Διαφημίσεις

Έγκλημα σε βάρος του Ελληνικού λαού χαρακτήριζε ο Αλέξης Τσίπρας την έξοδο της χώρας μας στις αγορές, αφού ενταφιάζει τη συζήτηση και την προοπτική αναδιάρθρωση του χρέους και της διαγραφής μεγάλου μέρους του.

Αυτά έλεγε ο σημερινός πρωθυπουργός, όπως γράφει η Αυγή στις 11 Απριλίου 2014, μιλώντας στο συνέδριο του κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς στις Βρυξέλλες.

Χαρακτηριστικά έλεγε ο κ. Τσίπρας: «Επιβαρύνουμε το χρέος, πριμοδοτούμε τους κερδοσκόπους με τοκογλυφικά επιτόκια και πανηγυρίζουμε από πάνω». Σήμερα βέβαια, τέσσερα χρόνια μετά, από τη θέση του πρωθυπουργού, συμφωνεί με τους υπουργούς οικονομικών όχι μόνο η χώρα να βγει στις αγορές αλλά και να έχει συμβούλους, τους κερδοφόρους και τους τοκογλύφους.

Σήμερα, δεν ενοχλεί τον κ. Τσίπρα η απόφαση του κ. Χουλιαράκη – του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών – που είναι με την σύμφωνη γνώμη του, με την οποία αποφάσισε την ανάθεση στη γνωστή εταιρία Ρότσιλντ την παροχή εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για ένα χρόνο που θα στοιχίσει στους Έλληνες πολίτες 3,5 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί ότι οι Ρότσιλντ από πέρυσι έχει εξασφαλίσει απόφαση όπου για κάθε κρατικό ομόλογο ορίμανσης 24 μηνών θα παίρνει άλλο ένα 1,5 εκτ. ευρώ επιπλέον.

Το πιο καταπληκτικό μάλιστα είναι, ότι η εταιρία για τα μικροέξοδα της θα πάρει άλλες 99.000 ευρώ μέχρι τις 31/5/2018.

Βέβαια όλα αυτά για τους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» όλα αυτά δεν είναι περίεργα ειδικά αν θυμηθούν ότι πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή, στις 30 Ιανουαριού 2017 ο κ. Τσίπρας έκανε ένα έκτακτο μυστικό ταξίδι στο Παρίσι ενώ αρχικά είχε πάει στη Λισαβόνα, όπου συναντήθηκε κατ” ιδίαν με τους επικεφαλής της εταιρίας Ρότσιλντ.

Τότε μάλιστα είχε ξεσπάσει μεγάλος ντόρος καθώς ήταν πρωτάκουστο, πρωθυπουργός να επισκέπτεται μεγάλο επενδυτικό οίκο και μάλιστα χωρίς την παρουσία του υπουργού οικονομικών. Το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι είχε προκαλέσει την αντίδραση της ΝΔ η οποία είχε ζητήσει εξηγήσεις γιατί έμεινε μυστικό και δεν υπήρχαν επίσημες ανακοινώσεις πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά.

Δείτε τη σχετική απόφαση του κ. Χουλιαράκη:

crashonline.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “«Κουβαρντάς» Ο Τσίπρας! Χαρίζει Εκατομμύρια Του Ελληνικού Λαού Στους Ρότσιλντ”
  1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    τι λες ρε παιδι μου εχουν οι αριστεροι παρε δωσε με τους ροτσιλντ ειναι δυνατονε δεν το πιστευω μην μου πεις οτι και ο τσακαλωτος εχει παρε δωσε με αυτους τους ροντιλντ βρε βρε ποσοι απο τους αριστερους εχουν ερθει απο την αγγλια και ποσοι αριστεροι και αριστερες εχουν παει αμερικα και αυτος ο καμμενος ο ρουλετας τι θα πει στους χρυσαυγιτες που τους καλεσε στο αμυνας ειναι δυνατον ενας δημοκρατης υπουργος να βλεπει τους χρυσαυγιτες αυτος μονο με τις ρουλετες τα παει καλα και με τα τσακομπουκαλα τους γιαννους που περπατανε και τις περδικες και κανενα μισαδι γουρουνοπουλο ετσι για μεζε ρε για ολα φταιει η χρυση αυγη ου ου ου ου χασιστες φουντικοι

    1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      ναι ολοι τα επερναν απο τους ροτσιλντ ακομα και το κκε με τον βελουχιωτη δεν επερνε; ολοι τα επερναν και τα περνουν

  2. Ααααα, ειστε πολυ καρμίρηδες μωρε. Τι εκανε το παιδι;;; Σαν αριστερός που ειναι έδωσε καποια ψίχουλα σε ενα φτωχαδάκι σαν τον Ρότσιλντ. Κι εσεις πέσατε επανω του να τον φάτε;;; Μα αν δεν εκανε κατι τετοιο, τι σόι αριστερός θα ήτανε;;; Για να καταλαβετε ποσο φτωχαδάκι ειναι ο Ρότσιλντ ο κακομοίρης, μπήκε και στην Σινγκιουλαρ, ξέρετε, την εταιρία που βγάζει τα αποτελεσματα των εκλογών, μπας και βγάλει κανενα φράγκο παραπάνω ο φουκαράς. Τοσο φτωχός ειναι. Ε, να μην τον βοηθήσει ο Τσιπρας;;; Ολοι ξερουμε ποσο πονόψυχος ειναι. Δεν βλεπετε ποσο βοηθάει τον καθε τυχοδιώκτη λαθρο, που εισβάλει στην πατριδα μας;;; Τωρα καποιος κακόπιστος μπορει να πει, μα τους Ελληνες τους εχουν εξαθλιώσει. Εεε, εντάξει, αλλο αυτο. Με τους Ελληνες εχει καποιο πρόβλημα ο άνθρωπος, τι να κανουμε;;;

  3. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    triklopodia.gr/βιντεο-βομβα-ολη-η-πορεια-τησ-κυβερνησ/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *