Διαφημίσεις

Δεν θ’ασχοληθώ, με το αν είναι πληροφορίες, η προορήσεις, καθώς ή είναι και τα δυο, η το πρώτο μόνο του. Δεν μ’απασχολεί τίποτ άλλο πέραν από την ουσία. Θα είμαι σύντομος.

α) Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, έχει υποσχεθεί στους Γκρίζους λύκους, την διεκδίκηση της αιγιαλίτιδας ζώνης για να τον επανεκλέξουν.

β) Η οποία διεκδίκηση θα καταλήξει απλώς σε γκριζοποίηση, καθώς σκοπεύει να διεκδικήσει Ιταλικών/ Γαλλικών/ Γερμανικών/ Αγγλικών/ Αμερικανικών/ Ισραηλινών συμφερόντων ΑΟΖ, πέφτοντας στην παγίδα της Ρωσίας για να βγει απ το ΝΑΤΟ και να καταστραφεί.

γ) Οι σύμμαχοί της οι ίδιοι θα την διαλύσουν όπως σκοπεύουν να διαμελήσουν εμάς, τουλάχιστον οι Ευρωπαίοι, καθώς η τωρινή Αμερικανική κυβέρνηση, δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο, παρά μόνο να έχουν γεωτρύπανα στην περιοχή και να περάσει αγωγός φυσικού αερίου, από Ισραήλ – Αιγαίο – Θεσσαλονίκη, ανεξάρτητα απ το ποιος θα τα ελέγχει αρκεί να ναι σύμμαχος του ΝΑΤΟ.

δ) Οι Ευρωπαίοι παίζοντας σε διπλό ταμπλό, τα βρίσκουν σε ορισμένα με τους Τούρκους, γιατί θέλουν ΕΟΖ στην Μακεδονία και την Ήπειρο, γι αυτό και θα εκμεταλλευτούν τα Σκόπια και την Αλβανική επεκτατικότητα, για να μετατραπεί η βόρεια Ελλάδα σε γκρίζες ζώνες, κατόπιν συνενόησης με τους πολιτικούς μας, που θ’αφήσουν αυτά τα εδάφη στο έλεος του χάους αλλά θα λάβουν πυρ μολύβι και χαλκό από τους Ρώσους και από μας!

ε) Ο πόλεμος θα ξεκινήσει απ τον Ερντογάν και θα ξεκινήσει, μετά την άνοιξη του 2018, ”αφού το Άλογο βγει στ αλώνι” τον Ιούνιο, ”το βόδι στο χωράφι” από Οκτώβρη και μετά και αφού θα ναι ”καιρός για Σπανάκια” από Οκτώβρη έως τον Φλεβάρη του 2019, καθώς το 2019 θα γίνουν εκλογές στην Τουρκία και ο Ερντογάν οφείλει να τηρήσει την υπόσχεσή του, ειδάλλως δεν θα επανεκλεγεί ο Σουλτάνος.

ζ) Εξοπλιστείτε/ εκπαιδευτείτε/ οργανωθείτε/ δικτυωθείτε ομαδικώς, όσοι με λευκό ΕΦΠ και κατηγορία Ι1/Ι2 ενταχθείτε στην εθνοφυλακή, όσοι δεν μπορείτε τραβάτε στην ΛΕΦΕΔ.
Έχει ιδρυθεί το γενικό επιτελείο εθνοφυλακής πλέον, στο ΓΕΕΘΑ και αφού οι σειρές ΕΠΟΠ πλέον σχεδόν εξαντλήθηκαν και δεν θα ξαναγίνουν προκηρύξεις, θ’αντικατασταθούν με την εθνοφυλακή.

Το σχέδιο είναι το ανάλογο πρακτικό των ΗΠΑ, με εξαίρεση την θητεία που θα είναι υποχρεωτική 2 ετών. Πράγμα που δεν πρέπει ν’αλλάξει αλλά 2 έτη, πρέπει να γίνει, όπως και αναβαθμίσεις και ουσιαστική εκπαίδευση.

Στην ουσία θα υπηρετείς 2 έτη, θα λαμβάνεις ειδικό φύλλο πορείας, αν είσαι καλός, θα σε βάζουν στην εφεδρεία (Λευκό φύλλο πορείας) η αφού ξεπεράσεις τα 30 και θα μπορείς να ενταχθείς στην εθνοφυλακή, γινόμενος ενεργό στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων.
Θα σου χορηγηθεί εξοπλισμός, θα εκτελείς υπηρεσίες ασφαλείας, θα πληρώνεσαι ανά υπηρεσία και άσκηση και θα εκπαιδεύσαι και θα συμμετέχεις σε ασκήσεις.

Αυτή τη στιγμή, είναι ακόμα νωρίς και έτσι έχεις μια υποχρεωτική υπηρεσία την βδομάδα και μια φορά τον χρόνο άσκηση, ενώ τα υπόλοιπα τα κανονίζετε ως μονάδα, πράγμα ανεπαρκές αλλά θ’αλλάξει, καθώς η εθνοφυλακή θα γίνει το εθελοντικό ενεργό στράτευμα και το υπόλοιπο μέρος του, θα ναι οι υπαξιωματικοί και αξιωματικοί διαφόρων σχολών και ορισμένα ειδικά τμήματα όπως τα ΕΤΑ η Ζ’ΜΑΚ και τα ΟΥΚ. Από κει και έπειτα σε περίπτωση πολέμου, θα επιστρατεύονται και οι έφεδροι που δεν είναι ενεργοί, ολικώς η μερικώς.

Οι Μονάδες εθνοφυλακής θα χουν έδρα ανά περιφέρεια/ νομό, έτσι συμβαίνει και τώρα εξ άλλου και δεν αφορά μόνο παραμεθώριες περιοχές, γιατί έχει σχεδόν παντού απλά φρόντισαν να σας το κρύψουν γιατί υπηρετούν τα σχέδια των αφεντικών τους, που θέλουν διαμελισμό της Ελλάδος.

Ετοιμαστείτε για πόλεμο!

Email Αναγνώστη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Ο πόλεμος του 2019”
    1. τραβα σε κανενα αλλο ιστοχωρο να παιξεις με το πουλ ι σου κουλη και μην ανακατευεσαι με τα πιτουρα γιατι θα σε φανε οι κοτες…. κριμα το ονομα

  1. Συνέχεια.. παρακαλώ να μην αναρτηθεί η προηγούμενη ανάρτηση μου… έγινε λάθος . Ήταν για άλλο σχόλιο και όχι τον πυρηνικό φυσικό. Συγνώμη.

      1. Ζαχαρία σε ευχαριστώ, αλλά έχω κάποια προβλήματα στο Ρούτερ και μου έδειξε ότι πήρατε δικό μου σχόλιο. Έστειλα τώρα άλλο σχόλιο αλλά για άλλη ανάρτηση. και πάλι ευχαριστώ. Καλή δύναμη σε όλους και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

  2. Λενε οτι το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει  …..πρεπει να ειναι αληθεια γιατι απο το Μαξιμου ερχεται μια μποχα  ..ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ Χ€ΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ..Δυστυχως για τους 2 στρατιωτες μας.
    Eνα απο τα σεναρια ειναι να τους καταδικασουν για κατασκοπια και να κατηγορήσουν την Ελλαδα οτι ετοιμαζετε να επιτεθει στην Τουρκια παραβιαζοντας τα συνορα της .
    Να μας καταγγειλουν σε ΟΗΕ  και ΝΑΤΟ  για να δικαιολογησουν το οτι θα κανουν αντιποινα. Ωστε να προστατευσουν την χωρα τους απο τον επεκτατισμο της Ελλαδας
    Ηταν αναμενομενο οτι μετσ το ας πουμε πραξικοπημα εναντιον του Ταγιπ Ο μονοδρομος για να ενωσει ολους τους Τουρκους κατω απο τα @@ του..ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΟΜΩΣ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΕΡΧΕΤΕ Η ΟΡΕΞΗ .ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΊΜΩΣ  ΣΤΑ 4 .ΕΙΠΕ .ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΈΣΕΙ
     ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΜΑΜΙΩΝΤΑΣ .ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ .ΤΟΥ .ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ..2018 ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ,ME ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΕΣΌΝΤΕΣ ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΗΔΗ .
    ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ .ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ .KAI META  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΈΝΑ  ΝΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ..(φανταστικο σεναριο);;;;  Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ..ΓΙΑΤΙ ΡΏΣΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ .,ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ.Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΒΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ…

  3. Όταν δύο μεγάλες εφημερίδες της Γερμανίας έγραψαν χθες ότι σύμφωνα με πληροφορίες τους, η δύναμη των Τούρκων κομάντος που απήγαγαν τους δύο στρατιωτικούς μας και μάλιστα μπαίνοντας σε Ελληνικό Έδαφος, ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΥΠΕΘΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ πήγε στούς Ευρωπαίους και στο ΝΑΤΟ και τους είπε ότι: Οι στρατιωτικοί μας έχασαν το δρόμο τους και κατά λάθος μπήκαν γύρω στα 350 μέτρα στο Τουρκικό έδαφος (ναι, λες και ήταν παρών ο ΑΛΗΤΗΣ και μέτρησε με την μεζούρα την απόσταση) και τους συνέλαβαν. Όταν λέει τέτοια ο ΥΠΕΘΑ της χώρας μας, οι Τούρκοι μας φταίνε;;; Η δικαιοσύνη της Τουρκίας θα φταίει ;;; (Ποια δικαιοσύνη δηλαδή, ότι πει ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ θα γίνει). Κι όμως αυτός ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ δίνει εντολές στην Στρατιωτική Ηγεσία της χώρας μας. Και καλά κάνει δηλαδή… Για μένα αυτοί φταίνε (όλη η Στρατιωτική Ηγεσία), που τον ακούνε και δεν τον συλλαμβάνουν, έστω και με το πρόσχημα τη εφαρμογής του άρθρου 120 του Συντάγματος… και αυτόν και όλους τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ που μας κυβερνάνε.

  4. Συνέχεια: (ξέχασα να αναφέρω την δύναμη των κομάντος): Οι δύο Γερμανικές εφημερίδες έγραψαν ότι οι Τούρκοι κομάντος ήταν 8-10 άτομα.

  5. ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ε) :

    Ο πόλεμος ΔΕΝ θα ξεκινήσει απ τον Ερντογάν ! Αλλα απο τους Κεμαλικους, που θα τον φανε πρωτα…. και θα κανουνε μια χουντα που θα μας επιτεθει, αφου εμεις πρωτα θα τους δωσουμε το αλλοθι, ανακυρησοντας απο 6 σε 12 μιλια… με την αλληλοανακληση Πρεσβεων εκατερωθεν,

    ΝΑΙ, και θα ξεκινήσει, μετά την άνοιξη του 2018.

    ΔΕΝ θα ειναι ”αφού το Άλογο βγει στ αλώνι”, διοτι τοτε δεν θα ειναι ΚΑΙ καιρος για σπανακια… Ιουνιος αποκαλειται “Θεριστης”, καλειται “Αλωναρης” ο Ιουλιος….

    ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ”το βόδι στο χωράφι” από Οκτώβρη 2018 και μετά
    και αφού ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ θα συμπεσει να ειναι ο ”καιρός για Σπανάκια” από Οκτώβρη έως τον Φλεβάρη του 2019, δηλαδη…..

  6. Μας την είχαν στημένη χρόνια! Ξυπνάτε επιτέλους! Η Ελλάδα είναι ολομόναχη και οι Έλληνες στο λάκο με τα φίδια! Μόνο με τη βοήθεια του Θεού θα μπορέσουμε να τα ξεπαστρέψουμε και να βγούμε, αλλά φρόντισαν να σας κάνουν και άθεους και ασεβείς.Δεν έχουμε υπερηφάνεια, δεν έχουμε τσαγανό, δεν έχουμε τη δύναμη και το θάρρος να πούμε όχι στον ψευτόκοσμο και τη φυλακή που μας έφτιαξαν και να τους αποτάξουμε μια και καλή πάνω από το σβέρκο μας. Ως πότε θα ανεχόμαστε να μας σκοτώνουν; οκτώ χρόνια τώρα οικονομικά, ηθικά και εθνικά και σε λίγο και φυσικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *