Διαφημίσεις

Ο Αρχηγός των τουρκικών ΕΔ στρατηγός Χ.Ακάρ απειλεί με πόλεμο στο Αιγαίο, δηλώνοντας πως η Τουρκία μπορεί να τον κάνει παράλληλα με την στρατιωτική επιχείρηση στο Άφριν.

Σε σαφή απειλη κατά της Ελλάδας προχώρησε πριν απο λίγο ο Τούρκος :αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος δήλωσε ότι η χώρα του είναι έτομη ανά πάσα στιγμή για πόλεμο σε δύο μέτωπα: Ένα στη Συρία και ενα στο Αιγαίο.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Ακάρ είπε: «Δεν ελέγχουμε μόνο τα Καρτνάκ (Ιμια ). Αλλά ελέγχουμε και όλο το Αιγαίο. Εχουμε την δύναμη για να κάνουμε στρατιωτική επιχείρηση στο Άφριν και ταυτοχρόνως στο Αιγαίο.Είμαστε αποφασισμένοι για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων και συμφερόντων της χώρας μας, που προέρχονται από το διεθνές δίκαιο και διεθνείς συμφωνίες, σε όλες τις θάλασσες μας».

Ο Ακάρ “απαντώντας” στην πτήση των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ στα Ίμια ,πέταξε με τουρκικό ιπτάμενο ραντάρ στην περιοχή του Αιγαίου όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ.

hellas-now



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “Μας απειλούν ανοιχτά με πόλεμο οι Τούρκοι – “Μπορούμε να κάνουμε πόλεμο και στο Αιγαίο” λέει ο Τούρκος Αρχηγός ΕΔ!”
      1. Ελληνίδα είναι βρε παιδιά, αλλά βρίσκεται στο εξωτερικό, ξεκολάτε. Εσείς καινούργιοι είστε στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ;

  1. εγω απορω πως δεν εχουν μπει ακομα μεσα με τους απατριδες που εχουμε για κυβερνηση…

  2. Τολμήστε ρε καθήκια θα φύγετε σε καμένα ανταλλακτηκά άντε σας βαρεθήκαμε .Πάλι με αμερικάνούς και Ρώσους θα πολεμήσουμε επειδή σας υποστιρίζουνε αλλά μολών λαβέ αν τολμάτε

    1. ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΧΟΥΝ ΔΙΠΟΡΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΨΑΧΤΗΤΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΗ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 300 ΤΖΟΥΤΖΕΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ 200% ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!

  3. ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ…ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ…

  4. ηρεμια παιδια..αν μπορουσαν θα το ειχαν κανει..ολα αυτα ειναι για εσωτερικη καταναλωση..ουτε προκειται..ειναι στο νατο κ αυτο τα λεει ολα..κανα επεισοδιο ισως αλλα επιχειρηση στιλ κυπρου ουτε για αστειο..

    1. Δεν κάνεις για Στρατιωτικός αναλυτής… άστο. Το 1996 με τα ΙΜΙΑ ξέρεις τι έγινε ;;; που ήταν τότε το ΝΑΤΟ;;; Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΙΜΗΤΗΣ όταν τότε απευθύνθηκε στην ΜΕΡΚΕΛ (αν και Γερμανόφιλος) του είπε: Είναι διμερές θέμα, βρέστε τα μεταξύ σας… άστο φίλε, μια ζωή ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ είμαστε και θα είμαστε.

  5. .. και βυζια μπορείς να βάλεις μογγολε.
    και λεύκανση στον πάτο μπορείς να κάνεις
    Είναι πολλά αυτά που μπορείς να κάνεις, αλλά αυτό που είπες, άστο.

  6. TO EXO KSANAGRAPSI KAI TO KANO PALLI, DEN EXO TIN ELLINIKI STO PC MOU, DISTIXOS, GEORGIE, NIKOLAE, KAI FISIKA DEN EIMAI ALBANIDA! MPORO NA GRAFO AKOMH KAI ETSI???? SAS EYXARISTO, KAI PALLI POLLOUS XERETISMOUS APO STUTTGARDI, KALO KAI EYLOGIMENO SAVVATOKYRIAKO

    1. maria, Συγνώμη για το Αλβανίδα αλλά πρώτη είδα ανάρτησή σου και με μπέρδεψες. Σού εύχομαι καλή χρονιά και να περνάς καλά εκεί που είσαι. και πάλι συγνώμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *