Διαφημίσεις

Αξιωματικός ε.α ΣΑΣ ΦΤΥΝΩ ΣΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ,ΑΛΉΤΕΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “Αξιωματικός ε.α ΣΑΣ ΦΤΥΝΩ ΣΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ,ΑΛΉΤΕΣ”
  1. Πάντως ένα πράγμα ρε παιδί μου , όλοι οι απόστρατοι στρατιωτικοί μόλις αποστρατευονται, λύνεται οι γλώσσα τους, όταν είναι στη υπηρεσία πετάει ο γάιδαρος πετάει, δημόσιος υπάλληλος 100% ήρωες του πληκτρολογίου, περαστικά σας και περαστικά μας!!!!!

    1. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟΣ ..ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ Η ΣΥΝΤΑΞΑΡΑ…ΕΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΨΟΥΝ …ΤΟΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ

    2. Αγαπητέ Γιάννη δεν είναι ακριβώς έτσι. Υπάρχει ο ΣΠΚ, υπάρχουν άλλες σχέσεις εντός Στρατεύματος και τα στελέχη των ΕΔ και ΣΑ (δεν λέγονται ένστολοι) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, καλώς ή κακώς με ότι αυτό συνεπάγεται.

    3. Μάλλον όταν είναι εν ενεργεία τους βάζουν αντικούκου στο νερό. Δεν εξηγείται αλλιώς.

    4. …εκανες στο στρατο με τον υπουλο ΑΥΔΗ Μ ΑΓΑ ΤΟΝ ΕΥΕΛΠΙ τον πουσταρα αγρινιωτη ? Οποιος αξιοπρεπης κατωτερος του ….κυνηγιεται εφορου ζησης του με ολα τα τεχνασματα του πουστη Βαγωα η” μεγαλοευνουχου ασιατη….ο πουσταρας ο σκυθης.

  2. Σωστός ο προλαλησας.θα παραδεχτώ όποιον παραιτηθεί και τα χώσει χύμα εκείνη την περίοδο.κατοπιν εορτής….. όλοι τους γλυφατε αυτούς που βρίζετε τώρα!!!

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ, ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ… ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΟΒΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΑΓΙΟ ΕΙΧΑΝΕ

  4. Είναι άξιον λόγου με το πόση ευκολία ε.α αξιωματικοί επιδίδονται σε δημόσιους σχολιασμούς κατά των προδοτών πολιτικών όλου του πολιτικού φάσματος. Ας μην γελιόμαστε, το βόλεμα του τσαμπατζή νεοέλληνα στο δημόσιο ή σε προνομιούχες θέσεις του ιδιωτικού τομέα σε βάρος άλλων υποψηφίων με παραπάνω προσόντα, έγινε τρόπος ζωής από το 1981 και μετά.
    Η μεγαλύτερη επιτυχία αυτού του νοσηρού συστήματος ήταν ο ευνουχισμός των στρατιωτικών αλλά και άτακτη πολιτικοποίησή τους ώστε να μετατραπούν σε πελατολόγιο. Η Ελλάς δεν έχει κανένα μέλλον όταν την εκπροσωπούν τέτοιου είδους πολίτες, οι οποίοι μάλιστα έχουν ορκιστεί στην σημαία να διαφυλλάτουν την πατρίδα από ντόπιουσ και εξωτερικούς εχθρούς. Προέρχομαι από οικογένεια στρατιωτικών που έχουν χύσει αίμα για τηε Ελλάδα σε 2 πολέμους και έναν εμφύλιο, συνεπώς έχω πλήρη εικόνα του τι σημαίνει στρατιώτης. Αλήθεια τα παράσημα εν καιρώ ειρήνης τι σκοπό έχουν: Μήπως είναι το τυράκι…: Ντροπή σας μαιμού στρατιωτικοί. Η πληοψηφία είστε δημόσιου υπάλληλοι του εσχάτου είδους. Ντροπή σας που επιτρέπετε σε όλους τους προδότες πολιτικούς να ξεπουλούν την πατρίδα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. ΣΚΑΙΒΙΟΥ μην αναφερεις το ετος 1981 αλλα το ετος 1956 και μετα που γινοταν της πουτανας ενταξη ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *