Διαφημίσεις

Συριακά αντιαεροπορικά πυρά κατέρριψαν σήμερα ένα ισραηλινό μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-16 και το Ισραήλ έπληξε έναν ιρανικό στόχο στη Συρία από τον οποίο είχε εκτοξευθεί προς τον ισραηλινό εναέριο χώρο ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος, ανακοινώθηκε από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

«Οι Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ (IDF, οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις) στοχοποίησαν τα ιρανικά συστήματα ελέγχου στη Συρία που έστειλαν το #UAV στον ισραηλινό εναέριο χώρο. Μαζικά συριακά αντιαεροπορικά πυρά, ένα F-16 συνετρίβη στο Ισραήλ, ο πιλότος είναι ασφαλής», έγραψε στο Twitter ο ισραηλινός στρατιωτικός εκπρόσωπος αντισυνταγματάρχης Τζόναθαν Κόνρικας.

Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως το F-16 συνετρίβη στο βόρειο Ισραήλ.

Ο ισραηλινός στρατός κατέρριψε ιρανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος

Πριν την κατάρριψη του ισραηλινού F-16, το Ισραήλ κατέρριψε ένα ιρανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος που είχε απογειωθεί από τη Συρία ενώ έπληξε επίσης, ως αντίποινα, ιρανικούς στόχους στη Συρία, ανακοινώθηκε από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

«Ένα μαχητικό ελικόπτερο αναχαίτισε με επιτυχία ένα ιρανικό UAV που είχε απογειωθεί από τη Συρία και διεισδύσει στο Ισραήλ. Το αεροσκάφος εντοπίστηκε εγκαίρως από τα συστήματα αεροπορικής άμυνας και βρισκόταν υπό παρακολούθηση μέχρι την αναχαίτισή του», αναφέρουν οι ένοπλες δυνάμεις σε ανακοίνωση που εξέδωσαν.

«Σε απάντηση, οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF, οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ) έπληξαν ιρανικούς στόχους στη Συρία», προστίθεται στην ανακοίνωση χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.

makeleio.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ! ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ! ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ F-16 ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΠΥΡΑ – ΠΑΤΗΘΗΚΑΝ S-400; ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΈΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ!”
  1. Και που να μπει ο Πούτιν και στο Λίβανο. Να δούμε θα μπορέσουμε να πάμε για Πάσχα στα Ιεροσόλυμα. Ότι πει ο Θεός. Κάποτε ρώτησε κάποιος για τους Εβραίους, αφού περιμένουνε τον Μεσσία τους, τι κάνουν με τον Ιησού Χριστό και ένας άλλος του είπε. Τον Ιησού Χριστό δεν τον μετράνε. Έχουν ξεμπλέξει εντελώς με Αυτόν. Το μόνο τους θέμα είναι ότι Αυτός δεν έχει ξεμπλέξει μαζί τους. Καλή Σαρακοστή

  2. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤE ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΛΥΟΜΕΝΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΧΑΜΙΚΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΧΙΑ HAPPY HOLOCAUST!

  3. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    μετα απο αυτην την εξελιξη συσσωμη η πατριωτικη αριστερα (εδω γελανε)κατηγορει τον πουτιν φασιστα και ναζι και σαν εκδικηση θα διοργανωσει πατριωτικα γκει πραιντ σε ολη την ελλαδα

  4. Η νεοταξική αραβική ΄΄άνοιξη’’ άναψε φωτιά το 2011 και στην Συρία.
    Στα συριακά εδάφη πολεμούν τον Γενάρη του 2018 επίσημα η ανεπίσημα οι Η.Π.Α ,Ρωσία, Τουρκία,Συρία,Ισραήλ,Ιράν,Κούρδοι,Το ισλαμικό κράτος(Κατάρ-Σαουδική Αραβία) ,Ο Λίβανος(Χεζμπολάχ),Μέχρι τώρα στον πόλεμο στην Συρία ανάμεσα και σε άλλες βαρβαρότητες , έγινε γενοκτονία- ξεριζωμός χριστιανών και της φυλής Γεζίντι ,με χρησιμοποίηση χημικών όπλων εκτός από στρατιωτικών.Η ιδιαιτερότητα αυτού του πολέμου έδωσε αφορμή για πράξεις πολεμικές κατά ευρωπαίων πολιτών σε μεγαλουπόλεις Της Δύσης.Μέσα από αδιάκοπο οικονομικό-πολιτισμικό-κοινωνικό σφυροκόπημα των εξουσιαστών,Οι Ελληνες σήμερα αναμένουμε αραβικό ‘’καλοκαίρι’’= γ παγκόσμιο πόλεμο…

  5. ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΨΑΝ ΑΜΕΣΩΣ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΕΡΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ; ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ;ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΧΑΘΕΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ….ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΛΠΑΚΙΑ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *