Διαφημίσεις

σχόλιο ID-ont: Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Τόσκας, (υποστράτηγος ε.α.) απαντώντας σε ερώτηση βουλευτών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που “αγωνιούσαν” γιατί δεν έχει εκδοθεί ακόμη η Κάρτα του Πολίτη (Νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα), έδωσε την κατωτέρω απάντηση, στην οποία τονίζει ότι η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) είναι στο τελικό της στάδιο. Η Νέα Δημοκρατία “κόβει” και ο ΣΥΡΙΖΑ “ράβει”:

“Σε απάντηση της ανωτέρω ερώτησης, υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το 2000/C 301/01 Ψήφισμα του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης η προθεσμία εναρμόνισης των Κρατών-Μελών της για την έκδοση νέων δελτίων ταυτότητας έληγε την 01-02-2006. Παρόλα αυτά, ουδεμία πρόοδος συντελέστηκε για περισσότερο από μια δεκαετία από τις προηγούμενες Κυβερνήσεις, παρά τις περί του αντιθέτου διαρκείς τους διακηρύξεις.

Η παρούσα πολιτική Ηγεσία κινήθηκε άμεσα και έθεσε τέλος στα χρόνια αδράνειας που μάστιζαν, μεταξύ άλλων, και τον τομέα της ασφάλειας. Γνωρίζεται λοιπόν ότι, δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 3 του ν.1599/1986 (ΦΕΚ Α΄-75), όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο του ν.4483/2017 (ΦΕΚ Α΄-107) και ισχύει, από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας έχει εκπονηθεί σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) για την έκδοση του νέου δελτίου ταυτότητας Ελλήνων πολιτών, με στοιχεία και χαρακτηριστικά ασφαλείας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και τις υποχρεώσεις της Χώρας μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Επισημαίνεται δε ότι, το εν λόγω σχέδιο ΚΥΑ βρίσκεται στην τελική φάση υπογραφής από τον συναρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, ενώ παράλληλα, αρμόδια Επιτροπή συνέταξε τεύχος τεχνικών προδιαγραφών των ως άνω νένω δελτίων ταυτότητας, προκειμένου να προχωρήσιε άμεσα η διαγωνιστική διαδικασία για την προμήθεια του απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισμού, μετά την έκδοση της προαναφερόμενης ΚΥΑ.

Ο Αναπληρωτής
Υπουργός Εσωτερικών
Νίκος Τόσκας

Η ερώτηση των “αγωνιούντων” βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας:

http://www.maximos.gr/deltia-typou/item/3765-%CE%9C.%20%CE%A7%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%20%22%CE%A0%CF%8C%CF%84%CE%B5%20%CE%B8%CE%B1%20%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD%20%CE%BF%CE%B9%20%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82%20%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82%20%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82%20%CE%B1%CF%80%CF%8C%20%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CE%95%CE%9B%CE%91%CE%A3;%22%20.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “Η ΚΥΑ για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες βρίσκεται στο τελικό στάδιο.”
  1. μάλιστα….και τι αντίδραση πρέπει να έχουμε όσοι διαφωνούμε με αυτή την ταυτότητα; πολύ απλά να μην την παραλάβουμε αγαπητοί μου. αν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν την παραλάβει και κάνει συγκεντρώσεις όπως αυτή για τα σκόπια, δε θα γίνει. και πριν βιαστείτε να μου πείτε ότι τις συγκεντρώσεις τις γράφουν στα π….. τους θα υπενθυμίσω το πρώτο σκέλος: άρνηση παραλαβής γιατί θίγει προσωπικά δεδομένα. απλό

    1. ακριβώς Σωτηρία,αντίσταση όσοι περισσότεροι είμαστε τόσο καλύτερα.. ήρθε η στιγμή να δείξουμε ποιοι είμαστε στην ντπ και αυτό είναι το τελευταίο μας χαρτί,όσοι την πάρουν θα κολαστούν,εάν εμείς οι Έλληνες πέσουμε σ αυτή την φάκα θα βγούν αυτοί νικητές και θα κερδίσουν αυτό που τόσα χρόνια επιθυμούν.. την πλήρη νίκη τους εναντίον των Ελλήνων!!! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ λοιπόν καλό αγώνα!!!!

      1. Πλάκα κάνετε τώρα έτσι; Αυτή θα ναι η περίφημη, μη συμβιβαστική αντίδρασή σας, ενάντια στην κάρτα του πολίτη; Ειρηνικές συγκεντρώσεις; ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ! Ε ΟΧΙ! Ε ΟΧΙ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΥΤΟ… ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΑΛΛΟ… ΟΧΙ…

    2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ !!!!!!!!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙ’ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !!!!!!!!! ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΦΑΓΩΣΗΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΘΗΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΜΕΛΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΒΡΕ ΣΩΤΗΡΙΑ !!!!!!!!!!!! ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΡΑ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ???????????

    3. «Ο πόλεμος θα σταματήσει τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες»- Προφητεία Αγίου Παϊσίου
      Το 1986 ρώτησα κάποια στιγμή το Γέροντα αν θα έπρεπε να δεχτούμε τις νέες ταυτότητες. Μου απάντησε χαρακτηριστικά ότι θα προσπαθήσουν πολλές φορές να μας τις δώσουν, αλλά τελικά δεν θα προλάβουν, γιατί θα ξεσπάσει πόλεμος.
      ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Ζησόπουλος Σοφοκλής,
      συνταξιούχος στρατιωτικός υπάλληλος, Θεσσαλονίκη
      ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το βιβλίο: Μαρτυρίες Προσκυνητών,
      Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, τόμος Β’, Α έκδοση σελ 375
      του επισμηναγού Νικόλαου Α. Ζουρνατζόγλου

      profitiesorthodoxias1.blogspot.gr/2016/03/see-more-at-httpperivolipanagiasblogspo.html

  2. TO ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (666)
    ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ
    ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ….

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ
    ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ…

    ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ
    ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ……
    ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ….!!!!!

    ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ
    ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ….

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
    ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
    ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ…!!!!
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
    ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ
    ΚΑΠΟΙΟΥΣ “ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ” ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ …. “ΠΟΛΥ” ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”…!!!!

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ….. “ΜΟΚΟ” ΚΑΙ …. “ΜΟΥΓΚΑ”…!!!!!!
    ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ …. “ΜΟΥΓΚΑ”…

    ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
    ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 666
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ…

    Ο ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ,
    ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΣΕ …. “ΜΟΥΓΚΑ”…!!!!

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ….ΚΑΙ ….. “ΞΥΠΝΗΣΤΕ” ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ … “ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ…!!!!

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ….
    ΔΙΟΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ
    Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ…!!!!

    ΟΣΟ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ “…ΨΥΛΙΑΣΜΕΝΟΣ” ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ,
    ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ…
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
    ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ….

    1. και οπψς παντα ο οχλος οπως λεει και μια ψυχη θα παει σα προβατακια να παρει τις καλες ταυτοτιτες για το καλο τους και οτι πουν οι νεοταξητες νομος !!!

  3. ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ “ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ”. ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΟΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΣΑΣ….
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΩΝ ΜΜΜ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ (ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟ ΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ….ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ).
    ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ …ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ.

  4. Aς ελπίσουμε σε άνωθεν παρέμβαση, γιατί εμείς όλο λόγια, λόγια κι όταν έρθει η ώρα της δράσης κο κο κο, κο κο κο! Και τα σώματα ασφαλείας μια χαρά την έχουν πάρει εδώ και κάτι χρόνια και δεν ακούστηκε τίποτα…

  5. Αν δεν πάει το 90%των πολιτών να την παραλάβει τι θα μας κάνουν? Η εκκλησία πρέπει να ενημερώσει τα γερόντια που θα τρέξουν πρώτοι πρώτοι…

    1. και οι παπαδες νεοταξητες και μπροσταρης ο ιερονιμος και ο αλος ο τουρκαλας ο δε τον θυμαμε

  6. Χαχα λέτε και χρειάζονται την πλαστική ταυτότητα για να μας παρακολουθήσουν. Αν είσαστε μάγκες πετάξτε τα τηλέφωνα σας γιατί από εκεί σας (μας) παρακολουθούν. Θα έλεγα και για τις πιστωτικές/χρεωστικές αλλά αυτές έχουν γίνει υποχρεωτικές βάσει νόμου.

  7. Δυςτυχως ο κοςμος δεν ειναι ενημερωμένος και αν προσπαθήσεις να τους ξυπνησεις σε κοιτάζουν περίεργα. Σωςτα καποιοι πιο πάνω αναφερονται στην καρτα των ΜΜΜ. Ποιος αντιστάθηκε;;; Κανένας. Το ιδιο θα γινει και με την καρτα του πολίτη. Καποιοι θα την βρουν και εξυπηρετική. Δυςτυχως.

  8. νεοταξητες και εσεις οι γλυφτες τους απο κατω το φαν κλαμπ τους που τους ψηφιζετε !!!!!!!! κακο ψοφο ρε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *