08:31 - 06/02/2018

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Διαφημίσεις

Αυτός είναι ο χάρτης αυτών που λένε μέσα στην Ελλάδα «Όχι στην Ελλάδα, όχι στην Μακεδονία των Ελλήνων»…
Το Μακεδονικό το θέμα το επέτρεψε ο Θεός να γίνει, ώστε να φανούν στο φως ποιοι «Έλληνες» δεν έχουν ελληνικό αίμα. Ποιοι «Έλληνες» είναι πράκτορες ξένων χωρών.
Η Ελλάς εν κινδύνω!!!

Οι Έλληνες χάνουν την αυτοχθονία της γης τους.
Οι πολιτικοί της Ελλάδος ξεπούλησαν τα πάντα στους Τουρκογιουγκοσλάβους.

Έλληνες ΜΕΤΑΝΟΗΤΕ!!!!
Μόνο με τον Χριστό και την αδελφοσύνη μας θα σωθεί η Πατρίδα μας και η Ανθρωπιά μας!

Απαγορεύουν οι Βασιλείς των ουρανών στην γη να έχουν ελευθερία οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί….
Απαγορεύουν στον Ελληνισμό να έχει Ελλάδα οι αντίχριστοι προδότες.
ΦΤΑΝΕΙ, ΩΣ ΕΔΩ !

https://youtu.be/JMKJSVZQSC0

SOCRATESNIOS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Εχετλαίος 02/06/2018 @ 8:55 ΠΜ

    Roula Markatos είναι το πλήρες όνομα αυτού του ερπετού. Αναφορά όλοι να πέσει το προφίλ.

  2. ΗΛΕΚΤΡΑ 02/06/2018 @ 9:36 ΠΜ

    Κατσαπλιάδες, κλέφτες, σφεντερηστες ξένης γης και προπάντων ξένης ιςτοριας. Οχι οτι σας κατηγορώ και τοσο πολυ, βεβαια. Γυφτοι ειστε, σας δινουν μια ευκαιρια οι εχθροί της Ελλαδος να νοιωσετε ανθρωποι και εσεις την αρπάζεται και καλα κάνετε. Θελετε ιστορία μεγαλη, δοξασμένη και λαμπρή και φυσικα μονο απο την Ελλαδα μπορειτε να την πάρετε, καθοτι μονο η Ελλαδα εχει τετοια ιστορία σε ολον τον κοσμο. Ειστε σαν τους κλεφτες που θελουν κλέψουν ενα αυτοκίνητο. Ειναι απολυτως φυσιολογικό να το κλέψετε απο καποιον που εχει αυτοκίνητο, δεν θα πάτε σε καποιον που δεν εχει. Απο αυτον τι να πάρετε. Ετςι ειστε κι εσεις. Αλήτες και κλέφτες.
    Αλλα, αν οντως ομως πιστεύετε πως αυτοι που σας στηριζουν τωρα, το κανουν απο την πολυ αγαπη τους για εσάς, κάνετε λαθος. Σε λιγο θα σας πετάξουν σαν στυμμένες λεμονόκουπες και θα σφεντεριστουν αυτοι το ονομα με οτι αυτο συνεπάγεται. Εσεις θα πάτε στα αζήτητα και μονο σκατοψυχοι θα συνεχίσετε να ειστε. Ξέρετε κι εχει πολυ καλα πως δεν εχετε καμια σχέση με τους Μακεδόνες, οι οποίοι ηταν Ελληνες, αποδεδειγμένα με αρχαια κείμενα, αρχαιολογικά ευρήματα κλπ. Εσεις ρι αποδείξεις εχετε για οσα λέτε;;;; Μονο τα λεγόμενα σας. Οτι και να κάνετε ομως, ανθρωποι δεν θα γινεται ποτε.

  3. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!! ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΕΤΟΙΜΑ

  4. Συμφωνώ μαζί σου. Οι απατεώνες εδώ και αλλού πρέπει να βγούν απο την σκιά. Η ενέργεια που νοιώσαμε στο Σύνταγμα θα κάνει την δουλειά της. Τώρα αναμονή για λίγο….

  5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 02/06/2018 @ 6:47 ΜΜ

    Ελα συνελληνες μου!! Αιντε να ζεστενουμε μηχανες σιγα σιγα! Εχουμε μια δουλιτσα σε εκρεμμοτητα. Να πεταξουμε με τις κλωτσιες απο τη βουλη και τα μεγαρα του Ελληνικου Εθνους τους προδοτες. Πλεον δεν υπαρχει αμφιβολια συνελληνες ειναι στιγνοι προδοτες!! Θα εχουν το τελος που αξιζει σε προδοτες. Μετα με κρατος και στρατηγους ελληνοψυχους ας κοπιασουν τα μογγολακια απο πανω αφου τοσο πολυ το θελουν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*