21:20 - 16/02/2018

Με μουσικούλα ενεργοποιουνται ολα ….

Διαφημίσεις

..Για αυτο τα λενε τραγουδια … του Τραγου η ωδη !….

Τωρα ποιον αναπαριστα ο τραγος και πως τα μαθαινουμε σημερα τα γραμματα ειναι μια αλλη ιστορια που εχει να κανει με ολους αυτους τους νικητες της ανθρωπινης ιστοριας..

Α μια και ειπα ιστορια .. ειμαστε σε στιγμη που παλι η σελιδα της θελει να γεμισει με νικητες η χαμενους .. με ωδες και μαχες ..!

Μετα απο αυτη την σελιδα θα μαθουμε οτι θελει ο νικητης ξανα …δεν ειναι αναγκαστικα παντα η αληθεια …δεν ειναι αναγκαστικα γραμμενη η επομενη σελιδα !!…

Ασε που ποτε κανεις δεν μπορει να γραψει οτι δεν καταλαβε η οτι δεν ειδε … !

Ποιος να περιγραψει το αορατο σε μια μαχη η πως να αφηγηθει μια μικρη κλωτσια στο ντομινο της ιστοριας …οταν αυτο το ντομινο ηταν ποιο πριν απο αυτον;;…Τι ειπα τωρα παλι;..

Τυχαιοτητα κυριοι …random statistics … συγχρονικοτητα … που ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να αναγνωρισει … κανεις λεμε τωρα πφφφφ …!

Ειναι καλο οτι τελικα το χαος – η τυχαιοτητα – η συγχρονικοτητα θα αναλαβουν τα προβληματα μας ;

Αφου δεν εχεις κανεναν αλλο να το κανει~~… Αφου δεν φροντισες να εχεις καποιον να μπορει να το κανει!!

Μα δεν εχουν υπολογισει οι μεγαλες δυναμεις τους ασταθμητους παραγοντες ; η αυτα που λες σαν συγχρονικοτητα;

Οχι δεν εχουν την γνωση να το κανουν … δεν τους αφηνει η ταμπελα της κρυφης πιστης τους να το κανουν!

Ισως καπου εδω στην ιστορια …σε αυτη την σελιδα να ειναι προδιεγραμμενο να γραφθει και να σημειωθει η εμφανιση του χαοτικου στις αποφασεις και τα σχεδια των ανθρωπων…ισως να ειναι η στιγμη οπου το “θαυμα” τα βαζει με το σκοτος …αλλα …ας μην γινομαστε γραμμικοι…το δικο μας θαυμα ειναι η κακη στιγμη για τους αλλους … πως ειναι δυνατον ;

Αρα ας μιλησουμε ξεκαθαρα…νικητης ειναι και θα ειναι παντα αυτος που δημιουργει το πεδιο εκδηλωσης …!

Ποσες φορες Θα χρειαστει ακομα να σας το ξαναπω ;

Παμε να ακουσουμε μουσικουλα ..να αφαιθουμε μεσα στο ελληνικο μυαλο μας..να ταξιδεψουμε στα θελω της ψυχης μας … να ζητησουμε αυτα που θελουμε σαν να εχουν ηδη συμβει ..!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Η ΘΑΛΑΣΣΙΝΉ 02/16/2018 @ 9:55 ΜΜ

    Τελικά το ντόμινο με τη Δώρα είναι αυτό που ζούμε το τελευταίο μήνα;

  2. Στέλιος Κομοτηνή 02/17/2018 @ 12:01 ΠΜ

    Ελληνική μπαντάρα αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες FIREWIND – Ode To Leonidas (OFFICIAL VIDEO) – YouTube
    Βίντεο για FIREWIND – Ode To Leonidas (OFFICIAL VIDEO) – YouTube YouTube‎ · ‎FireTV▶ 6:05

    16 Δεκ 2016 – Μεταφορτώθηκε από FireTV
    FIREWIND – Ode To Leonidas (OFFICIAL VIDEO). Taken from the album “Immortals” – out now! iTunes …

  3. Ηταν τόσο έντονη η παρόρμηση για μουσική ,τραγούδι και ρυθμό.
    Καποιοι δεν το ένιωσαν.
    είναι μετά τα μεσάνυχτα και η μουσικη ακούγεται δυνατά.
    Με στεναχωρεί που δεν το ένοιωσαν και άλλοι.
    Με στεναχωρεί που δεν το ένοιωσε και αυτός που περίμενα να το κάταλάβει μόνος του
    Το τραγούδι όμως και ο ρυθμός δεν ακούν τίποτα συνεχίζουν στην ίδια ένταση .
    Ετσι σαν παρόρμηση σαν ευχή ,σαν αντίδοτο.
    Για ΠΑΝΤΑ

  4. ευδοκία 02/17/2018 @ 2:10 ΠΜ

    Μην φοβάστε.Αυτή η γη είναι ζωντανή ακόμα.Ήρθε η στιγμή που οι μικροί ήρωες,τα αντισώματα θα έλεγα, απέναντι στον παγκόσμιο καρκίνο έχουν ενεργοποιηθεί.Μην φοβάστε.Τους μεγάλωσε ΑΥΤΗ.Τον έμαθε πλέον ΑΥΤΟΝ τον κυκλικό.Όταν κλείνει ο κύκλος θέλει το μερίδιο του.Μην φοβάστε.

  5. ΝΑΟΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ
    https://www.youtube.com/watch?v=auHPp8pPfoA

  6. Παραλήρημα 468: Πάνω από την Ελλάδα υπάρχει ένας περιστρεφόμενος Χρυσός Σταυρός. Ο Σταυρός δημιουργεί μια σπείρα. Η σπείρα δημιουργεί έναν πράσινο τυφώνα με την αποτροπαϊκή ενέργεια του Πρωινού Αστέρα. Το πράσινο είναι το χρώμα του Anahata chakra της καρδιάς. Η καρδιά όλων των Ελλήνων επιδιώκει την προστασία της Ελλάδας και της Κύπρου και στοχεύει προς αυτή την κατεύθυνση. Ο πράσινος τυφώνας εκφράζει την καρδιά όλων των Ελλήνων ανεξαρτήτως ιδεολογίας και θρησκεύματος. Ο τυφώνας κατευθύνεται από το θέλημα όλων των Ελλήνων που είναι να φύγουν τα μαύρα σύννεφα πάνω από την Ελλάδα για να εισέλθει το φως του Ήλιου. Ο Απόλλωνας παίζει την μουσική του Αιγαίου με την Λύρα του και συντονίζει τα 7 ενεργειακά μας κέντρα. Τα μαύρα σύννεφα κατευθύνονται προς τον Τουρκικό στρατό που βρίσκεται σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση νευρικότητας. Από το βάθος της Αβύσσου ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος που σχηματίζει μια λέξη η οποία προκαλεί τρόμο στους εχθρούς του Ελληνισμού. Α-Π-Ο-Λ-Λ-Ω-Ν.

  7. Επικαλούμαι την πράσινη φλόγα της Αφροδίτης για την προστασία του Ελληνισμού και ορκίζομαι να υπηρετήσω την Παναγία Μητέρα Θεά σε αυτόν τον πόλεμο με την Κρόνια πανούκλα. Αντιστροφή του Κρόνου ΤΩΡΑ. https://www.youtube.com/watch?v=c7mMAcQgzg4

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*