Διαφημίσεις

Των Ουρανιων Στρατιων Αρχιστρατηγοι,
Δυσωπουμεν Υμας Δεησεσι τεχησητε Ημεις,
Σκεπη των Πτερυγων της Αύλου Υμων Δοξης,
Φρουρουντες Ημας,
Προσπιπτοντες εκτενως και βοουντες εκ των
κινδυνων λυτρωσασθε Ημας,
ως Ταξιαρχαι των Ανω Δυναμεων.

Θα ηθελα να καταθεσω στην Αγαπη σας, αυτο το οποιο ειχα την Ευλογια να ζησω σημερα το πρωι.Αυτη την εποχη βρισκομαι στη Λεσβο και σημερα μαζι με τον δεκαχρονο Γιο μου ξεκινησαμε να παμε στον Ταξιαρχη,στον Μανταμαδο, για να Προσευχηθουμε ,για την Πατριδα Μας.

Στην διαδρομη παρατηρουσα αρκετα στρατιωτικα τζιπ με Αξιωματικους του Στρατου αλλα και οταν φτασαμε στο Μοναστηρι, υπηρχαν παρκαρισμενα.Μπαινοντας στην Εκκλησια Του Αρχαγγελου ακουστηκε μεσα απο το Ιερο, η Φωνη του Γεροντα Ιερεα ,να ευχεται και να ευλογει.Ηταν ομως τετοια η χρεια της που αμεσως ενιωσα οτι κατι πολυ ιδιαιτερο συνεβαινε εκεινη τη στιγμη.Μετα απο λιγο …..φανηκαν να βγαινουν απο το Ιερο ,Ενας -Ενας οι Αξιωματικοι Μας.Γεματοι κατανυξη αλλα και δεος,Εβλεπες στα προσωπα τους τα σκουπισμενα δακρυα τους.Τελευταιος βγηκε ο Γεροντας.

Στο προσωπο του, τα αχναρια της Θειας Χαρις που πριν απο λιγο ειχε περασει μεσα του για να πεσει στη συνεχεια, στα Κεφαλια των Πολεμιστων .Ηρθαν στο Μοναστηρι για να Εξομολογηθουν ,να παρουν Συγχωρεση και Ευλογια ,για να ειναι ετοιμοι για την Μαχη,για την Πατριδα.Ετοιμαζονται.Πλησιαμε τελευταιοι .Γεροντα ,του ειπα ,ηρθαμε και Εμεις να προσευχηθουμε για την Πατριδα Μας,Ευλογησον Γεροντα.Ανοιξε τα Χερια και κοιταξε
τον Ουρανο.

Μη Φοβασαι Κορη μου και δεν θα αφησει ο Θεος να χαθει η Πατριδα μας.Τα χωματα της ειναι Ματωμενα με το Αιμα των Αγιων και των Ηρωων της.Σταθηκα μετα , μαζι με το παιδι, μπροστα απο την αναγλυφη Εικονα Του Ταξιαρχη ,την φτιαγμενη απο Αιμα και Πηλο.

Του ζητησα πως στον Πολεμο που εδω και καιρο εχει ξεκινησει στους Ουρανους ,να δεχθει διπλα στο Δικο Του Ταγμα ,να πολεμησει και το Δικο Μας ,το Ταγμα των Ελληνων Αγγελων και πως να Μην Δωσει ο Θεος,αλλα αν συμβει και το κακο φτασει στη Γη και χτυπησουν οι Αγαρηνοι την Πατριδα Μας, τοτε να κατεβουνε οι Αγγελοι του απο τον Ουρανο στη Ελλαδα μας και να Πολεμησουν Διπλα στους Ελληνες.

Εδω θα ηθελα να προσθεσω λιγα λογια για την αναγλυφη Εικονα του Αρχαγγελλου.Τον 11ο μ.χ. αιωνα οι Σαρακηνοι πειρατες εξορμουσανε πολυ συχνα στα Ελληνικα νησια.Σε μια τετοια επιδρομη εφτασαν μεχρι το Μοναστηρι του Μανταμαδου.Σφαγιασαν ολους τους Μοναχους εκτος απο ενα δοκιμο καλογερι ,τον Γαβριηλ.Μετα απο υποδειξη του Ταξιαρχη κρυφτηκε πανω στη σκεπη του Μοναστηριου.

Οταν τελειωσε η σφαγη και φυγανε οι κουρσαροι,τοτε αυτος με το Αιμα των σφαγιασμενων Αδερφων του και με Πηλο ,επλασε αυτη την ιδια Μορφη που ειχε Οραματιστει.Την μορφη που τον ειχε Σωσει.

ΕΙΡΗΝΗ.Π



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ,Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ.”
  1. EIRINI ADELFI, TI OREA POU EISOUN STON ARXONTA MAS! KAI EGO EXO EISITIRIO GIA TIS 29 MARTIOU, EYXOMAI NA PANE OLA KALA, OI AGIOI THS LESBOU NA PRESBEBOUN GIA TIN PATRIDA MAS KAI EMAS TOUS AMARTOLOUS, MHPOS EXOUME SINANTITHI TIS PERASMENES XRONIES KATO, EGO EDO KAI TRIA XRONIA PIGENO KATHE PASXA, DOXA TON THEO!!! GNORISA MIA EIRINI APO ATHINA, OPOS KAI NA EXEI, METANOIA AP OTI FENETE ERXONTAI TA POLLI DISKOLA!!! POLLOUS XERETISMOUS APO STUTTGARDI

  2. Όταν προσεύχομαι για την πατρίδα παρακαλάω την Παναγία να μας φροντίζει και τον Ταξιάρχη να φυλάει τα σύνορα.Σκέφτομαι τη μορφή της Εικόνας να ίπταται γιγάντια και να κοιτάει κάπως περιφρονητικά τα μικροσκοπικά πλοία από κάτω που μάχονται για τα μικρά πράγματα του κόσμου τούτου, αλλά δυστυχώς σημαντικά για μας όσο είμαστε μέσα του και να κάνει μια ανεπαίσθητη κίνηση να τα φέρνει προς το Δίκαιο. Όταν άκουσα για το περιστατικό με τον εμβολισμό του Λιμενικού, είπα “ο Ταξιάρχης ήταν εκεί και δεν το άφησε να γίνει, δόξα τω Θεώ”.

  3. Άραγε γνωρίζουν όλοι ότι κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο Ταξιάρχης? Πολλοί λένε Μιχαήλ η Γαβριήλ αλλά ένας παπάς μου είπε ότι αυτό είναι εικασία. Κανείς δεν γνωρίζει το όνομα του, γενικώς όμως κανείς δεν ξέρει και πιανου θεού δεξί χέρι είναι, δηλαδή του Γιεχωβά η του Πατερα Ολλων. Διότι εάν δεν είχε γίνει η ένωση του ιουδαϊσμού με χριστιανισμό, σήμερα δεν θα μιλούσαμε καθόλου για Μιχαήλ και Γαβριήλ διότι αυτοί είναι οντότητες που αναφέρονται στην παλιά διαθήκη με γιεχωβά.
    Όταν μπεις μέσα στην εκκλησία είναι μια τεράστια εικόνα 2+ μέτρα με κόκκινη κάπα και ισοσκελή σταυρό στην ασπίδα του με ήλιο στο κέντρο, αυτό προϊδεάζει Επουράνιο πατέρα θεό όλων (ΔΙΑ). Οι κόκκινες κάπες και ισοσκελής σταυρός γενικά είναι του πατέρα ΔΙΑ, η ο Horus στην Αίγυπτο πάλι αναφέρονται οι κόκκινες κάπες.
    Όμως γνωρίζουμε ότι Μιχαήλ, Γαβριήλ και ότι τελειώνει σε «ηλ» είναι σεληνιακές δυνάμεις και ΟΧΙ του Πατέρα Θεού με σύμβολο τον Ήλιο, δηλαδή ηλιακές δυνάμεις.
    Από τα αρχαία χρόνια η Λέσβος γη των Πελασγών, του Ποσειδώνα και της Άρτεμης, αργότερα αναφέρετε ως η γη που έδινε το κρασί για τον Όλυμπο και ο Ερμής το μετέφερε στα Ολύμπια ανάκτορα. Σήμερα βλέπουμε κοινά χαρακτηριστικά στον Ερμή και στον Ταξιάρχη.

    1. Πρώτη φορά τ’ακούω αυτό και δε λέει και κανένας τίποτα. Ενδιαφέρον. Πάντως για την μεγάλη εικόνα που λες: Υπάρχει φωτογραφία πουθενά; Και κάτι ακόμα. Το σπαθί που χουν βάλει κάτω απ την εικόνα, μήπως το μπερδεύουν και είναι τύπος αρχαίας Θρακικής Ρομφαίας μπροστόβαρη; Τα σύμβολα που χει λαβή από κόκκαλο, τι δείχνουν πάνω; Κανένας δεν μας λέει απολύτως τίποτα και οι ντόπιοι του ναού αρνούνται να δείξουν και λεπτομέρειες. Και αρχίζουν και μου γυρνάνε τα μυαλά με την στάση τους όλοι αυτοί και ο Λιακόπουλος και όλοι όσοι παίζουν με τα νεύρα μας…

    2. Και στην τελική, ποια η ιστορία πίσω από αυτό το σπαθί, γιατί αυτό που βάλανε, έχει κάτι σύμβολα σαμουράι πάνω και ουδεμία σχέση με Ελληνισμό έχουν. Ποιος το βαλε και γιατί; Και γιατί λένε για θρύλους ότι το βαλε κάποιος με θαύμα και ένα κάρο βλακείες; Ακόμα και ο κάθε θρύλος πρέπει έστω να βγάζει νόημα, εκτός κι αν δεν τους ενδιαφέρει και απλά το χρησιμοποιούν για να τραβίξουν κόσμο στον ναό. Αν τελοσπάντων υπάρχει ουσία πίσω απ αυτό το κειμήλιο, αν είναι κειμήλιο όντως, γιατί δεν μιλάνε;;; Η άλλη βγάζει απ την εικόνα το σπαθί, το ανοίγει μισό, δεν το βγάζει τελείως απ τη θήκη καν, ποτέ, απαγορεύεται να το πιάσεις, γιατί ρε γαμώτο; Που είναι το πρόβλημα; Και το δείχνει και για λίγο, δεν κάνει να το δείξει πολύ… Τι πως και γιατί;

      1. Τα σύμβολα στην λεπίδα; Ούτε γι αυτά λέει κανένας τίποτα… Γιατί; Θέλω να μάθω! Θέλω να μάθω, αν στήθηκε μια ιστορία για εμπορικούς λόγους, η αν έχει κάποια ιστορία από πίσω όντως. Στην τελική, για ιστορικούς λόγους πρόκειται, σιγά μη πιστέψω σε θρύλους. Που κολλάει ο Ιάπωνας με την Ελλάδα;

    3. Συντηρούμε έναν θρύλο και δεν ξέρουμε για ποιον λόγο, ούτε από που προέρχεται, πως προέκυψε, ποιος τον διέδωσε και γιατί και γιατί δεν άνοιξε ποτέ τα χαρτιά του, γιατί δεν μπήκε ποτέ σε λεπτομέρειες και γενικά αποφεύγει. Για να τραβάει κόσμο και να χει μυστήριο; Αναπτύχθηκαν ολόκληρες θεολογικές ιστορίες γύρω από κάτι, για το οποίο δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα… Είμαστε ανώριμοι; Είναι δυνατόν; Πιστεύουμε κάτι για το οποίο δεν γνωρίζουμε τίποτα και λέμε και τις θεωρίες μας γι αυτό, δίχως στοιχεία πάλι… Αυτό το πράμα πρέπει να ξεκαθαρίσει! Δεν είναι δυνατόν ένας λαός, να δημιουργεί θρησκευτικής φύσεως θρύλους, να τους μετατρέπει σε πίστη και μετά σε κομμάτι της θρησκείας του, δίχως να γνωρίζει τίποτα γι αυτούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *