Διαφημίσεις

Ο αυνανισμός σκοτώνει περίπου 100 Γερμανούς το χρόνο προειδοποιεί ιατροδικαστής

Ο αυνανισμός με επικίνδυνες μεθόδους σκοτώνει 80-100 Γερμανούς ετησίως, υποστηρίζει ιατροδικαστής από το Βρανδεμβούργο, ο οποίος μελέτησε το φαινόμενο.

Ο δρ. Χάραλντ Βος, υπολογίζει ότι τουλάχιστον 1-2 άτομα ανά εκατομμύριο, πεθαίνει σε μία προσπάθεια να βιώσει πιο έντονα την σαρκική ευχαρίστηση.

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος θανάτου είναι η ασφυξία και ακολουθεί το ηλεκτροσόκ.

Τα πραγματικά στοιχεία, όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής, είναι δύσκολο να εξακριβωθούν για μια σειρά από λόγους, κυρίως γιατί τα περιστατικά δεν αναφέρονται από τους συγγενείς και από τους αστυνομικούς καταγράφονται ως απλές αυτοκτονίες.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οι κίνδυνοι από τη φραγή των αναπνευστικών οδών για την μεγιστοποίηση της απόλαυσης είναι υποτιμημένοι και η λιποθυμία μπορεί να επέλθει σε 30 μόλις δευτερόλεπτα.

Στην πρακτική του επικίνδυνου αυνανισμού επιδίδονται άτομα όλων των ηλικιών και φύλων, κυρίως όμως άνδρες καθώς οι γυναίκες είναι πιο προσεκτικές όσο αφορά στις πρακτικές του αυνανισμού.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

11 σχόλια στο “Ο αυνανισμός σκοτώνει περίπου 100 Γερμανούς το χρόνο προειδοποιεί ιατροδικαστής”
  1. Αυτό είναι που λένε ότι η πολύ μαλακία σκοτώνει; Και αν ισχύει, γιατί οι πολιτικοί μας είναι ακόμα ζωντανοί;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    1. Aυτοί δεν αυνανίζονται αλλά παρτουσιάζονται.
      Τί περιμένεις όμως απο ζώα λαό που νομιμοποιήσανε την κτηνοβασία και κάθε άλλου είδους ανωμαλία! Τα ίδια θέλουν και εδώ…λουλούδες και κουνιστούς μας θέλουν.

  2. ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΑΥΧΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΤΣΙΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ;
    https://youtu.be/J5r3Th9pGXk
    ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
    ΠΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

  3. ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΙΩΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΙΣΩΣ. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΑ 18 ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕΙ(ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΟΜΩΣ, ΚΥΡΙΟΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *