Διαφημίσεις

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
-κ. Μέρκελ η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης που χάνεται στο σκοτάδι και τον Θάνατο είναι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, μην την χάσετε και εσείς και το Έθνος σας, είναι κρίμα….

Τα γεωπολιτικά παιχνίδια έρχονται και παρέρχονται η πραγματική Ιστορία μένει.

Ξεσηκώθηκε ο Ουρανός με τα μεγαλειώδη Συλλαλητήρια- Προσκλητήρια της Θεσσαλονίκης και τρόμαξε η Οικουμένη.

Τρόμος πραγματικός…και να τι έγινε;

« Μέρκελ σε Ζάεφ: Καλωσορίζω τον Μακεδόνα Πρωθυπουργό»

«Αίσθηση προκάλεσε η προσφώνηση της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ προς τον Ζόραν Ζαεφ, στην αρχή της συνέντευξης Τύπου, η οποία τον αποκάλεσε «Πρωθυπουργό της Μακεδονίας».

Η Αγκελα Μέρκελ, μιλώντας πρώτη στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό των Σκοπίων, στην ομιλία της αναφερόμενη στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, χρησιμοποιούσε τον όρο «Μακεδονία».

Τα τελευταία δέκα χρόνια, μια λύση δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά όσο τώρα και θα ήταν βεβαίως πολύ ωραίο εάν θα μπορούσαν να γεφυρωθούν οι υπάρχουσες δυσκολίες.

Αυτό θα σήμαινε πολλά για τη χώρα της «Μακεδονίας», αλλά και για την Ελλάδα. Διότι διενέξεις υπάρχουν αρκετές στην περιοχή και κάθε διένεξη που επιλύεται, είναι κάτι καλό», δήλωσε η κ. Μέρκελ. http://www.kathimerini.gr/ 21 Φεβρουαρίου 2018

Τελικά τα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και αυτό των Αθηνών έγιναν εκδηλώσεις ΗΧΟΥ και ΦΩΤΟΣ στα ξένα ΜΜΕ και όλοι τους μούτρωσαν γιατί διαπίστωσαν ότι σκανδαλωδώς σκύβει και φιλάει ο ΟΥΡΑΝΟΣ αυτό το μέρος που το αδίκησαν κατά επανάληψη.

Ούτε καν υπολογίζουν το θέλημα του Ελληνικού Λαού που εκφράστηκε τόσο δυναμικά.
Φυσικά πότε το υπολόγισαν ;

Και συνεχίζουν ακάθεκτοι να παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια με την Ιστορία και την Μακεδονία που είναι ο ΚΛΗΡΟΣ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

ΠΡΟΣ το Βερολίνο:

« Τα Χρυσόβουλα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ είναι αδιαπραγμάτευτα»

Όποιος τα πειράξει φαίνεται να λαμβάνει αρμόδια ΕΝΘΕΟ ΜΙΣΘΑΠΟΔΟΣΙΑ.

« Τι μας λένε οι κώδικες Λ’ 66 και Ι’ 31 της Λαυριώτικης βιβλιοθήκης;   

« Όταν οι Απόστολοι έβαλαν κλήρο τις περιοχές στις οποίες θα κηρύξουν, ζήτησε και η Παναγία να πάρει κλήρο για να κηρύξει το Ευαγγέλιο. Ο κλήρος έδειχνε την περιοχή Ιβηρίαν σημερινή Γεωργία.    

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ όμως παρουσιάστηκε και είπε στην Παρθένο ότι η πραγματική περιοχή στην οποία θα βρεθεί θα είναι η Μακεδονία και το Όρος Άθως.   

Κατά την γενική Αγιορείτικη παράδοση, η Κυρία Θεοτόκος με τον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο, ταξίδευε με πλοίο από την Παλαιστίνη στην Κύπρο, για να επισκεφτεί τον Άγιο Λάζαρο (τον αναστημένο εκ νεκρών). 
   
Λόγω όμως μεγάλης τρικυμίας και με υπερφυσικό τρόπο, το πλοίο βρέθηκε στον Άθω και συγκεκριμένα στο λιμάνι του Κλήμεντος στη Μονή Ιβήρων.   

Εκεί οι κάτοικοι του Άθω, οδηγούμενοι από τη θεία Πρόνοια, έσπευσαν να υποδεχθούν την μητέρα του Κυρίου μας Παναγία και αφού άκουσαν τη διδασκαλία της δέχθηκαν το Χριστιανισμό.» 

Δεν πρόκειται για αλυτρωτισμό ή στείρο ακραίο εθνικισμό γνωστής κοπής , η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι η ίδια η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Σας παρακαλούμε κ. Μέρκελ διαβάστε πάλι την ιστορία της Μακεδονίας, αν όχι θα χάσετε …

-Εδώ σε αυτή την γη έρχονται συντοπίτες σας και προσκυνούν το μέρος που αποβιβάστηκε στην Ευρωπαϊκή ήπειρο για πρώτη φορά ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ των Εθνών Παύλος που με τον Ευαγγελικό Λόγο του μας έκανε ανθρώπους για να μην παραμείνουμε υπάνθρωποι με ζωώδη ένστικτα.

-Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ευλόγησε αυτό το μέρος της Μακεδονίας και η ευλογία του διαχύθηκε σε ολάκερη την Ήπειρο Της Ευρώπης.

-Η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης που χάνεται στο σκοτάδι είναι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

-κ. Μέρκελ μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία, πάτε χαμένοι.
Να γιατί…

«Ολόκληρη η Ευρώπη μυρίζει θάνατο.

Τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια κηρύττουν το θάνατο.

Οι ευρωπαίοι λογοτέχνες κηρύττουν το θάνατο, οι πολιτικοί τους δουλεύουν για το θάνατο, οι δάσκαλοί τους σπέρνουν το θάνατο στη ψυχή των νέων.

Η Ευρώπη δεν θέλει να ξέρει για τη ζωή μετά το θάνατο….

Αδερφοί μου, η τραγωδία της Ευρώπης βρίσκεται σ’αυτό, δηλαδή στο γεγονός ότι αρνήθηκε το Βασίλειο της αιώνιας ζωής.
Έχτισε την ένωση με το θάνατο και μόλις δέθηκε με το θάνατο, δέθηκε και με τον Άδη….»
Πηγή: Από Το Βιβλίου Του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Αχρίδος «Μέσα Από Το Παράθυρο Της Φυλακής, Μηνύματα Στο Λαό», Εκδόσεις «Ορθόδοξος Κυψέλη». http://www.diakonima.gr/

Καρδιά της Ελλάδος η Μακεδονία. Καρδιά της Μακεδονίας το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. Καρδιά του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ η ΠΑΝΑΓΙΑ της Μακεδονίας.

Η Μακεδονία παράγει συνέχεια ήθος και πολιτισμό.

Η Μακεδονία δεν ζητάει δικαίωση γιατί εσείς θα έρθετε σύντομα ταπεινοί προσκυνητές της για να λάβετε ιστορική δικαιοσύνη.

Με Πίστη και Ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

newsalamina



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Μέρκελ ρώτησες την ΠΑΝΑΓΙΑ για την Μακεδονία; Αν όχι …”
  1. ΤΟΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ. ΟΥΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ…ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!
    ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΕΤΟΙΑ ΑΞΙΖΟΥΜΕ…ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.
    Η NOVARTIS ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΣΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΊΤΕΥΣΗΣ…ΠΟΥ’ΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΥΠΟΥΛΕ…ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!

  2. Κύριε Βαρδάκα,

    δεν έχω σπουδάσει νομική ούτε οικονομικά, αλλά θέλω παρακαλώ να διερευνήσετε την εξής σκέψη μου:
    Όποιος ψηφίσει υπέρ της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος, θα έχει διατελέσει εθνική προδοσία, εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας.
    Η ποινή για την εσχάτη προδοσία είναι ισόβια φυλάκιση, αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή και η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών του Βαγγέλη Τούρκογλου (νυν Ευάγγελου Βενιζέλου).
    Η αναγνώριση αυτή του γειτονικού μας κρατιδίου με το όνομα Μακεδονία θα αρθεί νομίμως από την μελλοντική μας πατριωτική κυβέρνηση, μόλις οι νυν κυβερνώντες μας καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία.

    Η εσχάτη προδοσία ισχύει και για όλους αυτούς που καταχρέωσαν, αυτούς που ξεπούλησαν και ξεπουλάνε την Ελλάδα.
    Αναφέρομαι στο δήθεν χρέος μας, που το 70% του προέκυψε από τις «χρηματοδοτήσεις» των ιδιωτικών τραπεζών μας που διαχειρίζονται Ευρώ. Περισσότερα από 220 δις έδωσαν οι προδότες πρώην πρωθυπουργοί μας Παπανδρέου, Παπαδήμος και Σαμαράς (ξεκίνησε με τα 23+5 δις ο Καραμανλής), για τις “ανακεφαλαιοποιήσεις” των τραπεζών μας και ως “κρατικές εγγυήσεις” τους.
    Και επίσης δεν πρέπει κανείς να φοβάται αυτό το υπέρογκο χρέος, αφού υπάρχει το πρόσφατο παράδειγμα της Ισλανδίας. Εκεί φαίνεται το πόσο εύκολα ένα τέτοιο χρέος δεν αποπληρώνεται και στη συνέχεια διαγράφεται αυτό από τα διεθνή δικαστήρια.
    Και μόλις αυτοί που τα έκαναν κλειστούν φυλακή για εσχάτη προδοσία, όλα τα ξεπουλήματα που τα μηδαμινά τους έσοδα πήγαν για το δήθεν χρέος μας (λιμάνια, αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΕΛΒΟ, κλπ κλπ), θα επιστραφούν στο δημόσιο.

    Θα εξηγήσω τώρα γιατί δεν έπρεπε μόνοι μας να χρηματοδοτήσουμε το τραπεζικό μας σύστημα.
    Αυτό που πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε είναι ότι την οποιαδήποτε χρηματοδότηση των τραπεζών («ανακεφαλαιοποιήσεις» και «κρατικές εγγυήσεις») την αναλαμβάνει η χώρα από μόνη της, μόνο εφόσον έχει εθνικό νόμισμα που το εκδίδει η ίδια. Και μόνο τότε. Και μόνο επειδή εκδίδει μόνη της το χρήμα. Και ακριβώς επειδή η χώρα εκδίδει μόνη της το χρήμα. Αυτό γίνεται ανέκαθεν, από τη δημιουργία του χρήματος και του τραπεζικού συστήματος. Στην Ελλάδα, επειδή ακριβώς έχουμε Ευρώ, τη χρηματοδότηση των τραπεζών θα έπρεπε να την αναλάβει η ΕΚΤ που εκδίδει το Ευρώ, αφού αυτή εκδίδει το χρήμα.
    Θα έπρεπε…
    Δεν μπορεί η ΕΚΤ να συμμετέχει μόνο στα κέρδη και τη χασούρα να την αναλαμβάνει μόνο του το κάθε κράτος.
    Και προσέξτε, μπορεί αυτό που γράφω να ακούγεται από κάποιον ειδήμονα πολύ ερασιτεχνικό. Γράφω ότι η ΕΚΤ θα έπρεπε να αναλάβει τη χρηματοδότηση όλων των τραπεζών.
    Θα το εξηγήσω και αυτό λοιπόν:
    Καταρχάς είμαι σίγουρος ότι οι ελληνικές τράπεζες δε χρειάζονταν περισσότερο χρήμα ακόμα και από το ετήσιο ΑΕΠ της χώρας, ακόμα και από τις συνολικές καταθέσεις μας, τόσο σύντομα για …χρηματοδότηση. Άρα όλο αυτό με το «χρέος» μας είναι κόλπο των διεθνών τοκογλύφων, μπορεί με «συνεργάτες» το ίσως διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα, για να μας αρπάξουν ολόκληρη τη δημόσια περιουσία μας.
    Στη συνέχεια θα αναφέρω πως όταν παλαιότερα επί δραχμής χρειάζονταν χρηματοδότηση η …Τράπεζα Κρήτης, έκανε τον έλεγχο η Τράπεζα της Ελλάδος και στη συνέχεια η Ελλάδα χρηματοδοτούσε. Ολόκληρη η Ελλάδα και όχι η …Κρήτη. Που σημαίνει ότι η ΕΚΤ θα έπρεπε να ελέγξει εάν πραγματικά κάποια τράπεζα χρειάζονταν τόσο χρήμα για ανακεφαλαιοποίηση και μετά ολόκληρη η ΕΕ να χρηματοδοτούσε. Και αναφέρομαι σε όλες τις τράπεζες της ΕΕ που διαχειρίζονται Ευρώ. Η ΕΕ θα έπρεπε να χρηματοδοτήσει όλες τις τράπεζες της Ευρώπης και άρα όλες οι χώρες να συμμετείχαν, ανάλογα όμως με την οικονομική δυνατότητα της κάθε χώρας.
    Είναι λοιπόν φανερό ότι αυτές οι ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών είναι εκβιασμός. Είναι οικονομικός στραγγαλισμός όποιων χωρών επιθυμεί το σύστημα.
    Δεν είναι άλλωστε τυχαίο οι ελληνικές τράπεζες σε περίοδο κρίσης να «χρειάστηκαν» περισσότερα από 220 δισεκατομμύρια Ευρώ σε δυόμιση χρόνια και αυτά να προστέθηκαν στο δημόσιο χρέος της Ελλάδας. Και πριν και μετά από αυτά τα δις που πήραν για «χρηματοδότηση» οι τράπεζες μας, χρειάστηκαν μόνο κάτι εκατομμύρια…

    Δείτε και το διάγραμμα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΔΝΤ, εκεί φαίνεται πολύ καθαρά αυτό που λέω.
    http://www.indexmundi.com/greece/public_debt.html

    Έναν λογιστικό έλεγχο του Δημοσίου χρέους θα πρέπει να διενεργήσουμε. Δεν μπορεί ξαφνικά να χρωστάμε το …170% του ΑΕΠ της χώρας, εκεί που για πολλά χρόνια χρωστούσαμε γύρω στο 100% του ΑΕΠ.

    1. Ούτε για τα 220 δισεκατομμύρια Ευρώ με τα οποία χρηματοδοτήσαμε το τραπεζικό μας σύστημα έχω αποδείξεις, έκανα όμως μια απλή προσθαφαίρεση:
      Αρχές του 2009, χρωστούσαμε 290 δις. Πριν εννέα χρόνια το χρέος μας ήταν λοιπόν 290 δις. Υπερβολικό βέβαια και δε θα εξηγήσω τώρα με ποιο τρόπο και για ποιο λόγο χρωστούσαμε τόσα πολλά, αλλά το χρέος μας τόσο ήταν.
      Και ήταν 290 δις και επειδή ο Καραμανλής είχε δώσει το Δεκέμβιο 2008 (με δανεικά-εγγυήσεις της ΕΕ) στις ιδιωτικές μας τράπεζες που διαχειρίζονται Ευρώ, ως κρατικές εγγυήσεις, 23 δισεκατομμύρια Ευρώ (και άλλα 5 δις λίγο πριν). Και επειδή αυτός παραιτήθηκε, οι τράπεζες το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων το επέστρεψαν (αργότερα όμως).
      Δεν τα “χρειάστηκαν” επειδή δεν ήξεραν τι, πως και γιατί αυτός παραιτήθηκε. Και οι ίδιες αυτές τράπεζες στη συνέχεια δεν επέστρεψαν ποτέ τίποτε άλλο, παρά τα πολλές δεκάδες δισεκατομμύρια Ευρώ που “χρειάστηκαν”.
      Το 2010 με τον Παπανδρέου δίναμε για τρία και κάτι χρόνια περίπου 20 δις το χρόνο με μηδενικό επιτόκιο, για τη μείωση του τεράστιου χρέους μας (μια ευγενική …χορηγία της ΕΕ).
      Το 2012 κάναμε με τον Παπαδήμο το εγκληματικό PSI όπου όλα μας τα δημόσια ταμεία έδωσαν περίπου 100 δις για αυτό το χρέος (χώρια από αυτά που “έδωσαν” οι ιδιώτες).

      Σύνολο 290 δις – 28 δις – περίπου 70 δις – περίπου 100 δις = λιγότερο από 100 δις.

      Άρα το Δημόσιο χρέος της χώρας θα έπρεπε να είναι ούτε 100 δις. Και τα περίπου 20 δις το χρόνο που συνεχίζουμε να δίνουμε και μετά τη λήξη των μηδενικών επιτοκίων, για την εξόφληση των τόκων του χρέους των 320 δις, θα έπρεπε να μειώνουν κανονικά το πραγματικό χρέος των ούτε 100 δις. Και όχι να είναι μόνο οι τόκοι για το δήθεν Δημόσιο χρέος μας των 320 δις. Και άρα αυτό το πραγματικό χρέος μας των ούτε 100 δις θα έπρεπε με τα 20 δις το χρόνο που δίνουμε, να τείνει προς το μηδέν…

      Αυτά τα αρκετά περισσότερα από 220 δισεκατομμύρια Ευρώ (320 που είναι τώρα το χρέος μας, συν τους τόκους που δίνουμε τα τελευταία χρόνια, μείον ούτε 100 που θα έπρεπε να είναι) τί ακριβώς είναι;

  3. ΟΙ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

    Και έτσι καλά μου παιδάκια τελειώνουν πολύ σύντομα τα ψέματα… πόσο σύντομα;
    Ώσπου να γίνει το πρώτο μπαμ από έξω, και θα δείτε τους 5.000.000 των χοτ σποτ της Ελλάδος ποιος θα τους φυλάει, ποιος θα τους ταΐσει, και ποιος Καμένος και Ευρώπη θα σώσει τους Έλληνες από την οργή των ….;
    ***

    Από ποιόν εχθρό μας φυλάνε;
    Τους ισλαμιστές;
    Τους βάρβαρους;
    Τους κλέφτες του Ελληνισμού;
    Ουαί στραβάδια!!!
    ***

    Η ιουδαϊκή παιδεία του κράτους στα σχολεία των Ελλήνων, όπως την παρουσιάζουν οι σοδομιστές των Υιών του φωτός.
    Σαν πρόβατα έχουν τα παιδιά μας…
    Αυτοί οι τρεις τέχνη παρουσιάζουν… το τι κάνουν στους χριστιανούς… Με την γυναίκα να ποδοπατά και να βεβηλώνει τα χρηστά μας.

    Η πόρνη Βαβέλ τους… παρουσιάζουν την φάτνη των παιδιών μας, που ως τα προβατάκια από το νηπιαγωγείο τα σταυλοποίησαν στης ανθρωπιάς τους το στέμμα…στους υιούς του ανθρώπου…

    Ο Ιησούς Χριστός γουρούνια αποκαλούσε τους ομοφυλόφιλους και έχιδνες αποκαλούσε τις μάνες τέτοιων παιδιών.

    Ιωάννης εν Χριστώ

  4. ποιηματακια για να χαιρονται τα παιδακθα .ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ ..ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΓΘΑ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ .ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΟΥ ΕΚΕΓΑΝ ΤΟ ΤΙ Κ@ΛΟΔ@ΧΤΥΛΟ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ..ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ …ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΘΕΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *