Διαφημίσεις

Δείτε τι λέει για τον Τραμπ, την τεχνητή νοημοσύνη και το ταξίδι της ανθρωπότητας στον Αρη
Μια παράξενη συνέντευξη ενός νεαρού που ισχυρίζεται ότι έρχεται… από το μέλλον ανέβασε πριν από τέσσερις μέρες ένα κανάλι στο YouTube που ασχολείται με τα υπερφυσικά φαινόμενα, με το κλιπ να έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 330.000 προβολές.

Στο βίντεο του Apex TV βλέπουμε τον νεαρό Αμερικανό (του οποίου το πρόσωπο δεν αποκαλύπτεται και η φωνή έχει αλλοιωθεί για ευνόητους λόγους) να απαντά σε ερωτήσεις συνδεδεμένος σε έναν ανιχνευτή ψεύδους.

Ο «ταξιδιώτης» από το μέλλον, που αναφέρεται απλά ως Νόα, υποστηρίζει ότι ρίσκαρε τη ζωή του για να ταξιδέψει στην εποχή μας από το 2030. Μοναδικός του στόχος να εκπληρώσει την αποστολή του, που δεν είναι άλλη από το να μας προειδοποιήσει τι μας περιμένει μέσα στα επόμενα 12 χρόνια.
Ανάμεσα στις προβλέψεις του, είναι ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα επανεκλεγεί και θα ολοκληρώσει και την δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο, αλλά και ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα «εκτοξευτεί» με αποτέλεσμα στην εποχή του τα ρομπότ να μπορούν να «φροντίζουν» εξ ολοκλήρου ένα σπίτι χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση.

Όπως είπε ο νεαρός, το bitcoin θα διαδοθεί ακόμα περισσότερο, ωστόσο τα εθνικά νομίσματα δεν θα καταργηθούν. Όσο για το ποιος θα είναι επικεφαλής της Αμερικής το 2030, ο «ταξιδιώτης από το μέλλον» αναφέρθηκε σε μια μυστηριώδη φιγούρα ονόματι Ilana Remikee.

Στα… καλά νέα της ημέρας, οι άνθρωποι θα ταξιδέψουν στον Άρη το 2028 και, την ίδια κιόλας χρονιά θα ανακαλυφθεί και το ταξίδι στον χρόνο!

Παρεμπιπτόντως, μέσα στα επόμενα 18 χρόνια η αντιγήρανση φαίνεται ότι θα κάνει άλματα, αφού ο Νόα υποστηρίζει ότι στην πραγματικότητα είναι 50 ετών και έχει λάβει ένα ειδικό χάπι που τον κάνει να δείχνει 20 χρόνια νεότερος.

Πάντως στο βίντεο του Apex TV ο παράξενος αυτός άνδρας εμφανίζεται να λέει… την αλήθεια (ή τουλάχιστον να πιστεύει ότι τη λέει) αφού στην ερώτηση «είσαι πραγματικά ένας ταξιδιώτης από το μέλλον» η καταφατική του απάντηση «περνάει» με άνεση το τεστ του πολύγραφου.

Δείτε βίντεο: Ταξιδιώτης του χρόνου: Ήρθε από το 2030 και πέρασε τον ανιχνευτή ψεύδους!

protothema



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Ταξιδιώτης από το μέλλον περνά από ανιχνευτή ψεύδους και αποκαλύπτει τι… μας περιμένει!”
  1. Καλα κι εγω μπορω να κανω 100 προβλεψεις για το μελλον..Βγαινει ο καθενας και λεει την αηδια του. Φωτογραφιες και στοιχεια κανεις δεν φερνει.

  2. Αν πω στην συσκευή, πως είμαι σκόπιμος ψεύτης αλλά καταβάθος κρύβω αλήθειες μέσα στο ψέμα που θα πω και πως αυτό προέρχεται από κάτι που μπορεί να ισχύει η να μην ισχύει γιατί απλώς το νομίζω, οπότε αν αυτό που είπα, νομίζω πως είπα ψέμα αλλά δεν γνωρίζω αν είναι ψέμα η αλήθεια στην πραγματικότητα και τελικά αν πηγάζει από αλήθεια, αυτή η αλήθεια μπορεί να χει και μια δόση ψέματος μέσα η αν πηγάζει από ψέμα αυτό το ψέμα μπορεί να χει και μια δόση αλήθειας μέσα αλλά ας υποθέσουμε πως και αυτά, προέρχονται από ανάλογους τύπους σαν εμένα, που δεν γνωρίζουν τελικά αν είναι αλήθεια η ψέμα και απλώς νομίζουν, εκεί τι γίνεται; Θα μπορέσει να βρει το ψέμα απ την αλήθεια η συσκευή;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *