Διαφημίσεις

Στο ναό της Σταύρωσης στην περιοχή Zugdidi της Γεωργίας βρίσκεται πλέον μια εικόνα του Σωτήρος Χρίστου που… ρέει δάκρυα αίματος, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Blagovest-info με αναφορά σε ρεπορτάζ στην εφημερίδα “Alia”.
Πληροφορίες σχετικά με αυτό το θαυμαστό γεγονός επιβεβαιώνει και ο π. Ιλαρίων Shengelya.

“Ένας από τους ενορίτες αγόρασε την εικόνα του Σωτήρα. Κατά την άφιξή του στο σπίτι τα μέλη της οικογένειάς του παρατήρησαν ότι ξεχώριζε από τα μάτια του Σωτήρα κόκκινο υγρό.

Ήταν πολύ φοβισμένος επειδή πριν από μερικούς μήνες στην οικογένεια υπήρξε μια παρόμοια περίπτωση με αιμορραγία εικόνας, του Αγίου Γεωργίου, και μετά από λίγο το σπίτι τους κάηκε, και θεώρησαν πως τα δύο φαινόμενα συνδέονται μεταξύ τους. Είναι αδύνατο να επιβεβαιώσει κανείς ή να αρνηθεί τη σύνδεση μεταξύ αυτών των φαινομένων, αλλά από την Αγία Γραφή, ξέρουμε ότι η μετάνοια, η προσευχή, η νηστεία και τα φιλανθρωπικά έργα μπορούν να αποτρέψουν μια μεγάλη καταστροφή”, – δήλωσε ο πατέρας Ιλαρίωνας.

iellada.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Συνταρακτικό! Ἀπό τά μάτια τοῦ Χριστοῦ, ρέει αἷμα!”
  1. ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ.

  2. Δεν ξέρω γιατί βάλατε αυτή την είδηση που είναι αναρτημένη σε δύο sites από το 2014!!!

  3. ………..γεωργιανος και Ιλαριων ? και αυτοι κατεβηκαν με τον αραλιχο τοτε και μπρος στον ναο των ελευσινιων μυστηριων κατεσφαξαν τον πομπαιο Ιλαριωνα υπευθυνο του ναου και λεηλατωντας τα παντα…γιαυτο κλεει ο φονευς κροκοδειλων-σκυθης ?

  4. ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΜΕΛΕΤΗ -ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ.ΚΑΘΩΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΖΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΤΖΑΜΑΚΙΑ ,ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΠΑΘΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ,Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΟΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *