Διαφημίσεις

427.000 Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό από την αρχή της κρίσης.. ηλικιας 25-40..
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ…

β) Κατάσταση ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ – ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – ΠΟΛΕΜΟΣ Στην κατάσταση αυτή όσον αφορά τις ηλικίες ισχύουν ότι και παραπάνω.
Φυσικά μέσα στον κανονισμό ορίζεται ότι τα όρια ηλικίας μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες της χώρας, χωρίς να ορίζεται η μικρότερη ή η μεγαλύτερη ηλικία.

Πρακτικά στην εμπόλεμη κατάσταση, καλούνται να πολεμήσουν ΟΛΟΙ οι ικανοί να κρατάνε όπλο..
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΕΙΩΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 45 ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ.. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 60!!! ΟΣΟΙ ΕΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΠΛΟ… ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ..

Σύμφωνα με τον κανονισμό υπάρχουν δύο φάσεις επιστράτευσης. Στην πρώτη φάση καλούνται όσοι είναι κάτω των 41 ετών και στην δεύτερη οι μεταξύ 41 και 45 ετών.
Οι μεγαλύτεροι των 45 ετών απαλλάσσονται προσωρινά της ειδικής και μερικής επιστράτευσης. Πρακτικά όμως όσοι έχουν πράσινα φύλλα πορείας είναι αυτοί που θα κληθούν πρώτοι.
Όσοι έχουν λευκά ανήκουν στη Β΄ Φάση! Υπάρχουν άτομα που έχουν λευκά φύλλα πορείας σε ηλικία μικρότερη των 41 ετών, αυτοί δεν έχουν κρίσιμη ειδικότητα γι΄αυτό και δεν αποτελούν άμεση προτεραιότητα. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΦΕΔΡΕΙΩΝ…

ΤΕΛΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ… Για τις επόμενες 70 ημέρες από τον τορπιλισμό της «Ελλης», επικράτησε η «ηρεμία πριν από την καταιγίδα».

Μ’ ένα πρωτοποριακό σύστημα «σιωπηρής επιστράτευσης» με ατομικές προσκλήσεις, ο Μεταξάς πρόλαβε να ετοιμάσει τον στρατό χωρίς να δώσει την αφορμή για πόλεμο. Μέχρι που, τα χαράματα της 28ης Οκτωβρίου, το αυτοκίνητο του Ιταλού πρέσβη έφτασε έξω από το σπίτι του στην Κηφισιά.. ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΜΥΝΑ.. ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΗΔΗ….ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ..300.000 ΕΦΕΔΡΟΥΣ.. ΣΥΝ ΟΠΛΙΣΜΟ..
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΗΓΕΤΗΣ… ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 2 ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΜΑΝΑ…

Πηγή
Πηγή
yiorgosthalassis



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “Προς ενημέρωση… Επειδή κοντοζυγώνει”
  1. και ποιος εισαι εσυ που θα μου πεις τη θα κανω ρε ψιλε? οπου θελω θα παω, οτι θελω θα κανω. και γιατι να μη φαω καμια δεκαρια ντοπιους που τους εχω στην μπουκα και να παω με τους απεναντι? ετσι δεν κανανε ολοι οι αλλοι χρονια πριν? και τωρα ειναι με τις λιρες, με τις σπιταρονες τους και στελνουνε τα παιδια τους 3 μηνες διακοπες ενω εγω δεν μπορω να τους παρω ουτε μια σακουλιτσα δρακουλινια? ασε ρε μπατριωτη. ψαξε αλλου για μαλακες

    1. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΗ ΠΟΛΛΑ, ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΔΩΤΕΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ..!!!

      1. Για να μη, γινουν ταπαιδια τους και οι ιδιοι καποια στιγμοι πρωθυπουργοι και θα διοικουν την χωρα που θα ζουν τα κοριτσια μου, δοσιλογοι θα εκτελουνται επι τοπου. Τα μαθαμε στη αληθινη ιστορια ποιων τα παιδια ειναι σημερα και ηταν και παλιοτερα στην βουλη των Ελληνων. Επισης ειμαι ιστορικος και με αυτη την ιδιοτητα κατι ”παλικαρια ” σαν το απο πανω καλυτερα να μην πατησουν το ποδι τους και να μαντρωθουν σε στρατοπεδο που θα εχουμε διαρευσει οτι υπαρχει τρομερο κρυφο οπλα. Να δουν μετα οι μαγκια που απαντουν σημερα. Και γω φιλε μου εχω δυο κορες μικρες στην Ελλαδα εργαζομαι στην Αγγλια αλλα ειμαι ετοιμος να προστατευσω τα παιδια μου πολεμωντας οχι αγοραζοντας δρακουλινια αλλιως ουτε δρακουλινια ουτε παιδια θα εχουμε. κεψου το και ξεκολλα σε παρακαλω με τα πολιτικα κριτηρια οταν υπαρχει εθνικο σοβαρο θεμα. Εχουμε ΠΟΛΕΜΟ ΦΙΛΕ, Δεν ειναι πλακα.

    2. θα σε εκτελεσω εν ψυχρω φιλε με μια σφαιρα στο σβερκο προτου ΚΑΝ το σκεφτεις να πας με τους αλλους-δεν καταλαβες τερμα τα διφραγκα

  2. Ο/Η ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. λέει:

    ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ: MILITAIRE.
    Το επεισόδιο του 1986 μ΄έναν νεκρό στον Έβρο
    Από
    Π. Καρβουνόπουλος –
    02/03/2018 | 12:09

    Το επεισόδιο στον Έβρο δεν είναι επεισόδιο ρουτίνας, όπως δεν ήταν κι εκείνο της 19ης Δεκεμβρίου 1986, όταν είχαμε σφοδρή μάχη μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων με έναν νεκρό στρατιώτη μας.

    Ο Ιπποκράτης Δασκαλάκης, Υποστράτηγος εα, Διευθυντής Μελετών του ΕΛΙΣΜΕ, το 2017 είχε δημοσιεύσει στη “Μηχανή του Χρόνου” το ιστορικό εκείνης της μάχης.

    Μακροχρόνια η αντιπαράθεση μας με τη γειτονική Τουρκία με αρκετές πτυχές και μεμονωμένα επεισόδια να παραμένουν σχετικά άγνωστα.
    Όλα όμως τα επεισόδια πρέπει να τυγχάνουν αντίστοιχης αξιολόγησης από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία και να εξάγονται τα ανάλογα συμπεράσματα και κυρίως να λαμβάνονται διορθωτικές ενέργειες.
    Ορισμένα δε εξ αυτών προσφέρονται και για την ευρύτερη άντληση συμπερασμάτων και ανύψωση του ηθικού του ελληνικού λαού, καθώς αποδεικνύουν ότι το έμψυχο υλικό των ενόπλων δυνάμεων, μόνιμοι και κληρωτοί, εξακολουθούν να διατηρούν τις πολεμικές αρετές των προγόνων μας.

    Θα αναφερθώ στο μεθοριακό επεισόδιο της 19ης Δεκεμβρίου 1986, στην συνοριακή περιοχή του χωριού Πέπλος στο νομό Έβρου.

    Στο σημείο της εμπλοκής, τα σύνορα των δύο χωρών προσδιορίζονται από την παλαιά κοίτη του ποταμού Έβρου, ο οποίος λόγω γεωλογικών μεταβολών, έχει κινηθεί ανατολικότερα, δημιουργώντας ένα μικρό τουρκικό προγεφύρωμα στη δυτική όχθη του ποταμού.
    Στη αποξηραμένη αυτή κοίτη βρέθηκαν το ηλιόλουστο πρωινό της 19ης Δεκεμβρίου, περίπου στις 11.00, μια τριμελής ελληνική περίπολος, απέναντι με μια διμελή τουρκική.

    Εξοικειωμένοι οι άνδρες των δύο περιπόλων στην οπτική επαφή και σε ορισμένες περιπτώσεις και στην ανταλλαγή χαιρετισμών και τσιγάρων, σταμάτησαν να ξεκουραστούν εκατέρωθεν της κοίτης. Ο Έλληνας στρατιώτης Καραγώγος Ζήσης, άοπλος κινήθηκε προς την πλευρά των δύο Τούρκων συναδέλφων του για να δειχθεί αναίτια και ανεξήγητα μέχρι σήμερα ριπή τυφεκίου από τον ένα εξ αυτών.
    Αιφνιδιασμένοι οι άλλοι δύο Έλληνες συνάδελφοι άρχισαν να ανταποδίδουν τα πυρά με αποτέλεσμα μια χαμηλής έντασης ανταλλαγή πυροβολισμών να διεξάγεται για μισή περίπου ώρα πάνω από το κορμί του βαρύτατα τραυματισμένου και αιμορραγούντος Καραγώγου.

    Η τυχαία διέλευση του Έλληνα αγροφύλακα Ζαπάτα υπήρξε σημαντική για τους δύο Έλληνες στρατιώτες και σε λίγο ο αγροφύλακας ενημέρωσε το παρακείμενο ελληνικό φυλάκιο. Σύντομα ενισχύσεις από το Φυλάκιο και το Τάγμα Προκαλύψεως έφθασαν στο τόπο του επεισοδίου, παράλληλα με την άφιξη και μιας τουρκικής ομάδος. Η τελευταία αναγκάστηκε εσπευσμένα να υποχωρήσει μαζί και με τα δύο μέλη της τουρκικής περιπόλου δεχόμενη τα πυρά των υπέρτερων ελληνικών δυνάμεων.
    Ο βαρύτατα τραυματισμένος Καραγώγος διακομίστηκε στο ΚΙΧΝΕ Αλεξανδρούπολης όπου και εξέπνευσε έχοντας δεχθεί 5 σφαίρες στο κορμί του, μια ελληνική δύναμη παρέμεινε στο σημείο της σύγκρουσης και το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν σχεδόν 2 ώρες μετά την έναρξη του.
    Στις 15.00 Τουρκική ενισχυμένη διμοιρία, περίπου 50 ανδρών, διέβη με σχεδίες τον Έβρο και σε σχηματισμό μάχης κινήθηκε, εντός του τουρκικού εδάφους, προς το σημείο της σύγκρουσης. Για επιτήρηση του σημείου είχαν παραμείνει από ελληνικής πλευράς ένα Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός και τρεις κληρωτοί οπλίτες που έλαβαν θέσεις μάχης όταν αντελήφθησαν την προσέγγιση των Τούρκων.

    Η υπόλοιπη ελληνική δύναμη, 20 περίπου ανδρών, ήταν αναπτυγμένη σε απόσταση 200 μέτρων επί του αναχώματος που περνούσε και ο παραποτάμιος δρόμος. Πλησιάζοντας την ελληνοτουρκική μεθόριο, αποξηραμένη κοίτη, οι Τούρκοι στρατιώτες άρχισαν να βάλλουν καταιγιστικά πυρά εναντίον των 4 Ελλήνων που από καλυμμένες θέσεις ανταπέδωσαν. Η σφοδρή ανταλλαγή διήρκεσε περίπου 10 λεπτά και οι 4 Έλληνες στρατιωτικοί αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν στο ανάχωμα για να ενωθούν με την υπόλοιπη δύναμη η οποία αδυνατούσε να επέμβει από τον φόβο της προσβολής των προωθημένων δικών μας ανδρών. Ταυτόχρονα όμως υποχώρησαν και οι τουρκικές δυνάμεις έχοντας υποστεί βαρύτατες απώλειες.

    Σύμφωνα με εξακριβωμένα στοιχεία στην ανταλλαγή πυροβολισμών φονεύθηκαν ένας ανθυπολοχαγός και τέσσερις στρατιώτες ενώ τραυματίστηκαν πάνω από δέκα συνάδελφοι τους. Από αμφότερες τις πλευρές υπήρξε κινητοποίηση των δυνάμεων που τέθηκαν σε κατάσταση επιφυλακής και τμήματα τους προωθήθηκαν προς το ποτάμι.
    Η επικοινωνία όμως που ακολούθησε μέσω των προβλεπομένων διασυνοριακών στρατιωτικών δικτύων πέτυχε να εξομαλύνει την κατάσταση και να υπάρξει αποκλιμάκωση. Η σφοδρή δε χιονόπτωση των επομένων ημερών κατέστησε προβληματική κάθε κίνηση διαλύοντας κάθε σκέψη αντίδρασης.
    Στη δεκάλεπτη σφοδρή σύγκρουση που έλαβε χώρα, οι τέσσερις Έλληνες στρατιωτικοί ψύχραιμα και επιδέξια αντιμετώπισαν την πολυάριθμη και καλά εξοπλισμένη τουρκική διμοιρία και υποχώρησαν συντεταγμένα μόνο όταν η έλλειψη πυρομαχικών άρχισε να γίνεται εμφανής έχοντας επιφέρει σημαντικότατες απώλειες στους αντιπάλους της.

    Εξίσου αποτελεσματική και τουλάχιστον ταχύτερη από την τουρκική, αποδείχτηκε η ελληνική αντίδραση στην κινητοποίηση των δυνάμεων στην έκτακτη εκείνη περίπτωση. Φυσικά, κάθε επεισόδιο αποδεικνύει και δυσλειτουργίες και αδύνατα σημεία για τα οποία και πρέπει να ληφθούν μέριμνα αποκατάστασης.
    Αξίζει όμως να σημειώσουμε ότι οι Έλληνες στρατιώτες της περιόδου εκείνης υπηρετούσαν πάνω από τη διπλάσια σημερινή ανεπαρκή θητεία των 9 μηνών, ως εκ τούτου είχαν τον χρόνο να εκπαιδευθούν καλύτερα σε θέματα τακτικής και χειρισμού του οπλισμού. Προφανής όμως και ο ελληνικός εφησυχασμός των μελών της περιπόλου μας στα πλαίσια μιας γενικότερης καλόπιστης έως και χαλαρής ατομικής αντιμετώπισης των Τούρκων με τραγικό επακόλουθο το θάνατο του Καραγώγου.

    Η κατάληξη του επεισοδίου επέφερε κλονισμό στο ηθικό των παραμεθόριων τουρκικών μονάδων που αναγκάστηκαν να προωθήσουν επί δίμηνο τμήματα ειδικών δυνάμεων στη συνοριακή γραμμή. Για ανεξήγητους λόγους, το επεισόδιο αυτό δεν έγινε ευρέως γνωστό στην έκταση της σύγκρουσης που έλαβε χώρα και περιορίστηκε στις συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού του άτυχου Ζήση Καραγώγου. Σήμερα, το γειτονικό φυλάκιο του Πέπλου, φέρει σε ένδειξη τιμής για τον εκλιπόντα το όνομα του: Ελληνικό Φυλάκιο Στρατιώτη Ζήση Καραγώγου. Ο Ζήσης αποτελεί έναν από τα δεκάδες θύματα του ακήρυκτου, χαμηλής έντασης, πολέμου που διεξάγεται εδώ και δεκαετίες μεταξύ των δύο χωρών. Στους νεκρούς αυτούς, πλέον των γνωστών από τραγικά γεγονότα, πρέπει να συμπεριλάβουμε όλους τους άγνωστους πεσόντες σε πλήθος ατυχημάτων και ασκήσεων. Όλα αυτά τα χαμένα παιδιά μας είναι ο φόρος αίματος που ο ελληνικός λαός πληρώνει καθημερινά για την κατοχύρωση της ελευθερίας, ανεξαρτησίας και εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδος. Είναι όμως ένας φόρος, που όπως και αρκετοί άλλοι, δυστυχώς εντελώς άνισα κατανέμεται μονομερώς μόνο στα μη προνομιούχα μέρη της ελληνικής κοινωνίας….

  3. Δεν παμε ουτε για αστειο, γιατι εχει γινει κατάλυση του συντάγματος και η εντολη για επιστρατευση θα έρθει με email απο αλλου. Nα πανε οι ευρωπαιοι να προστατέψουν εμας τους ιθαγενεις και το προτεκτορατο τους. Δεν θα πολεμήσουμε για τα συμφέροντα τους. Όσο για πατριδα και ιστοριες ξυπνησες αργα, ξαναπεσε για υπνο.

    1. Εγω λεω να πανε οι Τουρκοι να πολεμησουν για την παρτι μας. Και οχι μονον οι Γερμανοι να πανε και να βαλουν και τα τσιρακια τους, και να δηλωσουμε σαν <> οτι δεν θα εχουμε και καμια ορεξη για πολεμους, περναμε κριση οικονομικη τωρα και ειμαθα απασχολημενοι με αυτην.

    2. θα σε εκτελεσω εν ψυχρω φιλε με μια σφαιρα στο σβερκο προτου ΚΑΝ το σκεφτεις να πας με τους αλλους-δεν καταλαβες τερμα τα διφραγκα

  4. πλακα κανεις ρε φιλε τι επιστρατευση να γινει οι μισοι θα φυγουν με αεροπλανα και βαπορια εκτος ελλαδος και οι αλλοι μισοι θα τρεχουν στα σουπερ μαρκετ ασε που αυτοι που εχουν οικογενεια θα κατσουν να φυλαξουν τα σπιτια τους και τα παιδια τους σιγα μην τα αφησουν στο ελεος των καλτσαπιαδων που θα κανουν σαμποταζ και πλιατσικο

  5. δε πρεπει να εχουν φιλιες οι δικοι μας με αυτους εκει που δε ειν ανθρωποι ζωα ειναι γιατι ο τουρκος δε πιανετε φιλος !! οποιος το νομιζει αυτο ειναι αγαθος πολυ η βλαξ

  6. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ…ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ…ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

  7. Μαλακια του γραφων το αρθρο αυτο. Μαλλον επρεπε να ξεκινησει με το τι θα γινει ετσι και χρειαστουμε ολοι και δεν παμε κρυφτουμε κ.λ.π απλο ειναι θα βλεπουνε να σφαζουν να βιαζουν και να σκοτωνουν αυτους που αγαπουν και στο τελος και τους ιδιους.τοτε να δεις ποσο αργα η νωρις ξυπνησαν η κοιμηθηκανε.

  8. Τώρα πραγματικά πιστεύετε ότι όλος αυτός ο στόλος,μαζεμένος εκεί κάτω,είναι για τον στημένο Ελληνοτουρκικό πόλεμο ολίγον ημερών;;;;Δεν νομίζω.Εχω την εντύπωση ότι ετοιμάζωνται να χτυπήσουν κάποια χώρα, Συρία η Ιράν, και εμείς είμαστε ο αντιπερισπασμός για την Ρωσία και η αιτία για να κλείσει ο Βόσπορος.

  9. μονο ένας βλακας πάσχων απο εθελοτυφλία μπορεί να αγνοεί ότι πλέον ο πόλεμος με τους Τούρκους είναι αναπόφευκτος .
    .Μπορει όμως και να ειναι αριστεροπαπαρας ψωφοσυριζαιος ..Αρα το ιδιο ειναι

  10. ΚΑΙ “ΑΥΤΟΥΣ” ΠΟΥ “ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ” ΣΤΑ HOT SPOTS ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΜΟΛΥΘΟΥΝ?

    1. Εμείς προφανώς εθελοντικά, όπως όταν περιμένει ένας αίλουρος στο έδαφος να ορμίξει το θήραμα και γλύφεται γιατί θέλει να κάνει μαμ! Έτσι ακριβώς θα τους προσέχουμε και με το που ξαμοληθούνε, να ταν κι άλλοι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *