Διαφημίσεις

Ο πρώην πράκτορας της Ε.Υ.Π, Μανώλης Χατζησάββας, αποκαλύπτει τις παρανομίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου και τον προκαλεί ευθέως. Αποκαλύπτει ακόμη στον δημοσιογράφο και συγγραφέα, Ιωάννη Παπαζήση, πολλές παρανομίες πολιτικών προσώπων για τις οποίες πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας… :

eoellas



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Μ.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΠΡΟΣ Π.ΚΑΜΜΕΝΟ «ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ»”
  1. ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΤΑ ΚΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    1. Αγαπητέ σε δικαιολογώ, για αυτά που γράφεις, προφανώς δεν ξέρεις. Μάθε λοιπόν για να μην με κρίνεις λάθος. Απο το 2008 έως το 2015 με το κωδικό όνομα ΑΝΤΙ300 έχω αποκαλύψει 1.679 θέματα (τα περισσότερα σκάνδαλα σε βάρος της χώρας μας, και όαλ με στοιχεία) σε λογαριασμό μου στο SCRIBD.COM και απο το 2015 συνέχισα με το όνομα μου καθότι οι προδότε αποκάλυψαν την μυστική μου δράση ως πράκτορα της ΕΥΠ- αρα δενυπήρχε άλλος λόγος να κρύβω την πραγματική μου ταυτότητα μου. ΣΗΜ.: τον ΑΝΤΙ300 δεν τον γνώριζε ούτε η ΕΥΠ). Τον Αυγουστο του 2016 η προδοτική κυβέρνηση με παρέμβαση του ΥΠΕΞ Κοτζιά κατάφεραν να μου κλείσουν πληρωμένο λογαριασμό στο SCRIBD.COM αναγκάζοντας τους αμερικανούς και να μου καταστρέψουν το δημόσιο σε πρόσβαση αρχείο μου, διότι ενοχλούσα αυτούς δηλ. κυβερνητικούς δοσίλογους και τον Ερντογαν τον φίλο τους. Εκτοτε έχω συνεχίσει και γράφω σε νέα πλατφόρμα edocr.com όπου έχω καταφέρει παρότι τα προβλήματα πολλά να αναδείξω 109 ΣΚΑΝΔΑΛΑ στην συνέχεια έχω δώσει και 2 συνεντεύξεις.Τώρα εσύ όχι μόνο δεν ξέρεις, αλλα΄χωρίς να ψάξεις με έκρινες σε μερικά λεπτά. Ετσι μου δίνεις την ευκαιρία να σε ρωτήσω να μου πείς ΕΣΥ αγαπητέ τι έχεις κάνει για την πατρίδ ακαι τους ΕΛΛΗΝΕΣ;

  2. κύριε Χατζησάββα θα σας παρακαλέσω να είστε συνεχώς παρών σε τέτοιες αποκαλυπτικές εκπομπές γιατί δεν θα μπορέσουμε πουθενά αλού εμείς οι κοινοί θνητοί να μάθουμε κανα δυο αλήθειες για το πως κινείτε το πολιτικό σύστημα και την αξιοπιστία του…. ουδείς άγιος, αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι ειδικά σ αυτη τη δύσκολη εποχή που περνάμε οι έλληνες δεν θα πρέπει να γνωρίζουμε έστω και με αυτό το τρόπο μερικές αλήθειες για τους σωτήρες μας.. τα θερμά μου συνχαρήτηρια σε σας, στον κύριο Παπαζήση, αλλα και στα κατοχικά νεα που σας φιλοξενούν.

    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ – ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ GreekMan ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ – ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ – ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΥΠ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ

  3. συγνωμη ρε παιδια,αυτη η καραμελα με τους “πρωην πρακτορες της Ε.Υ.Π” μου φαινεται οτι κραταει πολλα χρονια…..τι ακριβως ειναι οι “πρωην πρακτορες” ,τι επαγγελμα ειναι αυτο μπορει να μου εξηγησει κανενας??
    στο φτωχο μου το μυαλο ενας”πρωην πρακτορας” που ειναι ολη μερα στα καναλια και ξεκατινιαζεται με σκανδαλα,εξοπλισμους,και μυστικα του κρατους η θα επρεπε να ειναι σε οχταοροφο μπουντρουμι,η σε καποιο χαντακι πυροβολημενος……
    παραδεχομαι οτι δεν εχω ιδεα πως λειτουργει το κρατος,ο στρατος και οι υπηρεσιες τους….απεχω συνειδητα,ακομα και εις βαρος μου,εχω δυσανεξια,αλλεργια,απεχθεια…..μπορει ομως καποιος πιο σχετικος απο μενα να μου εξηγησει τι ειδους σουρεαλισμος ειναι αυτος?εμεις γιατι τον ακουμε ενθουσιασμενοι λες και κοιταμε τιποτα μυστικα απο κλειδαροτρυπα?για ποια υπηρεσια πληροφοριων “δουλευει” αυτος ο κυριος?την ελληνικη,την αμερικανικη,την ισραηλινη,την τουρκικη,τη γερμανικη???και τι επαγγελμα κανει και εχει εταιρεια με φπα εκατομμυριων…?
    και τι ακριβως ζητουσε και του ζητησαν μιζα???εχει συνταξιοδοτηθει απο το δημοσιο και ειναι “πρωην”?ειναι δημοσιογραφος?ειμαστε εμεις βοδια αποβλακωμενα?
    οποιος καταλαβαινει καλυτερα ας μου εξηγησει κατι,γιατι η “πραγματικοτητα “με ξεπερναει ωρες ωρες…..

    1. ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΡΟΔΟΣ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ ΙΔΡΥΤΗΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ& Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΓΑΠΗΤΕ – ΕΠ/ΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1984 ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΕΔΙΝΑ “ΨΩΜΙ” ΣΕ 100 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΒΑΡΟ ΠΟΙΑΝΟΥ
      ΕΓΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΠ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΕΚΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ – ΚΑΙ ΑΠΡΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΟΥΣΙΑ ΜΟΥ – ΗΛΠΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΙΘΗΝΑ – ΚΑΙ ΤΟΣΥ ΠΙΣΤΕΨΑ – ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ …..ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ….—ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΤΝ ΧΑΡΕΙΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ

      1. κε Χατζησαββα ευχαριστω πολυ για τις εξηγησεις,θεωρω πολυ τιμιο που απαντησατε προσωπικα….δεν μπορω να κρινω πραγματα που δεν γνωριζω,
        ουτε ειχα τετοια προθεση,τα μυνηματα μας εδω ειναι αφορμες για συζητηση πιο πολυ….μαλλον το ξερετε καλυτερα απο εμενα οτι ειναι η εποχη της μπαρουφας,της παραπληροφορησης και της προπαγανδας….και ειναι πολυ δυσκολο να μην ειμαστε δυσπιστοι,ακομα και με ανθρωπους που εχουν ισως και τις πιο ειλικρινεις προθεσεις.παραμενω με πολλες αποριες, αλλα ειλικρινα εκτιμω τη σταση σας,και υποσχομαι να μην ξανακανω καποιο αρνητικο σχολιο πριν ερευνησω καλυτερα….
        οσον αφορα εμενα,ενας απλος ανθρωπος ειμαι,αυτοσυντηρητος απο τα 17 μου και αγαπω πιο πολυ τη γνωση και την ερευνα παρα την κριτικη….δεν ειχα βεβαια πολλα εκατομυρια οταν ημουν εικοσι χρονων και ουτε καμια προσβαση σε απορρητες πληροφοριες,οπως και οι περισσοτεροι φανταζομαι που διαβαζουν εδω μεσα…..
        δεν θα παρεξηγησω τους χαρακτηρισμους,
        εστειλα ενα πολυ εριστικο μυνημα,καταλαβαινω….
        και παλι ευχαριστω για την απαντηση σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *