Διαφημίσεις

Πάνε να στήσουν κατηγορητήριο περί κατασκοπείας και τρομοκρατίας εναντίον των δύο Ελλήνων στρατιωτικών οι Τούρκοι. Κουβάλησαν ΜΜΕ και κάμερες για να προβάλλουν νέες συλλήψεις κοντά στο σημείο αιχμαλώτισης των δύο Ελλήνων και μάλιστα κατηγορούν τον έναν ως «αριστερό τρομοκράτη». Μην ξεχνάμε ότι εδώ και μέρες εμφανίστηκαν τουρκικά ευφάνταστα σενάρια περί σχέσεων των δύο Ελλήνων είτε με YPG-PKK είτε με DHCP…

Ρεπορτάζ τουρκικού καναλιού προβάλει το έωλο επιχείρημα ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί είναι «κατάσκοποι» διότι ανήκουν στο σώμα του μηχανικού και όχι του πεζικού που συνήθως φυλάει την περιοχή.

Την ίδια στιγμή με μεγάλα γράμματα και τίτλο καθώς και με φωτογραφία ο τουρκικός τύπος ( εφημερίδα vatan) «ανακάλυψε» λέει, (κοντά στο σημείο «σύλληψης» των δύο Ελλήνων στρατιωτικών), αριστερό τρομοκράτη ο οποίος ήταν μαζί με άλλους δύο. Και οι 3 συνελήφθησαν .

Την σύλληψης τους «επιμελήθηκαν» προσωπικά και πάλι ως συνήθως, οι «αετοί» των συνόρων που ανήκουν στην 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού, μέλη των οποίων πρωταγωνίστησαν στο περιστατικό που έλαβε χώρα πριν ημέρες στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Πρόκειται για τρία άτομα από τα οποία ο ένας ήταν μέλος της αριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης MLCP και ο οποίος συνελήφθη κατά τη διάρκεια της διαφυγής του στην Ελλάδα όντας εντός τουρκικής «στρατιωτικής ζώνης».

Οι ύποπτοι, σύμφωνα με το τουρκικό δημοσίευμα προσπάθησαν να διασχίσουν τα τουρκο-ελληνικά σύνορα με παράνομα φουσκωτό σκάφος.

Οι τρείς ήταν από Πακιστάν, Συρία και Τουρκία .

Διαπιστώθηκε ότι αυτός με τα αρχικά E.G. ήταν μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης MLCP και ότι υπήρχε ενεργή απόφαση «σύλληψης του».

Οι τρείς παραδόθηκαν στην στρατοχωροφυλακή στην Αδριανούπολη για τα περαιτέρω.

Οι καιροί είναι χαλεποί ειδικά μετά το περιστατικό με την «σύλληψη» των δύο Ελλήνων στρατιωτικών όπως αυτή έγινε , ενώ ακόμη διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

Πολύ φοβόμαστε ότι υπάρχει μια «αίσθηση» ειδικά μετά την αποστολή των κινητών των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στα κεντρικά γραφεία της ΜΙΤ στην Άγκυρα ότι οι νέο-οθωμανοί θα θελήσουν να τους «φτιάξουν» ένα κατηγορητήριο «δυνατό» για να έχουν την Ελλάδα «όμηρο» στις ορέξεις τους για όσο διάστημα αυτοί εκτιμούν.

Το περιστατικό με τους τρεις «λαθρομετανάστες» και τον «τρομοκράτη» πιθανόν κοντά σχετικά στην ίδια περιοχή με το περιστατικό και μέσα στην τουρκική «στρατιωτική ζώνη», πήρε περίεργη δημοσιότητα αν αναλογιστούμε ότι κάθε μέρα συλλαμβάνονται εκατοντάδες «μετανάστες» από τις τουρκικές αρχές.

Ίσως οι Τούρκοι να προβάλλουν τις «μεγάλες ικανότητες των ‘ Αετών των συνόρων τους», ίσως όμως να «μαγειρεύουν¨τίποτε άλλο με στόχο την Ελλάδα .

Εκτιμάται όμως ότι δεν πρόκειται να ησυχάσουν οι νέο-οθωμανοί αν δεν «κατασκευάσουν» ένα κατηγορητήριο στα μέτρα τους για τα δύο παιδιά μας και αυτό πλέον «φαίνεται» από τις πολύ καλά μελετημένες κινήσει τους όλο αυτό το διάστημα .

Το «Μαρξιστικό–Λενινιστικό Κομμουνιστικό Κόμμα» (MLKP) είναι ένα εναλλακτικό κομμουνιστικό κόμμα από την Τουρκία. Οι μαχητές του MLKP είχαν φτάσει στη Συρία για να πολεμήσουν με το YPG από το 2012. Μαχητές του MLKP έχουν επίσης ενταχθεί στο κουρδικό εργατικό Κόμμα που μάχεται στο Βόρειο Ιράκ, για την υπεράσπιση της μειονότητας των Γεζιντί στην Sinjar.

Τον Απρίλιο του 2015, ανακοινώθηκε ότι το MLKP ίδρυσε μόνιμο στρατιωτικό κέντρο εκπαίδευσης στις περιοχές που ελέγχει το ΡΚΚ στο Ιρακινό Κουρδιστάν. Τον Μάρτιο του 2015 μια 19χρονη γυναίκα γερμανικής καταγωγής, η Ivana Hoffmann, σκοτώθηκε, στη μάχη κατά του ISIL κατά τη διάρκεια της μάχης του Tell Tamer , καθιστώντας την το τρίτο θύμα δυτικού μαχητή, καθώς και τη πρώτη δυτική γυναίκα που πεθαίνει, ενώ αγωνίζόταν μαζί με το YPG.]

Η γυναικεία οργάνωση του MLKP, Komünist Kadın Örgütü, έχει επίσης εμπλακεί σε μάχες. Το MLKP συμμετείχε καθοριστικά στη δημιουργία του Διεθνούς Ελεύθερου Τάγματος.

pentapostagma



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Ασχημη εξέλιξη: Τούρκοι στρατιώτες της 54ης ΤΑΞΠΖ συνέλαβαν «αριστερό τρομοκράτη» κοντά στο σημείο αιχμαλώτισης των δύο Ελλήνων…”
  1. Οι Τούρκοι, δεν υπάρχει περίπτωση, να τους εντοπίζουν όλους αβέρτα, δίχως τα κατάλληλα συστήματα. Συνέλληνες, ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ αυτή τη στιγμή, ένας έφεδρος Καταδρομέας, έμπειρος σε πολλά ζητήματα του πολέμου. Διαβάστε το αν δεν σκοπεύετε να σκοτωθείτε από ηλιθιότητα αλλά μόνο αν τύχει, οπότε θα χετε φύγει από ηρωισμό.

    Λοιπόν, θα το ξαναπώ για τελευταία φορά, προς όλους όσους θέλουν να πολεμήσουν, να μείνουν ζωντανοί, για να πολεμήσουν κι άλλο και για να σκοτώσουν περισσότερους εχθρούς αλλά για να πολεμήσουν και καλύτερα:

    1. Δεν σας έχει εκπαιδεύσει/ ενημερώσει κανείς, για τους κινδύνους του νέου τύπου πολέμου και πρέπει να το κάνετε μόνοι σας!
    1.1. Οι Τούρκοι, είναι πλήρως εξοπλισμένοι με συστήματα υπερύθρων και γι αυτό απαιτείται ειδικότερη εκπαίδευση, προκειμένου να αντιμετωπίσετε αυτό το τεράστιο πρόβλημα, καθώς οι περισσότερες επιχειρήσεις, γίνονται νύχτα.
    1.2. Παράλληλα, απαιτείται και ο προβλεπόμενος εξοπλισμός, που δεν ΦΕΓΓΕΙ, δεν ξεχωρίζει με υπέρυθρες, με αποτέλεσμα ν’αχρηστεύεται η παραλλαγή σας, νομίζοντας ότι είστε καλλυμένοι, ενώ είστε ΣΤΟΧΟΣ καθαρός, όπως, άρβυλο με δέρμα καστόρι και όχι λείο, ούτε πολυεστερικών υλικών αλλά μόνο νάυλον η cordura όπου δεν έχει δέρμα. Στο ΓΕΕΘΑ έχει βγει η προδιαγραφή κατασκευής των νέων αλλα προδωτικώς δεν προχώρησε καθόλου. Αν πάρετε λοιπόν καινούρια δικά σας, πάρτε επί της ευκαιρίας και σε καφέ η λαδί χρώμα και όχι μαύρο, γιατί το καινούριο που ήδη θα πρεπε να χε ξεκινήσει η παραγωγή του, λαδί θα ναι.
    1.3. Η Παραλλαγή σας, η στολή, πρέπει να ναι προβλεπόμενη και να μην έχει πάνω από 20% πολυεστέρα, διότι νύχτα, αν σας κοιτάξουν με διόπτρες υπερύθρων, θα στε σαν λαμπάδες, άρα ΝΕΚΡΟΙ!
    1.4. Τα σακίδια και άλλα υλικά ιματισμού, η ναύλον, η cordura η κάνναβη, ποτέ πολυεστερικά, εκτός κι αν έχουν ειδική επικάλυψη, το ίδιο ισχύει και για τ αδιάβροχα. Τα χορηγούμενα του στρατού είναι προβλεπόμενα.
    1.5. Ταινία, ΜΗ αυτοκόλλητη, υφασμάτινη παραλλαγής για την απόκρυψη του όπλου σας, αυτό φαίνεται ποιο πολύ εξ άλλου.

    2. Για ν’αποφύγετε τις (Συσκευές νυχτερινής παρατήρησης πράσινου φωσφόρου και υπέρυθρες) την δουλειά την κάνει η προβλεπόμενη παραλλαγή του Ε.Σ που σας ανέφερα και όλα τα προηγούμενα, ΜΟΝΟ σε συνδυασμό, με την κατάλληλη εκπαίδευση!
    2.1. Για να τις αποφύγετε, εφαρμόζεται τις βασικές αρχές της κάλυψης απόκρυψης.

    α) Ποτέ δεν έχετε τον ήλιο πλάτυ, διότι παντού γύρω σας, θα ναι φωτεινά, ενώ εσείς θα φαίνεστε σκοτεινότεροι ως σκιά και αυτό σημαίνει ”Αναγνωριστήκατε άρα θα σας προσφέρουνε στεφάνι μια μέρα αλλά θα χετε σκοτωθεί από άγνοια και χαζομάρα, όχι από ηρωισμό”

    β) Πάντα, το φόντο πίσω σας, θα ναι όσο ποιο κοντά γίνεται, στην άναμειξη που προσφέρει η παραλλαγή σας, όποτε αυτό είναι εφικτό. Πάντα, όταν δεν φοράτε κράνος, καπέλο και μάλιστα ζούγκλας. Πάντα, όποτε υπάρχει το περιθώριο και κατόπιν οδηγιών, σπάτε την μορφή σας, με το περιβάλλον, προσθέτωντας βλάστηση σε κεφάλι και ώμους.

    γ) ”Ποτέ δεν βάζετε χόρτα στο κεφάλι και κλαδιά στα πόδια” Δηλαδή, το κάθε τι στην θέση του εκτός κι αν π.χ. ”θα κινηθείτε σε ξερό έδαφος πρυνιδόν, οπότε εκεί θα βάλετε και πάνω και κάτω βλάστηση εδάφους και όχι δέντρου π.χ.
    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΜΑΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΚΟΠΕΥΤΩΝ ΜΕ ΤΥΦΕΚΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΥΛΙΚΟΥ. Αν αυτό σας ανησυχεί που θα πρεπε, μάθτε αυτά που πρέπει, για να μην ανησυχείτε!

    δ) Κινείστε πάντα, όχι απότομα, όταν πρέπει να κάνετε κάλυψη απόκρυψη και όταν κάνετε άλμα, δηλαδή αλλάζετε θέση στην πυρ και κίνηση, φροντίστε η μπυροκοιλιά σας, να μη σας είναι εμπόδιο, στο να τρέξετε τσακιδοπετάδυν σαν σχιζοφρενικοί/ επιληπτικοί, για μη πω δαιμονισμένοι!

    2.2. Για ν’αποφύγετε εντοπισμό από θερμικές κάμερες, κακά τα ψέμματα, θέλετε ειδική στολή κάλυψης απόκρυψης ελεύθερου σκοπευτή, η άλλες όπως Cobra suit η Viper Hood που να ναι από το κατάλληλο υλικό, σε συνδυασμό με φυσική βλάστηση, ειδικά υγρή βλάστηση, όπου όλη η στολή είναι για να την φοράς πάνω από εξάρτυση/ κράνος κλπ. αλλά δυστυχώς δεν έχει ο στρατός να σας δώσει, εκτός κι αν κάνετε μόνοι σας, ένα αυτοσχέδιο π.χ. κάλυμμα.

    2.3. Η στολή δεν θα μειώσει το θερμικό σας ίχνος, αυτό εξαρτάται από το πόσο ζεστοί είστε σε σχέση με το περιβάλλον, η κατά πόσο έχετε ανακατέψει τον εαυτό σας, η έχετε καλυφτεί πίσω από φυσική βλάστηση, με αποτέλεσμα ν’ανακετεύται η καλύπτεται η θερμοκρασία σας, από το περιβάλλον, η μέσα στο περιβάλλον.

    2.4. Η θερμοκρασία σας, με το περιβάλλον και με την φυσική βλάστηση πάνω σας, οφείλει ν’ανακατεύει και τα τρία, σπάζοντας τα πάντα σε ακανόνιστα σχήματα/κοιλίδες διαφορετικών θερμοκρασιών, στην οθόνη του εχθρού, με αποτέλεσμα να μην ξεχωρίζετε, η να μην ξεχωρίζει τι είστε.
    Η θερμοκρασία του σώματός σας, από την κίνηση παίζει μεγάλο ρόλο, η τεχνική αναπνοών, τα πάντα.
    Από κει και έπειτα, οι καιρικές συνθήκες, μπορούν σε συνδυασμό με τα προαναφερόμενα να σας κάνουν αόρατους. Π.χ. υπερβολική ζέστη/ καύσωνας, η υπερβολική υγρασία, νέφωση/ ομίχλη, τα πάντα. ΘΕΛΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!

    3. Για να μειώσετε τις πιθανότητες να σκοτωθείτε, πρέπει να σκοτώσετε πρώτοι.

    3.1. Για να σκοτώσετε τον εχθρό που θα ρθει να σας σκοτώσει, πρέπει να τον σημαδέψετε, άρα πρέπει να ξέρετε, σωστές επωμίσεις/ τεχνικές αναπνοών και εκτέλεσης βολής, ευθυγράμισης, ματιού, σκόπευτρου, ακίδας και σωστό τρόπο πατήματος σκανδάλης. Ναι, έχει τεχνική με την οποία πατάμε την σκανδάλη για να μη μας φύγει και μπορεί στα 50μέτρα να μη κάνει διαφορά μεγάλη αλλά στα 100-200-300 κάνει! Και σε τέτοιες αποστάσεις είναι που θα γίνουν ανταλλαγές πυρών. Δεν είναι αγριογούρουνο στα 50-60μέτρα που θέλει νευρικό πάτημα σκανδάλης κι ανοιχτά μάτια και τα δυο…

    3.2. Για να πάει η βολή στον στόχο, πρέπει να εκτιμήσετε η γνωρίζετε την απόσταση απ το στόχο και να ρυθμίσετε το σκόπευτρο καθ ύψος! Σε κάθε απόσταση, θέλει σε άλλο σημείο. Ένα κλικ, είναι 100μέτρα διαφορά! Φανταστείτε να βαρέσετε 10 μέτρα ποιο πάνω, η ποιο κάτω απ τον στόχο. Ας ελπίσουμε, πριν σας στείλουν, να σας κάνουν σοβαρές ρυθμιστικές.

    3.3. Για να πετύχετε τον στόχο, πρέπει να χετε πρόθεση να τον στοχεύσετε, από την μέση, προκειμένου η βολή να πάει κάπου στο κέντρο σε ζωτικό σημείο. Είναι το ποιο απλό που πρέπει να ξέρετε για να μπορείτε να πετύχετε κάποιον. Μάλιστα σε κοντινές αποστάσεις το εφαρμόζετε έτσι, ώστε να φάει μια εκεί ενώ απ το κλώτσιμα, η συνεχόμενη, ημιαυτόματη βολή, η δεύτερη να πάει στο στήθος.
    Το καταριπάς, είναι για να δημιουργήσεις φράγμα πυρών, δεν το χρησιμοποιείς ειδάλλως γιατί θα ξεμείνεις!

    3.4. Όταν λέμε πρόθεση να σκοτώσεις αυτόν που πάει να σε σκοτώσει, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, είναι αναγκαίο και απολύτως ανθρώπινο και φυσιολογικό! Άρα στοχεύεις, ”διότι οι περισσότεροι δε στοχεύουν”, προκειμένου να τον σκοτώσεις. Πιστέψτε, την πρώτη φορά θα ζωριστείτε, θα κολλήσετε λίγο. Μη το σκεφτείτε πολύ, απλά ένα τράβιγμα της σκανδάλης είναι. Και μη κοιτάξετε αλλού! Σε καμία περίπτωση. ΕΚΕΙ στο στόχαστρο και στον εχθρό, ευθυγραμισμένα όλα!

    Και να παρακαλάτε, η πρώτη σας φορά, να μη χρειαστεί να ναι σώμα με σώμα, γιατί αν είστε και λίγο ”μαλακοί” θα σας μείνει ψυχολογικό τραύμα…

    4. Αν αποτύχετε σ’αυτά, δεν είναι κλαιν μαιν, χάθηκε ένας ιωτάς… Είναι ότι χάθηκε ένας Έλληνας και αν χαθούν πολλοί, χάνει η Ελλάδα! Αν κάποιος εχθρός γλιτώσει, πάλι χάνει η Ελλάδα! Ελπίζω να σας δώσει κίνητρο.

    Η εκπαίδευση που θέλετε, λέγεται ”βασική εκπαίδευση” γιατί στο στρατό, σας είχαν γι αγγαρειομάχους μόνο, όχι για πολεμιστές. Δεν έχετε βασική εκπαίδευση. Κανείς μας δεν είχε απ την θητεία του. Έπρεπε να πας στην ΛΕΦΕΔ, ν ασκηθείς ως χομπίστας, να κάνεις σεμινάρια, να μελετήσεις κλπ. κλπ.

    5. Για να εκτελέσετε βολές την νύχτα, που δεν θα βλέπετε τίποτα, επειδή σπάνια θα σας δώσουν ΔΝΟ (Διόπτρα νυχτερινής όρασης) πρέπει να μάθετε ”τεχνικές σκόπευσης νυχτός” ψάξτε το γκουγκλ, έχει κι ένα άρθρο σε Ελληνικό σάιτ, που το εξηγεί.
    Πρώτα θα πρέπει να μπορείτε να δείτε το ίδιο σας το στόχαστρο, οπότε το καλύπτεται με αλουμινόχαρτο και την ακίδα με κάτι άλλο ξεχωριστού χρώματος.
    Με ΔΝΟ, η σκόπευση γίνεται είτε με σταυρόνυμα αν είναι σκοπευτική, η με την κουκίδα του ρεντ ντοτ, η με υπέρυθρο λέιζερ.

    Ελπίζω, απ τα 10% που μάθατε κι απ τα 80% που δεν μάθατε, κι απ όσα έγραψα, να συμπληρώσατε ένα 5% μόλις τώρα και να πάτε στην ΛΕΦΕΔ η να μελετήσετε προκειμένου να μάθετε, έστω τα 50% από τα 100% που πρέπει για να μπορείτε να πολεμήσετε.

    Κι όποιος πει, ελα μωρέ πολίτες είμαστε, ε να κι οδηγοί είσαστε αλλά ξέρετε πως δεν οδηγάς σούρα, για να μη σκοτωθείς…Κι αν σκοτωθείς στην οδήγηση, κλαιν μάιν, χάθηκε ένας μπεκρής αλλά αν σκοτωθείς στον πόλεμο, χάθηκε ένας Έλληνας, γλίτωσε ένας Τούρκος!

    1. Ορίστε και εικόνες. Απ το 2015 βγήκαν τα νέα υλικά, αν και πάλι χρειάζονται αλλαγές σε εξοπλισμούς, όπως θωράκιση κλπ. αλλά δεν προχώρησαν ακόμα… Φτιάξανε 10.000 περίπου κομμάτια κι αυτό ήταν…
      http://armyold.army.gr/default.php?pname=NEaYlika_DYP&la=1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *