Διαφημίσεις

KORAKS: ΕΥΤΥΧΏΣ ΝΑ ΛΈΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΈΝΟΙ ΔΥΤΙΚΟΊ ΜΑΣ ΈΜΑΘΑΝ ΝΑ ΨΥΧ-ΑΓΩΓΟΎΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΆΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΌ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΌ ΤΡΌΠΟ, ΓΙΑΤΊ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΕΜΕΊΣ ΟΙ ΑΠΟΛΊΤΙΣΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΈΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΜΌΝΟΙ ΜΑΣ! ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΥΙΟΘΈΤΗΣΑΝ ΟΙ ΒΛΑΜΈΝΟΙ ΤΙΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΈΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΊΕΣ…ΚΑΛΉ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΏΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΈΣ ΤΟΥΣ!!!

ZOMBIE WALK ATHENS: ΑΊΜΑΤΑ, ΜΑΧΑΊΡΙΑ ΚΑΙ ΦΡΊΚΗ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΌΛΗΣ (PHOTOS)

Νεκροζώντανοι περπατούν αργά στο κέντρο της Αθήνας. Είναι φυσικά το Zombie Walk, μια παρέλαση στην οποία πλήθος κόσμου ντύνεται, μακιγιάρεται σα ζόμπι και περιφέρεται στην πόλη, πειράζοντας και ανατριχιάζοντας τους περαστικούς.

Το event αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια και διοργάνωση πολλών ομάδων που σχετίζονται με τις ταινίες και σειρές τρόμου, τη μουσική και το cosplay (διαγωνισμός μεταμφιέσεων).

Η φετινή συνάντηση αφιερώθηκε και πάλι στη δεκαετία ’80, τη σειράStranger Things και τις ταινίες του 1984 (Ghostbusters, The Terminator, Karate Kid, Gremlins, Nightmare on Elm, The Temple of Doom). Ζόμπι κάθε είδους, είναι φυσικά ευπρόσδεκτα!», τόνιζαν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές.

Το Athens Zombie Walk πραγματοποιήθηκε το απόγευμα το Σαββάτου.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

4 σχόλια στο “ZOMBIE WALK ATHENS: ΑΊΜΑΤΑ, ΜΑΧΑΊΡΙΑ ΚΑΙ ΦΡΊΚΗ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΌΛΗΣ (PHOTOS)”
  1. αστο χεστο το καραβι βουλιαξε ο καπετανιος φουστης το πληρωμα για δεσιμο κσι οι επιβατες να τρωνε χορτο Κσλσμων

  2. Αυτα ειναι καρναβάλια;;; Τα καρναβάλια ειναι κατι το ευχάριστο, το χαρούμενο, το όμορφο. Αυτα τα πραγματα προκαλούν φρίκη και αηδία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *