Διαφημίσεις

Αναγκάζομαι να πιάσω μεμονωμένα αυτό το θέμα, αφού όπως διαβάσαμε πολλοί, προς τα τέλη Απριλίου καi αρχές Μαρτίου διοργανώνεται ένα πενθήμερο πάρτυ οργίων στην Κρήτη.

Κατά αρχάς προσωπικά δεν έχει κάτι με τους συμμετέχοντες, αυτό θέλουν αυτό κάνουν και όπου και να τους πας το ίδιο θα κάνουν. Είναι και αυτό μια πτυχή του δυτικού τρόπου ζωής που έχει τις ρίζες του πολύ πίσω στο χρόνο.

Το πρόβλημα όμως δεν οι συμμετέχοντες αλλά οι διοργανωτές που επιλέγουν στοχευμένα μια πόλη μέσα και σε άλλες πόλεις, ένα συγκεκριμένο διάστημα για να την φορτώσουν.

Και εξηγώ.. στο τελευταίο μέρος των φεστιβάλ της Καλιφόρνια γίνεται αναφορά για το λόγο που διοργανώνονται στην συγκεκριμένη περιοχή, συγκεκριμένη ημέρα, συγκεκριμένη εποχή τα events-τελετές.

Είδαμε ότι μια τελετή κλίσης των αρνητικών οντοτήτων, απαιτεί θυσία σε….αίμα και σπέρμα.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι τρόπος που κάποιοι χρησιμοποιούν για να τα προσκαλέσουν τις οντότητες αυτές από τη διάσταση που βρίσκονται και κινούνται, στη δική μας διάσταση και να έρθουν σε προσωπική επαφή μαζί τους, αφού η γνώση ή η επαφή με το δαιμονικό συνεχές καλύπτεται από ένα πέπλο, ένα συνειδησιακό κάλυμμά που δεν επιτρέπει να υποπέσει στην αντίληψη των ανθρώπων τι συμβαίνει αλλού, παράλληλα…. πιο πέρα, εκεί που η επιστήμη δεν μπορεί ή δεν θέλει να δει.

Το αίμα και το σπέρμα, το σεξ και η βία, είναι τα δύο βασικά συστατικά της εποχής μας, κυριαρχούν στην ψυχαγωγία μας και στην ενημέρωση μας.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για σύγχρονη εποχή όταν καθόμαστε στη πολυθρόνα της ρωμαϊκής αρένας του σπιτιού μας και χαζεύουμε το θέαμα της βίας, δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ των τότε θεατών που μαζεύονταν στα στάδια της εποχής εκείνης για να παρακολουθήσουν βίαιες μονομαχίες, με το κοινό του σήμερα, στον κινηματογράφο του τώρα.

Είτε αληθινό είναι ένα θέαμα, είτε προσομοίωση, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.

Το σεξ και η βία όπως είπαμε πιο πάνω είναι τα απαραίτητα συστατικά της συνταγής, συστατικά που συναντάμε σε τελετές μαγείας, αλλά συμπωματικά τα συναντάμε και στην σύγχρονη κοινωνία μας.

Εδώ και μερικές δεκαετίες, μας προσφέρονται μέσω της τεχνολογίας απλόχερα και τα δύο, καθιστώντας τη σύγχρονη κοινωνία υπερβολικά βίαιη και απόλυτα σαρκολατρική, δημιουργώντας έτσι μια κοινωνία πρωτόγονη.

Πόσοι άραγε θυμούνται την εν πλω τελετή στο Αιγαίο, την Κρουαζιέρα των οργίων, που κάποιοι γέλαγαν, χλεύαζαν, ή έλεγαν να μην μιλάω και να το βουλώσω.

Θυμάσαι την τελετή που θα έφερνε θυσία; Ξεκίνησε στις 29 Ιουνίου 2017 και μετά από 22 ημέρες, στις 21 Ιουλίου έγινε ο σεισμός στην Κω.

Θυμάσαι το Gay Parade ένα μήνα πριν, στις 10 Ιουνίου 2017; Μετά από 2 ημέρες,στις 12 Ιουνίου έγινε ο σεισμός στη Μυτιλήνη.

Και οι δυο σεισμοί είχαν νεκρούς, ευτυχώς όχι πολλούς αλλά είχαν.

Τι άλλο χρειάζεται μερικοί για να ξυπνήσουν; Αν δεν σταματήσουν έγκαιρα αυτές οι εκδηλώσεις τελετές…θα είναι πολύ αργά για πολλούς από εμάς.
Όπως ακριβώς το διαβάζεις.

Πάμε τώρα στην Κρήτη…

Είναι πλέον ο νο1 λένε προορισμός των swingers……το ήξερες;

Και για αυτό θα πρέπει να νιώθουμε και υπερήφανοι!
Πρώτοι στα όργια, μέσα σε άλλες πρωτιές, όπως των σκανδάλων και της μίζας.
Ή μήπως έτσι μας θέλουν… Αν μας θέλουν έτσι και δεν είμαστε έτσι, δεν θα πρέπει να τους κάνουμε το χατήρι.

Η Κρήτη όπως φαίνεται, σαν τοποθεσία έχει μεγάλη αξία για τους “διοργανωτές”, για αυτό τη φορτώνουν τελευταία από στεριά και από θάλασσα, με Κρουαζιέρες και εβδομάδες οργίων.

Έχεις όμως παρατηρήσει τι γίνεται τελευταία στην Κρήτη, τα τελευταία χρόνια που έχουν παγιωθεί οι εν πλω και οι επίγειες τελετές;

Ορίστε μια εικόνα…και όποιος θέλει να ακούσει ας ακούσει.

Αυτές είναι οι θυσίες σε αίμα…αφού όμως έχουν προηγηθεί οι τελετές σε σπέρμα….

Όπως διάβασα σήμερα, ετοιμάζονται και φέτος να επαναλάβουν την εβδομάδα ανταλλαγής των… όλων,αφού ηθικοί φραγμοί ή όρια δεν υπάρχουν, σε κάποιο ξενοδοχείο της Κρήτης, άνοιξη πάλι… τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου.

Σχόλιο….στη μαθηματική ακολουθία Φιμπονάτσι αρχίζουμε με το 0 και το 1.
Και κάθε επόμενο αριθμό προσθέτουμε τους δύο προηγούμενους, 0+1=1, 1+1=2, 2+1=3 κλπ. και έτσι οι αριθμοί αυξάνονται, όσο προσθέτουμε τους προηγούμενους.

Σκέψου ότι μπορεί τα γεγονότα να προστίθενται παρόμοια με αυτή την ακολουθία, και παρόμοια να αυξάνεται η ισχύς και το μέγεθος ενός συμβάν, όσο η ακολουθία επαναλαμβάνεται.

Η σεξουαλική αταξία της εποχής μας και κάθε εποχής, φέρνει τη βια και τα δύο είναι ο συνδυασμός που πρωτίστως καταστρέφει όχι μόνο τον άνθρωπο μεμονωμένα αλλά και μια ολόκληρη χώρα, μαθηματικά βέβαιο και ιστορικά διατυπωμένο…

Αν δεν αλλάξουμε ή με κάποιο τρόπο δεν αντιδράσουμε, θα κάνουν την Ελλάδα ένα απέραντο σφαγείο(ήδη έχει ξεκινήσει) ή ένα απέραντο μπουρδέλο…. ή μάλλον θέλω να πιστεύω ότι ακόμη και στα περισσότερα δωμάτια περιορισμένου φωτισμού υπάρχει και ένα όριο, ένα λεπτό νήμα ηθικότητας, που δεν επιτρέπει ακρότητες και υπερβολές.

Και για να προλάβω μερικούς, που θα βγουν για άλλη μια φορά με τεχνοκρατικό υφάκι να αποδομήσουν τα παραπάνω και όσα μεταφέρονται από αυτήν εδώ τη στήλη/ενότητα, ότι τα γέλια θα τους κοπούν απότομα, όταν και όποτε η κατάσταση φτάσει στα επίπεδα που τώρα αγνοούν παραδειγματικά.

Ίσως να μοιάζουν τα πράγματα μη αναστρέψιμα αλλά θα πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζουμε γιατί φτάσαμε ως εδώ και να δούμε που και με ποιον τρόπο δώσαμε εξουσία στο παρελθόν, ώστε να γίνει η ζημιά στο μέλλον.

Είπα να μην ασχοληθώ με άτομα ή σελίδες που στοχοποιούν τα κείμενα του site και έχουν ειπωθεί κατά καιρούς απίστευτα πράγματα στα σκοτεινά στέκια τους, αλλά όλα έχουν τα όρια τους.
Άλλο η καλοπροαίρετη κριτική, ακόμη και το χιούμορ και άλλο οι προσβολές, η κακία, η εμπάθεια και τα τεχνητά εμπόδια και οι τρικλοποδιές.

Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι.
Συγνώμη που δεν έχω να σου πω ευχάριστα και βολεμένα ψέμματα αλλά πικρές αλήθειες…σου ξινίζουν τώρα αλλά αργότερα θα τα θυμηθείς.

Ξέρεις πότε;

Θα θυμηθείς αυτά και άλλα πολλά… σε ένα τότε που δε το θες και το φοβάσαι.
Εγώ απλά σου λέω ότι το πιθανός αυτό το τότε πλησιάζει και ότι δεν πρέπει να το φοβάσαι.

call me Rick



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Που Θα Οδηγήσουν Τα Δυο Βασικά Συστατικά Της Εποχής Μας, Το Σεξ Και Η Βία- Τι Συμβαίνει Στην Κρήτη”
  1. και ο δημαρχος τι κανει? καλοσοριζει την αναπτυξη? αυτοι μπορει να θελουν να διοργανωνουν σεξουαλικα οργια…η κοινωνια δεν αντιδρα? η εκκλησια? οι κατοικοι? που ειναι οι υπερηφανοι κρητικοι που ηρθαν και στο συλλαλητηριο? που ειναι οι μαγκουρες και οι πιστολες? μονο για τα πανυγηρια και στους γαμους?? για παρτε την κατασταση στα χερια σας..αντε μπραβο…

  2. Εγώ περιμένω υπομονετικά να μας βάλει ο Θεός μία φωτιά ξανά γιατί πολύ προχώρησε ο δήθεν δυτικός πολιτισμός και εκσυγχρονισμός. Μετά λένε μερικοί ο Θεός ήταν σκληρός με τα σόδομα και τα γόμορα…λίαν επιεικώς καλός. Χωρίς φυσικά να λέω οτι ο Θεός προκάλεσε το κακό. Ο Άνθρωπος κάθε κακό απο την αμαρτία και τον ξεπεσμό του τα απολαμβάνει.

  3. Αν δεν ήταν κοντά η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού και της κρίσης ο Θεός θα είχε καταστρέψει για άλλη μια φορά τον άνθρωπο όπως στην εποχή των Σοδόμων και επι Νώε, όμως επειδή πλησιάζει η ημέρα της κρίσης γι αυτό μας λέει και στην Αποκάλυψη, Καὶ λέγει μοι· μὴ σφραγίσῃς τοὺς λόγους τῆς προφητείας τοῦ βιβλίου τούτου· ὁ καιρὸς γὰρ ἐγγύς ἐστιν. ὁ ἀδικῶν ἀδικησάτω ἔτι, καὶ ὁ ῥυπαρὸς ῥυπαρευθήτω ἔτι, καὶ ὁ δίκαιος δικαιοσύνην ποιησάτω ἔτι, καὶ ὁ ἅγιος ἁγιασθήτω ἔτι…..
    Δηλαδή όποιος είναι Άγιος ας γίνει ακόμα περισσότερο Άγιος, και όποιος είναι στην αμαρτία ας αμαρτάνει όσο θέλει, και ο κάθε ένας θα λάβει τον μισθό του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *