Διαφημίσεις

Ξεσαλώνουν τα ανθελληνικά στοιχεία στην Τουρκία, υπό τις οδηγίες της ισλαμικής κυβέρνησης στην Άγκυρα.
Ο Γενικός Πρόεδρος του ΒΒΡ Μουσταφά Ντεστιτζί αναφερόμενος στο κάψιμο της τουρκικής σημαίας στην Αθήνα από μέλη της Χρυσής Αυγής, δήλωσε: «Πρώτα ο Αλλάχ, αυτή η κόκκινη σημαία με την ημισέληνο που έκαψαν και προσέβαλαν, θα έρθει μέρα που πάλι θα κυματίζει στον ουρανό της Αθήνας. Όλοι θα πρέπει να μάθουν την θέση τους»

Και συνέχισε το παραλήρημά του κατά κάθε “άπιστου Έλληνα”:

«Αυτό που έχω να πω στους Έλληνες που προέβησαν σε αυτή την φρικτή πράξη και προς την ελληνική κυβέρνηση είναι το εξής. Να μην ξεχνάνε πως όχι πριν από πολύ καιρό εκείνη η δοξασμένη ερυθρή σημαία με την ημισέληνο, κυμάτιζε στα χώματα και στους ουρανούς τους.

Επιθυμώ να εκφράσω την προσδοκία μου η ελληνική κυβέρνηση το συντομότερο να ασκήσει τις νομικές διαδικασίες σε βάρος αυτών που προκάλεσαν αυτά τα επεισόδια και να μην τα επιτρέψει ξανά».

Νωρίτερα το ίδιο το Τουρκικό ΥΠΕΞ είχε…επιπλήξει την Αθήνα σχετικά με το κάψιμο της τουρκικής σημαίας από μέλη της Χρυσής Αυγής, με ανακοίνωση στην οποία καταφέρεται εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Τουρκικό παραλήρημα: «Πρώτα ο Αλλάχ θα κυματίσει ξανά η τουρκική σημαία στον ουρανό της Αθήνας»!”
  1. Ελάτε για σφαγή μαζί με τους πράκτορές σας της ΜΙΤ, μαζί με τα Τζιχάντια και μουσουλμάνια, μαζί με τους ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΟΥΤΣΕΤΣΕΔΕΣ Αλβανούς τηγανοκέφαλους, μαζί με τ αναρχοκουμούνια, μαζί με τους πολιτικούς. Θα ψωφίσετε όλοι! Θα κατασφαγιαστείτε όλοι! Σαν δαιμονησμένοι οι Έλληνες θα βγάλουμε όλη την οργή που χει συσσωρευτεί μέσα μας, ακόμα και τα γονίδιά μας, από την εποχή της άλωσης μέχρι τώρα. Μη σας πω και πριν της Ρωμαιοκρατίας και αυτή η οργή είναι αήττητη!

  2. Η γνωστή μέθοδος των μεμέτιδων για να μας”τρομάξουν” ! Δεν γνωρίζουν ότι τους έχουμε…γραμμένους και ποτέ δεν φοβήθηκε ο Έλληνας από απειλές, ειδικά από δειλούς γεσοβρακάδες! Υπολογίζουν στην πληθυσμιακή υπερτερότητα; Λοιπόν να ξέρουν ότι αντί να τους ξαπλώνουμε έναν-έναν στο παιδίο της μάχης, θα ανεβάσουμε τον αρισμό στους 10 !!!

  3. Τουρκοι εχετε πολυ μεγαλο προβλημα….και καθε εχθρος του Ελληνικου Εθνους….φανερος….και μη….Καλο ξημερωμα.

  4. Η Τουρκιά χαρακτηρίζεται από ψευτονταήδες που αισθάνονται δυνατοί μόνο όταν δρουν μέσα σε πληθη, ή καλύτερα ορδές. Μόνοι τους αν βρεθούν θα παρακαλάνε γονατιστοί και τρέμοντας για τη ζωή τους. Έπεσαν τελείως οι μάσκες όμως, κατά το γνωστό “θέλει η πουτάνα να κρυφτεί”. Γενικά έπεσαν οι μάσκες, έρχεται λοιπόν η ώρα του γνωστού “μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απωλέσαι”. Και είναι πολλοί αυτοί που παραληρούν αυτή τη στιγμή άρα γρήγορα θα απωλεσθούν! Ευτυχώς για τους υπόλοιπους!

  5. Φιλε ‘ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ..” Συμφωνω και επαυξανω.!Ναι εχει συσσωρευθει πολυ οργη που να παρει!Μας εχουν κανει πολλα και δεν εχουν παρει τον “μισθο” τους γι αυτα.Η ωρα ειναι ομως κοντα.Η ΔΡΑΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ .Κι αυτο ειναι αναλοιωτο στο χρονο.Το καρμα που εχουν συσσωρευσει οι Τουρκοι γι ολα αυτα που εχουν κανει ,οχι μονο σε μας αλλα και σ αλλες γειτονες χωρες ,ειναι μεγαλο.Εκπληρωνεται οταν οι καταπιεσμενοι απ αυτο,το αναγνωρισουν.Κι αυτο συμβαινει τωρα.Ειναι λοιπον κοντα που η Τουρκια,θα εξαφανισθει απο τον χαρτη.Μια χωρα φτιαγμενη, απο καταπατηση αλλων εδαφων ,χωρων,μεσα απο γενοκτονιες,και αφανισμων ολοκληρων πληθυσμων..

  6. Ειναι βαρια η Π….α του τσολια γιουσουφακια σε λιγα χρονια με βλεπω απο κατοικος ταμπουριων να εχω μαγαζι στη ταξιμ η στα πατρια εδαφη το ανατολικο αεροδρομιο τουρκια στη Σμυρνη ειναι τα χωραφια του παππου μου ρε αθεοι

  7. Ντεστιτζί ¨αυτή η κόκκινη σημαία με την ημισέλην θα έρθει μέρα που πάλι θα κυματίζει στον ουρανό της Αθήνας¨
    Μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλη λέξη μην πείς (Ελληνική παροιμία).
    Siktir git Andy.

  8. εμας τοσα που μας εχουν κανει αυτοι ??? ποσα επρεπε να τους χωσουμε και να τους παρουμε πισο ταχαμενα που μας κατεκτισαν ??? κε κεραταδες και δαρμενοι !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *