Διαφημίσεις

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις πρώτο θέμα παίζει το χθεσινό ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και όσα συνέβησαν και οδήγησαν στην διακοπή του ματς.

Ξεχάστηκαν αμέσως η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο, η τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο και γενικά όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την Ελλάδα.

Οι Βόρειοι βρίζουν τους Νότιους και οι Νότιοι τους Βόρειους, με τους εχθρούς του Ελληνισμού να «τρίβουν» τα χέρια τους.

Πολύ φοβόμαστε πως αυτή η κατάσταση οδηγεί σε «προπαγανδιστική συσκότιση του νου».

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα αρχίσουν τις ύβρεις κατά της Αθήνας και του Πειραιά, ώστε και αυτοί να πούνε μετά, σε κατάσταση οργής, ας κάνουν ό,τι θέλουν με την «Μακεδονία», ας την πάρουν οι Σκοπιανοί.

Ακραίες φωνές στο διαδίκτυο, σίγουρα θα ενισχύονται από βαλτούς «ινστρούχτορες», κάνουν ήδη λόγο για ξεχωριστά πρωταθλήματα.

Εν κατακλείδι, ενδεχόμενα, η συσσωρευμένη οργή μεταξύ Βορρά και Νότου χρησιμοποιείται, αυτή την στιγμή, για να διχάσει, με τελικό σκοπό την «αναίμακτη» παράδοση του ονόματος «Μακεδονία».

Ο Βορράς να βρίζει τον Νότο και ο Νότος να σταματήσει να στηρίζει τον Βορρά.

Είναι πονηρό και γίνεται πράξη!

Προσοχή λοιπόν μεγάλη, Έλληνες!!!

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

22 σχόλια στο “Σπέρνουν διχασμό Βορρά και Νότου με σκοπό να δώσουν το όνομα «Μακεδονία»;”
  1. Ναί,νά κι ένα θέμα που δυστυχώς,καταδεικνύει για άλλη μια φορά,πόσο ανώριμοι είναι κάποιοι ΄Ελληνες ! Συμβαίνει αυτό,και πολύ καλά κάνετε που το φέρνετε στην επιφάνεια ως καμπανάκι ! Να είναι εντελώς τυχαίο,άραγε,όλο αυτό που συνέβει στο γήπεδο ; {{{ Να είναι τυχαίο κάτι ”κουφό ” που είχε γράψει εδώ πριν αρκετές ημερούλες,κάποιος,που μίλαγε για κάτι ”ΑΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ” δεν καλοθυμάμαι,τι ακριβώς είχε γράψει,σε μία πολύ ιδιαίτερη δημοσίευση,εν είδη χρησμού,κάπως έτσι μου φάνηκε εμένα,μα μου έκανε τόση εντύπωση εκείνο το άρθρο που θα ήθελα να το ξαναβάλετε σύντομα,απόψε ίσως,κιόλας…Θα περιμένω !}}} Πάντως,οι δυό ομάδες,όλως τυχαίως,να πάρει η ευχή,είναι και οι δυό,δικέφαλοι,του Βορρά ο ένας,του Νότου,ο άλλος ! Επί του θέματός μας,τώρα,ναί…ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ….Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ…Μην πάρετε το βλέμμα σας από την Μακεδονία και την Ελλάδα γενικότερα,με αποπροσανατολισμούς,τυχαίων γεγονότων,ή τεχνικών γεγονότων….ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ………….

  2. ΕΆΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ…. ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΙΧΜΑΛΏΤΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΉΡΥΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ …..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ….ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΑ

  3. Ετσι , Ακριβως ! Ο λαος ευκολα δημαγογουμενος γινεται θυμα χωρις να το ξερει και αυτο ειναι εις βαρος της Πατριδας μας

  4. Το βρήκα το άρθρο,λεγόταν ”ΗΤΤΩ ΥΠΕΡ ΔΙΚΑΙΟΥ”το είχα αποθηκεύσει,καθώς και το βίντεο αυτούσιο,από το Youtube που στέλνω,εντός της παρένθεσης…Παρόλ’αυτά,…ακόμη γρίφος άλυτος είναι για μένα!Εάν κάποιος μπορεί να εξηγήσει περισσότερα,θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη και ευγνώμων….( https://www.youtube.com/watch?v=5Z-fef15Ssc&t=102s )

  5. στον spor fm σε εκπομπη το βραδυ δημοσιογραφος ειπε θελουνε οι βουλγαροι και πρωταθλημα και μιλουσε για συνορα στα τεμπη. κανενας εισαγγελεας δεν ακουγε? ασε ρε φιλε. Ολοι στο κολπο ειναι. και μιλαμε για εναν σταθμο που τον ακουνε εκατονταδες χιλιαδες κοσμος. Μετα σας φταει ο ερτνογαν και ο ζαεφ.

    1. Οχι, εμεις φταίμε που αφηνουμε ολους αυτους να εχουν ακομα ….στομα…..και ο νοων νοητω.

  6. Το πρόβλημα δυστυχώς με το “βορράς-νότος” ξεκίνησε καθαρά ποδοσφαιρικά, δεκαετίες πριν, από ποιον άλλον, τον ταραξία που δημιούργησε τα επεισόδια χθες και όλες τις άλλες φορές και και που ακόμα χειρότερα επεκτάθηκε σε πολλά επίπεδα.
    Μονίμως είναι παραπονούμενοι με αποτέλεσμα να είμαστε η μόνο χώρα παγκοσμίως να έχουμε… συμπρωτεύουσα!
    Εύχομαι τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται χρησιμοποιώντας τους ανεγκέφαλους οπαδούς να μην έχουν αρνητική κατάληξη για το έθνος!

  7. Αν πουν “Τώρα είναι η Ώρα να πνιγούμε στην θάλασσα” θα διερωτηθούμε “γιατί δεν είναι τώρα;”

  8. Οπως παντα το διαιρει και βασιλευε κα νει δουλεια! Κριμα και κατακριμα.Ελληνες στωμεν καλως!

  9. Εγω το ειπα απο την πρωτη στιγμη αυτο. Γιατι ο ρωσος εμφανιστηκε με οπλο ενω ξερει οτι ολες οι καμερες της nova ειναι παρρον. Τοσο χαζος ειναι να μην ξερει τι σημαινει αυτο?. Οχι βεβαια. Αν ο ΠΑΟΚ Φαει καμμιά ποινή με αφαίρεση βαθμών καταλαβαίνουμε ολοι οτι πλέον μιλάμ.ε για διχασμό πρώτου μεγέθους.

  10. Δεν είμαι μΠαόκι. Αλλά να πω του στραβού το δίκιο: Γιατί όλοι ξέχασαν τον Ψωμιάδη, που πυροβολούσε στον αέρα μέσα σε κόσμο; Την ανακοίνωσή της η ΑΕΚ τη σκέφτηκε καλά πρίν τη δημοσιεύσει;

    Τί τραβάμε σ’ αυτή τη χώρα!…

    1. ΚΑΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ)

  11. mikroskopio.gr/megali-prosochi-stis-apodixistoradite-tin-pliroforia-amesou-kindinou-gia-tin-chora-masedosan-entoli-gia-anatheorisi-tou-ellinikou-sintagmatosgia-na-katakthsoun-nomima-tin-el-2/

  12. Οι περισσοτεροι δυςτυχως δεν ειναι φίλαθλοι αλλα οπαδοί ομάδων. Κι αυτο ειναι το επικινδυνο. Μια μάζα ηλιθίων, που άγονται και φέρονται οπως βολεύει το βρωμο σύστημα. Ελπιζω να επικρατήσει η λογικη και να καταλαβουμε το προςτυχο σχεδιο τους, αν υπάρχει, που πολυ φοβαμαι πως υπάρχει και αλλο η πατριδα που ανηκει σε ολους μας. Απο την Θεσσαλονίκη ειμαι, αν και έφυγα μικρή, ακομα θυμαμαι πως καποιοι έβριζαν τους Αθηναίους κι αναρωτιωμουν γιατι;;; Δυςτυχως κραταει χρονια αυτη η κολόνια.

    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπάρχει αυτό το καρκίνωμα,( ΗΛΕΚΤΡΑ και Μολοσσίς Απειρωτάν) εδώ και πολύ περισσότερα χρόνια,πριν ακόμη πρωτακούσουμε το όνομα του Σαββίδη…και μιλώ,για πριν 40 χρόνια,που αγανακτισμένοι οι Θεσσαλονικείς,πως οι κυβερνήσεις τους έχουν ξεχάσει παντελώς,ειδικά,μετά τον φονικό σεισμό του 1978,με 49 νεκρούς ! Η πόλη και όλη η Μακεδονία,γενικότερα(ας μην πω τίποτα και για την Θράκη μας ή την ¨Ηπειρό μας….όποιος ξέρει,καταλαβαίνει τι εννοώ) ένιωθαν συνεχώς να υποβαθμίζονται και να περιθωριοποιούνται,λες και αποτελούσαν,άλλης κατηγορίας,πολίτες,άλλων δικαιωμάτων….Ξεχνάτε πως κάποτε η Διεθνής Έκθεσις Θεσσαλονίκης,ήταν ένα πολύ λαμπρό γεγονός ; Ξεχνάτε πως μαζευόταν όλη η Ελλάδα(θυμάμαι πως δεν υπήρχε σπίτι εδώ,που να μην φιλοξενούσε τους συγγενείς του,από την ΑΘήνα,γιατί οι Μικρασιάτες συγγενείς μας,είχαν χωριστεί τότε,το 1922,άλλοι έμειναν στην Αθήνα,άλλοι έμειναν στην Μακεδονία,στην Θεσσαλονίκη…όλοι Έλληνες της αρχαίας Ιωνίας,ως την Μικρασιατική Καταστροφή…!…όμως η περίοδος της Έκθεσης,ήταν το γεγονός της χρονιάς,της κάθε χρονιάς,της χαράς,με βόλτες,παιχνίδια για τα μας τα παιδιά,που τότε δεν υπήρχαν σε ποικιλία και αφθονία,όπως σήμερα)γιατί τότε,δεν υπήρχε η σημερινή τεχνολογία και εικόνα,και ό,τι νέο,καινοτόμο έβγαινε σε διεθνή κλίμακα,οι Έλληνες το πρωτόβλεπαν,στην ΔΕΘ…προϊόντα δηλαδή,που κυκλοφορούσαν στην ελληνική αγορά,μετά από χρόνια,π.χ. η τηλεόραση,το πλυντήριο,αυτοκίνητα,έπιπλα κλπ. ένα παράδειγμα ήταν αυτό με την ΔΕΘ και ύστερα με το Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού,που τόσο απαξιώθηκε,κατόπιν,ώσπου έπαψε και άλλα,άλλα πολλά…Υ πήρξαν και πολύ σοβαρότερες περιπτώσεις,όπου οι Θεσσαλονικείς,νιώθανε ‘’αδικημένοι’’,μα ‘γώ,διαφωνούσα πάντα μαζί τους,και το θεωρούσα έτσι όπως θεωρώ σήμερα,την γρίνια και την μιζέρια που βγάζουν όλοι οι Έλληνες γενικά,μα σήμερα,λόγω τεχνολογίας, μπορούμε να δούμε,πως βρισκόμαστε σε περίπου ίδιες καταστάσεις,όλοι μας!Και πως δεν υπάρχει συγκεκριμένος δόλος….Οι συνωμοσιολογίες,ήταν κι εδώ,πολύ ‘’της μόδας’’,από τότε !Πάντως,επειδή κατά την ένδοξη εποχή του Βυζαντίου,η Θεσσαλονίκη είχε τον τίτλο της «συμβασιλεύουσας»,ίσως εξ’αυτού, Μολοσσίς Απειρωτάν,της αποδόθηκε το «συμπρωτεύουσα» και ας μην αναλύσουμε,το πόσο σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε στην ελληνική ιστορία μας,από την αρχαιότητα ως σήμερα…Πάντως,ό,τι συνέβαινε εδώ στην Μακεδονία κι ένιωθε ο λαός ως β΄κατηγορίας πολίτες,συνέβαινε και στην υπόλοιπη Ελλάδα και καμμιά συνωμοσιολογία,δεν συνέτρεχε…Αυτά όμως,είναι γελοίο να μπαίνουν ανάμεσά μας και να μας διαχωρίζουν..Ωριμάστε,μερικοί,όσο προλαβαίνουμε τα επερχώμενα γεγονότα,που η πατρίδα μας ,μας χρειάζεται ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ

  13. αυτο σκεφτηκα απο την προτη στιγμη , καπιοι κυκλοι σκοτεινοι θελουν διαχορισμο τον ελληνον σε νοτιους και βοριους για να περασουν πιο ευκολα τα σχεδια τους……φυγετε απο την λογικη του οπαδου και μην τσιμπατε, γιατι η φακα ειναι ετοιμη, ειμαστε ολοι αδερφια και ελληνες , ο εχθρος κοινος

  14. Μήπως είναι βοράς με δύση; Θέλανε να νικήσει η δύση αλλά στο τέλος νίκησε ο βοράς. Ασχέτως αποτέλεσματος , δεν τους άρεσε , και έτσι το”παιχνίδι” παγιώθηκε..
    μέχρι την επόμενη κίνηση. Αλλαγή ροής κατεύθυνσης αλλά η ουσία είναι μία , μέσα από τα δεδομένα πάντα η αλήθεια εμφανίζεται . Δεν μπορούν να γράψουν κάτι αναληθές, γιατί το σύμπαν δεν το πραγματοποιεί; Ο άνθρωπος δεν χρησιμοποιεί τις παρομοιώσεις ; Γιατί και ένα γεγονός να μην είναι γραμμένος σαν μια παρομοιώση χωρίς το σαν , για το υποδεικνύει.
    λίγο από έξω , λίγο από μέσα , βγήκε αυτή η σκέψη.

    ΗΡΩ

  15. ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΟΙ ΕΚΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΟΚ,ΤΟ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΕΚΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΝΙΚΗΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΡΠΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΑΙΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΝΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΡΩΞΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΟΙ ΜΑΧΩΜΕΝΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΟΙΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΜΑΦΙΟΖΟΥ,ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΕΔΩ ΟΣΟΥΣ ΡΩΤΑΓΑ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ,Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ…ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΑΚΙ…!!!!ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ…ΑΠΟ ΝΟΗΜΟΝ,ΙΣΩΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ.ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ.ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΕΡΒΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ.ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΕΤΗΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ!!!

    1. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ σου ,ΤΌΤΕ…γιατί τους μοιάζεις! Και για πές μας,πώς κατέβηκε μισό εκατομμμύριο Θεσσαλονικείς,με, άντε ,άλλους 100.000 χιλιάδες από την υπόλοιπη Ελλάδα που ήλθε,ΡΟΜΦΑΙΟΦΟΡΟΣ ;(βάζω την μετριοπαθή καταμέτρησή τους),που μας έβγαλες όλους αδιάφορους και χαβαλετζήδες,σαν αυτά που σας πάσσαραν τα κανάλια με κάτι “μικρούς μήτσους” και άλλους τύπου ”σταρόβα”; Υπάρχουν και αυτοί,όπως υπάρχουν παντού,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,στην ΕΛΛΑΔΑ μας..Μήπως είσαι τρόλ ή πρακτορίσκος,κι εσύ ; ¨Αντε να χαρείς από ‘δώ…Γιατί όσο ο ¨Ελληνας ήταν στον καναπέ,τον λοιδορούσαν ως ‘’έλληνας του καναπέ και του φραπέ’’ και μετά,που σηκώθηκε και βγήκε στα συλλαλητήρια,τον ξαναλοιδορούσαν,ως ‘’εθνικιστή,φασίστα,ναζί’’ και άλλες βλακείες….¨Οποιος συμβαδίζει με ό,τι επιτάσσουν η μόδα και τα παπαγαλάκια της(εννοώ τον εκάστοτε τρόπο ζωής και αντίληψης και συνηθειών,της κάθε κοινωνίας,ως ‘’μόδα’’) τότε είναι ‘’άτομο’’(δεν τέμνεται,δηλαδή,δεν συναντάται με κανέναν άλλον,από την πάρτι του ) κι όχι άνθρωπος……………………………………………………………….

  16. Μην ασχολεισθε με τις μπούρδες του ελληνικού ποδοσφαίρου,όπως το κατηντησαν οι γκάνγκστερς,με την δική μας ανόητη συμμετοχη,όσοι ειμασθε…δεν μας διασπά τίποτα,μην φοβασθε,απομονώσετε τις μαιμουδες,κλειστέ τα αυτιά σας στις σειρηνες ,τα γεγονότα τρέχουν,έχουμε να διαφυλαξουμε την πατρίδα μας,ΠΡΟΣΟΧΗ,μας παρακολουθούν,απο ψηλα και όχι μονο απο εκεί….

    1. Σωστά φίλε μου,ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ…Και δίνουμε εξετάσεις….Τουλάχιστον,να πιάσουμε την βάση ρε Έλληνες,για την τιμή και τις Αξίες του Ελληνισμού και όλης της Ανθρωπότητας…

  17. Μολοσσίς Απειρωτάν και ΡΟΜΦΑΙΟΦΟΡΕ,ο λαός του ΠΑΟΚ στα φρύδια του σας γράφει,υποκριτές ηθικοπλάστες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *