Διαφημίσεις

“ΓΚΡΊΖΟΣ ΛΎΚΟΣ” ΚΑΙ Ο ‘ΕΡΝΤΟ!!!

“Με τον χαιρετισμό των «γκρίζων λύκων» χαιρέτησε το κοινό του ο Τούρκος Ταγίπ Ερντογάν. «Ένα έθνος, μία σημαία, ένα κράτος, μια πατρίδα», ήταν το σύνθημα του σουλτάνου στη συγκέντρωση της Μερσίνης, που έγινε το Σάββατο.

«Όταν γίνει η επιστράτευση, όταν σας καλέσουν στο καθήκον, τότε θα πάω μαζί σας πρώτος» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Δεν ξέρουν τους Τούρκους, δεν ξέρουν το τουρκικό έθνος, δεν ξέρουν τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις» προειδοποίησε.

Δείτε το βίντεο

KORAKS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

7 σχόλια στο ““ΓΚΡΊΖΟΣ ΛΎΚΟΣ” ΚΑΙ Ο ‘ΕΡΝΤΟ!!!”
  1. «Όταν γίνει η επιστράτευση, όταν σας καλέσουν στο καθήκον, τότε θα πάω μαζί σας πρώτος»

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Μπα σε καλό μας!!! Θα μας πεθάνει από τα γέλια ο μπάσταρδος!!!!!!

  2. Αν το είχε πει ο … Καμένος, θα είχα ήδη πεθάνει στα σίγουρα από τα γέλια !!!!!!!

  3. ΑΛΟΓΕ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΡΙΕ ΣΟΥΛΤΑΝΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΑΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΛΗΤΗΡΙΕ ΣΟΥΛΤΑΝΕ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΘΕΩΝ ΗΜΙΘΕΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ.

  4. Κλασσική ατάκα της Λευκής Αδελφότητας: “Ένα έθνος, μία σημαία, ένα κράτος, μια πατρίδα”. Και φυσικά μετά κάνει το σημάδι των κεράτων του Σαμαέλ, που σχετίζονται με τη διττή φύση του Διαβόλου!!! Πολύ εύκολα ο Ερντογάν έγινε μαριονέτα του Σκοτεινού Άρχοντα. Τώρα πρέπει να δώσει Ανθρώπινο Αίμα, πρέπει να δημιουργήσει πόλεμο που θα λειτουργήσει ως ανθρωποθυσία και προσφορά ενέργειας. Η Τελετή ξεκίνησε, η θυσία έρχεται… Όμως που να ήξερε ο Ερντογάν τι δωράκι του φυλάμε για το τέλος, πώς θα ξεσκίσουμε και τη δική του την ψυχή. χαχαχα!
    https://www.youtube.com/watch?v=Ou5T1SeGhOo

  5. ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ γιουγκούρ- τούρκος που είναι πρέπει διαρκώς να δείχνει την καταγωγή του & σε ποιον “θεό” πιστεύει..
    Άλλος ένας κλασικός υποτακτικός- μαριονέτα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *