Διαφημίσεις

Η Νέα Τάξη έχει ως στόχο να καταργήσει τα έθνη.

Στην Ελλάδα έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό ότι υπάρχουν πιέσεις να δεχτούμε να ξεπουλήσουμε την ιστορία μας. Μόλις λοιπόν δώσουμε το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς (αν το δώσουμε), μετά και οι Αλβανοί θα ζητήσουν να πάρουν «κομμάτι» από την πίτα και οι Τούρκοι με την σειρά τους θα ζητήσουν την ανεξαρτητοποίηση της Θράκης.

Απώτερος στόχος της Νέας Τάξης είναι να διαιρέσει την Ελλάδα, για αυτό και δίνει περιθώρια αλλά και χρήματα στους Σκοπιανούς, στους Αλβανούς και στους Τούρκους.

Πολλοί άνθρωποι έχουν την εντύπωση ότι αυτού του είδους τα χτυπήματα τα δέχεται μόνο η Ελλάδα αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Είναι σίγουρο ότι εμάς τους Έλληνες μας αντιπαθούν περισσότερο από όλους επειδή έχουμε ελεύθερο πνεύμα, αλλά η Νέα Τάξη απεχθάνεται την έννοια της πατρίδας γενικότερα.

Στα πλαίσια της κατάργησης των εθνών, η Νέα Τάξη προωθεί το διαίρει και βασίλευε.

Χαρακτηριστικό (παράδειγμα όλων των παραπάνω) είναι ότι ο Πρόεδρος των Σκοπίων Γκιόργκι Ιβάνοφ, σε διάγγελμα του αργά εχθές το βράδυ γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να υπογράψει το προεδρικό διάταγμα για το νομοσχέδιο που ψήφισε σήμερα η Βουλή των Σκοπίων, το οποίο προβλέπει την διεύρυνση της χρήσης της αλβανικής γλώσσας στη χώρα.

Ο Γκιόργκι Ιβάνοφ ανέφερε ότι κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου δεν τηρήθηκαν οι κανονισμοί της Βουλής , ενώ ισχυρίστηκε για μία ακόμη φορά ότι το νομοσχέδιο προσκρούει στις διατάξεις του Συντάγματος των Σκοπίων.

Τι δείχνουν όλα τα παραπάνω

Όλα τα παραπάνω μας δείχνουν ότι η Νέα Τάξη δεν κάνει «μάγκα» κανένα διότι από την μια (η Νέα Τάξη) χρηματοδοτεί τους Σκοπιανούς οι οποίοι θέλουν να λέγονται Μακεδόνες και από την άλλη βάζει τα τσιράκια της στα Σκόπια να ψηφίσουν την διεύρυνση της χρήσης της Αλβανικής γλώσσας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο εθνικισμός των Σκοπιανών δέχτηκε ένα πολύ μεγάλο πλήγμα.

Συμπέρασμα:

Η Νέα Τάξη μόλις διαιρέσει την Ελλάδα (αν τα καταφέρει), θα προχωρήσει στην διαίρεση και των υπόλοιπων εθνών.

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Η καλύτερη απόδειξη ότι η Νέα Τάξη δεν κάνει «μάγκα» κανένα”
  1. Συμφωνω πως θελουν την κατάργηση όλων των εθνών. Εμεις ομως αποτελούμε εξαίρεση, για τον απλούστατο λογο, εμεις εχουμε και ιστορία και μάλιστα ένδοξη και πολυυυυ παλια. Αυτο τους ενοχλεί. Δεν μπορούν να εχουν εναν λαο που εχει προσφέρει τόσα πολλα στην ανθρωπότητα, και να τους κλέβει την σημαντικότητα που θελουν. Ξερουν πως αυτοι δεν εχουν προσφέρει τιποτα και προσπαθούν να ξεχαστεί ο δικος μας πολιτισμός. Σε καποιες περιπτώσεις ιςως θελήσουν και να τον οικειοποιηθούν. Πρεπει μ ος. ολοι να ειναι ηλίθιοι και μονο αυτοι οι έξυπνοι και οι ικανοί να κυβερνήσουν τον κοσμο. Αυτο, το εχουν ανάγκη.

  2. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Τα Σκόπια δεν είναι ομοιόμορφο έθνος. Ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα γίνει. Τα ίδια προβλήματα έχει και η Τουρκία που είναι συνονθύλευμα εθνών. Από την άλλη η Ελλάδα είναι αυτόνομο έθνος με οικονομικούς μετανάστες (κυρίως Αλβανούς) οι οποίοι δεν αισθάνονται ότι τους ανήκει κομμάτι της Ελλάδας (κάπως σαν τους παλιούς δικούς μας μετανάστες στην Γερμανία, Αυστραλία κλπ)

  3. ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ Κ ΕΦΗΜΕΡΑ , ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥΣ , ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΨΑΛΤΕΣ…. ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Κ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ . ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ !

  4. Γεια σου ρε λιακοπουλε εισαι παλληκάρι,γειά σου ρε λιακοπουλε κρατα όσο μπορείς.Θα πείτε τον παντεποπτη νυχοκοπτη

  5. Η ΝΤΠ ΘΕΛΕΙ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΕΙΦΘΟΥΝΕ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝΕ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΠΙΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ…
    ΕΛΕΟΣ.

  6. ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.

  7. το ΣΑΠΙΟ ΜΗΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ”ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ”
    ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙ! ΚΑΝΟΥΜΕ! ΑΝΑΜΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΕΙΕΣ ΤΟΥΣ/
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ?
    ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ….ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!

    1. Ποιος γονέας θα αφήσει το παιδι του να απαγγείλει ενα τοσο σιχαμερό ποίημα, που μονο ποίημα δεν ειναι. Μετα λέμε πως φταίει το σύστημα, φταίει ο ενας, φταίει ο άλλος. Κανένας δεν φταίει, εμεις φταίμε οταν αφηνουμε κάποιους να παίζουν με το μυαλό και κυριως με την ψυχη των παιδιων μας.

      1. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΕΙΟ ΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ’ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!

    2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΜΑΝΑ, ΠΑΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ; Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ LGDBU ΚΑΙ “ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ”;;;;
      Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΤΟΥΣ.
      ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ “ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ “ΜΟΝΤΕΡΝΑ”…

  8. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη μία τεράστια αφίσα με την προτομή του Μ. Αλεξάνδρου σε μωβ φόντο και κείμενο με τίτλους “Ας αρνηθούμε τη θαλπωρή του έθνους. Ας αδιαφορήσουμε για το θέμα του ονόματος”. Επίσης, καθημερινά γίνεται αφισοκόλληση ακριβών και διαφορετικών αφισών (!!!) με θέμα τους λαθρομετανάστες και το ‘φασισμό’ που πρέπει να τσακιστεί. Ολα αυτά, βέβαια, γίνονται για να διαμορφώσουν συνειδήσεις. Η δική μας φωνή = ανύπαρκτη. Χάθηκε να έχουμε έναν φορέα και να απαντήσουμε “Ας αρνηθούμε τη θαλπωρή του έθνους. Ζήτω η θαλπωρή του ΝΑΤΟ, των πολυεθνικών, της Νέας Τάξης!” ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *