Διαφημίσεις

Houston we have a problem…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

8 σχόλια στο “Μάλλον έχουμε κάνει όλον τον πλανήτη π@υτανάκι μας…”
  1. Επεδη εγω δεν καταλαβαινω απο αυτα ….κατι πεφτει …κατι μειον….εμας τι μας νοιαζει ….αυτοι εχουν προβλημα …..εμεις ετσι και αλλιως ξερουμε τι θα γινει ….γιατι σκιαζεσαι Ζαχαρια ….ο Θεος μεθ ημων ….ολοι μια αγκαλια….

  2. ΚΑΤΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ …ΑΝ ΣΚΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΚΑΤΩΘΟΥΝ

  3. Αυτό τον Ελληνικό λαό τον λιγουρεύεστε;; τον λιγουρεύεστε;;
    Αυτή είναι η αρχή! ΝΙΚΗ!

  4. Αρνητικά έκλεισαν την Δευτέρα οι χρηματιστηριακοί δείκτες όλων των χρηματιστηρίων, πλην αυτόν της Σαγκάη (αναμένεται να κατρακυλήσει και αυτός σήμερα Τρίτη)! Φαινόμενο “ντόμινο” (ή αλλιώς “χιονοστιβάδας”) που έχει ξεκινήσει από το -666 του Dow Jones της “μαύρης Παρασκευής”, (αν δεν είναι αυτός ο αριθμός κάποιο συνθηματικό ρευστοποίησης-εξόδου, τότε τι άλλο μπορεί να είναι? Απλή σύμπτωση?) με συνολική πτώση (σε 5 ημέρες) στο χρηματιστήριο της Wall Street -1.175,21 χρημ/κων μον., (ή -4,60%), με πιθανή αιτία… την υπερ-πανσέληνο. Ποιο συλλαλητήριο τώρα και ποια Μακεδονία? “Ποια Αmstel”??? Χαρ χαρ χαρ!!!

  5. Ο Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ πριν λίγες ημέρες αφέθηκε ελεύθερος.
    newmoney.gr/oles-oi-eidiseis/346501-al-oualint-mpin-talal-o-ekptotos-prigkipas-tou-%C2%ABastera%C2%BB-kai-to-mistiko-deal-tis-eleitherias-tou

    Στο άρθρο Ο ανερχόμενος Dumno-ualos Domhnall και η Παγκόσμια Αλλαγή των Εξουσιών
    https://katohika.gr/diethni/o-anerxomenos-dumno-ualos-domhnall-kai-pagkosmia-allagi-ton-eksousion/
    αναφέρεται πως Στις 4 Νοεμβρίου, στη Σαουδική Αραβία συνελήφθησαν 11 πρίγκιπες με το επιχείρημα της διαφθοράς – μεταξύ τους και ο Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ, υπό έρευνα από την επιτροπή κατά της διαφθοράς. Αυτή ήταν η επίσημη αναφορά των αρχών.
    Πίσω στο 2015, ο Τράμπ είχε δηλώσει σχετικά με το Ταλάλ … «θέλει να ελέγξει τους αμερικανούς πολιτικούς με τα λεφτά του μπαμπά, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί όταν θα εκλεγώ».

    Ο Ταλάλ εμπλέκεται σε ξέπλυμα χρήματος και δεν είναι τυχαίο πως με το που αφέθηκε ελεύθερος, οι μετοχές της εταιρείας Kingdom Holding Company ανέβηκαν «τρελά». Μία ένδειξη του τι θα επακολουθούσε.
    Ανέβασμα μετοχής = ρευστοποίηση

    Συνδέεται με το παρακάτω άρθρο της Βασούλας
    Απρόβλεπτη κίνηση ρουά-ματ του Τραμπ στις 21/12
    https://katohika.gr/diethni/aprovlepti-kinisi-roua-mat-tou-tramp/
    και το περίφημο προεδρικό διάταγμα του Τραμπ για το μπλοκάρισμα της περιουσίας όσων εμπλέκονται σε σοβαρά παραπτώματα παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    Ενημερωτικά, ο Τράμπ εξέδωσε και το 2ο μεμο.

    Δική μου πάντα άποψη, το «κεφάλαιο» αποτραβιέται «τεχνητά».

    Εξαιρετικά ενδιαφέρον το άρθρο με τις προβλέψεις του Economist (άρα της Ελίτ) από το τεύχος «Ο κόσμος το 2018»
    Με τίτλο «Η Ταλάντωση του εκκρεμούς»
    Αναφέρεται, πως από το 2018 η εποχή πλέον θα συγκρίνεται με τα τέλη του 19ου αι. και την Προοδευτική εποχή που θα οδηγήσει στη ριζική αναμόρφωση της ισορροπίας μεταξύ κράτους – αγοράς. Θα είναι η εκδοχή του 21ου αι. για την παλαιότερη αντιμονοπωλιακή νομοθεσία.

  6. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    και η λιρα πηρε 3 ευρω μεσα σε μια μερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *