Διαφημίσεις

Η ώρα της κατάργησης των κέντρων νεοσυλλέκτων από τη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων έφτασε! Έτσι, από την επόμενη ΕΣΣΟ (2018 Β ΕΣΣΟ), που μπαίνει τον Μάρτιο, οι νέοι οπλίτες θα παρουσιάζονται σε 23 διαφορετικά «σημεία υποδοχής», τα οποίαείναι μονάδες υποδοχής που

βρίσκονται στις περιοχές όπου και θα υπηρετήσουν τη θητεία τους οι στρατεύσιμοι. Εκεί, θα παραμένουν έως 3 ημέρες για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και για να παραλάβουν ιματισμό και στη συνέχεια θα προωθούνται στις μονάδες για το υπόλοιπο της θητείας τους…

Όλα αυτά βεβαίως είναι λεπτομέρειες, αφού όλο και κάπου θα παρουσιάζονταν οι νεοσύλλεκτοι. Το μέγα θέμα, είναι η τύχη των «παλιών» στρατοπέδων. Τι θα γίνουν; Κανένας «αρμόδιος» δε δίνει σαφή απάντηση. Γιατί; Διότι, από το προσεχές καλοκαίρι, οι Τσιπροκαμμένοι θα τα μετατρέψουν σε hotspots, για να υποδεχθούν «προσφυγάκια»! Πρόκειται για έτοιμους χώρους, δυο-τρεις μέρες θα κάνουν οι στρατιώτες με τις εργασίες των μετατροπών και θα δοθούν προς χρήση στους νέους «δικαιούχους» τους! Η δε εγκατάσταση των «προσφύγων» θα γίνει άμεσα (μέσα σε μια νύχτα!), για να φέρουν τους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών προ τετελεσμένου γεγονότος!

ethnikismos.net



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “ΙΔΟΥ ΤΑ 13 ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ HOTSPOTS!”
  1. Μας περικυκλωνουν …. ολα ετοιμα για την μοντερνα και νομιμη γενοκτονια των Ελληνων.
    Ο αμαχος πληθυσμος θα βρισκεται σε μεγαλο κινδυνο σε περιπτωση επιστρατευσης.

  2. Κλείνουν τα στρατόπεδα εκπαίδευσης στρατιωτών για να δημιουργήσουν κέντρα υποδοχής μεταναστών.

  3. hellas-now.com/%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b1%cf%81%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%ba%ce%bf%ce%b9/(!!!)

  4. Αυτό το πράγμα είναι απίστευτο. Το χειρότερο είναι ότι ελάχιστοι ενδιαφέρονται ή προετοιμάζονται για ότι έρχεται, προτιμούν το facebook, το κινητό, τις διασκεδάσεις. Τώρα μόνο ο Θεός μπορεί να μας σώσει, χρειάζεται μετάνοια. Όποιος έχει λίγη λογική δεν καταλαβαίνει γιατί η διαβολική μασονία προωθεί την ομοφιλοφιλία, πεδαιραστία, τα σατανικά σύμβολα και όλες τις διαστροφές; Γιατί απλά θέλει να απομακρυνει τον ανθρωπο από το Θεό και να τον στείλει στην κόλαση από μίσος επειδή γνωρίζουν τι τους περιμένει.
    Αποκάλυψη 12:12 … ουαί εις τους κατοικούντας την γην και την θάλασσαν, διότι κατέβη ο διάβολος εις εσάς έχων θυμόν μέγαν, επειδή γνωρίζει ότι ολίγον καιρόν έχει.

  5. Ώστε κλείνει και το μεγάλο Πεύκο… Μάλιστα… Μετά να φανταστώ θα γίνει και κατάργηση των ειδικών δυνάμεων; Πολύ ωραία, δεν θα θεωρείται κι αντιποίηση αρχής το να φορούμε τον μπερέ και τα σήματα. Μια χαρά! Και δυο τρομάρες φυσικά… Ευχαριστούμε τους πολιτικούς που με την στάση τους, θα κάνουν τους Έφεδρους επίσημους, διότι δεν θα υπάρχουν άλλοι, οπότε θα χουμε κι αναγνώριση, θα φέρουμε και το εθνόσημο μιας και θα το καταργήσετε και θα είμαστε επισήμως, οι Έλληνες, των οποίων καταλύθηκε η εθνική κυριαρχία και το σύνταγμα, άρα και διεθνώς αναγνωρισμένοι στον ΟΗΕ. Ευχαριστούμε για την προοπτική που μας ανοίγεται, θα σας το ανταποδώσουμε, μ έναν γρήγορο θάνατο! Επωνύμως: ΚΔ Ζάρρας Μάρκος 2010 ‘Δ ΕΣΣΟ (Στείλτε μας μερικά πρακτοράκια του σόρος για ζέσταμα, η και τίποτα ένοπλους για σκοποβολή)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *