Διαφημίσεις

Το πανικόβλητο πολιτικό σύστημα και τα παπαγαλάκια του στα μίντια προσπαθούν παντί τρόπω να κάνουν τους Έλληνες να πιστέψουν, ότι αφενός μεν αυτό που είδαν με τα ίδια τους τα μάτια την Κυριακή ήταν εικονική πραγματικότητα και οι πλημμυρισμένοι με κόσμο δρόμοι ήταν στην πραγματικότητα άδειοι, αφετέρου δε ότι όλοι, μα όλοι, που συμμετείχαν στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο της Μεταπολίτευσης ήταν ακροδεξιοί και Χρυσαυγίτες.

Αντιθέτως, ούτε λέξη δεν έχει λεχθεί για την τρομοκρατική δράση ομάδων «αντιεξουσιαστών», οι οποίοι διεξάγοντας «αντιφασιστικές περιπολίες» (όπως τις ονόμασαν) προπηλάκιζαν και ξυλοκοπούσαν πολίτες όλων των φύλων και των ηλικιών σε διάφορες συνοικίες των Αθηνών, οι οποίοι είχαν διαπράξει το έγκλημα να έχουν μαζί τους ελληνικές σημαίες, που πιστοποιούσαν ότι είχαν συμμετάσχει στο συλλαλητήριο.

Έσπευσαν μάλιστα να προβάλουν τα λάφυρά τους στο διαδίκτυο σε γνωστή ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου. Φίλος του DP ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δράσης μιας τέτοιας «αντιφασιστικής περιπολίας», αποτελούμενης από περίπου είκοσι άτομα, λίγη ώρα μετά το τέλος του συλλαλητηρίου, η οποία είχε δημιουργήσει ένα μπλόκο στη γωνία Λεωφόρου Αλεξάνδρας και Σπυρίδωνος Τρικούπη και έψαχνε για… εθνικιστές.

Δεν δίστασαν μάλιστα να σταματήσουν δια της βίας ένα διερχόμενο τρόλεϊ και να τρομοκρατήσουν οδηγό και επιβάτες για να αναγκάσουν δύο μεσήλικες που επέβαιναν σε αυτό να τους δώσουν τα σημαιάκια που κρατούσαν για να τα ποδοπατήσουν εν συνεχεία. Και όλα αυτά χωρίς καμιά αντίδραση της Ελληνικής Αστυνομίας στο ίδιο τον δρόμο που εδράζεται η Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών!
Και δεν μιλάμε για μερικά λεπτά. Η ομάδα των «αντιεξουσιαστών» διεξήγαγε για πάνω από μισή ώρα ανενόχλητη τους ελέγχους της για να κατευθυνθεί μετά προς το οχυρό των Εξαρχείων, όπου έτσι και αλλιώς η Αστυνομία δεν μπορεί να παρέμβει. Όπως χαρακτηριστικά μας είπε ο φίλος μας, «ήταν σαν να ήμασταν στη Βηρυτό σε μπλόκο της Χεζμπολάχ».

Όλα αυτά είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα. Είμαστε ένα κλικ πριν γίνει το τελευταίο βήμα και περάσουμε σε μια μη αναστρέψιμη κατάσταση διάσπασης της Ελλάδας, με τους «αντιεξουσιαστές» να έχουν μετατραπεί σε μια παράλληλη ένοπλη εξουσία, αμφισβητώντας πλέον την ίδια την κρατική υπόσταση της χώρας.

Και τότε αίμα θα χυθεί και η δημοκρατία θα κινδυνεύσει. Επιτέλους ας κάνει κάποιος κάτι πριν είναι πολύ αργά. Πρώτα όμως θα επιθυμούσαμε να μας εξηγήσει κάποιος ποια είναι η διαφορά τέτοιων «δράσεων» από ορισμένες της Χρυσής Αυγής για τις οποίες υπάρχουν και κατηγορητήρια.

Διότι αν έγιναν όλοι χοντρόπετσοι και μας τελείωσε η δημοκρατική ευαισθησία, αφενός να το ξέρουμε για να λάβουμε μέτρα αυτοπροστασίας και προστασάς των οικογενειών μας και αφετέρου, ο Μίκης Θεοδωράκης είχε δίκιο στην ανάλυσή του περί φασισμού… και από τις δυο μπάντες.

defence-point.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

17 σχόλια στο “Σοκάρει μαρτυρία αυτόπτη μετά το συλλαλητήριο… το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ ακούει;”
  1. ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ. ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΡΟΥΠΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΔΡΑΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΔΡΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΡΡΙΞΑΝ ΜΟΛΟΤΩΦ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ.

    1. Ε καλά, δε θέλει και σοφία να φτιάξεις μολότοφ. Υπάρχει ποικιλία αν ψάξεις το πως. Ταχέας καύσης υψηλού εμπρισμού, βραδύκαυστης αμυντικής η κατασταλτικής, εκρηκτικής, απλή γενικής χρήσης γι απασχολήση, πολλά… Και αυτά στα λέει ένας εθνικιστής αυτή τη στιγμή. Απλά κοιτάμε, να είμαστε φρόνιμοι, για να μη δώσουμε άλλωθι στο σύστημα. Αν όμως αύριο μεθαύριο, το σύστημα αποθρασυνθεί τελείως και βγάλει έξω τα τζιχάντια κι αυτούς, εκεί τι θα κάνουμε; Εκεί… αναγκαστικά…

    1. ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    1. Nαι, απ τα Προπύλαια στα οποία κατέφυγαν οι κότες, ενώ απειλούσαν με αίμα και επιτήθονταν σε κόσμο και πήγαν να διαλύσουν το συλλαλητήριο, κάνουν σαν να μην τρέχει τίποτα για το τι έγινε ενώ το φυσάνε και δεν κρυώνει. Αν είσαι Αθήνα, ρώτα τους κατοίκους των Εξαρχίων, να σου πούνε το τι έπαθαν. Δε θέλω να πω τίποτα δημόσια εξ άλλου συμφωνήθηκε να κρατηθεί κρυφό από κάμερες και οτιδήποτε.
      Το κανονικό πογκρόμ δεν αργεί πάντως…

  2. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ   ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ  ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΈΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ.   ΔΙΑΚΑΤΈΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΌΛΥΤΟ  ΦΑΝΑΤΙΣΜΌ και  ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ  .ΕΠΙΔΙΏΚΟΥΝ  τον ΑΠΌΛΥΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ  ΈΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΆΝΤΩΝ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΆΡΧΕΙ  ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΑ  ΛΑΪΚΉΣ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗΣ  . ΑΥΤΆ ΤΑ  ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΑ  ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΧΛΌΣ ΠΊΕΣΗΣ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ  ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΒΟΥΛΑ ΠΙΌΝΙΑ ΣΤA ΣΧΈΔΙA ΤΟΥΣ.

  3. Μην εμπλεκετε τη Χρυση Αυγη σε τετοια πραγματα. Κοντα τα χερια σας! Ποτε δεν επιτεθηκαν παιδια σε Ελληνες απροκλητα και ανανδρα οπως οι απλυτοι κανουν. Αν καποιες φορες υπηρξαν ακτιβιστικες δρασεις ηταν κατοπιν παρακλησης κατοικων του κεντρου των Αθηνων που πραγματικα δυστυχει απο τους λαθραιους μωαμεθανους. Κοντα τα χερια απ τη Χρυση Αυγη! Κρατηστε αποστασεις! Η Χρυση Αυγη ειναι το σπουδαιοτερο απο τα ελαχιστοτατα αναχωματα της Νεας Ταξης Πραγματων! Επιτελους σοβαρευτητε…

    1. ΣΤΕΦΑΝΟΣ Η´ ΚΟΠΑΝΟΣ; ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΚΕΙΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΦΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ;

      1. ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ, ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ;;;;; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ.

        1. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΑΦΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ “ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ”(ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΤΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ). ΤΟ ´ΝΑ ΧΕΡΙ ΝΗΒΕΙ Τ’ΑΛΛΟ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΦΕΛΗΣΕ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΧΑ… ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΤΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ, ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΑΜ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΦΙΝΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΑΖΕΣ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ Τ´ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΠΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙ.

  4. Αφήστε την Χ.Α ήσυχη. Οι σκευωρίες του πολιτικού συστήματος είναι ψεύτικες αλλά δεν είναι μόνο αυτό, αυτό το γνωρίζουν όλοι. Έχουν δημιουργηθεί εντυπώσεις ότι η Χ.Α παίζει άλλο γεωπολιτικό ρόλο από άλλα κέντρα. Τα στοιχεία τελικά αυτά, είναι κατασκευασμένα από Καρατζαφέριδες και συνεργάτες του. Τα εξέτασα κι εγώ εδώ και 1-2 χρόνια, γιατί πάντα πρέπει να μαστε επιφυλακτικοί. Όμως, δεν ισχύουν. Θα σας πω τι ισχύει: Ότι η Χ.Α είναι πλέον τόσο οργανωμένη, που θα εκμεταλλευτεί την πολιτική Τράμπ, με πολιτική Πούτιν, για ουδετερότητα της Ελλάδος και σταθερότητα στην περιοχή, με κέρδος για την Ελλάδα, συνεργασία εμπορική και με τους δυο. Στόχος είναι η ισορροπία. Όσο για το πολίτευμα, ελάχιστα πράγματα θ’αλλάξουν αν εξαιρέσουμε, αμεσο-δημοκρατικούς μηχανισμούς λαικής αντιπροσώπευσης, την οποία φύση τους δυστυχώς δεν γνωρίζω με λεπτομέρεια, ενώ παράλληλα θα δημιουργηθεί ένα διαφορετικό πρότυπο από αυτό του καπιταλισμού. Ναι, πράγματι, ο σοσιαλισμός και εθνικοσοσιαλισμός, έχουν ορισμένα στοιχεία, τα οποία συμπεριλαμβάνει το πολιτικό δόγμα της Χ.Α ως προς την διαχείριση του κράτους, τον τρόπο λειτουργίας αλλά μιλάμε αυτή τη στιγμή, για κρατικούς μηχανισμούς όχι γι αέρα κοπανιστό, ούτε σημαίνει αυτό πως είναι χιτλερικοί η σταλινικοί και μπούρδες για μικρόμυαλους… Μπορώ να πω πως, όποια συνεργασία, υπάρξει με ξένες δυνάμεις, θα ναι προς γεωπολιτικό όφελος της Ελλάδος αλλά ποτέ, μα ποτέ, δεν θα έχουν τον χαρακτήρα προτεκτοράτου και υποταγής. Ποτέ! Εξ άλλου ο εθνικισμός, προυποθέτει αυτόνομο και ισχυρό έθνος-κράτος-λαός! Αυτά….

    1. Χαιρομαι που τα διαβαζω! Μακαρι να βαλανε μυαλο. Αληθεια ο Κσιδιαρης πως υπογραφει τωρα; KASS οπως παλια; Την ζβαστικα που αποξυσε απο τον ωμο που την εχει τωρα; Το αγορακι του Παπα το εμαθε το heiil hitler επιτελους; Εκεινες τις εξαρτησεις απο κατι ντοπιες δυναμεις τουλαχιστον τις κρατησαν; Αν τελειωσουν τα λεφτα απο το περιοδικο μπορει να χρειαστουν καμια ενισχυση. Τι καλα παιδια! χαιρετησματα! Α, η δολοφονια του Φυσσας τελικα ητανε φαρσα; Ακυρο; Ζει;

      1. Τώρα ν’ασχοληθώ μ’αυτά, η με την ουσία; Γιατί αυτό που έχω καταλάβει για την κοινή γνώμη, είναι ότι γουστάρει απλά κουτσομπολιό, λαιφ σταιλ, μικρότητες, ουσία μηδέν, αποτέλεσμα καθόλου. Για σοβαρά πράγματα τίποτα… Τέλοσπάντων, ας απαντήσω. 1. Εσύ πως υπογράφεις; 2. Η σβάστικα είναι η πορεία του ηλίου και πανάρχαιο σύμβολο, κι εγώ την χρησιμοποιώ. Χέστηκα αν την χρησιμοποίησε κι ο Χίτλερ. 3. Μπορεί να μαθε και το χαίρε στάλιν, το άβε καίσαρ, το μπουνζουρ, το ορεβουαρ… 4. Δε ξέρω για ποιες εξαρτύσεις λες, πάντως ότι εξαρτύσεις και να ναι, χρήσιμες είναι. Στην Ελλάδα βλέπεις έχουμε τον θεσμό του εφέδρου. Τώρα αν λες γι αντίκες Γερμανικές, πάνε μαζί με τους αναρχικούς να κάψετε την αγορά στην Μοναστηρίου στην Θεσσαλονίκη, γιατί κι εκεί έχουν και έχουν και σοβιετικές στολές. Ααα, ξέχασα, αυτές πρέπει να τις κάψουμε εμείς έτσι; Τουλάχιστον με τον τρόπο που εσείς σκέφτεστε, σαν ΓΙΔΙΑ, έτσι θα πρεπε να κάνουμε ε; 5. Ο Ρουπακιάς ήταν ένας λαμόγιο από το σύστημα, που τον βάλαν να σκοτώσει ένα αναρχοκουμμούνι για να γίνει ντόρος… Αλλά πριν την πεις την παπαριά σου, ακόμα και να μην ήταν βαλτός, τι ευθύνη έχει η Χ.Α γι αυτό; Εκεί αν είσαι έξυπνος, μπορείς να πεις: Την ευθύνη που ανέλαβε ο Μιχαλολιάκος. Για να σου πω: Γιατί το έκανε; Ξέρεις; Πολιτικοί οι λόγοι. Διαφωνώ μεν μ αυτό αλλά επιλογή του. Εξ άλλου προσωπικά δεν με εκφράζει ο Μιχαλολιάκος ως προσωπικότητα και δεν κυνηγάω προσωπικότητες. Εμένα ένα μ’ενδιαφέρει: Έχει ένας πολιτικός σχηματισμός, πρόγραμμα/ οργάνωση/ σχέδιο για το έθνος; και τον λαό του, καλό; Καλώς. Δεν έχει, Άντε γεια. Η Χ.Α έχει. Κι άμα θες λεπτομέρειες, ψάξου, αν δεν σου φτάνουν, ρώτα στα γραφεία, δεν σου φτάνει, ρώτα το πολιτικό συμβούλιο, αν σου πουν, ποιοι είναι, αν και αυτό δεν σου φτάνει, θα σου πω εγώ το εξής: Ο Φοίνικας, αναγεννήθηκε το 67, επειδή ξέφυγε εκτός ελέγχου και θα έσπαγε το μονοπώλιο του δολαρίου, τον θάψανε. Τουλάχιστον έτσι νόμιζαν… Και επειδή αναφέρθηκα στο 67, μη μου πεις ότι η χούντα δεν έχει καμία σχέση με δημοκρατία όπως την προανέφερα, γιατί τότε, ήτανε χούντα, το 67, δε χρειάζεται να ναι και τώρα…

      2. Να σου πω και κάτι ακόμα, που είναι και τροφή για σκέψη για τα κατοχικά νέα. Δεν έχει τόση σημασία, αν ειπωθεί ρητορική με ορισμένα λάθη, από κάποιο πολιτικό πρόσωπο, σημασία έχει, ο αντικειμενικός σκοπός, η στρατηγική επίτευξής του. Μιλάμε προφανώς για πολιτική, όχι θέατρο/ εντυπώσεις και γελοιότητες της εποχής. Η πολιτική είναι: Νομοθετήματα, γεωστρατηγική, γεωπολιτική, κοινωνική πολιτική, οικονομία κλπ. κλπ. Αυτά είναι τα μόνα που δεν κοιτάει ο αποχαυνωμένος νεοέλληνας, γι αυτό και ακόμα ζουμε την μεταπολίτευση. Και μη δίνεις πολύ βαρύτητα σε φράσεις γενικών γραμματέων, εκπρόσωποι είναι, γενικοί γραμματείς, όχι ηγεσία. Θα κάνουν και λάθη καμιά φορά… Αρκεί να μην είναι ουσιαστικά. Όπως: Η πολιτική που προανέφερα; Όχι της εντυπώσεις και το θέατρο αλλά την ουσία; Κατάλαβες; Αυτό.

        1. Εγω δεν δινω αυτογραφα και αν χρειαστει να βαλω καπου τζιφρα βαζω μονο το ονομα μου χωρις τελιτσες και χωρις υποννοουμενα. Ειναι παρα πολυ ουσιαστικο αν καποιος ειναι φασιστας/ναζιστης γιατι σημαινει οτι δεν μπορει να ειναι πατριωτης. Οπως και οταν ειναι καποιος σατανιστης δεν μπορει να ειναι ανθρωπος(αφου προσκυνα τον μισανθρωπο). Και συνηθως αυτα τα δυο πανε παρεα. Οποιος δηλωνει εθνικιστης αυτοματως διατρανωνει οτι αγαπαει πιο πολυ την πατριδα απο τους πατριωτες που δεν δηλωνουν τετοιοι και αυτο αν το σκεφτεις ειναι πατριδοκαπηλια απο μονο του. Εκτος του οτι ειναι ασεβεια σε τοσους Ελληνες που πεθανανε σε πραγματικες μαχες υπερ πιστεως και πατριδας(προσεξε τη σειρα) χαρη στους οποιους εχουμε σημερα αυτη τη φλουδα της γης. Η ουσια ειναι αυτη και ο διαβολος κρυβεται στις λεπτομερειες που πας να τις υποτιμησεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *