15:25 - 04/03/2018

Κάνοντας εργόχειρο στο Πεδίο…

Διαφημίσεις

Ποιοι ειναι οι κανονες δεν θα μπορουσε να ειπωθει ποτε φανερα …!

Ουτε πως λειτουργει ..ουτε η σχεση του με τον χρονο !

Οι ιχνηλατες που εμαθαν να βαζουν αγκυρες ισως να ειναι το πιο σημαντικο επιτευγμα ..!

Ουτε οι δηλωσεις εχουν σημασια …ισως να μην εχει σημασια καν σε ανθρωπινα ματια και αυτο το αρθρο… αλλα εχει τεραστια σημασια να ειναι στο πεδιο ..!

Ποιες αλλες επιλογες “μουσικης” εχουμε κανει τις τελευταιες μερες ;

Και αυτες μπορουν να επηρεασουν αυτον τον ανθρωπο;

Stranger….

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΝ ΘΥΜΗΘΩ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΗΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΓΑΛΜΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΗΔΑΓΕς ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΕΡΑ ΗΤΑΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΝΕΡΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΩ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΕ ΧΑΧΑΧΑΧ

  2. ΡΟΜΦΑΙΟΦΟΡΟΣ 03/04/2018 @ 6:37 ΜΜ

    ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΜΕΝΑΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΙΚ ΜΠΙΞΙΝΓΚ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ.ΟΣΟ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΞΥΘΥΜΟΙ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΛΈΜΙΚΟ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΜΕ ΑΓΚΑΘΙΝΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΧΗΣ ΠΟΛΕΩΣ.ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΔΥΦΙΛΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΙΣΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΑΚΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ…ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΡΠΑΖΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ,ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ΑΛΑ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ,ΜΟΥ “ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ”…ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ….ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ….,ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΣΚΑΛΕΣ….ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ….,ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ,ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΟΛΤΑ ΠΕΖΟΙ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΥΠΑΚΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΑΛΑ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ;ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΣΤΑΝΟΞΑΝΘΟΥΛΗΣ,ΨΗΛΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑΣ.ΖΙΖΑΝΙΟ…ΑΛΑ ΚΑΛΟΣ.

  3. Αν έβαζα άγκυρα αυτή θα ήταν η 4/2/2018. Την ίδια ημέρα, τι έγινε στην Ελλάδα και τι στις ΗΠΑ; Ποιος τραγούδησε στο πανί τι χρόνο έδειχνε όταν ολοκλήρωσε το στίχο I Will Die 4U…

    Η οντότητα που υλοποιήθηκε το 2017, γνωστοποίησε πλέον την παρουσία της. Εκδηλώθηκε [42]. Ένας πρίγκιπας της Γης. …. Μέχρις ορισμένου καιρού θα παραχωρηθεί σε αυτόν μία τέτοια εξουσία. Το χρώμα του είναι Μωβ.
    Με την έλευση του 2018, είχαμε το 1ο «σημείο» στον ουρανό. Όχι μόνο την 3η κατά σειρά υπέρ -πανσέληνο η οποία ήταν & γαλαζοαίματη (μπλε+κόκκινο)
    (Δευτ. 20,19), (Ιερ. α΄) 11-12→) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ « καρυΐνην» είναι σημαντικό να διαβάσεις σωστά!! γιατί είναι λογοπαίγνιο «shaqed» (H8247) – shaqad (H8245), (Εξ. 25,33)
    «Του Μπισβάτ» (είναι αριθμός)
    #MeToo …. «Αφεντικό, στείλε μας στο Αφρίν!» Ερντογάν 6χρονο κοριτσάκι
    Τι σημαίνει Er – Doğan; Ποιος διάβασε για την Ιερά Πόλη;
    Ένα μόνο παράδειγμα, γιατί είναι πολλά και προσπαθώ να συνθέσω όσο το δυνατόν λιγότερες πληροφορίες ώστε να να μην πελαγώσουμε.
    7.01.2018 τελετή βραβείων Χρυσές Σφαίρες → καρφίτσα-λογότυπο «Time’s Up» (Τέλος Χρόνου) – Recy Taylor (Ρέσι Τέιλορ) →[24] ετών
    30.01.2018 Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ουάσινγκτον, ΗΠΑ. Ο Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποιεί την πρώτη ομιλία του για την Κατάσταση του Έθνους.
    Πολλοί βουλευτές από το Δημοκρατικό Κόμμα φορούσαν ίδια καρφίτσα-λογότυπο «Time’s Up», καθώς και μία κόκκινη κονκάρδα που έγραφε το όνομα Recy για να τιμήσουν τη Ρέσι Τέιλορ.
    Ορισμένοι επέλεξαν «είπαν» να φορέσουν μωβ κορδέλα, ως υπενθύμιση μιας ακόμη τραγωδία της αμερικανικής κοινωνίας: την «Οπιοειδή Επιδημία»
    «είπαν»… Με τι έχει συνδεθεί η μωβ κορδέλα;
    Google → Recy Time’s Up → Εικόνες …. Τι βγάζει;
    [24] ημέρες μετά τις Χρυσές σφαίρες 31.01.2018 Από τη σύγκρουση τρένου Amtrak που μεταφέρει βουλευτές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο Κροζέτ της Βιρτζίνια με απορριμματοφόρο, σκοτώνεται ένα άτομο και άλλο ένα τραυματίζεται σοβαρά.
    Ποια η ονομασία του απορριμματοφόρου;
    https://pbs.twimg.com/media/DU74tGIXcAALYPP.jpg
    Ετοιμάζουν και άλλη καρφίτσα για τα όσκαρ.

  4. βασίλις 03/04/2018 @ 11:16 ΜΜ

    τι…πίνουμε;

  5. Ταπεινή άποψη 03/06/2018 @ 5:34 ΜΜ

    Ρε παιδιά δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά μετά από πολύ καιρό και έχοντας το ίδιο βράδυ μόλις διαβάσει το άρθρο αυτό, πράγματι ονειρεύτηκα. Δεν θα πω λεπτομέρειες, αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι πρώτη φορά βλέπω κάτι τόσο έντονο και καθαρό. Δεν θέλω να πείσω κανένα, ουσίες δεν πήρα ποτέ και δεν έχω καμιά άλλη σκοπιμότητα ή δόλο. Ο Θεός μαζί μας…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*