Διαφημίσεις

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ…ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ!

Χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι εξοργισμένοι με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤΕΝΝΑ, καθώς σε μια περίοδο όπου η…

προκλητικότητα και ο επεκτατισμός των Τούρκων έχει περάσει κάθε όριο, εδώ στη χώρα μας παίζονται σειρές που βεβαίως αποτυπώνονται σε συνειδήσεις, οι οποίες ουσιαστικά προωθούν τις επεκτατικές βλέψεις των Τούρκων στο Αιγαίο.

Χαρακτηριστικά, ηθοποιός της σειράς σε διάλογο, αναφέρει πως θα γίνει Βασιλιάς του Αιγαίου εκτός από του Μπόντρουμ.

Δείτε την εικόνα:
ην εικόνα αυτή ανέβασε πρώτη η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή με το ακόλουθο σχόλιο:

“Αυτό έπαιξε στον ANT1 σήμερα. Το κανάλι που χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο και δεν ξέρουμε αν πλήρωσε ή αν εξαργύρωσε τις υπηρεσίες του στο καθεστώς.

Το κανάλι που επί χρόνια δεν πλήρωνε δεκάρικο για την χρήση των συχνοτήτων. Στο κανάλι που απέλυε τεχνικούς των 600€ για να στέλνει τα συμβόλαια εκατομμυρίων σε ξανθές παρουσιάστριες που σήμερα αγοράζουν βίλες 4000τμ από πλειστηριασμούς τραπεζών.

Στο κανάλι που προεκλογικά μας έβγαζε κάθε πρωί έναν γραφικό πολιτικό αρχηγό που κανείς συμπτωματικά δεν έγραψε ποτέ ότι είναι γραφικός προκειμένου να φτιάξουν την Βουλή όπως την θέλουνε.

Μαύρο”

indobserver



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ: ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ!”
  1. OPOS EIDA KAI TO STAR EXEI TOURKIKI SEIRA! DEN NTREPONTAI, MIPOS OMOS AYTOI PERNOUN KALA AKOMH KAI DEN SKEFTONTAI TOYS YPOLIPOUS??? THA ERTHI OMOS H ORA TOU KATHENOS! AISXOS

  2. ΟΚ ΣΕ ΟΛΑ.. Πάμε λοιπόν ΟΟΟΟΛΟΙ μαζί να σταματήσουμε να βλέπουμε επιτέλους τις μ@κ@κίες που μας βάζει ο Αντ1, Star, Skai (Survivor Τουρκικη παραγωγή), κλπ…
    Αλλα΄η κυρα β¨ασω που καθαρίζει τις μπάμιες κ τα φασολάκια για τον Κυρ Γιάννη τι θα βλέπει μάνα μου… επαναλήψεις στο Mega…. Θέλει κουρκούτιασμα το κεφαλάκι μας στην π@Π@ΑΡΙ@ που χάραξε ο Φωσκολος κ χάζεψε 2 γενεές… Αιντε τώρα να μάθεις το γαιδουρι χωρίς το σαμάρι να περπατά… ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΡΙΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΡΕ… ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕ>> ΣΠΑΣΤΕ ΤΑΜΠΛΕΤ Κ Γ@ΜΟΚΙΝΗΤΑ>>

  3. Ακόμη έχετε τηλεοράσεις; Πετάξτε τες! Σηκωθείτε επιτέλους από τους καναπέδες σας! Γυρίστε τους μια και καλή την πλάτη! Όσο για τις γιαγιάδες με άνοια (γιατί μόνο έτσι εξηγείται να παρακολοθεί κάποιος/α την προπαγάνδα του Δημιού του) πάρτε τους την τηλεόραση και -πάλι- πετάξτε την στα σκουπίδια! Εκεί είναι η φυσική της θέση, όπως και των τούρκικων-μπλιαχ ξερνάμε- σήριαλ!

  4. σταματηστε να βλεπετε ανθελληνικα σκουπιδια, αυτο θελουν …υποσυνειδιτα μυνηματα αλλοιοσεος αληθειας ,ριξτε μαυρο στα μογγολοκαναλα

  5. Αυτα τα Τουρκικά σκουπιδια-σήριαλ, ποιος τα βλεπει ρε παιδια;;;; Τα βλέπουν ακομα και σήμερα που οι Τούρκοι μας κτυπούσαν την πορτα του σπιτιού μας, ζητώντας απο εμας να βγούμε εξω, για να μπουνε αυτοι;;; Ακομα υπαρχουν ηλίθιοι που τα βλέπουν;;; Πρωτα απ ολα, ειναι αρνητική ενέργεια να ακούγεται αυτη η βάρβαρη γλώσσα μεσα σε ενα σπιτι, και δη Ελληνικό.

  6. Η ελληνικη τηλεοραση ειναι τουρκικη στην πραγματικοτητα.
    Δοκιμαστε να κανετε ζαπινγκ…. η γλωσσα που ακουγεται συχνοτερα ειναι η τουρκικη. Δεν ειναι μονο ο αντ1 ….

  7. …ο πρωταγωνιστης αυτης της σειρας [αυτος που φαινεται] ΑΤΟΦΙΟΣ Αφγανοουζπμεκος λεηλατης με μονιμα προβληματα στο συστημα του θυροειδους της κατω κοιλιας λογω ανικανοτητας προς εργασια…

  8. Αυτός ο χαρακτήρας συγκεκριμένα επειδή το χάζεψα μια μέρα έτσι στο τυχαίο είναι ένα ρεμάλι και μισό ήθελε να πουλήσει και τον γιο του …Από ότι φαίνεται η Ραχήλ δεν ξέρει τι άλλο να πει και ασχολείται με τις τούρκικες φανφάρες…Τον Τσιπράκο που μας φορτώσατε να διώξουμε Ραχήλ και άσε τους Τούρκους είναι σε τέτοιο μπλέξιμο , όχι Αιγαίο αλλά ούτε τα εδάφη τους θα έχουν σε λίγο . Ο Εχθρός είναι μέσα στον οίκο μας και μας ξεπουλάει.

  9. Μογγόλοι καριόλες πλησιάζει η ώρα που θα γυρίσετε στις στέπες, όσοι γλυτώσετε από ένα σκατολαό που δεν έχει προσφέρει τίποτε απολύτως στην ανθρωπότητα παρά μόνο σφαγές. Γιαυτό και την επόμενη μέρα όλοι θα έχουν ξεχάσει την ύπαρξή σας… γαμώ τη μογγολία σας.

  10. ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΒΟΜΩΛΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΑΜ- ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ !!! ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ

    1. Μια απο αυτους που φωναζει εαμ ελλας μελιγαλας ειναι η Μακρη.
      Σε ερωτηση του Στεφανου Χιου , τι εχει να πει για το νεο μουσειο Μπελογιαννη την ωρα που το σπιτι του Παυλου Μελα , και του Ανδρουτσου ειναι ερειπια γκρεμισμενα, απαντησε :
      “Αφηστε τα αυτα τα φασιστικα τωρα , οχι σε μενα φασισμους και αηδιες , οριστε μας τωρα…! ”
      Σε ερωτηση για τα ανηλικα παιδια θυματα στον Μελιγαλα απαντησε:
      “Ηταν φασιστες!”
      Μην πλανιεστε απο τους μπολσεβικους οσα καγκελα και να καβαλανε , οσο ωραια και να τα λενε (πχ τσιπρας πριν τις εκλογες).

  11. ΠΑΛΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΣΙΝΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΘΕΡΙΝΟ ΑΝΤΕΝΑ ????????? ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ !!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *