Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:33 - 05/03/2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Τι αποφάσισε να κάνει το ΚΚΕ σε περίπτωση που ο Ερντογάν ΕΠΙΤΕΘΕΙ στην Ελλάδα…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το γνωρίζατε ότι σε περίπτωση πολέμου της Ελλάδος με άλλη χώρα, το ΚΚΕ έχει δώσει εντολή στα μέλη του να μην πολεμήσουν;

Όσο απίστευτο κι αν σας ακούγεται είναι αλήθεια. Όπως αποφασίστηκε στο 19ο συνέδριο του κόμματος (2013), εάν για παράδειγμα ο Ρ. Τ. Ερντογάν επιτεθεί στον Έβρο ή το Αιγαίο, το ΚΚΕ έχει δώσει εντολή να δημιουργηθεί κομμουνιστικός στρατός ο οποίος θα πολεμήσει τον εγχώριο καπιταλισμό.

Με λίγα λόγια, τη στιγμή που οι Έλληνες θα πολεμούν τους Τούρκους, το ΚΚΕ θα δημιουργήσει δεύτερο μέτωπο στο εσωτερικό της χώρας, βοηθώντας προφανώς τον εξωτερικό εχθρό στο έργο του.

Δεν μας πιστεύετε; Δείτε τα όσα αναφέρει η απόφαση του συνεδρίου:

voicenews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (54)

  1. Ελληνας 03/05/2018 @ 2:45 ΜΜ

    Αρθρογραφε μαλλον δεν διαβασες το ενχωριο η ξενο εισβολεα ετσι…αλλα μαλλον δεν ξερεις πως να μας δειξεις οτι κατι κανεις και γραφεις μ@λακιες…αστο αγορι μου…..

  2. Διομηδης 03/05/2018 @ 3:03 ΜΜ

    Γνωστοι και μη εξαιρετεοι.Οταν δοθηκε η ευκαιρια να ξεβρωμισει ο τοπος,δεν την αξιοποιησαν.Μεταλλαχθηκαν,και τωρα νομιζουν οτι θα αποτελειωσουν τη χωρα.Σας θυμιζω τον βρωμικο ρολο τους στη μικρασιατικη καταστροφη,πρωτοστατουντος του εθναρχη μπενιν σελον.Το βρωμικο ρολο τους στην κατοχη,που δηθεν χτυπαγαν κανοντας αντισταση και την κοπαναγαν αφηνοντας τα χωρια στη διαθεση των ουνων.Και μην μου πειτε για γοργοποταμο γιατι θα πρεπει να διαβασετε τις συμφωνιες τους με τους κωλογερμανους οταν υποχωρουσαν νικημενοι.Τις συμφωνιες τους με βουλγαρους,σκοπιανους,αλβανοτσαμηδες και παει λεγοντας…Ποιοι νομιζετε πως ειναι ο στυλοβατης του βρωμικου δικοματισμου…Και ειναι και ολοι τους βολεμενοι.

  3. Γιώργος 03/05/2018 @ 3:11 ΜΜ

    Μην νομίζεται ότι εμείς δεν έχουμε πολεμήσουμε εντός των συνόρων της Ελλάδος μας, όπως βλέπετε έχουμε πολλά μέτωπα να φυλάξουμε και εντός συνόρων και εκτός….

  4. γιατι απιστευτο?
    ετσι κανουν παντα οι κομουνιστες . ειναι διεθνιστες δεν πιστευουν σε πατριδες ειναι καρκινος μεσα στα σπλαχν του εθνους. εν μεσω πολεμου κοιτανε να χτυπησουν πισωπλατα την πατριδα τους να καταρευσει το αστικο καθεστως και αυτοι με μαζικες σφαγες αντιφρονουντων ΜΗ αριστερων ναρπαξουν την εξουσια και να επιβαλλουν την αρωστημενη τους θρησκεια τον κομουνισμο τους δια της βιας.
    ετσι εκαναν στην ελλααδα το 41-49 κατακρεουργωντας δεκαδες χιλιαδες ελληνες βιαζοντας νηπια και βρεφη. με προσχημα την εθνικη ανισταση κατα των γερμανων ταχα μου! ετσι εκαναν στη ρωσια εν μεσω παγκοσμιου πολεμου , στην κινα στην κορεα και παντου στον κοσμο σφαζοντας με σαδιστικη καρκινοκομουνιστιη κτηνωδια εκατονταδες εκατομμυρια ανρωπους
    το 22 το κκε ηταν με τον κεμαλ κατεντολην του αρχηγου τους λενιν και πολεμουσε εναντιον της ελλαδας
    το 40 με εντολη σταλιν (οπως και το γαλικο κκε και ολα τα κκ του πλανητη)ηταν με γερμανους ιταλους αλβανους και βουλγαρους κατακτητες εξαπατωντας τον ελληνικο λαο πηρε ενα κομματι του, του εκανε πλυση εγκεφαλου και λοβοτομη και το εβαζε να σφαζει τους ελληνες πατριωτες κατηγορωντας τους ως προδοτες!
    ενας ειναι ο υψιστος και υπαριθμον ενα εσωτερικος θανασιμος εχθρος
    ο συνηδειτος προδοτης ο εαμοβουλγαρος αναρχοκομουνιστης αριστερος!
    μετα ολοι οι αλλοι/ τουρκοι ισλαμιστες λαθρο τουρκαλμπαν μπουλγκαροσκοπιανα γερμανοι φραγκοι μασονοι και λοιπα κτηνη του πλανητη
    βαλτε τον τζημερο εδω τα αρθρα του τα λεει τελεια!

    http://marketnews.gr/article/5191/oi-bistes-poy-krybontai-sta-foustania-ths-dhmokratias
    http://www.eglimatikotita.gr/2016/10/blog-post_72.html
    https://www.facebook.com/Thanos.Tzimeros.Page/posts/1147062975386338:0
    http://www.liberal.gr/arthro/100800/apopsi/arthra/prokiruxi-pros-ton-makedoniko-lao-pou-zei-kato-apo-tin-elliniki-kuriarchia.html
    https://el-gr.facebook.com/Thanos.Tzimeros.Page/posts/522676511158324
    http://www.pare-dose.net/3544
    http://www.thessalonikipress.gr/ethniko-egklima-pou-vaftisame-ethniki-antistasi-tou-thanou-tzimerou/

    • ΕΣΘΗΡΙΑΣ 03/05/2018 @ 4:14 ΜΜ

      Αντιγραφουν την παλαια διαθηκη . Ολα εναντιων των ελληνων απο τοτε οι ασιατες. Οδηγος τους οι μακκαβαιοι.

    • ΧΙΟΣ-ΛΕΣΒΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 03/05/2018 @ 4:27 ΜΜ

      Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ! ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ. ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΛΑΖΙΚ, ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΟ…

    • ΗΛΕΚΤΡΑ 03/05/2018 @ 4:52 ΜΜ

      Συμφωνω απόλυτα. Τα βρωμερα κουμουνια ειναι οντως καρκίνωμα μεσα στα σωθικά του εθνους. Και οχι, τιποτα δεν μου προκαλεί έκπληξη με αυτους. Απο τετοια σκουπιδια, τα περιμενω ολα. Θα μας κατα σφαξουν παρέα με τα ταξικά τους αδελφια, οταν ο στρατος μας θα ειναι απασχολημένος με τους Τούρκους, τους Σκοπιανούς, κλπ. Σε μια τετοια ομως περιπτωςη δεν πρεπει να ξεχάσουμε ποτε τους πολιτικους …μας….που μας εφεραν εδω και να τους φροντίσουμε κατάλληλα. Πρωτα και πάνω απο ολα αυτους. Τα κουμουνια αμέσως μετα.

      • ΧΙΟΣ-ΛΕΣΒΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 03/05/2018 @ 10:22 ΜΜ

        ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ. ΑΝΑΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ. ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΣΟΥΜΕ; ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΚΕ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ

  5. Τριαινα 03/05/2018 @ 3:37 ΜΜ

    Γιατί τι έκανε με τους λάθρο;
    Γιατί τι έκανε με την συγκεντρωση στι συνταγμα ποιον προστατευε ;
    Γιατι εχει μονιμος αυτο το ποσοστο;
    Γιατι εκπαιδευει στελεχη στα υπογεια του περισου και μετα αυτα αλλαζουν και στελεχωνουν κομματα ;;;
    Τριαινα 111

    • ΜΟΛΟΣΣΟΣ 03/05/2018 @ 6:16 ΜΜ

      ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΣΠΟΤ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ NEW TRIA. ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟ 15 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ 111. ΨΕΥΤΙΚΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΕ ΛΑΜΠΤΗΡΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ….ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ.

  6. Αγοράστε μακαρόνια όσο προλαβαίνετε 03/05/2018 @ 3:37 ΜΜ

    Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ.ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΎ  ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ..
    ΑΠΛΉ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.. ΩΣΤΕ  ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ …α) Ποιος θα πίστευε ότι ο Σοσιαλιστής επαναστάτης και ακραία φιλειρηνιστής Μουσολίνι θα εξελισσόταν στον μεγαλομανή δικτάτορα της Ιταλίας ιδρυτή του Φασισμού. μεγαλη ήταν και η εκτίμηση πουέτρεφε στο πρόσωπο του Μουσολίνι οΒλαδίμηρος Λένιν,
    β) Ναζιστικό Κόμμα, ή Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα των Γερμανών Εργατών ή απλά Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα, ήταν τοπολιτικό κόμμα που οδηγήθηκε στην εξουσία της Γερμανίας με την καθοδήγηση του Αδόλφου Χίτλερ το 1933
    γ) Σύμφωνο Μολότωφ – Ρίμπεντροπ (επίσημα: Γερμανοσοβιετική Συνθήκη) χαρακτηρίζει το σύμφωνο μη επίθεσης που υπέγραψαν στις 23 Αυγούστου1939 στη Μόσχα ο Υπουργός Εξωτερικών της ναζιστικής Γερμανίας Γιοάχιμ φον Ρίμπεντροπ (Joachim von Ribbentrop) και ο Υπουργός Εξωτερικών της Σοβιετικής Ενώσεως, Βιατσεσλάβ Μιχάηλοβιτς Μόλοτοφ. Ο Χίτλερ καί ο Στάλιν συμφώνησαν σέ πρωτόκολλο πού υπέγραψαν στό Κρεμλίνο καί γιά τήνδιαίρεση τής Ευρώπης ! Μάλιστα, η πρωτοβουλία γι΄ αυτήν τήν φασιστική μοιρασιά, δέν ήταν τού Αδόλφου Χίτλερ, αλλά τού Κομμουνιστή Ιωσήφ Στάλιν !!
    http://stwmenkalws.blogspot.com.au/2014/01/blog-post.html?m=1
    δ) Αύτη ήτο η λεγόμενη «Σοσιαλιστική Φεντερασιόν», αποτελουμένη από υπέρ τας 2.000 μέλη, κατά 90% μορφωμένους Εβραίους, ταξιδεύσαντας εις την Ευρώπην και μορφωθέντας εκεί σοσιαλιστικώς. Αύτη ήτο πολιτική οργάνωσις των Εβραίων κυρίως, αλλά σοσιαλιστική, με σοβαράν πολιτικήν δράσιν, ακόμα από της εποχής της Τουρκοκρατίας. Ήτο συνδεδεμένη με το διεθνές σοσιαλιστικό κίνημα και απετέλει επισήμως τμήμα της Β΄Σοσιαλιστικής Διεθνούς της Βέρνης, εις τα συνέδρια της οποίας απέστελλε τακτικά τους αντιπροσώπους της. Από το 1908 είχε συνεργαστεί με τους Νεοτούρκους, των οποίων το κέντρον ήτο η Θεσσαλονίκη, προς ανατροπήν του Σουλτάνου Χαμήτ, και πολλά μέλη αυτής, εν οις και ο γνωστός μετέπειτα Αβραάμ Μπεναρόγια, (ιδρυτης του ΚΚΕ) μετέσχον του αγώνος των Νεοτούρκων και εξεστράτευσαν εκ Θεσσαλονίκης κατά της Κωνσταντινουπόλεως και του Χαμήτ. Η σοσιαλιστική Φεντερασιόν της Θεσσαλονίκης επηρέαζε σοβαρά το εργατικό κίνημα της πόλεως και φυσικά προπαντός τους Εβραίους εργάτες, είχε δε και αρτιότατα λειτουργούντα δια τους εργάτας καταναλωτικόν συνεταιρισμόν, την «Λαϊκήν» με παντοπωλείον εις την εργατικήν συνοικία του Βαρδαρίου, από τον οποίον οι εργάται ηγόραζον ευθυνότερα τα καλυτέρας ποιότητος είδη.
    ε) Ῥιζοσπάστης 12 Ἰουλίου 1935

    “Επιδιώξαμε” την “ήττα στην Μικρά Ασία”

    «Αν δεν νικιόμασταν στη Μ.Ασία, η Τουρκία θα ‘τανε σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Τη “λευτεριά” μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ.Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι’ αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε».
    https://filonohpontou.wordpress.com/2011/05/11/kkemikrasia/
    ζ)Στις 18 Μαρτίου 1941, λίγες εβδομάδες πριν την γερμανική εισβολή κατά της Ελλάδος, το Κ.Κ.Ε. απευθύνθηκε προς τον Ελληνικό λαό.
    « … Η Κεντρική επιτροπή καλεί τους φαντάρους, τους ναύτες και τους αεροπόρους μας να πάρουν στα χέρια τους τις διοικήσεις των μονάδων τους, εκλέγοντας προσωρινές επιτροπές, που ν’ αντιπροσωπεύουν όλους, απ’ το στρατιώτη μέχρι το στρατηγό. Η κεντρική επιτροπή καλεί ολόκληρο τον ελληνικό λαό, να πάρει παράδειγμα από τον ηρωικό αδελφό λαό της Βουλγαρίας, που κάνει ότι μπορεί για την αποκατάσταση της ειρήνης στα Βαλκάνια». (Βλ. «Ριζοσπάστης» 18 Μαρτίου 1941, «Το Κ.Κ.Ε. Επίσημα κείμενα» Αθήνα 1974 τόμος Ε’ , σελ. 25-26).
    Δηλαδή το Κ.Κ.Ε. καλούσε τους Έλληνες να συμμαχήσουν με τον Χίτλερ και να υποδεχθούν τους Γερμανούς με άνθη, χορούς και τραγούδια, όπως τους υποδέχθηκε ο βουλγαρικός λαός!
    Όπως είναι γνωστo
    μια ζωη ο κουμουνισμις εχει προδωσει την Ελλαδα .Εχουν ριξει λασπη στους πατριωτες και τους βαφτιζουν ναζι ενω οι ιδιοι τα εκαναν πλακακια με τους Χιλτερικους.Τελος παντων .ΜΟΝΟ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ .ΧΩΡΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

    • ΑΝΩΝΥΜΟΣ 03/05/2018 @ 4:20 ΜΜ

      ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ

    • ΧΙΟΣ-ΛΕΣΒΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 03/05/2018 @ 4:33 ΜΜ

      ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ; ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ=ΦΑΣΙΣΜΟΣ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΚΑΛΥΒΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΤΖΙΔΗΣ ΕΤΣΙ ΓΕΝΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΗ ΜΙΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ… ΝΑΖΙ=ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΚΡΥΨΟΚΟΜΟΥΝΙΑ;

    • ΞΑΝΘΟΝ ΚΑΓΚΕΜΠΙΤΙΚΟΝ ΓΕΝΟΣ 03/05/2018 @ 6:43 ΜΜ

      Aγοραστε μακαρονια – ειναι ακριβως ετσι. Παραδειγμα η χρυση αυγη που εμφανως πλεον ειναι τα στρακια του συριζα.
      ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ = ΝΑΖΙΣΜΟΣ
      ΝΑΖΙΣΜΟΣ = ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ

      • Αγοράστε μακαρόνια όσο προλαβαίνετε 03/05/2018 @ 10:58 ΜΜ

        ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ…ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ..

  7. Γρηγόρης 03/05/2018 @ 3:57 ΜΜ

    Τους κρατικούς μισθούς όμως και τις επιχορηγήσεις δεν ξεχνάνε ποτέ οι ΚΚΕδες να τους εισπράξουν.
    Δεν τους πειράζει να βάζουν “χέρι” στις τσέπες των ευσεβών.
    Διαβάστε το κείμενο του Τραϊανού “ΚΚΕ…το μόνο κόμμα με Α.Φ.Μ”. Δίκιο είναι το δίκιο του πελάτη…και το ΚΚΕ είχε πάντα τους καλύτερους πελάτες. Δοσίλογους, Σιωνιστές, ιμπεριαλιστές, σταλινικούς….κτλ.

  8. σε περιπτωση πολεμου,που ολοι το απευχομαστε, αυτος που δεν αρνειται να παρει οπλο ειναι στρατοδικειο και θανατικη καταδικη με συνοπτικες διαδικασιες(αν προλαβει και γινει δικαστηριο)
    Δεν ειναι ολοι οι αλλοι πραγματικοι πατριωτες κοροιδα να πολεμανε για κατι κουμουνια που θα απολαμβανουν αργοτερα την ελευθερια αναιμακτα και να γυρνανε τους δρομους με πανο για ολα αυτα τα αισχη που υποστηριζει η ανθελληνικη παραταξη τους.
    ..περιστροφο στον κροταφο και στον αγυριστο Ανθελληνες,απατριδες,αθεοι,χωρις ιδανικα, βδελες της Ελλαδας μας.

    • ΗΛΕΚΤΡΑ 03/05/2018 @ 4:54 ΜΜ

      Εεετσι.

    • Ανθελληνες,απατριδες,αθεοι,χωρις ιδανικα, βδελες της Ελλαδας μας. ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΑΔΕΦΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..

  9. ΧΙΟΣ-ΛΕΣΒΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 03/05/2018 @ 4:19 ΜΜ

    ΩΩΩΩ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ! ΘΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΓΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΕΙΣΒΟΛΕΑ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ!

    • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 03/05/2018 @ 4:45 ΜΜ

      Εσυ λιγο ακομα και σε βλεπω να πας στον περισσο να το κανεις κουγκι βλεπω τα πηρες αγρια

      • ΧΙΟΣ-ΛΕΣΒΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 03/05/2018 @ 9:59 ΜΜ

        ΠΑΡΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΦΙΛΕ. ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ, ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ!

        • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 03/05/2018 @ 10:54 ΜΜ

          μην μου πεις εχεις ακρες στο σπιτι του λαου και εσυ εχεις παρει καρτα εισοδου απο την αλεκα

          • ΧΙΟΣ-ΛΕΣΒΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 03/06/2018 @ 12:13 ΠΜ

            ΚΑΡΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ. ΤΟ ΔΙΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ, ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΜ 😉
            ΜΑΚΑΡΟΝΙΑΣ ΣΠΙΚΙΝΓΚ

  10. Ο.Κ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ

  11. Και τι περιμένατε από τους κομμουνιστές? Κάτι καλό? Ανθέλληνες μια ζωή…

  12. παντα δουρειος ιππος ειναι, αποδειξη οτι ακομη κανουν γιορτες μισους του εμφυλιου

  13. Θά ήθελα να ρωτήσω τα νεαρά κάι τους ή της φοιτήτριες που πάνε στο ΚΚΕ κάι λοιπές κουμουνηστηκες την σημεα έχει τό σύμβολο τής Ρωσίας πού είναι ορθόδοξοι χριστιανοί και πατριώτες ενώ αυτοί τούς λένε τό αντίθετο οπότε μήλα με για άτομα με μικρή αυτοεκτίμηση κάι διχασμένη προσωπικότητα κάι λίγα λέω

    • Οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι παιδια τοξικομανων και διαλυμενων αριστεροστροφων οικογενειων . Ο πατος της κοινωνιας (απο δικη τους επιλογη) . Κοινως Αποβρασματα που σφυζουν απο μισος για οτιδηποτε δεν παρεκλινει απο την φυση του .

      • ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΘΙΚΟΤΗΤΑ… ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ( ΑΚΟΥ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΛΕΚΑ ) ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΝΗ ΠΕΘΑΝΕ ;; ΧΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ .

  14. ο ΧΙΟΣ-ΛΕΣΒΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ βρισκεται σε κομουνιστικο παραληρημα και μπολσεβικικο παροξυσμο αυτη τη στιγμη! καρκινικοι ογκοι πλημυριζουν τα σωθικα του ανημπορος να υπερασπισει την κομουνιστικη λεπρα του απο την αληθεια…. τσαμπα τοσα λεφτα απο τον περισο και τον συριζα του καθεστωτος χολερα-κλανιερα καρανικα του κατεξεφτελισμενου παγκοσμιως με τους κωμικους νεκρους του πολυτεχνειου τους λεει….ααχαχαχααχαχααα

    • ΧΙΟΣ-ΛΕΣΒΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 03/05/2018 @ 10:09 ΜΜ

      ΣΚΑΣΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ! ΚΡΥΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο “ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ” ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ, ΣΗΜΗΤΙΚΟ, ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟ, ΑΘΕΟ, ΒΔΕΛΥΓΜΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ.. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΡΕΖΙΛΙ ΚΡΥΨΟΜΑΟΪΚΕ ΣΤΑΛΙΝΟΛΕΛΕ

  15. Οι κομμουνιστες ειναι στην εξουσια ΜΟΝΟΝ για να τελειωσουν αυτο που αρχισαν το ’44. Τελος.

  16. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 03/05/2018 @ 6:20 ΜΜ

    ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΝΟΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.
    ΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ; ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ;

  17. ΠΕΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ???
    ΤΙ ΚΡΙΜΑ…ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΗΔΕΝ ΕΤΣΙ???

  18. αθεοι ειναι οτι θελουν κανουν νεοταξηκοι μασωνες

  19. Ανοιχτειτε να φαινόμαστε πολλοί 03/05/2018 @ 7:10 ΜΜ

    Θα κάνει το κουκουε στρατό..κομμουνιστικό στρατό..το κουκουε..σίγουρα?

  20. Πες μου τι μουσικη ακους να σου π ποιος εισαι…

  21. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 03/05/2018 @ 8:57 ΜΜ

    Κάποιος μου είπε : στο λογιστήριο της βουλής είναι γραμμένες πεντε εταιρείες και δεν πληρώνουν φράγκο,σε φόρους,το ενα είναι το ΚΙΣ- κεντρικό ισραηλιτικό συμβούλιο ,το άλλο εταιρεια του κουκουε…..τα αλλά τρια δεν τα ενθυμουμαι,εεεε;πεσατε ξεροι ; πόσος κοσμακης έχασε την ζωή του για αυτους τους λεχριτες,που χαψανε το παραμύθι της εργάτιας,όλα τα λεφτά που έπαιρναν και παίρνουν,είναι απο τις χαζαροτραπεζες,ουστ ρε,αμα σας βασταει,κάντε το….άντε ντε….

    • ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΥΑ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΕΣ ΒΛΕΠΕ ΜΠΕΛΑΡΟΓΙΑ

  22. Κουμμουνισμός=διεθνισμός=ΕΒΡΑΙΟΙ…Αυτοί που δεν έχουν πατρίδα γιαυτό δεν θέλουν σύνορα και έχουν διασπαρεί σ ολο τον πλανήτη επίτηδες. Είναι αυτοί που οι ελίτ τους κατέχει τα ορυχεία της Debeer στην Αφρική και ελέγχει όλα τα διαμάντια του πλανήτη, τράπεζες και άλλα πολλά. Κι ο Ναζί Χίτλερ εβραίος ήταν όπως και ο Στάλιν …επομένως ελέγχουν και τα δύο ακρα!!! Ο Χίτλερ θυσίασε τους απλούς θρησκόληπτους εβραίους για να σώσει , την ελίτ τους, την σιών και να απλωθεί στο Αμέρικα όπου όλα αυτά τα κεφάλια φτιάχνουν τώρα τον νέο άνθρωπο-ρομποτ. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να κυβερνήσουν τον πλανήτη,,,,με τους ανθρώπους τα βρίσκουν δύσκολα γιατι υπάρχουν ακόμα ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!!!!! Θέλουν σκλάβους-εργάτες όλους μας για να διοικεί η Κεντρική Επιτροπή και να απολαμβάνει μαζί με τους βοηθούς τους τα συνδικάτα.Είναι κατά των πολέμων γιατί είναι αλληλέγγυοι και φιλάνθρωποι . Σφάζουν μόνο όσους δεν είναι κομμουνιστές. Σιωνισμός είναι και οι ναζισμός και ο κομμουνισμός γιατί θέλουν την παγκοσμιοποίηση με όρους ΣΙΩΝ. Αυτός είναι ο εχθρός όλων των λαών.. οι Σιωνιστές-εβραίοι-κομμουνιστές/ναζιστές, λάτρεις της αρχαίας μας φιλοσοφίας, έχοντας την ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ του Πλάτωνα, πρότυπο τους ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ.

  23. Γιατί ασχολείσθε με ένα κόμμα που δεν το θέλει το 95% των Ελλήνων; Και αυτό σε ψεύτικα αποτελέσματα…. ή δεν είναι έτσι; το 5% δεν είναι το κκε; γιατί αφήνεσθε να διαιρείσθε για κόμματα και χρώματα ειδικά σε αυτή τη στιγμή που μας χρειάζεται εθνική ομοψυχία; δεν το έχετε καταλάβει ότι είναι βαλτά άρθρα για να διαιρέσουν τους Ελληνες; ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΠΩΛΗΤΙΚΩΝ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ! Τι σχέση έχουμε οι Ελληνες με όλα αυτά και τη μειοψηφία που τους ακολουθούν ως βλήματα; Μας έχει ανάγκη η Ελλάδα όλους μας αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ χρόνια προσπαθούν να μας βγάλουν από τα σπίτια για να γίνει εμφύλιος αλλά εκεί έχασαν και το παιχνίδι δεν μας βγάλανε αλλά τώρα πιά ακόμα και στα σχόλια δεν χρειάζεται να διαιρούμεθα για όλα αυτά. Θυμηθείτε το παλμό και την ενέργεια του συλλαλλητηρίου Ελληνες και χέστε όλους αυτούς που σας κατευθύνουν προς μίσος και θυμό για Ελληνες. Τα κόλπα τους είναι χρόνια ίδια ακόμα τσιμπάτε;

    • δεν θελουν εθνικη ομοψυχια με ελληνες οι αριστεροκοουνιστες αστουλι αλλα διεθνιστικη ομοψυχια με τους λαθρο ταξικους αδερους του ρε ανοητε αστικοπατριωτη
      πανω απο 40% του λου εδω μεσα δηλωνουν αριστεροι αναρχοκομουνιστες που μαζι με τους λαθρο επιβητορες τους θα σφαξουν για πλακα εκατομμυρια αστουλικα προβατα σαν και σενα, ενω θα τους κανετε εκκλησεις εθνικης ενοτητας γλυφοντας τα σκατα απο τους κωλους τους….και αυτη τη φορα θα ειναι αστειο αστουλι….
      κανεις δεν θελει να ενωθει μαζι σου αστουλι κανεις δεν θελει τον αδυναμο τον δειλο τον αγραμματο ασχετο βλακα….
      και λιγη εθνικη αξιοπρεπεια δεν βλαπτει αστουλι….

  24. Γιωργοσ 03/05/2018 @ 10:34 ΜΜ

    μιλαμε για γερες μαιμουδες…..τα φραγκακια τα περνουν ομως.καραγκιοζηδες.ανδροειδες τυποποιημενοι και κολλημενοι σε αλλη χιλιετια.κ συνεπως επικυνδυνοι

  25. Λοιπον καριολια κουμουνια ανα κοινοτητα δημο μικρο κομοπολη και πολη μεγαλη ακομα οπως τριπολη να ξερετε πουτανας γιοι και κορες οτι ειμαστε πολλοι αυτοι που εχουμε γονεις που οι γονεις τους πεσανε θυματα πεδομαζεματος απο εσας τα γαμοκουμουνια και γλυτωσαν γιατι καταφεραν με διαφορους τροπους και πολλες φορες βοηθεια και γλυτωσαν.και πολλοι απο μας ειχαμε των πατερων μας πατερες που σας ξεπαστρευαν απανω στα βουνα και οχι αδικα. Οπως και τοτε ετσι και σημερα εμεις οι ποιο νεοι ξερουμε ο καθεις ανα το τοπο του ποιοι ειστε. Θα κανουμε οτι χρειαστει οπως και οι παππουδες μας.μονο που τωρα ουτε θυληκια γατα σπορος απο τη χωλερα σας να μην ξαναειπαρξει ποτε στα χωματα μας.

  26. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 03/06/2018 @ 7:44 ΠΜ

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΗΤΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΤΟ 1922 ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ,ΤΟ 1940 ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΕΓΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΤΑΛΙΝ ,ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ Ο ΕΛΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΧΩΡΙΩΝ ΟΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΕΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΙ !!!!!!!!!!!! ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΑΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ !!!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠ’ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Β’ΠΠ !!!!!!!!!!!! Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!!!!!!!!!!! ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 17 ΕΚΑΤ.!!!!!!!!!!!!!

  27. ΔΙΚΑΙΟ = ΠΡΑΞΗ -ΣΥΝΕΠΕΙΑ 03/06/2018 @ 9:16 ΠΜ

    Δε ξέρω τι εννοεί το ΚΚΕ μ’αυτό αλλά και η Χρυσή Αυγή, κάτι παρόμοιο θα κάνει. Τουλάχιστον για τους δεύτερους, δεν έχει ανησυχεί κανείς, καθώς σας διαβεβαιώ, ο στόχος είναι η ανάσταση του Έθνους. Αλλά τους πρώτους, δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου…
    Ο Προπαππούς μου, μετά απ τον πόλεμο στην Μ.Ασία και μετά απ τον 1ο ΠΠ, εντάχθηκε στο στρατό του Ζέρβα και αργότερα, όταν τα σπασε ο Ζέρβας με τον Βελουχιώτη, πολέμησε κατά των Εαμοβουλγάρων του Ε.Α.Μ. Σκότωσε αρκετούς, βέβαια κάποιος πούστης τον κάρφωσε στο χωριό του και του κάναν αυτό που φοβότανε ποιο πολύ: Να μην μπορεί να τρέξει και του σπάσαν τα γόνατα… Εγώ όμως είμαι φρέσκος και έχω επίπεδο στο σύγχρονο επιχειρησιακό πεδίο, στο οποίο είναι παντελώς άχρηστοι αυτοί οι Κόκκινοι και ο κάθε όχλος και το σίγουρο, είναι ότι δεν θα πάω ούτε με τον Ζέρβα. Θα κάνω τον δικό μου πόλεμο εναντίων όλων και θα χτυπάω χωρίς να το ξέρει κανείς, ούτε ποιος χτύπησε. Όποιος, τολμήσει να βάλει τον Ελληνισμό σε περιπέτειες, όποιος και να ναι, θα του κάνω την ζωή κόλαση, εγώ και όσοι άλλοι θα ναι μαζί μου. Δεν έχετε καμία ελπίδα όμως. Καμία!
    Έχετε να χάσετε πολλά και ν’ανησυχήσετε για πολλά, εμείς όχι, εμάς δεν μας νοιάζει, ζούμε κι έτσι, αυτάρκεις, αυτόνομοι και σας κυνηγάμε για σπόρ! Ευρωπαίους/ Τζιχαντιστές/ Αναρχικούς/ Αλβανούς εξτρεμιστές/ Εαμοβουλγάρους/ το Κράτος/ τους Τούρκους/ τους πάντες! Μόνο τους Ρώσους και τους Αμερικάνους δεν θα ενοχλούσαμε, γιατί μπορούμε να τους φέρουμε σε ισορροπία αν έχουμε μυαλό και αν ως Έλληνες, φτιάξουμε ένα ανεξάρτητο κράτος, που θα το ελέγχει ο λαός και τότε, γινόμαστε η πρώτη δύναμη στην περιοχή και παράγοντας σταθερότητας. Αλλά που μυαλό! Σας έμεινε καθόλου μυαλό; Σας το φάγανε οι ιδεολογίες…

  28. κκε μονο για τον πατο της θαλαττας

  29. Υπάρχουν βλέπετε οι λεγόμενοι κομμουνιστές, αριστεριστές ή αναρχο-κομμουνιστές που κάνουν αντι-συγκεντρώσεις εναντίον του συλλαλητηρίου της Μακεδονίας για το όνομα των Σκοπίων και εναντίον σε κάθε αντίσταση εν όψη επερχόμενης εξωτερικής απειλής. Για να κρίνετε καθαρά κάποιους, θα πρέπει να μπαίνετε μέσα στο μυαλό τους σαν να ήσασταν εσείς.
    Αυτοί οι αντι-διαδηλωτές, για παράδειγμα, οι οποίοι αρχικά είναι υποκινούμενοι από αυτούς που θέλουν να περάσει το όνομα Μακεδονία (αλλά με άλλο σκεπτικό), σκέφτονται με τα εξής επιχειρήματα: Ότι όλα είναι καπιταλιστικά κόλπα των τραπεζιτών της Δύσης, δεν πιστεύουν σε εδάφη και ονόματα που φτιάξανε τα διεθνή αφεντικά για να βάζουν τους λαούς σε πόλεμο και να πουλάνε όπλα. Δεν πάνε σε κανέναν τέτοιο πόλεμο και δεν πιάνουν όπλο για τέτοια ηλίθια ζητήματα ονομάτων που γίνονται επίτηδες από το κεφάλαιο και τους ισχυρούς για να διχάζουν τους λαούς …κτλ..κτλ…κτλ
    Αυτό ακριβώς είναι το σκεπτικό τους. Και εγώ τώρα για να είμαι αντικειμενικός θα κάνω και το δικηγόρο τους. Ας πούμε ότι έχουν δίκιο και είναι έτσι τα πράγματα. Και έχουν όντως δίκιο σε ένα γενικότερο κοινωνικο-φιλοσοφικό πλαίσιο. Η άποψή τους δεν είναι λάθος, η οπτική τους γωνία είναι λάθος. Οι γείτονές μας, δεν σκέφτονται έτσι. Πιστεύουν και στο όνομα και στα όπλα και στον πόλεμο. Δεν βλέπουν κάποιο καπιταλιστικό κόλπο γύρω απ’ όλα αυτά, παρά μόνο τον εν-χρήματο σκοπό που κλήθηκαν να εκτελέσουν, δηλαδή αυτό για το οποίο κλήθηκαν να υπηρετήσουν και σε αυτό δεν υπάρχει καμία ιδεολογία.
    Αυτό που λένε δηλαδή θα ήταν ορθό αν σκέφτονταν όλα τα κράτη έτσι. Αν σκέφτεται μόνο ένα, αυτό το κράτος θα εξαφανιστεί. Και σε αυτό το υπο εξαφάνιση κράτος, διαλέγουν πάντα κάποιοι να διοργανώσουν ομάδες αντι-διαδηλωτών καθόσον επ’ αυτού πρόκειται. Οι ίδιοι όμως οι αντι-διαδηλωτές δεν βλέπουν την παγίδα αυτή και νομίζουν ότι όντως έτσι κτυπάνε τον καπιταλισμό ενώ ο καπιταλισμός έχει πεθάνει στα γέλια μαζί τους αφού με τον εμφύλιο που προκαλούν, εξυπηρετούν τα αμαυρότερα σχέδιά του.
    Για να μην μακρηγορώ θα φέρω ένα απλό παράδειγμα: Αν μπουν οι Τούρκοι στη χώρα μου να σκοτώσουν τους φίλους και συμπατριώτες μου, να βιάσουν τις γυναίκες και να σκλαβώσουν τα παιδιά μου…… και εγώ τους πω ότι δεν πολεμάω μαζί τους γιατί διαφωνώ με τον πόλεμο που είναι ένα καπιταλιστικό κόλπο, αυτοί θα σκάσουν στα γέλια και θα με σουβλίσουν σαν τον Διάκο.
    Αν σκέφτονταν και οι Τούρκοι σαν και μένα, όλα καλά. Αν σκέφτομαι μόνο εγώ έτσι επειδή το θέλουν κάποιοι προδότες αριστεροί, καταλαβαίνετε ότι η Ελλάδα θα σβήσει από το χάρτη. Για να πάρω λοιπόν μια τέτοια θέση μη πολέμου, θα πρέπει ή να είμαι δειλός, ή να είμαι προδότης ή να είμαι ηλίθιος ή και τα τρία μαζί. Με αυτόν που έρχεται να σε σκοτώσει ή να σε σκλαβώσει δεν κάνεις διάλογο περί εδαφικής ιδεολογίας, απλούστατα γιατί είναι αργά για διάλογο.
    Οι αντι-διαδηλωτές προσπαθούν να μπλοκάρουν κάθε Ελληνική εθνική αντίσταση και δίκαιο, με πρόσχημα την παγκόσμια ειρήνη τάχα, τη στιγμή που ο άλλος ετοιμάζεται να εισβάλει και σε βρίσκει ήδη διχασμένο από αυτό που σου ετοίμαζε μέσω πρακτόρων πολλά χρόνια πριν. Η προδοσία των αριστερών είναι γνωστή με κορύφωση αυτό: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=425297&cid=122

    Συνήθως λοιπόν, αυτά τα αναρχο-κομμούνια όπως τα λένε τα ΜΜΕ, που προκαλούν όλα αυτά και πρωταγωνιστούν σε διαδηλώσεις, σπάνε τα πάντα, δεν συλλαμβάνονται ποτέ και αν συλληφθούν αφήνονται ελεύθεροι διότι δεν πάει κανείς αστυνομικός ως μάρτυρας την άλλη μέρα εναντίον τους…….καταλαβαίνετε τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από όλα αυτά. Παριστάνουν τους αντιεξουσιαστές τάχα κι αν συλληφθούν, χρησιμοποιούν τους πιο διάσημους, διαπλεκόμενους και ακριβούς δικηγόρους για να αφεθούν ελεύθεροι. Κι αφού είναι αναρχικοί (δηλαδή κατά κάθε αρχής…χρησιμοποιούν την δολιότερη μηχανή της νομικής αρχής για να γλυτώσουν. Παντού λουφάρουν, κάνουν φιγούρα και διαφωνούν κατ’ επάγγελμα. Είναι τα τελειότερα πιόνια του καπιταλισμού που κατηγορούν και δεν το ξέρουν κιόλας.
    Με τον καρκίνο δεν κάνεις διάλογο. Κάνεις χημειοθεραπεία για να τον σκοτώσεις. Με τη γρίπη δεν κάνεις διάλογο. Παίρνεις αντιβίωση για να σκοτώσεις τον ιό. Αν αντί για αντιβίωση στείλεις αντι-ιούς που θα υπερασπίζονται τους παθογόνους ιούς λέγοντας πως στον οργανισμό επικρατεί καπιταλισμός, όπως καταλαβαίνεις το σώμα θα πεθάνει. Γίνονται δηλαδή τάχα, η εξέλιξη του ήρωα ενός καλού δραματικού έργου για την ύπαρξη που συνεπάγεται η βολική τους ζωή.
    Ωραία θα ήταν να μην υπήρχαν καθόλου όπλα τον κόσμο, καθόλου κράτη, καθόλου σύνορα και καθόλου διεκδικήσεις. Τότε θα ήμουν και εγώ μαζί με τους αντι-διαδηλωτές. Το πλαίσιο όμως είναι σκληρό και διαφορετικό. Υπάρχουν και κράτη και σύνορα και όπλα και διεκδικήσεις. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ονειρευόμαστε όταν οι άλλοι σκέφτονται δόλια. Διαφορετικά δεν θα επιβιώσουμε.
    Αυτοί οι αντι-διαδηλωτές έχουν δεχτεί τέτοια προπαγάνδα από κάποιους που δεν βλέπουν τη φάκα πίσω από το τυρί. Βλέπουν μόνο την εξιδανικευμένη μορφή της αλήθειας κι όχι τα σκληρά δεδομένα καθαυτά.
    Μιλάω για τους παρασυρμένους κι όχι για τους υποκινητές. Εκείνοι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και παίρνουν και πολλά ανταλλάγματα. Οι παρασυρμένοι είναι το πρόβλημα που νομίζουν ότι υπηρετούν υψηλά ιδανικά καμουφλαρισμένα μέσα από την τεμπελιά και την αλαζονεία τους που γίνανε και οι αιτίες για να παρασυρθούν.
    Τώρα τα Σκόπια που βλέπουν μια Μακεδονία με ένα συλλαλητήριο και ένα αντι-συλλαλητήριο θα κάνουν πάρτι και θα έχουν σκάσει στα γέλια για την επιτυχία των κόπων τους και των πρακτόρων τους. Και οι τυχάρπαστοι δικοί μας θα βελτιώνουν το στυλ τους με το παπιγιόν της λέσχης και με ……θερμές χειραψίες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*