Διαφημίσεις

Eκτος απο τα παιδακια που εχουν δολοφονησει, οι φασιστες γκριζοι λυκοι σου στη Συρια, στην Κουρδια και στο Ιρακ, θυσιαζοντας στην ISIS (Isida), αρχισες πλεον να ασχολεισαι και με την βλασφημια, της μνημης νεκρων Ελληνων, των προγονων μας!!!

Οι προγονοι μας ειχαν ερθει στην Μ.Ασια με σκοπο να απελευθερωσουν τις χαμενες Πατριδες μας!!!

Ας οψονται οι προδοτες που τους οδηγησαν στην Ανατολια, αντι να τους οδηγησουν στην αφυλακτη Κωνσταντινουπολη και θα σου ελεγα που θα ηταν η Πατριδα της καρδιας σου τωρα!!! Οτι δεν εγινε τοτε ομως, θα γινει στις μερες τις δικες μας!!!

Η βλασφημια σου σημερα, επιταχυνε την τροχια των πνευματικων νομων, που εχουν τεθει σε τροχια, απο την ημερα που ο δυσμοιρος ιμαμης σου, απηγγειλλε το Κορανι μεσα στην Εκκλησια της Παναγιας μας!!!

Πολυ συντομα ερχεται αυτο το αναπαντεχο, που σου ειχα περιγραψει στις προηγουμενες επιστολες μου!!! Το νημα θα κοπει ξαφνικα και θα επιταχυνει τα μεγαλα γεγονοτα!!!

Εχεις λιγο καιρο ακομη, να συναντησεις τον Παπα που σου ελεγα (οχι αυτον του Βατικανου), αλλα εναν απλο και ταπεινο ορθοδοξο Παπα και να εξομολογηθεις, με αληθινη μετανοια ομως, για τα ανομηματα σου!!!

Παρατηρησα οτι με διαβασες προσεκτικα και εκανες αξιολογες προσπαθειες να ισχυροποιησεις την προσωπικη σου ασφαλεια….ομως τα φιδακια ειναι ακομη κοντα σου…..σχεδον διπλα σου…..δεν καταφερες να τα ξεφορτωθεις…..και αυτα εχουν παρει ορκο ζωης και θανατου…..

Καλη τυχη Σουλτανε στο μεγαλο ταξιδι που πλησιαζει…..

Ανεξάρτητος Έλληνας Πατριώτης Μαγνησίας Αναστασίου Αθανάσιος



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “ΣΟΥΛΤΑΝΕ, Η επαρση και η αλλαζονεια σου, εχουν πλεον ξεπερασει καθε οριο!!!”
  1. αυτος την δουλεια του κι εμεις την δικη μας !!!!! πρεπει ως ελληνες να πατισουμε ποδι νξα κανει πισο αυτος !! οσο καθομαστε κι μακακιζομαστε αυτος ερχετε με θρασος με φορα !! αν δει απο εμας αντιδραση να δεις πως σα κοτα θα κανει πισο !!! μετα ερχετε η ωρα που θα τον χορτασουν οι γυρο που τον μισουν πολεμο !! η τουρκια ποτε δε ηταν κρατος δικαιου !!της αξιζει ψοφο

  2. Πρόσφατα έγινε το ατύχημα με την κόρη του Τούρκου μεγιστάνα και τις φίλες της, που γύριζαν με ιδιωτικό αεροπλάνο από bachelor
    πάρτι στο Ντουμπάι. Σε ανθρώπινο επίπεδο, είναι μια τραγωδία.Αν το δεις ψυχρά σαν είδηση, με άλλο μάτι, είναι ένας οιωνός κακός για την Τουρκία τη δεδομένη στιγμή.Η τουρκική έπαρση και αλαζονεία θα έχουν μια τραγική πτώση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *