Διαφημίσεις

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι Τούρκοι φρουροί φέρονται να έχουν ξυλοκοπήσει τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς αιχμαλώτους!

Η πληροφορία αυτή φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται από δύο διαφορετικές πηγές.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της A.V. από τον στενό κύκλο του ταξίαρχου επικεφαλής της δύναμης, την οποίαν ανήκουν οι δύο συλληφθέντες Έλληνες στρατιωτικοί, ο ταξίαρχος πέρασε στην Τουρκία, προκειμένου να δει τους δύο άνδρες του, και διεπίστωσε ότι και οι δύο έχουν χτυπηθεί από τους Τούρκους φρουρούς τους.

Αυτόπτες μάρτυρες διαπίστωσαν πως οι δύο συλληφθέντες Έλληνες στρατιωτικοί, έχουν χτυπηθεί από τους Τούρκους φρουρούς τους.

Επιπλέον στα βίντεο που κυκλοφόρησαν σε συγκεκριμένη σκηνή, φέρεται κατεβαίνοντας τις σκάλες κάποιος να φωνάζει

«Μην τους πειράζετε καθόλου…Θα έχετε πρόβλημα μετά…Πρέπει να πάρετε εντολή»….

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί έκρυβαν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ενώπιον των καμερών των Τούρκων δημοσιογράφων, πάντα με εντολή των τουρκικών αρχών.

Άρα θα τους κρατήσουν μέχρι να περάσουν οι μώλωπες…

Εύγε στο ΝΑΤΟ, εύγε και στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τα υποκείμενα αυτά που γλύφουν και ανέχονται ξεδιάντροπα τον εκβιασμό τους…

Εύγε και στους πολιτικούς εν Ελλάδι, με το άχυρο που κουβαλούν στο κεφάλι τους.

Καμία παραίτηση;

Γι αυτό μούγκα σε ΥΠΑΜ-ΥΠΕΞ;

pentapostagma



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

37 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΟ – Ξυλοκοπούν οι Τούρκοι τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς αιχμαλώτους μέσα στην φυλακή!”
  1. Καθαρά στρατιωτικά και μόνο μόλις έρθουν στρατοδικείο δεν επιτρέπετε να σου πάρει ο εχθρός τα όπλα .. ( από τη στιγμή που γνωρίζεις τους υποτακτικούς πολιτικούς )

    1. σιγά εσύ.. Να δω τι θα κανες.. άμα είχες απέναντι σου καμια 10αριά μεμέτια και ήσουν μόνο με άλλον 1.. Σιγά εσύ μη σκίσεις το καλσόν

      1. Άστο φίλε, τι να σου αναλύσουμε τώρα, προφανώς εσύ ”φοράς καλτσόν”

      2. οποιος εχει φοβο δεν εχει μυαλο.. καταλαβες η οχι;; αν δεν καταλαβες σιγουρα θα μου γραψεις αλλα αμεσως αμεσως δεν εχεις μυαλο … γιατι!!!

  2. Αυτό είναι το πιο πιθανό να συμβεί… να τους βασανίσουν. Το γράφω και σε ένα άλλο σχόλιό μου σε προηγούμενη ανάρτηση. Δυστυχώς οι Τούρκοι πριν πάνε κάποιον στο Στρατοδικείο τον βασανίζουν. Η απορία μου είναι άλλη: Πότε πρόλαβε το pentapostagma και το έμαθε και με ποίο τρόπο ;;; μήπως το συμπέραναν;;; Μη μας πουν ότι έχουν πηγή και μέσα στην JADARMA( Στρατοχωροφυλακή);;;;

  3. Αυτοί που κατοικούν κοντά στα σύνορα μεγαλώνουν με την αυταπάτη ότι δεν είναι πραγματική η απειλή από τους τούρκους, οι τούρκοι είναι δειλοί, κλπ. Το ίδιο ισχύει σε κάποιο βαθμό και με τους στρατιωτικούς.

    1. Ναι πως είχανε ραμμενα και διπλοκλειδωμένα μην καταλάθος χτηπήσουν από “πανικό” κανένα λαθροορκ.
      Αδέρφια που υπηρετείτε στον Έβρο – ξυπνείστε και ταρακουνείστε τους διπλανούς σας και την Ιεραρχία. ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ επαυξημένων μέτρων ΕΜΠΛΟΚΗΣ και το νου σας!!!!!!!

      1. ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ!!! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ Η ΣΚΑΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ ΜΕ ΠΕΡΕΙΣΣΙΩ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΕΡΜΑ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΜΑ—-Α ΒΛΕΠΕ ΑΝΤΙΦΑ … ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ

  4. Συνέχεια: Αν παρόλα αυτά τα πράγματα εξελιχθούν έτσι, τότε Δύο άνθρωποι πρέπει να Παραιτηθούν: ο Αρχηγός ΓΕΣ, και ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ… Βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις διατάσσεται ΕΔΕ…αλλά στο τέλος την πληρώνει τη νύφη Πάντα… ο Κατώτερος, που εδώ είναι ο Διοικητής τους. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στους Στρατιωτικούς μας.

    1. ΧΡΗΖΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ … ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΑΚΗΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ …

  5. Στο μεταξυ , στην τοποθεσια Βαι στο Λασιθι γινονται επισοδια μεταξυ χρυσαυγιτων και λιμενικου. Δεν τους αφηνει το λιμενικο να προσεγγισουν ερευνητικο τουρκικο σκαφος που αραξε στην παραλια….
    Τους προστατευει η κυβερνηση τους Τουρκους ;;;;;
    Που εχουμε μπλεξει Θεε μου ;;;;

  6. δυστυχως δεν τους βγηκε το πλοιαριο του λιμενικού και εφτιαξαν αλλο επεισοδιο..Πιστευω ολα μαγειρεμενα .ΔΕΝ ΜΑΣ ΈΛΕΓΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΌΣ ΠΡΈΣΒΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΚΆΠΟΙΟ ΧΟΝΤΡΌ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ.. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΉΚΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥΣ ΒΓΉΚΕ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑ …
    ΈΤΣΙ ΘΑ ΓΥΡΊΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΤΡΟΧΆΔΗΝ…
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΛΈΞΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΑΏΣ;

  7. Γι αυτό και στον πόλεμο που έρχεται, θα πω στους δικούς μου το εξής: Όποιος παραδίνεται, η αιχμαλωτίζεται, εκτελείται από μας τους ίδιους.
    Ευχαριστούμε τους Τούρκους που μας βοηθούν ν’αναπτύξουμε πλέον, ένα ισχυρό δόγμα στον ένοπλο σχηματισμό μας, εφέδρων Ελλήνων, που θα εξασφαλίσει, τόσο την μυστικότητα τυχόν πληροφοριών και εγγύηση πως δεν θα αποσπαστούν πληροφορίες από δικό μας, όσο και υψηλό ηθικό και ατσάλινη βούληση, καθώς η νίκη, η θάνατος.
    ΔΙΑΤΗΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΙΔΗΣΗ ΕΩΣ ΩΤΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ.

  8. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΜΕ ΟΠΛΟ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ. ΛΟΙΠΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΡΘΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ.ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΞΑΦΝΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΔΕΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΠΛΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ.ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ.

    1. Nαι, υπάρχουμε άτομα που μας έχουν απειλήσει και δεν κάναμε πίσω και είμασταν έτοιμοι για όλα όσα θα συνέβαιναν και ο αντίπαλος τραβίχτηκε. Και πίστεψέ με, υπήρχαν πολλοί τρόποι να γλιτώσουν από τέτοια ενέδρα μα κυρίως, να μην πέσουν σε τέτοια ενέδρα.

    2. ΜΙΧΑΛΗ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑΔΕΣ,ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΕΥΕΛΠΙΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠ,ΑΙΟΝΙΟΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΕΠΟΠ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ,ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΕΙ.ΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ….ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΧΑΒΑΛΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ….,ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΟΙ ΑΤΑΡΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ.ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ….!!!ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ…

  9. Είμαστε τελικά ενας Μαλακας λαος!!! Ενας αγράμματος λαος ενας ανιστορητος λαος!!! Πρωτος εγω!!! Εχουνε αιχμαλωτίσει οι Τούρκοι 2 Έλληνες Στρατιωτικους δεν έχει ανοίξει μυτη εδω στην Ελλάδα τα τσοντοκαναλα το κανουνε γαργαρα η κυβερνηση στα ρχιδια τους ο στρατός κι αυτος σταρχιδια του Και κανω επίτηδες και παω στο καφενείο ανοιχτη η τηλεόραση να δούνε ειδήσεις και ειρωνεύεται ο οχλος του του καφενείου τους δικούς μας αιχμάλωτους και συνεχιζουν κοιμισμενοι ολοι τους σαν να μην συμβαίνει τιποτα να παιζουν πινακ δηλωτη και να χασχογελανε με τις μαλακιες που λενε. που;;;; στην Ελλάδα… ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΕ ΖΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ή ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2.

  10. γυρω γυρω ολοι στο βαθος το ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ
    χωρις ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ η ΕΛΛΑΣ
    με ΑΞΕΛ και ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑ ΕΥΤΡΑΦΗ
    ποιειν την νησαν
    ΤΙ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ…

  11. Τωρα σε πιστεψα με……..!!!! Δηθεν πληροφοριες,δηθεν αυτοπτες μαρτυρες……σπορα του μισους!!! Μισος εσπειρες? μισος θα θερισεις!!! αντε και καλη σοδεια….

  12. Εξαρταται τι εντολες ειχαν οι στρατιωτικοι για τετοιο περιστατικο.Να κανουν τις κοτες η να ανοιξουν πυρα.Και με την ψυχραιμια που συνιστουν τα αμερικανακια;

  13. Εδω σκοτωσαν εν ψυχρώ τα τρία παληκάρια στα Ιμια και τον αειμνηστο άσσο Ηλιάκη και δεν ”άνοιξε ρουθούνι”, σιγα μη νοιαστεί κανείς για αυτα τα δύο παιδιά.

    1. Όταν δεν υπάρχουν ουσιαστικοί κανόνες εμπλοκής για τέτοια περιστατικά, γιατί δεν είναι στις προθέσεις τις ηγεσίας και καίγονται για ”την πολιτική ορθότητα και καλη γειτονία” επόμενο είναι να χουμε τέτοια αποτελέσματα.
      Έχει αξιωματικούς υπηρεσίας που λόγω κινδύνου, θα σου πούνε, ρίχνα στο ψαχνό και απεμπλοκή και όταν σε ρωτήσουν στο στρατοδικείο, θα πεις εγώ έδωσα την εντολή, λαμβάνοντας την ευθύνη και την ποινή. Έχουμε αρκετούς τέτοιους αλλά μέχρι εκεί δυστυχώς.

  14. Για όσους λένε, ε δε μπορούσαν να κάνουν τίποτα: Στον πόλεμο, αν βρεθείς σε ενέδρα, μεταφέροντας σημαντικές πληροφορίες πεζός, προς την διοίκηση επιχειρήσεων, η εντολές σε κάποιον λόχο π.χ. τι θα κάνεις; Θα παραδωθείς και θα πάρει ο Τούρκος τα σχέδια του στρατού σου; Λοιπόν. Υπάρχει η εμπλοκή, υπάρχει και η απεμπλοκή και υπάρχουν και τρόποι να μην πέσεις σε ενέδρα. Δεν παίζεται μόνο η δικιά σου ζωή στον πόλεμο αλλά η ίδια η επιτυχία του πολέμου, από τέτοια λάθη.

    1. μας έχεις ζαλίσει ετοιμοπόλεμε…από τον υπολογιστή πολλά γράφουμε…αντί όλο α;υτό να μας ενώσει κάθεσαι και το παίζεις Ράμπο…άντε τράβα μόνος σου να φέρεις πίσω τα παλικάρια

  15. Καλημέρα κύριοι.και βέβαια θα έφαγαν της φαπες τους… λογικό…εδώ οι μπάτσοι σταματάνε κανά πιτσιρικά με παπί και τρώει φαπα,δεν θα ριχναν οι Τούρκοι στρατιώτες στους δικούς μας μετά από τόσο έντονα σκηνικά των τελευταίων μηνών???
    Μην περιμένετε να γίνει κάτι…δεν μας αφήνουν να κουνηθούμε….δεν μπορούμε να κουνηθούμε….τα πουτανοπαιδα ο Τσίπρας και ο Καμμένος δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να πούνε είτε μερική ούτε γενική επιστράτευση…ο καθένας μόνος του…και επειδή έχουμε εκατοντάδες μέτωπα και μέσα στην χώρα μας,ας ξεκινήσουμε να τρώμε τους βολευτες μας και κάθε προδότη πολιτικό δίχως τύψεις δίχως να κομπιασουμε… μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αιματός μας

  16. Τωρα προεχει να γυρισουν πισω ας αφησουμε τα λογια εμεις παιζουμε μπουνιες στον αερα η σκεψη μας να ειναι κοντα τους να ευχομαστε να γυρισουν πισω ασφαλεις και σωοι απο καθε πλευρας ολοι οι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ που αυτην την στιγμη γλεντοκοπουν στην τουρκια τι εχουν να πουν

  17. Δεν παθαίνουν τίποτα τα παλικάρια μας! Αντέχουν μερικές φάπες, τι στρατιωτικοί θα ήταν αλλιώς; Όλα μέλι γάλα δηλαδή…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *