Διαφημίσεις

Το πτώμα του εντοπίστηκε εσωτερικά της περίφραξης του νοσοκομείου Παπανικολάου
Η σορός νεαρού άνδρα που εντοπίστηκε έξω από το νοσοκομείο Παπανικολάου, λίγο μετά τις 11:30 το πρωί, ανήκει τελικά στον 17χρονο Αλέξανδρο Τανίδη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την Πυλαία Θεσσαλονίκης πριν από 10 ημέρες.

Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ3, το πτώμα εντοπίστηκε εσωτερικά της περίφραξης του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και ο ιατροδικαστής αποφάνθηκαν ότι ο θάνατος του 17χρονου δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και πλέον εξετάζονται τα ενδεχόμενα του ατυχήματος και της αυτοκτονίας.

Το σημείο που βρέθηκε το πτώμα του άτυχου νεαρού έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

Τα ίχνη του άτυχου Αλέξανδρου από την Πυλαία είχαν χαθεί από τις 21 Φεβρουαρίου. Την ημέρα που είχε εξαφανιστεί ο 17χρονος φορούσε μαύρο μπουφάν και μαύρο παντελόνι φόρμας.

Σε ανακοίνωσή του τότε το Χαμόγελο του Παιδιού τόνιζε ότι «λόγω ιδιαίτερων συνθηκών εξαφάνισης του Αλέξανδρου, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι υγείας, είναι σημαντικό να υπάρξει ιδιαίτερη προσοχή και παρατηρητικότητα, ώστε να εντοπιστεί το συντομότερο δυνατό».



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Νεκρός βρέθηκε ο 17χρονος Αλέξανδρος που αγνοούνταν στη Θεσσαλονίκη”
  1. Καλά τελευταία ποτέ οι θάνατοι δεν οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια… τώρα οι πληροφορίες φειδωλές… δηλαδή πώς βρέθηκε το πτώμα σε νοσοκομείο; Πήγε εκεί
    για να πεθάνει ή το μετέφεραν εκεί; Ήταν το ίδιο νοσοκομείο από όπου έφυγε; Και ποιο ήταν το “σοβαρό θέμα υγείας” τελικά;
    Πραγματικά είναι πολύ λυπηρό… τραγικό δηλαδή… χάνονται τόσα νέα παιδιά…

    1. εδω καποτε ενας <> με τρεις σφαιρες στην καρδια και εκλεισε επισημα ο φακελλος σαν αυτοχειρια … ελλας το μεγαλειο σου

  2. Τσιγγάνος ήταν το παιδί; Δεν το έψαξα, αλλά έτσι φαίνεται από τη φωτογραφία που έβαλαν στο Amber Alert. Είτε είχε κάποια ψυχική διαταραχή, όπως σχιζοφρένεια, νομίζοντας ότι τον καταδιώκουν και αυτοκτόνησε μόνο του, είτε τον φάγανε λάχανο οι δικοί του. Περίεργη η υπόθεση. Πάντως ο τρόπος γραφής και τα λεγόμενά του, παραπέμπουν σε ψυχωσικό επισόδειο.

  3. 1094 = ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΑΝΙΔΗΣ = ΑΔΙΚΟΠΡΑΓΕΩ = ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ = ΔΥΣΜΟΙΡΟΣ = ΕΚθΕΣΙΣ ΝΕΚΡΟΥ = ΕΧθΡΟΠΑθΕΙΕΣ = Ο ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕθΑΝΕΙ = ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΩ = ΤΟ ΜΕΛΙ ΗΤΑΝ ΠΙΚΡΟ = ΦΟΝΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ = 1094

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *