Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:44 - 11/02/2018

ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΕΙ….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ-ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρόσφατα στο εκκλησάκι του Αγίου Νεκταρίου στη Καμάριζα Λαυρίου μπήκε μια μαυροφορεμένη γυναίκα να προσευχηθεί.
Η νεαρή γυναίκα προσευχόταν θερμά γονατιστή κάτω από την Εικόνα του Χριστού.

Πέρασαν δύο ώρες και η γυναίκα συνέχιζε να προσεύχεται. Ο γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης κουρασμένος περίμενε τη μαυροφορεμένη γυναίκα να τελειώσει την προσευχή της για να κλείσει την εκκλησία.Την πλησιάζει και της λέει κοπέλα μου είμαι κουρασμένος και σε περιμένω για να κλείσω, και η γυναίκα απαντάει:
“προσεύχομαι στην Εικόνα του Υιού μου για την Ελλάδα γιατί θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση”.

ΠΗΓΗ….http://taxidixoristaftotita.blogspot.gr/2015/07/blog-post_20.html?spref=fb

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ,ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΜΕΛΙΝΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ,ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ,ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΕΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΚΟΥΡΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΤΟΥ.Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΕΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΗΤΑΝ ΕΥΣΕΒΗΣ,ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΖΑΝΕ ΕΙΧΕ ΦΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ!!

ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΟΠΟΥ ΕΣΚΑΒΕ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 17 ΕΤΩΝ.

ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΚΑΜΑΡΙΖΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ,ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΙΑΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ.

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 1980 ,ΟΤΑΝ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΖΩΗΣ,ΚΑΙ ΙΑΘΗΚΕ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΧΡΕΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΤΟ ΕΛΕΓΕ.(Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΒΙΤΑΛΗ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΚΝΟ).

ΠΕΡΥΣΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΥΣΕΒΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ,ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΛΙΟΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ.

Ο ΕΥΣΕΒΗΣ ΝΕΑΡΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΕΣΟ.

ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Ο ΕΥΣΕΒΗΣ ΝΕΟΣ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ,ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΕΙ.

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

ΤΟ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΕΙΔΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΤΡΑ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ.ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΑΓΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΤΡΑ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΟΘΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΥΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΘΕΙΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ.

ΙΣΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΠΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ.

ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΘΕΟΣ ΟΣΕΣ ΕΝΑΡΕΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ,ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΨΥΧΕΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΒΙΤΑΛΗ

profitiesorthodoxias1



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανωνυμος 02/11/2018 @ 12:07 ΜΜ

    Ελληνικη ψυχη …Αγια ψυχη…..Αξιος….

  2. Ελληνας πραγματικος!!!!!!

  3. MacedoniaNOVArtis 02/11/2018 @ 6:25 ΜΜ

    Μαυροφορεμενη αρχοντικη…ομορφη…με μεδιασμα οπως η παναγια Σουμελα… Γυρναω μεσα στον κοσμο βοηθωντας και μεσιτευοντας…με χαλασε οτι ταξιδευε με λεωφορείο και ειχε κινητό… πηγαινε Φλώρινα… στο μονο που προλαβα να ρωτησω για την πατριδα.. απάντηση ολα θα πανε καλά μη φοβαστε.. αλλο που με χαλσε ο Σαμαράς ηταν καλος.. εγω ημουν εναντιων λογω μνημονιου.. και τελος οτι θα την περνουσα για τρελή.. κι οτι στο μέλλον θα ταξιδευα στη Φλώρινα.. και θα πιστευα οτι ηταν αυτή… ηδομεν….ακομη αναρωτιέμαι… δεν ειχα διαυγεια…το μονο που θυμαμαι δεν σκεφτηκα δευτερολεπτο να κοροιδεψω… αν και στο τέλος πιστεψα οτι ειχε καποιο θεμα… κι αυτο κκυρίως για την αναξιοτητα μου την αναγκη μεταφορικου μεσου κινβτου εοικοινωνιας.. και ο Σαμαράς καλος.. Μασωνοσημαθητης του ΓΑΠ….θα δείξει το μέλλον… και η Φλώρινα. Μαυροφορεμενη.. ηρεμη…. ομορφη… με μεδιασμα Σουμελα… αρχοντικη…. με σκεπασμενο κεφαλι … μα να υποστηρίξει κατι τοσο ανηκουστο… δεν την αποπηρα καθενας με την… τρελλα του.. η παλι.. μηπως τελικα ο Σαμαράς ηταν καλος.. για να δουμε τι θα δουμε στη Macedonia NOVArtis.?

  4. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΣΙΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟ-ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ…….

  5. Όλα θα γίνουν όπως έχουν προφητευθεί και κανείς να μην αμφιβάλλει. Μπορεί αυτό που είχε δει σαν χρεωκοπία να είναι τα capital control, που μας επέβαλαν τον μήνα Ιούλιο. Οπωσδήποτε όμως θα επακολουθήσουν και άλλες καταστάσεις πολύ χειροτερες

    • «Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση.
      Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες, θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη.
      Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα».
      Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης : 26 Μαΐου 2011.
      ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΕΙ.
      Ο Γεροντας εκοιμηθη φετος… ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ….

      el-gr.facebook.com/permalink.php?story_fbid=169752583084013&id=122376921154913
      orthodoxathemata.blogspot.gr/2015/02/blog-post_65.html
      makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*