Διαφημίσεις

Ο κυριος Φίλης σε ανάκοινωση του ειπε οτι …” Φίλης: Δεν είναι το μείζον σήμερα η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών…..!

Συμπληρωσε οτι θα πρεπει τα ΜΜΕ να μην δημιουργουν κλιμα γιατι αυτο εξυπηρετει τον Ερντογαν και οτι το θεμα ειναι πολυ λεπτο και δεν μοιαζει με αυτο των Σκοπιων …!

Δεν βρισκει συνδεσεις λοιπον στα θεματα ο Φιλης … δεν θελει να δημιουργειτε κλιμα ο Φιλης …γιατι απο οτι λεει ο ελληνικος λαος ενδιαφερεται για την οικονομια , την ειρηνη και την “ηρεμια” του !!!…. Συμπληρωσε οτι θα επρεπε να εχουμε ολοι δει οτι η Ευρωπη ειναι σε αναβρασμο !!!!!!!!!….

Περαν λοιπον του “μαιντανου” δεν θα πρεπει να σε απασχολει τιποτα αλλο ελληνα… περνα της υγειας του ευρωμπουρδελου δεν θα πρεπει να σε νοιαζει τιποτα … και βεβαια ξεκαθαρα οι εγκεφαλικες συνδεσεις του κυριου Φιλη αδυνατουν να δουν μεγαλυτερα σχεδια γεωπολιτικα που εκει μεσα συμμετεχει και το ευρομπουρδελο και η γερμανια κοκ κοκ !!!

Αυτον τον κυριο με αυτες τις μεγαλοφυης σκεψεις θα πρεπει να μην τον παρετε στα αστεια … οι κουβεντες του Κυριου Φιλη ειναι η εικονα του τι ακουει …τι μαθαινει και τι συζητησεις κανει μεσα στον κυβερνητικο οργανισμο !!

Ετσι θα κατανοησετε οτι στο τιμονι της ελλαδας φροντισαμε και βαλαμε ανωριμα ατομα , πιτσιρικαδες κληρονομους ακαματους που εχουν την αντιληψη οτι κουβαλανε μεγαλη αποστολη και ιδεα … !!

Και αυτο ειναι τεραστιο προβλημα … οταν η ιδεοληψια σου δεν σε αφηνει να δεις περαν απο την μυτη σου …οταν το μαθημα που σου εδωσαν οι επικυριαρχοι κανει τον εγκεφαλο σου αδυναμο να σκεφθει εξω απο το γραμμικο … οταν το μπαχτσιση της πεινασμενης σου ζωης αλλαξε …και η λιγδα ακομα ειναι γευση στο στομα σου … εισαι απλα επικυνδινος για την χωρα !!!!!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Δεν ειναι το μείζον θέμα αν σου πηδήχτηκε η γυναίκα σου το θεμα ειναι αν ο γ@μιας της άφησε μπουρμπουαρ !!”
  1. Ο νεοέλληνας ποτέ δεν εκτίμησε τον θησαυρό που λέγεται Ελλας γι’ αυτό και πάντα την πέταγε, νομίζοντας ότι δήθεν “ψήφιζε”, τη χώρα του στα σκουπίδια! Σιχτιρ, πολύ ύβρις μαζεύτηκε ώρα να τιμωρηθεί! Μας έχετε περάσει όλους και όλες για μόμολα, πραγματικά να επέμβει ο Θεός γιατί άνθρωπο δεν βλέπω, και να σας κάνει όλους να ζητάτε συγγνώμη σερνόμενοι και ερπόμενοι!

  2. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Πρεπει να ερευνηθει ακομα αν κοβει αποδειξεις για τις υπξρεσιες που προσφερει η γυναικα του η τα παιρνει μαυρα τωρα αν τον παιρνει και απο μαυρους φανταζομαι εκει να τους κανει και καποια εκπτωση λογο ιδεολογικου υποβαθρου

  3. ΑΝΑΞΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ Ο ΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ , ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΦΟΥΤΣΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΗ ….. ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝ ΔΙΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΤΑΛΙΑ-ΡΕΜΑΛΙΑ !

    ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ !!!

    https://www.youtube.com/watch?v=PjriwdpWPuY

  4. ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ [ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ] ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΦΥΡΙΖΑ.ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ.ΠΑΠΑΡΕΣ Ε ΠΑΠΑΡΕΣ.

  5. Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΟΤΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ; Ε; Ε; ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ; ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΕΥΡΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΥΜΜΑΧΟΙ. ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ “ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΦΙΛΗΣ”. ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΦΙΛΗΣ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΒΑΨΑΜΕ

  6. Ακου καριολη …οι στρκοι περνουν χαρτζηλικη.δεν εθναι απλα μισθοφοροι .τους χαρακτηριζει το φρονημα κ το αισθημα ευθυνης,μιλω για τους χαμηλοβαθμους.ορκιζονται στη θρησκεια μας με το χερι τε τεντωμενο σε αντιθεση με σενα.οποτε ειναι μειζον θεμα η επιστροφη τους με καθε τροπο οπως επιβαλονται επισης και αντιποινα .δε θα κανετε φυσικα οι τρομπες αριστεροι τιποτα απο αυτα.καλο λοιπον θα ηταν τουλαχιστο να το βουλωσετε οσα φραγκα κι αν σας ταιζουν τα μασωνια γαμω το σπιτι σου κι οτι εχει σχεση με σενα

  7. Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ; ΟΣΕΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ. Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΙΠΛΟΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Η´ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΗ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ.

    1. ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ…ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΡΜΟΖΕΙ.

      1. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΠΑΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΥ ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ, ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΛΑΟΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ.

  8. Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΕ. ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    imerodromos.gr/ethniki-amyna-militaristes-ke-kosmopolites-tou-dhmhtrh-mhlaka/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *