Διαφημίσεις

Σε καλώ στο κινητό σου 6974430300 και σου έχω αφήσει μηνύματα στο γραφείο σου από χθες το πρωί να μου πεις πως θέλεις να σου ταΐσω τα @ρχιδια σου….. για να σου μάθω εγώ ο Μανώλης Χατζησάββας από τον Αγιο Ισίδωρο Ρόδου, να στέλνεις ανθρώπους να με ψάχνουν…. Κάθαρμα, Δολοφόνε.

Μάρτυρας μου ο Θεός δεν θα μείνει ΚΑΜΜΕΝΟΣ ούτε για δείγμα σε τηλεφωνικό κατάλογο, και την ευθύνη θα την έχεις εσύ μπινέ.

Ενας Εισαγγελέας που δεν υπακούει το βρώμικο και διεφθαρμένο κυβερνητικό σύστημα υπάρχει, για να του δώσω στοιχεία για μαφιόζικες μεθοδεύσεις δολοφονίας μου με εντολή Πάνου Καμμένου;

Εισαγγελείς έχετε την μεγαλύτερη ευθύνη, καμία δικαιολογία.

hatzisavvas



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

17 σχόλια στο “ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΒΓΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΘΑΡΜΑ”
    1. ΠΡΟΣΕΧΩ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ – ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΩ – ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ – ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ

  1. Α έτσι; Θα φάει καλά το τομάρι. Και ήλπιζα πως θα κρατήσει κι αυτός κι ο κύκλος του ουδέτερη στάση σε όλα όσα θα διαδραματιστούν. Αλλά τι ουδέτερη στάση να κρατήσει, αφού καίγεται. Φοβάται μη βγουν στην φόρα, οι μίζες που πήρε ”και άλλες που δεν πήρε γιατί δεν πέρασε η κοροιδία υπερκοστολόγησης στον κρατικό προυπολογισμό” (αναφέρομαι στους φωτοπολλαπλασιαστές ηλεκτρονίων της ΘΕΩΝ – ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ), ενώ επίσης φοβάται μη βγουν στην φόρα, το λαθρεμπόριο στο οποίο συμμετέχει, το ότι καταναλώνει χιλιάρικα σε κοκκαίνη για προσωπική χρήση και ότι ακολουθεί, την τακτική της CIA, που χρηματοδοτεί και εξοπλίζει τρομοκρατικές οργανώσεις στην Μέση Ανατολή, για γεωπολιτικούς λόγους.
    Έχουν αποθρασυνθεί απίστευτα και είναι απρόσεχτοι και αυτό θα τους κοστίσει.
    Το δικαστικό σύστημα, ας ελπίσουμε να μην είναι όλο ελεγχόμενο, πράγμα που δεν πιστεύω και ας ελπίσουμε να μην είναι και όλοι δειλοί, επειδή εκβιάζονται, πράγμα που δυστυχώς πιστεύω…

  2. Τηλεφώνησεεεε μου,ίσως να μαι αυτός που ζητας
    Τηλεφώνησεεεε μου,έστω και αν κάποιον άλλο αγαπάς
    Τηλεφώνησεεεε μου

    1. Υπάρχουν και οι δονητές για σένα… Χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαααααα

        1. Άμα ρίξουμε αυτό που θα πρεπε να ρίξουμε κανονικά, μάλλον τα μπετά θα πέσουν, ξεκινώντας απ το σπάσιμο του κρεβατιού και των τζαμιών…

  3. Να του ταΐσεις τι;;;;; Χαχαχα, αν τα βρεις τάισε του τα. Αμφιβαλω ομως αν εχει αρχιδ@@@@ια αυτος ο τύπος. Τα παντελόνια παντως και αυτος και ολοι οι υπόλοιποι της βολής, τα φοράνε γιατι κρυώνουν.

  4. Xατζησαββα σου ειπα να μην παίρνεις από απόκρυψη μεσημεριατικα.
    Για έλα στο chat να σου πω 2 λογακια. Αν είσαι άντρας ελα να παιξουμε σουμο.

    1. ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ – ΤΟ ΙΔΙΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ – ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΜΟ ΚΑΛΌ !!!

  5. ρε φιλε αφου ξερεις τοσα πολλα δεν ξερεις που κυκλοφοραει ο πανος τραβα κανε ενα τετ α τετ τι τον παιρνεις τηλεφωνο απο κοντα και πες του δυο λογια τι τα γραφεις στο ιντερνετ

    1. ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ – ΤΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΚΑ – ΜΕΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤ ΑΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΩ ΜΕΡΙΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ …….ΑΚΟΜΑ ΒΡΩΜΑΕΙ…..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΓΑ !

  6. Τι γίνεται ρε παιδιά; Βήμα πρακτόρων της ΜΙΤ έγιναν τα κατοχικά; Λέγε ρε στρέινζερ

  7. Η σαπίλα στο μεγαλείο της. Τον θυμάμαι κάποτε που έκλαιγε με το δάκρυ κορόμπηλο για την Ελλάδα για να τον ψηφίσουν και θα και θα και θα…………Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει μου φαίνεται και δεν το νιώθω να αργεί. Προδότες όλοι. Δεν πιστεύω κανέναν τους. Όχι τώρα. Προ πολλού….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *