμαλωσία που είναι το απότοκο της ανύπαρκτης Εθνικής Στάσης και Αξιοπρέπειας των Πολιτικών Ταγών μας εδώ και χρόνια».

    Και να απαιτηθεί από την κυβέρνηση, να πράξει όπως ορίζουν οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, κάτι το οποίο δεν έχει πράξει έως σήμερα!

    Καλλιόπη Σουφλή

    Συγκέντρωση συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν αιχμάλωτοι -άγνωστο μέχρι πότε- στις φυλακές της Αδριανούπολης, διοργανώνεται την Κυριακή 25 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

    Μετά την παρέλαση για την εθνική επέτειο, καλούνται όλοι να διαδηλώσουν υπέρ των στρατιωτικών μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

    Το κάλεσμα απευθύνει η σελίδα συμπαράστασης που δημιουργήθηκε στο Facebook με τίτλο: «Συμπαράσταση στους Έλληνες στρατιωτικούς αιχμαλώτους στην εχθρική Τουρκία».

    Στο κάλεσμα αναφέρεται χαρακτηριστικά:

    «Καλούνται οι Έλληνες Πατριώτες να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 και αμέσως μετά το πέρας της παρελάσεως στο άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου, με σκοπό την ειρηνική διαδήλωση υπέρ των δύο Αιχμαλώτων αδερφών μας, αιχμαλωσία που είναι το απότοκο της ανύπαρκτης Εθνικής Στάσης και Αξιοπρέπειας των Πολιτικών Ταγών μας εδώ και χρόνια».

    Υπενθυμίζεται ότι στις 11 Μαρτίου προηγήθηκε συλλαλητήριο συμπαράστασης στην Ορεστιάδα με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

  6. επειδη πολλοι στρατηγοι και μεγαλοι γεωπολιτικοι σναλυτες γραφουν σχολια ??και
    ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ?? ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΣΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΜΟΥ..?
    2018 ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ,ME ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΕΣΌΝΤΕΣ ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΗΔΗ .
    ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ .ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ .KAI META  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΈΝΑ  ΝΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ..(φανταστικο σεναριο);;;;Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ .
    Μονο ενας   πάσχων απο εθελοτυφλία μπορεί να αγνοεί ότι πλέον ο πόλεμος με τους Τούρκους είναι αναπόφευκτος .
    .Μπορει όμως και να ειναι αριστεροπαπαρας οποτε πσλι το ιδιο ειναι  διεθνιστης .Οπως και ναναι το πεπρωμενο μας χτυπα την πορτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *