Διαφημίσεις

ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ – ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ ΟΙ ΑΘΕΟΙ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

17 σχόλια στο “ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ – ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ ΟΙ ΑΘΕΟΙ”
    1. ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΑ !! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ … ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ … ΜΕ ΣΥΧΩΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΩ … ΠΟΤΕ ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ..

      1. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΛΑΪΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΗΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΝΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. ΣΠΑΣΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΩΜΕΝΕΣ ΒΕΛΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΘΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕ ΑΝΤΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ. ΕΓΚΥΕΣ ΧΑΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ(ΕΜΒΡΥΑ ΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ) ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ. ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΛΙΓΝΗΤΕΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΝΣ ΚΑΙ ΚΡΟΥΠΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝΕ. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑΚΙ

  1. Ανθρωπέ μου εσύ δεν μπορείς να χωρέσεις στην καρέκλα! Δεν ελέγχεις τι τρως και τι χέζεις!! Χειρότερος και από ζώον! Εσύ θα διαπραγματευτείς;;; Η κρεμάλα θα ήταν λύτρωση στη μιζέρια σας.Αυτοκτονήστε από τώρα μόνοι σας!

  2. ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΓΑΛΕ 500 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 140,000 ΠΟΥ ΛΕΝΕ
    ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΑΥΤΟ ????
    1,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

  3. αν δεν ηταν ο Κοντζιας καθυστερημενα ορκ και ηταν υπουργος κανας πατριδοκαπηλος σαν τη Μπακογιαννη και το Σαμαρα που εδωσαν το ονομα η ελλαδα θα ειχε χασει ηδη εδαφη. καταλαβατε βλαμμενα?

    1. ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΟΛΚΗΣ ΠΟΙΟΥΣ ΛΕΣ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ;; ΕΕΕ ;; ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ;; ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ;; ΕΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ;; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ;; ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ;; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ -ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ – ΤΟΥΡΚΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣΣΕΣ ;; ΣΥΝΕΛΘΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ !!! ΠΟΥ ΘΑ ΖΟΥΝΕ ΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ;; ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ;; ( ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ) ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΣΚΟΠΙΑΝΟΤΟΥΡΚΩΝ;; ΧΥΘΗΚΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΙΝΕΡΝΕΤ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ ΙΕΡΟΣΥΛΕ ….

  4. ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΛ(ΝΤ) ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ .ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ,ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΗΔΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ -ΠΑΝΟ!!ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ”ΜΠΑΝΚΑ” ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!….ΑΡΚΕΤΑ!!

    1. ΣΥΜΦΩΝΩ !!! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ;; ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΑΠΙΥΔΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ … ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΜΑ ΟΛΑ;; ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ;; ΑΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΥΘΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΗΛ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ,ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ;; ΤΟΣΑ ΔΙΣ!! ΣΤΑ ΧΑΡΙΖΩ !!! ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ Ο.Κ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΡΑΧΝΗ ;; ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ..

  5. ρε παλιανθρωπε εσυ θα μου πεισ τι ειμαι εγω και οι φιλοι μου ;;; θα μας βαπτισης οπως σε συμφερη εσενα ρε προδοτη ρε καθικια δεν καταλαβατε οτι δεν θελουμε ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑ ΘΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ;; ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ Α.Μ.Ε.Α ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΕΣΥ ΡΕ ΚΟΤΖΙΑ ΤΙ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΛΛΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ;; ΠΕΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ !!! ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΕΣ ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΕΝΑ ΣΥΛΑΛΛΙΤΗΡΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ;; ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ !! ΓΙΑΤΙ ; ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΠΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΛΑΛΛΗΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ;; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

  6. δεν ειναι θεμα αριστερας…. βγαλαμε τον τσιπρα…. για καθυστερησεις… ωστε να προλαβουν τα γεγονοτα.. να.. μη εφαρμοστεί ο γκλομποφασισμος.. με τα οργανα τους τα μασωνακια… ο Γαπ.. ειχε τα τσιπακια στα Ματ νικαιας παραγγελια απο φουκοσιμα.. μας εβαλε στο Δντ.. αυτα δρομολογηθηκα κυριως απο Σιμητη και μετα ο εγκεφαλος.. τι γινεται τωρα.. εχουμε ενα παρια στην παλια ελιτ.. ενα μασωνο express parisi rotsild…. γρήγορα εγινε γκλομποφασιστικοτερος του γκλομποφασιστοβασιλεος που λεει ολογος.. ελα ομως που εχουμε εφαρμογη της αρχης του χαους… ξερεται πεφτει ενα φυλο στην κινα και γίνεται σεισμος αμερικη… η αλιως αχαρτογραφητα νερα η αλιως μη μετρησινος υπολογισιμος η τελος τελος μοιημενος.. 100%..βασιλειο που διχαζεται… οποτε καλα κρασα στον απλωμενο τραχανα.

  7. Δεν είναι μόνος ο Κοτζιάς στο ΥΠΕΞ…
    Εχει μαζί του τον… Ροζάκη..(Σημίτης…)τον Παμπούκη..(ΓΑΠ..)
    έναν ξάδελφο του Τζανακόπουλου…του υπουργού τύπου αυτουνού του μαλάκα
    που μοιάζει με αποτυχημένο σεκιουριτά..
    Και τρία τέσσερα ρεμάλια ακόμα παρέα …να διαπραγματεύονται την Εθνική ταυτότητα της Ελλάδας….
    Οσοι νομίζουν πως ο Κοτζιάς κάνει ..”δπυλειά” είναι αφελείς…Το πασοκ δουλεύει στα ΥΠΕΞ!…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *