Διαφημίσεις

ΟΣΟ…ΟΣΟ…ΟΣΟ…,ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΕΨΑΝ,ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ….ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ “ΠΡΟΦΗΤΕΣ”,ΕΡΧΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΣ ΜΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Κ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΕΣΑΜΕ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ.ΠΟΛΛΟΙ ΘΑΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΑΧΙΜΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝ ΟΧΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΡΥΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΓΟΥΜΙ.

ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ,ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΘΑ ΠΑΣ ΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ,ΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ!!!ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΙΕΡΗ ΓΗ ΦΥΛΑΣΕΤΕ!!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΗ ΟΡΑΤΕΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΠΑΛΙ,ΘΑΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΕΝΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ!!!

ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ….,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΣΟΙ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ…ΑΛΑ ΠΟΥ!!!

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ…ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ….ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΑΙΜΟΥΣ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ!!!ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΣ!!!
ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ…ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ….!!!!

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ!!!!

Konstantinos Alexandrou



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

19 σχόλια στο “ΟΣΟ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ,ΟΣΟ Κ ΑΝ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ..”
  1. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΟΙ ΝΕΝΕΚΙΔΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΙΔΕΣ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΙΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ..ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΟΥΡΟΙ ,ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ,ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!ΜΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙ ΚΑΙ 5 ΣΦΑΙΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΗ Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ,ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΑΚΕΛΑΡΙΔΕΣ,ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΙΔΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΥΡΙΝ!!ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ !!ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΣΙΠΡΑ Η ΚΟΥΛΗ Η ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΜΕΝΟ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ,ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΧΑΜΕΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!

  2. Αυτό που είδα στο συλλαλητήριο δεν το φανταζόμουν ούτε στο πιο τολμηρο μου όνειρο!
    Όλοι οι έλληνες μια γροθιά, μια ανάσα!

    Το κατάφεραν! Ξύπνησαν το πατριωτικό αίσθημα το ελλήνων που προσωρινά ήταν σε καταστολή…

    Τώρα κουφάλες θα σας σκισουμε! Και εντός…και εκτός….και επί τα αυτά…

    Οι έλληνες επέστρεψαν…και αυτή τη φορά θα είναι για πάντα!!

  3. Οι Ολυμπιοι του Διος και οι Ελληνες στην καταγωγη και στο αιμα θα παλεψουμε να αναστησουμε την ρημαγμενη μας πατριδα και μετα ολη την ανθρωποτητα.Ειναι συμπαντικη νομοτελεια.

  4. Μάλιστα….Ερώτηση η χώρα φυλασετε λέτε!!! 400 χρονια σκλάβοι στους Οθωμανούς σκλαβοι στους Βουλγάρους εχουν περάσει Αλβανοι Ενετοί Σκανδιναβοι και ποσοι ακομη που εσφαξαν ποσοι προδότες ….Χριστιανισμός σφαγές Ελλήνων για τον θεο της αγάπης….Και μου λετε οτι αυτη η χωρα φυλασετε???? Χαχαχαχαχα…….μονον αυτο…χαχαχαχααχαχα

  5. ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΔΙΑΣΚΟΡΠΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΔΗΓΕΙ.
    ΑΜΗΝ.

  6. ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΑΦΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΣ,ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΥΠΑΡΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΠΑΛΙ ΛΙΓΟΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ,ΠΑΛΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ,ΦΩΝΑΖΟΥΝ,ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ,ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΕ,ΜΑΧΟΝΤΕ.ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΩΝ,ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.ΑΛΛΟΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΙΧΩΡ ΔΕΝ ΚΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΚΥΛΟΥΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΙΛΙΒΕΡΑΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ.ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΚΑΙ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ.ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΕΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΦΥΓΗ.ΑΥΤΗ ΤΟ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟΥ ΕΘΝΟΥΣ-ΣΠΟΡΟΥ.ΚΛΕΙΣΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ.ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΜΕΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ!!!ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΟΣΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΚΤΗΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ!!!

  7. Tι μου λες.το οτι φυλασετε δεν σημαινει οτι εμεις θα εχουμε το στομα ανοιχτο κ θα περιμεννουμε να πεσει το φαγητο χαλαρωσε λιγο.το 21 αυτον που αγωνισθηκε με παθος λευτεριας εμεις ο λαος το βαλαμε φυλακη γιατι το επετρεψε ο λαος,τον καποδιστρια ολαος επισης το επετρεψε,στον εμφυλιο ο λαος το εκτελεσε το εργο αλλον γιατι ειμαστε πρασινοι μπλε κοκκινη κ εγω την εχω ποιο μεγαλη απο εσενα κ ξερω οχι εσυ εγω,αρα δεν φταινε αδερφε οι αλλοι εμεις που τρωμε κουτοχορτο κ κοιταμε τη μας χωριζει κ οχι τη μας ενωνει,οποτε δεν φταινε οι προστατες αλλα οι αποστατες απο τον ΘΕΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ.κ δεν εινα αλλοι απο τους ελληνες καταλαβες αδερφε γιατι το πρωτο που κανουμε ειναι να κρινουμε κ οχι να διακρινουμε δυστυχως κ για τον παπαδοπουλο λαθος καναμε ,αλλα τομ προδοτη τον μεταξα τον τιμαμε τον στρατηγο που μας εσωσε ουτε που τον ξερουμε.με αγαπη αδερφε ασ εισαι κ εχθρος.

  8. Οπως τα λεει ο Σοφοκλής , δεν θα στειλουμε τα δικα μας παιδια θυσια για ολους αυτους.. οσοι μπορουν να τα στειλουν στο εξωτερικο ας το κανουν..

  9. Αν και γω θέλω να πιστεύω τα του συγγραφέως, όσο και να λέμε ένα δίκιο έχει και ο φίλος των 8-2-18 13:39.

  10. ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΑΛΛΛΩΣΕ ΤΑ 3/4 ΤΗΣ ΕΛΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ Ο ΝΕΟΕΛΛΛΗΝΑΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΤΟΥ .ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ-ΟΠΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ. ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΑΝΩΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΣ ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΤΩΡΑ ….ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ …ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΨΗ ΤΗΣ ΝΤΠ

  11. ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΝΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ!Η ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ,ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ,ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ,ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΩΝ 300 ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΑΛΘΑΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΣΤΑ ΑΤΜ!ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ??ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΕΙΧΘΗΤΩ!!ΔΕΝ ΠΑΝΑ ΚΑΙΓΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΗ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ??ΔΕΝ ΠΑΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Η ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ??ΔΕΝ ΠΑΝΑ ΑΥΤΟΚΤΩΝΟΥΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ??ΔΕΝ ΠΑΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΖΗΣΟΥΝ ??ΣΤΑ ΜΕΖΕΑ ΤΟΥΣ!!ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΔΟΛΟΓΟΣ ΤΥΧΩΔΙΩΧΤΗΣ ΖΟΥΡΑΡΗΣ!!ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ??ΓΙΑ ΤΟΥΣ LPGB TOYΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΔΕΣ??ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΙΔΕΣ ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΠΟΥ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΤΟΧΗ??ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ,ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΜΕΤΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ??ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ??ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΙΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ!!ΤΟ ΨΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ!!ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΕΝ ΥΠΝΩΣΗ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ..ΙΣΩΣ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΙΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ!ΠΑΝΤΩΣ ΕΡΧΕΤΕ ΣΥΜΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΗ!ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΜΑΣ ΖΩΣΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ..ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!

  12. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΎΝΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΕΤΡΑ ΕΠΙ ΠΕΤΡΑ ΟΡΘΙΑ! ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΥΓΙΕΣ…
    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ…ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ…

  13. Η Ελλαδα εχει προστασια απο πανω…τα παιδια τους να εισαστε σιγουροι οτι υπαρχουν…το πιστευω οπως πιστευω στον ιδιο τω Θεο.

  14. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *