Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:07 - 25/02/2018

Η ΝΑΣΑ κατάστρεψε ολη την τεχνολογία που είχε για να πάει στην Σελήνη, τώρα θέλει να πάει στον Άρη

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ΝΑΣΑ κατάστρεψε ολη την τεχνολογία που είχε για να πάει στην Σελήνη, τώρα θέλει να πάει στον Άρη

Καταστρέφεις δηλαδή όλα σου τα “πανεπιστήμια” και τις θεωρίες που εργάστηκαν επάνω τους εκατοντάδες επιστήμονες, για να τα ισοπεδώσεις στην συνέχεια;;;

Γιατί άραγε μια υπερδύναμη καταστρέφει την τεχνολογία της που έχει κοστίσει δισεκατομμύρια σε δολάρια πάει τώρα να αναπτύξει μια νέα τεχνολογία να πάει που;;;

Κάτι δεν κολλάει στο επιχείρημα του κυρίου αστροναύτη της ΝΑΣΑ….δείτε το βίντεο και ακούστε τον να το λέει ο ίδιος…

Επίσης ας προσέξουμε τι λέει ο ερευνητής για το σχήμα της γης και την ήπειρο με το μέγεθος της Αμερικής που δεν έχει πατήσει ακόμα ανθρώπου πόδι…αλλά και τι ακριβώς δήλωσε ο ναύαρχος και μεγάλος ερευνητής Byrd όταν γύριζε από την εξερεύνηση της Ανταρκτικής…

https://www.youtube.com/watch?v=jdAxtV2kALE

KORAKS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. βάλτε υπότιτλους .. Δεν ξέρουμε όλοι αγγλικά..

  2. ΔΗΛΑΔΗ, Ή ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΦΛΑΤ?.. ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΨΕΥΤΙΚΕΣ?

  3. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 02/25/2018 @ 12:37 ΠΜ

    To συμπέρασμα που έχω βγάλει από αυτά που λέει ο πετιτ είναι ότι πιθανώς οι της νασα είχανε βρει αρχαία τεχνολογία πύλης που συνέδεε την γη και την σελήνη , για αυτό λέει ότι πηγαίνανε σε δευτερόλεπτα, σαν να περνάς την πόρτα του σπιτιού σου ένα πράμα, από εκεί και πέρα το κατέστρεψαν γιατί πιθανώς προσπάθησαν να εφαρμόσουν αντίστροφη μηχανική το οποιο προφανώς και δεν τους βγήκε…

  4. ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ 02/25/2018 @ 1:40 ΠΜ

    “I’D GO TO THE MOON IN A ΝΑΝΟSECOND”…Ι’D ΟΠΩΣ I WOULD. ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΕΙ: “ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΜΕΣΩΣ… ΑΛΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΟΥΛΣΙΤ ΚΛΠ.

  5. ΠΑΝΤΟΛΕΩΝ ΚΩΝ ΔΟΝΟΣ 02/25/2018 @ 3:44 ΠΜ

    ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΠΗΓΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
    ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ
    ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ

  6. Γεωργιος 02/25/2018 @ 6:51 ΠΜ

    Οκ ας πούμε ότι η γη είναι επίπεδη, τότε γιατί δεν ανατέλλει ο ήλιος την ίδια ώρα παντού και πως γίνεται ο μισός πλανήτης να έχει μέρα και ο άλλος μισός νύχτα. Αντί γειά ρε λαμογια

  7. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 02/25/2018 @ 7:48 ΠΜ

    Να βάνετε υποτίτλους. Δεν είμαστε φραγκολεβαντίνοι και δεν ομιλούμε την βαρβαρική. Οσο για την γη, είναι επίπεδη. Ολες οι αποστολές είναι ψεύτικες, γυρισμένες σε κινηματογραφικά στούντιο και όλες οι φωτογραφίες είναι φωτομοντάζ.

  8. πρωην μισθοφορος 02/25/2018 @ 8:56 ΠΜ

    ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΚΡΑΖΑΤΕ ΧΑΧΟΛΟΙ ,ΔΙΑΠΑΜΠΕΣ Κ ΕΡΑΣΧΡΗΜΑΤΟΙ!!! ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΚΟΡΑΚΑ ΠΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ!!! ΟΕΑ ΡΕ!

  9. 123πολιτης 02/25/2018 @ 5:33 ΜΜ

    ας μου εξηγησει λοιπον γιατι οι αυστραλοι κανουν χριστουγενα με μαγιο και εχουν δεκατεσσερεις ωρες ηλιο , και εμεις το κανουμε με τουλαχιστον βροχη και κρυο και εχουμε μονοεφτα ωρες ηλιο! το αλλο ειναι εαν ειναι επιπεδη η γη τοτε ο ηλιος γυρναει γυρο της ας πουμε , η , η γη γυρναει γυρο απο τον ηλιο και γερνει μια δεξια και μια αριστερα για να αλαζει η ωρα και η εποχη , τοτε θα ειχαμε πεθανει ολοι απο τα τσουναμια που θα διμιουργουνταν απο την παληνδρομηκη κινηση! οταν βλεπουμε τους πλανητες του ηλιακου ειναι ολοι στρογγυλοι ,δισκοι και επιδη κινουνται και βλεπουμε αλαγες στην επιφανεια τους γνωριζουμε οτι ειναι σφαιρικοι ,γιατι δηλαδη θα πρεπει η γη να αποτελει εξαιρεση? σκεψεις κανω ,απλα !

    • ΧΙΟΣ-ΛΕΣΒΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 02/25/2018 @ 11:33 ΜΜ

      Ο ΕΚΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ. ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΕΡΙΝΑ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΜΑΓΙΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  10. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 02/25/2018 @ 9:55 ΜΜ

    ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΦΑΙΔΩΝ .
    ΣΩΚΡΑΤΗΣ: ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑΝ ΩΡΑΙΟ ΜΥΘΟ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΙΜΜΙΑ ΤΙ ΛΟΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ, ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΙΠΕ Ο ΣΙΜΜΙΑΣ , ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ…
    ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΟΥ , ΕΙΠΕ, ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΟΤΙ Η ΓΗ, ΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΔΑΛΗ ΣΑΝ ΤΑ ΤΟΠΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩΔΕΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΔΕΡΜΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΧΡΩΜΜΑΤΑ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΕΔΩ ΧΡΩΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ. Η ΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΩΜΜΑΤΑ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΩ.
    ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΦΥΡΟ, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΩΡΑΙΟ, ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΩΠΟ, ΑΛΛΟ ΟΛΟΛΕΥΚΟ, ΛΕΥΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΨΟ Η ΤΟ ΧΙΟΝΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΩΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΕΜΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΕΡΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΧΡΩΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΛΑΜΠΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΡΩΜΜΑΤΩΝ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ Η ΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΟΜΟΙΟΧΡΩΜΜΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΜΙΣΤΗ.
    ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ 399 Π.Χ. ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ : ΣΑΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΧΡΩΜΜΑΤΩΝ .
    ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ 24 ΑΙΩΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 2,356 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΤΟ 1957 , ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ.
    ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΥΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.
    ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕ , ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ Σ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΑΤΩΡΩΝ ΜΑΣ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ Η ΦΙΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ, Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΟΥ ΗΛΙΑΣ.

    • ανωνυμος 02/26/2018 @ 1:44 ΜΜ

      Μας έλυσες ένα ερώτημα που υπήρχε ..΄Δηλαδή ένα μέρος , του ερωτήματος .

      • ανωνυμος 02/26/2018 @ 1:51 ΜΜ

        και η ώρα κατάθεσης ήταν ένας υπολογισμός πριν 2 ώρες , για κάτι που ψάχναμε ότι πρέπει να ισχύει..
        Πολύ συγχρονικότητα..

  11. ΧΙΟΣ-ΛΕΣΒΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 02/25/2018 @ 11:29 ΜΜ

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΨΑΞΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΑΝΕΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*